NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
San Francisco 49ers - Chicago Bears
16
5
2:20, ARENA4
Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 10 éve
Jó a szó tesó 😊49-ers meg elmehet f...ba ez most a mi évünk és akik ilyen bírós jajjajj csalásokkal operálnak menjenek ....ba!Hallod ne hülyülj már meg és nyisd ki a szemed. Ha láttad a meccset, akkor érezhetnéd, hogy nem most kéne verni a mellett, majd ha a rájátszásba eljutnánk esetleg a Super Bowl-ig akkor lehet Janinak lenni, de ez most ezen meccs után a részedről/bárki cardinalsos részéről indokolatlan ráadásul még magadat járatod le. UFF.
Rattlesnake
emberke22
A stílus maga az ember...
több mint 10 éve
Összességében mi ha nyerünk sem lettünk volna előrébb, viszont nektek ez fontos volt. Kívánom hogy a továbbiakban ne ezt a formátokat, hanem a megelőzőt hozzátok. Irány a SB srácok!Rattlesnake! Itteni és a mi topikunkon való intelligens közreműködésed diszkréten negatív irányba árnyalja a cards szurkerek (meggyőződésem pozitiv) megítélését! De csak hajrá járasd le magadat! Üdv: egy másik "kicsi 49-erses".
(Ui: ha ai intelligens, negatív, diszkrét, árnyal szavakat nem értenéd majd guglizz rá!)

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
twitter.com/JayGlazer/status/671462734127497217CJ1,5K lehet, hogy már nem játszik idén

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
49-ers meg elmehet f...ba ez most a mi évünk és akik ilyen bírós jajjajj csalásokkal operálnak menjenek ....ba!Hallod ne hülyülj már meg és nyisd ki a szemed. Ha láttad a meccset, akkor érezhetnéd, hogy nem most kéne verni a mellett, majd ha a rájátszásba eljutnánk esetleg a Super Bowl-ig akkor lehet Janinak lenni, de ez most ezen meccs után a részedről/bárki cardinalsos részéről indokolatlan ráadásul még magadat járatod le. UFF.
Rattlesnake
több mint 10 éve
49-ers meg elmehet f...ba ez most a mi évünk és akik ilyen bírós jajjajj csalásokkal operálnak menjenek ....ba!
több mint 10 éve
Ocsmány győzelem, de győzelem. Sajnálom, hogy a birok ennyire beleszoltak a meccsbe.Ez van én meg leszarom máskor meg ellenünk tévednek ennyire nem kéne ebből túl nagy dolgot genererálni!
Fucu
több mint 10 éve
BA szokásos hétfői sajtótájékoztató.Powers vádli sérülés és nem szakította el az Achilles-ét, mit attól féltek, day to day
Ellington: turf toe, ez elég geci sérülés és nem tudni milyen komoly.
CJ: sisakkal kapott a térdére, zúzódás, MRI-n van most később derül ki mi a helyzet.
Kerwyn Williams visszatérhet, ha ki kell hagynia meccseket CJ-nek és Ellingtonnak.
Brittan Golden a héten cornerként is fog edzeni.
TE-en nem blokkoltak jól.
A védekező falban Red Bryant (tudjátok aki hét elején érkezett) és Xavier Williams játékát dicsérte. Megint lehúzta Campbellt és Mauro valamint Gunter teljesítményével sem volt megelégedve.
A zebrák teljesítményére ennyi volt a válasza: no comment.
több mint 10 éve
Most nézem a Hawks ismétlést és 3 hónap alatt meggyőződtem róla, a sporttévé ellenünk drukkol.
több mint 10 éve
Ocsmány győzelem, de győzelem. Sajnálom, hogy a birok ennyire beleszoltak a meccsbe.Ezzel sajnos maximálisan egyet kell értenem. :S
Fucu
több mint 10 éve
Ocsmány győzelem, de győzelem. Sajnálom, hogy a birok ennyire beleszoltak a meccsbe.
több mint 10 éve
És a hangsúly a kiemelt részen van 😀de ami ki van írva óra, az elvileg szinkronban van a stadionórávalNem mentség de ugye az megvan hogy ez csak kivetítve van, akárcsak a vonalak? Koránt sem biztos hogy ugyan az volt a hivatalos órán is. Bár ez csak az én véleményem mint IT szakember 😉silent7939huhh, jól van, akkor megnyugodtam... :o))
Cardinalis
viszont a delay of game büntetésnél nem akkor dobnak zászlót, amikor lepörög nullára az óra, hanem egy mp-vel később. szóval lehet hogy ez még belefért.
Löfli
több mint 10 éve
[de ami ki van írva óra, az elvileg szinkronban van a stadionórávalköszi spori :o)) ezt nem is tudtam, aszittem 00-nál már esik is az aranyeső :o))
viszont a delay of game büntetésnél nem akkor dobnak zászlót, amikor lepörög nullára az óra, hanem egy mp-vel később. szóval lehet hogy ez még belefért.Löfli
több mint 10 éve
Béczkó
1 264
Keim on health of CJ & Ellington. Bone bruise for CJ, toe for Ellington. Both prob day to day, but waiting for MRI results.
több mint 10 éve
de ami ki van írva óra, az elvileg szinkronban van a stadionórávalNem mentség de ugye az megvan hogy ez csak kivetítve van, akárcsak a vonalak? Koránt sem biztos hogy ugyan az volt a hivatalos órán is. Bár ez csak az én véleményem mint IT szakember 😉silent7939huhh, jól van, akkor megnyugodtam... :o))
Cardinalis
viszont a delay of game büntetésnél nem akkor dobnak zászlót, amikor lepörög nullára az óra, hanem egy mp-vel később. szóval lehet hogy ez még belefért.

Don't blink!
több mint 10 éve
Nem mentség de ugye az megvan hogy ez csak kivetítve van, akárcsak a vonalak? Koránt sem biztos hogy ugyan az volt a hivatalos órán is. Bár ez csak az én véleményem mint IT szakember 😉silent7939huhh, jól van, akkor megnyugodtam... :o))
több mint 10 éve
még az összefoglalóban is szépen kitűnik egy elengedett "delay of game" a GW-drájvunkban...Nem mentség de ugye az megvan hogy ez csak kivetítve van, akárcsak a vonalak? Koránt sem biztos hogy ugyan az volt a hivatalos órán is. Bár ez csak az én véleményem mint IT szakember 😉
a biraóú-faktor mindíg is ott van a fociban, ha ellenünk hat, akkor szitkozódunk, ha kedvünkre van, akkor csak széttárjuk a kezünket, hogy ez van :o)
Cardinalis
több mint 10 éve
még az összefoglalóban is szépen kitűnik egy elengedett "delay of game" a GW-drájvunkban...a biraóú-faktor mindíg is ott van a fociban, ha ellenünk hat, akkor szitkozódunk, ha kedvünkre van, akkor csak széttárjuk a kezünket, hogy ez van :o)
több mint 10 éve
Kiszenvedtük!Valami gebasz van a D-vel... vagy ez a mi keresztünk hogy a másod és harmadvonalas QB-kból királyt csinálunk 😀 Te-kkel megint halálra szopattak.
Az O-ról nem nyilatkozom.... BA megint elég homály volt 😊 3-4 fordulónként hoz egy ilyen meccset ahol még mi hozzá nem értők is csak kamillázunk hogy miket hív 😀 De ezt már megszokhattuk.
Viszont idén az ilyen meccseket eddig elbuktuk.... talán ez jó jel hogy most nem így volt.
9-2 😊
több mint 10 éve
2008 után ismét nyertünk friscóban! köszi zebrák!

Don't blink!
több mint 10 éve
a csúnya győzelem is győzelem...
több mint 10 éve
simán :o))Sziasztok!rájátszásban leginkább.
Rég kövlek Benneteket, de csak most regisztárltam.
Kérdezni szerettem volna, hogy nem szoktatok Cardinals meccset közösen nézni??
dutika
tavaly négyen összeültünk a csodálatos Carolina meccsre. Idén újra próbálkozunk szerintem. 😊
Fucu
több mint 10 éve
Sziasztok!rájátszásban leginkább.
Rég kövlek Benneteket, de csak most regisztárltam.
dutika
tavaly négyen összeültünk a csodálatos Carolina meccsre. Idén újra próbálkozunk szerintem. 😊
több mint 10 éve
Sziasztok!Rég kövlek Benneteket, de csak most regisztárltam.
több mint 10 éve
Cardinals receiver Michael Floyd will play against the 49ers, Rapoport reported, per a source. The receiver had been listed as questionable with a hamstring injury.
több mint 10 éve
Szerintem eléggé fű alatt kezelik az Arizonát a médiában.Belefér, de szerintem a Niners meg a Rams jelenlegi formáját tekintve akkor is hoznunk kéne ezt a következő két meccset ha Palmernek bekötjük a szemét, a D meg csak 9 emberrel áll fel. 😊Jók vagytok és valahol még szorítok is nektek, de azért
csongi
diverdoc