Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 9 éve
Azért lehet, hogy a roster odaát az öbölben megrogyott (akárki akármit mond, a tavalyi cserék nagyon elfogytak, mert most ők az első csapat), a kezdő még így sem olyan nagyon rossz. És ők verték a Minnesotát, és egy minden fronton jól játszó, elit AFC csapattól kapták ki (igaz ott bucira verték őket), ti pedig két olyan csapatot gyűrtetek le, akik 0-2-vel állnak jelenleg, szóval akármi lesz, azért nem adnám biztos, nagyarányú győzelemre úgy ahogy te.Sztem nem lesz könnyű dolgotok.... azért futás ellen jók vagyunk sztem így Kaepnek passzolnia kell ami jól fog jönni Jeffersonnak és Matyinak is 😉Azért csöppet meglepett, hogy Fitznek még nem volt 3 TD-s alapszakasz meccse eddig...helyes helyes, nézzetek csak le 😀
Meglepően sima volt (azért Nelson remélem most gyakorolja a punt elkapásokat), jövő héten be kéne darálni otthon a most nem túl acélos nájnerszt is.
csongi
petey
silent7939
Nem hittem, hogy valaha egyszer ninersre nézve pozitív kommentem lesz, ezzel fel is hagyok a fórumozással.
több mint 9 éve
Sztem nem lesz könnyű dolgotok.... azért futás ellen jók vagyunk sztem így Kaepnek passzolnia kell ami jól fog jönni Jeffersonnak és Matyinak is 😉Azért csöppet meglepett, hogy Fitznek még nem volt 3 TD-s alapszakasz meccse eddig...helyes helyes, nézzetek csak le 😀
Meglepően sima volt (azért Nelson remélem most gyakorolja a punt elkapásokat), jövő héten be kéne darálni otthon a most nem túl acélos nájnerszt is.
csongi
petey
több mint 9 éve
Azért csöppet meglepett, hogy Fitznek még nem volt 3 TD-s alapszakasz meccse eddig...helyes helyes, nézzetek csak le 😀
csongi
több mint 9 éve
Spoon hogy hasít? 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Igen szerintem is Watford jól játszik, szerintem várakozáson felül. Egyébként én is mernék a top 5 re tippelni 😊Jó lenne ha a csapatnak végre kijönne a lépés. Sok az átlag feletti játékos a csapatban, és ha mindenki egészséges tudna maradni, akkor akármi is lehet ebben az idényben.Iupatival még várnék egy hetet a Tomsula tudja hogyan verje meg így pihentetném. Massie más kérdés, szerintem Watford teljesen jól végzi a dolgát. Arians pont most nyilatkozta, hogy nehéz döntés változtatni a támadófalon amikor elég jól játszanak.
Jövő héten ha minden igaz akkor már a fal is teljes lesz, és tán a futás még jobban mehet majd, mi a véleményetek?
Szerintetek a Cards elkapó sora hányadik helyet foglalhatja el a többi csapatéhoz képest?
Leon78
Elkapósor: Szerintem top10 biztosan, de lehet top5 is.
JJ Nelson 2-4 hétre dőlt ki vállsérülés miatt.
Fucu
több mint 9 éve
Jó lenne ha a csapatnak végre kijönne a lépés. Sok az átlag feletti játékos a csapatban, és ha mindenki egészséges tudna maradni, akkor akármi is lehet ebben az idényben.Iupatival még várnék egy hetet a Tomsula tudja hogyan verje meg így pihentetném. Massie más kérdés, szerintem Watford teljesen jól végzi a dolgát. Arians pont most nyilatkozta, hogy nehéz döntés változtatni a támadófalon amikor elég jól játszanak.
Jövő héten ha minden igaz akkor már a fal is teljes lesz, és tán a futás még jobban mehet majd, mi a véleményetek?
Szerintetek a Cards elkapó sora hányadik helyet foglalhatja el a többi csapatéhoz képest?
Leon78
Elkapósor: Szerintem top10 biztosan, de lehet top5 is.
JJ Nelson 2-4 hétre dőlt ki vállsérülés miatt.
több mint 9 éve
Jó lenne ha a csapatnak végre kijönne a lépés. Sok az átlag feletti játékos a csapatban, és ha mindenki egészséges tudna maradni, akkor akármi is lehet ebben az idényben.Jövő héten ha minden igaz akkor már a fal is teljes lesz, és tán a futás még jobban mehet majd, mi a véleményetek?
több mint 9 éve
Gratula! Fizttől pedig kedves, hogy nekünk tartogatta a rekordot és az elmúlt kilenc meccsen visszafogta magát........ 😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 9 éve
Azért csöppet meglepett, hogy Fitznek még nem volt 3 TD-s alapszakasz meccse eddig...Meglepően sima volt (azért Nelson remélem most gyakorolja a punt elkapásokat), jövő héten be kéne darálni otthon a most nem túl acélos nájnerszt is.
több mint 9 éve
Cardinalis
5 801
Magam sem gondoltam volna, hogy Fitzet még ilyen aktívan fogjuk használni, nyilván most ő volt az egyik kulcsember a meccs megnyeréséhez, szinte mindegyik megmozdulása bravúros volt :o)www.azcardinals.com/videos/videos/Week-2-Larry-Fitzgerald-highlights/4981ae8f-e734-49d1-bdeb-bb0fe34316a9
first regular-season game with three touchdowns!
THIS IS THE WAY
több mint 9 éve
Fasza kis meccs volt!!!! 2-0!!! Remélem megmarad a lendület.
több mint 9 éve
Valahogy nagyon pozitiv elorerzetem van a mai meccsel kapcsolatban, kiegyensulyozott tamadojatekkal nagy kulonbsegu gyozelemre szamitok 😊. Mondjuk Forte termelhet par pontot a fantasy csapatomba 😊.GO CARDS!!
több mint 9 éve
Rosszul olvasod mert a jobb térdében PCL (ez is elszakadt anno Matyi térdében az ACL-en kìvül) húzódása van. Kb. 1-3 hét. Ha tud edzeni pénteken akkor játszik a Bears ellen már. Addig CJ lesz a kezdő.
több mint 9 éve
Ha jól olvasom Ellingtonnál bokaficam a diagnózis, 2-3 hét kihagyás várgható. Ha így van ez igazán jó hír. 😊
több mint 9 éve
Cardinalis
5 801
Ellington tán már túl van az MRI-n... de még nem találtam infót az eredményről... az jó jel, hogy Keim-nek azt mondta, hogy "he felt pretty good"....a meccs fotója: Rashad Johnson following his interception:
Szerkesztette: Cardinalis
THIS IS THE WAY
több mint 9 éve
Szep volt sracok. Gratula. Erdekes lesz ez az NFCW!
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 9 éve
Jut eszembe.....Van egy ELADÓ FITZ mezem ha érdekel innen valakit. Valójában 2 van, így megválnék az egyiktől.
Ha érdekel valakit dobjon egy privit.
több mint 9 éve
ma kiderültabzs, szép volt. bár a Saints csak árnyéka önmagának, így is impresszív voltMi lesz veletek? Kiléptek a fényre vagy irány a sűrű és átláthatatlan köd?
petey
silent7939
több mint 9 éve
tabzs, szép volt. bár a Saints csak árnyéka önmagának, így is impresszív voltMi lesz veletek? Kiléptek a fényre vagy irány a sűrű és átláthatatlan köd?
petey
több mint 9 éve
tabzs, szép volt. bár a Saints csak árnyéka önmagának, így is impresszív volt
több mint 9 éve
Az az érzésem, hogy Ellingtonnak nem lesz hosszú NFL karrierje ha minden szezonban hetekre/hónapokra lesérül.Kár érte, nagy tehetség.
A meccs meg igazából végig a miénk volt, csak ugye legközelebb jobban kéne számolni és nem 12-13 embert fennhagyni egy playhez...
több mint 9 éve
Danny
1 726
Igazi csapatsiker volt a mai. Mindenki hozzátette a magáét. Az érdem vitathatatlan, CP remekül játszott, Matyika a védelem vezérévé nőtte ki magát! Ellingont sajnálom, remélem nem kerül IR-re, és mihamarabb visszatérhet!
több mint 9 éve
Cardinalis
5 801
MEGÉRDEMELT GYŐZELEM! :o) DE AZÉRT RENDESEN MEGIZZADTUNK ÉRTE...
THIS IS THE WAY