NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Detroit Lions - Dallas Cowboys
20
9
2:15, ARENA4
Buffalo Bills
33 feliratkozó
24 perce
Mondjuk a bills kivágott egy játékost hogy be tudjon férni és az ő hozzájárulásuk is kell ahhoz hogy el tudjon menni máshova szóval sok sikert neki a nyugdíjas éveihez lolVègül nem is jön, köszöni az èrdeklődèst de más lehetőséget keres (szvsz Lions vagy mi) illetve mèg az lehet hogy visszavonul.Nekem kissé fura, cornerben szerintem egész jól állunk de ők tudjákElvitték Slay bácsit pedig állítólag kèszültünk a reunionra 😏Hát így 34 évesen?! Meglátjuk. Na mindegy mennem kell zHt iratni.
dande2
Helmut Zimmer
ThySoul
dande2
Szerkesztette: ThySoul
11 órája
Vègül nem is jön, köszöni az èrdeklődèst de más lehetőséget keres (szvsz Lions vagy mi) illetve mèg az lehet hogy visszavonul.Korrekt, hogy nem várta meg a meccs félidejét ezzel. Minden ilyen döntést csak üdvözölni tudok.
dande2
12 órája
Vègül nem is jön, köszöni az èrdeklődèst de más lehetőséget keres (szvsz Lions vagy mi) illetve mèg az lehet hogy visszavonul.Nekem kissé fura, cornerben szerintem egész jól állunk de ők tudjákElvitték Slay bácsit pedig állítólag kèszültünk a reunionra 😏Hát így 34 évesen?! Meglátjuk. Na mindegy mennem kell zHt iratni.
dande2
Helmut Zimmer
ThySoul
Szerkesztette: dande2
13 órája
Nekem kissé fura, cornerben szerintem egész jól állunk de ők tudjákElvitték Slay bácsit pedig állítólag kèszültünk a reunionra 😏Hát így 34 évesen?! Meglátjuk. Na mindegy mennem kell zHt iratni.
dande2
Helmut Zimmer
17 órája
Elvitték Slay bácsit pedig állítólag kèszültünk a reunionra 😏Hát így 34 évesen?! Meglátjuk. Na mindegy mennem kell zHt iratni.
dande2
3 napja
OK megfejtettem a helyzetet.nem, asatanmuve!asátánműve!nem tudokÍrj ékezetet lécci!En mindig sirok erte. Ezt a futojatekot osszerakni egy RPO-val ahol HITELES WR1 van a csapatban.A màsodik fèlidőèrt èrdemes volt maradni!Akkor ma nem sírok az elkapóért. Lehet amúgy, hogy Joe Brady mégsem jó koordinátor?!
DEFENSE ma a pályàn volt!
BillsFan
Helmut Zimmer
Persze ha kelleni fog akkor lesz passzjatek ezekkel a sracokkal is es vagy bejon vagy nem.
Es halkan ez volt az egyik lehetseges elsokoros PO ellenfel aki a leheto legjobb korulmenyek es lefolyassal jatszhatta a meccset es meg igy a kiegyenlitettebb korulmenyekkel is eselytelen volt. Jovo heten be lehet uzenni a cicak D-enek is.
no
Helmut Zimmer
no
sutianap
no
Szóval akkor a megoldás az annyi, hogy nem "no", hanem "nő" csak nem volt ékezet.
Elnézést ha tudtam volna, akkor figyelmesebb lettem volna, és udvariasabb.
Köszönöm.
3 napja
" Reptér, lobog a szélben a légzsák...." 😊Szerintem ez nem kényszer, a stáb azt akarja a Dabollos idők óta hogy így nézzen ki az O.Azt is vedd figyelembe, hogy rengeteg a Bills O elemzés, és idén nagyjából pont ugyanazt próbáljuk eddig mint tavaly, csak durván eltolva a futás irányába, ami valszeg kényszer. Lehet ám, hogy tényleg van kiegészítés decemberre és januárra. De az elején megint későn voltak behívva a játékok, az látszott.Tavaly évet is torzította rendesen az hogy nulla hibával játszott az O. Nyilván valamennyire az edzők érdeme volt az is de a szerencse elég nagy szerepet játszott benneA màsodik fèlidőèrt èrdemes volt maradni!Akkor ma nem sírok az elkapóért. Lehet amúgy, hogy Joe Brady mégsem jó koordinátor?!
BillsFan
Helmut Zimmer
Btw szerintem tök mindegy ki a coordinator amíg csak belülről vagyunk hajlandók kinevezni, valszeg meg van adva az irány ahogy ki kell néznie az O-nak meg nem kap szerencsétlen playcaller értelmes elkapókat. Én örülnék neki ha Brady után nem valami nullkilométeres arccal futnánk neki a szezonnak mert nem igazán fér már bele hogy a 30 éves Allen mellett kezdje el valaki kitanulni a szakmát.
ThySoul
Amúgy Colemant néztem. Az a fasz amúgy ha akar, tud szeparálódni. Kincaid jöjjön vissza.
A védelem nagyot ment, és idén talán 2-3 alkalommal láthatóan jól érezte magát, mondjuk voltak vagy 20 percet a pályán. Szerintem nem tett jót Espenza kiszedése a rendszerből, és Bosa projektet nem szeretem. Rá sem ismerni a tavalyi falra, Nagyon hiányolom Rousseau játékát. Persze hiányzik Oli, de akkor sem kerek ez így. Elemzését meg azért sem vállalnám, mert egyszerűen -rossz ezt kimondani- ócska rossz volt a Steelers terve a bemutatott támadójáték meg még annál is rettenetesebb.
Helmut Zimmer
Nem hiszem hogy van bármi rejtett tartalék a rájátszásra ettől függetlenül ha nem jut be a Chiefs igazából bármi lehet mert tudunk futni meg Allen bármikor felhúzhatja a szuperhős jelmezt. Nem mondom hogy örülök annak hogy ebben kell reménykedni de már hozzászoktam
ThySoul
3 napja
nem, asatanmuve!asátánműve!nem tudokÍrj ékezetet lécci!En mindig sirok erte. Ezt a futojatekot osszerakni egy RPO-val ahol HITELES WR1 van a csapatban.A màsodik fèlidőèrt èrdemes volt maradni!Akkor ma nem sírok az elkapóért. Lehet amúgy, hogy Joe Brady mégsem jó koordinátor?!
BillsFan
Helmut Zimmer
Persze ha kelleni fog akkor lesz passzjatek ezekkel a sracokkal is es vagy bejon vagy nem.
Es halkan ez volt az egyik lehetseges elsokoros PO ellenfel aki a leheto legjobb korulmenyek es lefolyassal jatszhatta a meccset es meg igy a kiegyenlitettebb korulmenyekkel is eselytelen volt. Jovo heten be lehet uzenni a cicak D-enek is.
no
Helmut Zimmer
no
sutianap
3 napja
Szerintem ez nem kényszer, a stáb azt akarja a Dabollos idők óta hogy így nézzen ki az O.Azt is vedd figyelembe, hogy rengeteg a Bills O elemzés, és idén nagyjából pont ugyanazt próbáljuk eddig mint tavaly, csak durván eltolva a futás irányába, ami valszeg kényszer. Lehet ám, hogy tényleg van kiegészítés decemberre és januárra. De az elején megint későn voltak behívva a játékok, az látszott.Tavaly évet is torzította rendesen az hogy nulla hibával játszott az O. Nyilván valamennyire az edzők érdeme volt az is de a szerencse elég nagy szerepet játszott benneA màsodik fèlidőèrt èrdemes volt maradni!Akkor ma nem sírok az elkapóért. Lehet amúgy, hogy Joe Brady mégsem jó koordinátor?!
BillsFan
Helmut Zimmer
Btw szerintem tök mindegy ki a coordinator amíg csak belülről vagyunk hajlandók kinevezni, valszeg meg van adva az irány ahogy ki kell néznie az O-nak meg nem kap szerencsétlen playcaller értelmes elkapókat. Én örülnék neki ha Brady után nem valami nullkilométeres arccal futnánk neki a szezonnak mert nem igazán fér már bele hogy a 30 éves Allen mellett kezdje el valaki kitanulni a szakmát.
ThySoul
Amúgy Colemant néztem. Az a fasz amúgy ha akar, tud szeparálódni. Kincaid jöjjön vissza.
A védelem nagyot ment, és idén talán 2-3 alkalommal láthatóan jól érezte magát, mondjuk voltak vagy 20 percet a pályán. Szerintem nem tett jót Espenza kiszedése a rendszerből, és Bosa projektet nem szeretem. Rá sem ismerni a tavalyi falra, Nagyon hiányolom Rousseau játékát. Persze hiányzik Oli, de akkor sem kerek ez így. Elemzését meg azért sem vállalnám, mert egyszerűen -rossz ezt kimondani- ócska rossz volt a Steelers terve a bemutatott támadójáték meg még annál is rettenetesebb.
Helmut Zimmer
Nem hiszem hogy van bármi rejtett tartalék a rájátszásra ettől függetlenül ha nem jut be a Chiefs igazából bármi lehet mert tudunk futni meg Allen bármikor felhúzhatja a szuperhős jelmezt. Nem mondom hogy örülök annak hogy ebben kell reménykedni de már hozzászoktam
3 napja
asátánműve!nem tudokÍrj ékezetet lécci!En mindig sirok erte. Ezt a futojatekot osszerakni egy RPO-val ahol HITELES WR1 van a csapatban.A màsodik fèlidőèrt èrdemes volt maradni!Akkor ma nem sírok az elkapóért. Lehet amúgy, hogy Joe Brady mégsem jó koordinátor?!
BillsFan
Helmut Zimmer
no
Helmut Zimmer
no

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
3 napja
nem tudokÍrj ékezetet lécci!En mindig sirok erte. Ezt a futojatekot osszerakni egy RPO-val ahol HITELES WR1 van a csapatban.A màsodik fèlidőèrt èrdemes volt maradni!Akkor ma nem sírok az elkapóért. Lehet amúgy, hogy Joe Brady mégsem jó koordinátor?!
BillsFan
Helmut Zimmer
no
Helmut Zimmer
3 napja
Írj ékezetet lécci!En mindig sirok erte. Ezt a futojatekot osszerakni egy RPO-val ahol HITELES WR1 van a csapatban.A màsodik fèlidőèrt èrdemes volt maradni!Akkor ma nem sírok az elkapóért. Lehet amúgy, hogy Joe Brady mégsem jó koordinátor?!
BillsFan
Helmut Zimmer
no
3 napja
Azt is vedd figyelembe, hogy rengeteg a Bills O elemzés, és idén nagyjából pont ugyanazt próbáljuk eddig mint tavaly, csak durván eltolva a futás irányába, ami valszeg kényszer. Lehet ám, hogy tényleg van kiegészítés decemberre és januárra. De az elején megint későn voltak behívva a játékok, az látszott.Tavaly évet is torzította rendesen az hogy nulla hibával játszott az O. Nyilván valamennyire az edzők érdeme volt az is de a szerencse elég nagy szerepet játszott benneA màsodik fèlidőèrt èrdemes volt maradni!Akkor ma nem sírok az elkapóért. Lehet amúgy, hogy Joe Brady mégsem jó koordinátor?!
BillsFan
Helmut Zimmer
ThySoul
3 napja
En mindig sirok erte. Ezt a futojatekot osszerakni egy RPO-val ahol HITELES WR1 van a csapatban.A màsodik fèlidőèrt èrdemes volt maradni!Akkor ma nem sírok az elkapóért. Lehet amúgy, hogy Joe Brady mégsem jó koordinátor?!
BillsFan
Helmut Zimmer
3 napja
Meg az is durva, hogy a Denver meg ott lehet ilyen budosletesen szar jatekkal, amit hetrol hetre latunk, es a leggyengebb csapatok ellen is izzadva 1-2 ponttal sikerul lemakkolni a meccseket. De ok ott lesznek :/Elnézve mennyire kínlódik egyébként a top4-nek gondolt csapat az AFC-n belül full érthetetlen miért nem próbáltak valamit javítani a kereten trade deadline előtt.az a durva ha megnézzünk a szezon előtt top3nak gondolt csapatokat egyik sincs ott a bye weekért folyó harcban
ThySoul
és nem lenne meglepő ha esetleg a 3ból 2 POba se jutna
www.si.com/betting/odds-to-win-the-afc-for-every-team-in-2025-ravens-or-bills-will-finally-end-chiefs-reign-01k2zd8ha67z
de a ravens-bills-chiefs duó után is a texans-bengals jön
és ebből az 5ből max 3 jut be, de lehet csak 2
Negritis, a vajda
4 napja
Tavaly évet is torzította rendesen az hogy nulla hibával játszott az O. Nyilván valamennyire az edzők érdeme volt az is de a szerencse elég nagy szerepet játszott benneA màsodik fèlidőèrt èrdemes volt maradni!Akkor ma nem sírok az elkapóért. Lehet amúgy, hogy Joe Brady mégsem jó koordinátor?!
BillsFan
Helmut Zimmer
Szerkesztette: ThySoul
4 napja
Számomra a mai meccs, és az elmúlt kb 3 szezon meg nem énekelt hőse Aaron Kromer támadófaledző. Elképesztő, milyen egységet rakott össze az évek alatt, most pedig a Heinz Field történetében rekordott döntött a csapat a legtöbb, ellenfél által elért futott yard tekintetében. Két csere OT-vel.Ezt összerakta az edzői stáb. Csak passzjátékunk nem volt nagyon. Gondolom az év végére tartogatják 😊
Hungarian Bill
4 napja
Számomra a mai meccs, és az elmúlt kb 3 szezon meg nem énekelt hőse Aaron Kromer támadófaledző. Elképesztő, milyen egységet rakott össze az évek alatt, most pedig a Heinz Field történetében rekordott döntött a csapat a legtöbb, ellenfél által elért futott yard tekintetében. Két csere OT-vel.
4 napja
A màsodik fèlidőèrt èrdemes volt maradni!Akkor ma nem sírok az elkapóért. Lehet amúgy, hogy Joe Brady mégsem jó koordinátor?!
BillsFan
4 napja
A màsodik fèlidőèrt èrdemes volt maradni!DEFENSE ma a pályàn volt!

NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
5 napja
jah, külön külön mindegyik benne volt a pakliban, de így egybe keményBengalsnál egy burrow sérülés mindig benne van, Ravensnél Lamar megsérült (meg fejben kb teljesen szétestek az első hét után), chiefsnél is benne volt az hogy visszaüt a tavalyi egy labdabirtoklásos mérleg, Bills meg erőn felül teljesített előző idényben és nem igazán erősítettek. A meglepő dolog inkább az hogy összejött mind a négy csapatnál a legrosszabb forgatókönyv egyszerre lolElnézve mennyire kínlódik egyébként a top4-nek gondolt csapat az AFC-n belül full érthetetlen miért nem próbáltak valamit javítani a kereten trade deadline előtt.az a durva ha megnézzünk a szezon előtt top3nak gondolt csapatokat egyik sincs ott a bye weekért folyó harcban
ThySoul
www.si.com/betting/odds-to-win-the-afc-for-every-team-in-2025-ravens-or-bills-will-finally-end-chiefs-reign-01k2zd8ha67z
Negritis, a vajda
ThySoul
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 napja
Bengalsnál egy burrow sérülés mindig benne van, Ravensnél Lamar megsérült (meg fejben kb teljesen szétestek az első hét után), chiefsnél is benne volt az hogy visszaüt a tavalyi egy labdabirtoklásos mérleg, Bills meg erőn felül teljesített előző idényben és nem igazán erősítettek. A meglepő dolog inkább az hogy összejött mind a négy csapatnál a legrosszabb forgatókönyv egyszerre lolElnézve mennyire kínlódik egyébként a top4-nek gondolt csapat az AFC-n belül full érthetetlen miért nem próbáltak valamit javítani a kereten trade deadline előtt.az a durva ha megnézzünk a szezon előtt top3nak gondolt csapatokat egyik sincs ott a bye weekért folyó harcban
ThySoul
Negritis, a vajda
6 napja
Elnézve mennyire kínlódik egyébként a top4-nek gondolt csapat az AFC-n belül full érthetetlen miért nem próbáltak valamit javítani a kereten trade deadline előtt.az a durva ha megnézzünk a szezon előtt top3nak gondolt csapatokat egyik sincs ott a bye weekért folyó harcban
ThySoul
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
6 napja
Moore kívágva, Samuel és Palmer sérült és valszeg nem játszanak (Kincaid limitált volt tegnap), szóval a WR sor a meccsen valszeg a következő lesz: Shakir-Cooks-Coleman-Shavers-Davis. Minden héten valami új 😀Nyugi nem lesz a kezdo LT-RT páros sem.
Elnézve mennyire kínlódik egyébként a top4-nek gondolt csapat az AFC-n belül full érthetetlen miért nem próbáltak valamit javítani a kereten trade deadline előtt.
ThySoul