NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 4 éve
Nem mondanám, hogy örülök Gronknak a Bucsban.zero to hero szezon lesz ez a Bucsnak.
bergerdani
több mint 4 éve
do or die szezon jön kb az egész staffnak, leszarják ha bebuknak pár jövő évi picket.Okudah vagy Simmons lesz a feltrade célpontunk nagy valószínűséggel.Mondjuk az qrva drága lenne.
vagy idén is Kaleb McGary, már semmin nem lepődnék meg 😀
shawnka
gabokocka
több mint 4 éve
Okudah vagy Simmons lesz a feltrade célpontunk nagy valószínűséggel.Mondjuk az qrva drága lenne.
shawnka
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Okudah vagy Simmons lesz a feltrade célpontunk nagy valószínűséggel.Lol, épp ezt kezdtem el írni mikor bevillant az új hsz jelzés az oldal tetején 😊
shawnka
Amúgy simmonsnak nemtudom tudnék e őszintén örülni, az ilyen mindenben is kibaszott jó gyerekek valahogy nem szoktak annyira beválni, na meg deboo mellé kicsit olyan minek...
Okudah az más tészta, miatta tudnék tapsolni.
Ha ez nem jön össze akkor inkább ha van jó biznyák menjünk lefeke, jól jönne nagyon még egy harmadik kör. Csak valamit csináljunk, ne ilyen kinlaw féle semmilyen játékost húzzunk a helyünkön
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Okudah vagy Simmons lesz a feltrade célpontunk nagy valószínűséggel.vagy idén is Kaleb McGary, már semmin nem lepődnék meg 😀
több mint 4 éve
Kívánom, hogy legyen igazad, de én már quinnben nem tudok hinni...Egy HC-ra vagytok? 😁Tiszta sor, csak sztem nem egy kezdő játékosra vagyunk ettől.5 retkes pickünk van az idei drafton (+hurst), akkor kajak csak 3at akarunk húzni meg jövőre is első kör nélkül?Hát, ti idén vagy PO-ba mentek, vagy mindenki repül a picsába. Nem hiszem, hogy a jövő évi pickeken fog menni most a dilemma, all int toltok, azt vagy bejön vagy nem.
peach
gabokocka
peach
Mondjuk Én benneteket PO esélyesnek tartalak. Egy jó drafttal méginkàbb.
Ami eddig nem jött össze az fordulhat esetleg.
Fattyu
több mint 4 éve
Fattyu
1 919
Egy HC-ra vagytok? 😁Tiszta sor, csak sztem nem egy kezdő játékosra vagyunk ettől.5 retkes pickünk van az idei drafton (+hurst), akkor kajak csak 3at akarunk húzni meg jövőre is első kör nélkül?Hát, ti idén vagy PO-ba mentek, vagy mindenki repül a picsába. Nem hiszem, hogy a jövő évi pickeken fog menni most a dilemma, all int toltok, azt vagy bejön vagy nem.
peach
gabokocka
peach
Mondjuk Én benneteket PO esélyesnek tartalak. Egy jó drafttal méginkàbb.
Ami eddig nem jött össze az fordulhat esetleg.
több mint 4 éve
Tiszta sor, csak sztem nem egy kezdő játékosra vagyunk ettől.5 retkes pickünk van az idei drafton (+hurst), akkor kajak csak 3at akarunk húzni meg jövőre is első kör nélkül?Hát, ti idén vagy PO-ba mentek, vagy mindenki repül a picsába. Nem hiszem, hogy a jövő évi pickeken fog menni most a dilemma, all int toltok, azt vagy bejön vagy nem.
peach
gabokocka
több mint 4 éve
5 retkes pickünk van az idei drafton (+hurst), akkor kajak csak 3at akarunk húzni meg jövőre is első kör nélkül?Hát, ti idén vagy PO-ba mentek, vagy mindenki repül a picsába. Nem hiszem, hogy a jövő évi pickeken fog menni most a dilemma, all int toltok, azt vagy bejön vagy nem.
peach
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
5 retkes pickünk van az idei drafton (+hurst), akkor kajak csak 3at akarunk húzni meg jövőre is első kör nélkül?Ha egy Julio szintű játékost(pl. egy hasonló kaliberű WR-t) sikerülne megint így draftolni, akkor nagyon bánnád ezt?
peach
Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
5 retkes pickünk van az idei drafton (+hurst), akkor kajak csak 3at akarunk húzni meg jövőre is első kör nélkül?
több mint 4 éve
Én ismerek egy GM-et, aki anno dolgozott még Dimitroff alatt itt és akiről úgy hírlik letradelne, ha 1/9-ig kimegy a 3 Top embere(=Okudah, Wirfs és Derrick Brown).nagyon keressük a partnert egy feltradehez.Néhány hete arról beszélt TD, hogy ha megoldható, Youngért szívesen felcserélne. 😊
remélem Simmonsért megyünk
shawnka
empty taxi
Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
bold prediction és Jeff Okudah.nagyon keressük a partnert egy feltradehez.Néhány hete arról beszélt TD, hogy ha megoldható, Youngért szívesen felcserélne. 😊
shawnka
empty taxi
több mint 4 éve
nagyon keressük a partnert egy feltradehez.Néhány hete arról beszélt TD, hogy ha megoldható, Youngért szívesen felcserélne. 😊
shawnka
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
nagyon keressük a partnert egy feltradehez.remélem Simmonsért megyünk
több mint 4 éve
Mondjuk ezért kár volt billentyűt ragadni.... 😛megszoktam a 3 betűt, tetszik, akarok egy fekete mezt 😀Jó is a 3 betű a trollkodàshoz. 😁
shawnka
Csak Én mint amatőr:
A bsolulte T otal L oser.
Bocsànat. Megyek is bűnhődni...
Fattyu
Nekem az új snapback nagyon adja ezzel a 3 betűvel feketében!
több mint 4 éve
Fattyu
1 919
megszoktam a 3 betűt, tetszik, akarok egy fekete mezt 😀Jó is a 3 betű a trollkodàshoz. 😁
shawnka
Csak Én mint amatőr:
A bsolulte T otal L oser.
Bocsànat. Megyek is bűnhődni...
több mint 4 éve
megszoktam a 3 betűt, tetszik, akarok egy fekete mezt 😀
több mint 4 éve
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
nnntm
932
Csináltam egy full BPA draftot a first-pick.com-on. Az 1/16-ra a Hox ajánlata kellően csábító volt, utána már nem akartam tradelni. Ezt így még CB nélkül is aláírnám.Ugyanitt csináltam egyet én is, de Chase Young lecsúszott 1/7-ig és a Panthers odaadta a picket egy marék szotyiért 😀 Újrakezdtem hogy jó akkor ez mindegy, lássuk megszerzem-e Hendersont a köviben:
empty taxi
Már szemezgettem, hogy jó akkor ki legyen, erre nézem, még 1/11-en is bent volt Okudah. Jólvan akkor, value chartra fel, és odaígértem a vesémet is a 49ersnek, aztán ahogy lenni szokott:
Odaadtam volna az első kört a harmadik körrel, és egy negyedik körrel cserébe egy ötödik körért.
Aztán a Dallas felcserélt egy helyet a pickemért egy fini harmadik körért, de ezen kívül sok boldogság nem ért, nem lett túl jó a draftcetlim. Pedig már fogalmaztam magamban, hogy mutogatom nektek az Okudah-s eredményt 😀
több mint 4 éve
Csináltam egy full BPA draftot a first-pick.com-on. Az 1/16-ra a Hox ajánlata kellően csábító volt, utána már nem akartam tradelni. Ezt így még CB nélkül is aláírnám.Ez annyira dream kategória lett, hogy nagyon 😀
Your Picks:
Round 1 Pick 27 (SEA): Kenneth Murray, ILB/OLB, Oklahoma (A)
Round 2 Pick 15: Austin Jackson, OT, USC (A)
Round 2 Pick 27 (SEA): D'Andre Swift, RB, Georgia (A+)
Round 2 Pick 32 (SEA): Jonathan Greenard, DE, Florida (A)
Round 3 Pick 14: Justin Madubuike, DT, Texas A&M (A+)
Round 4 Pick 13: Chase Claypool, WR, Notre Dame (A+)
Round 4 Pick 37 (COMP): Thaddeus Moss, TE, LSU (A+)
Round 7 Pick 14: James Morgan, QB, FIU (A+)
empty taxi
több mint 4 éve
nnntm
932
Igazából minél több videót és véleményt nézek róla, annál jobban egyetértek a hazai szín leváltásával. 3 perce jött ki a videó, amiben miután Ryan elmondta, hogy a fekete mindig speciális feelinget ad az öltözőben, idézték Sanderst: "ha jól nézel ki, jól érzed magad, és jól is játszol"Ne tegyük mellé a fekete mezben szerzett eredményeinket 😀
Viszont ha abból indulok ki, hogy a fekete a hazai mez, akkor a pirosas alternatív mez nagyon bejövős. Ilyen még úgysem volt senkinek.
több mint 4 éve
Gerichill
526
Ez a hárombetűs megoldásNekem szívfájdalom, a régi piros mez nagyon bejövős volt, ez az új betűstílus nem jön be, de hátha szerencsésebb lesz ebben a Falcons.
UNDORÍTÓ
shawnka
több mint 4 éve
Csináltam egy full BPA draftot a first-pick.com-on. Az 1/16-ra a Hox ajánlata kellően csábító volt, utána már nem akartam tradelni. Ezt így még CB nélkül is aláírnám.Your Picks:
Round 1 Pick 27 (SEA): Kenneth Murray, ILB/OLB, Oklahoma (A)
Round 2 Pick 15: Austin Jackson, OT, USC (A)
Round 2 Pick 27 (SEA): D'Andre Swift, RB, Georgia (A+)
Round 2 Pick 32 (SEA): Jonathan Greenard, DE, Florida (A)
Round 3 Pick 14: Justin Madubuike, DT, Texas A&M (A+)
Round 4 Pick 13: Chase Claypool, WR, Notre Dame (A+)
Round 4 Pick 37 (COMP): Thaddeus Moss, TE, LSU (A+)
Round 7 Pick 14: James Morgan, QB, FIU (A+)
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...