Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 11 éve
Köszönjük, Emese.Ezért is lesz ez a Tampa..hű de fasza g..ci jó!SüsüJimmy mester!Az, hogy te hánysz valakitől, elfogadom, mint szakvéleményt. Csak tőled. De ebben az offseasonban Lovie Smit volt a főnyeremény. Namost erre hogy reagáljak? Én mondjuk mondtam tavaly, hogy neki a Panthers van kitalálva. A Lionsra ugyanezt el lehetett volna mondani. De ez nem változtat a tényen, hogy ebben az offseasonban Lovie Smith volt a főnyeremény.füligjimmy
Gyere nyugodtan hozzánk. 😉
Amúgy nemcsak én hányok Caldwelltől hanem a kinti drukkerek 95%a meg több neves beatwriter is.Bazzani
Ursus arctos budapestiensis
több mint 11 éve
Ezért is lesz ez a Tampa..hű de fasza g..ci jó!Jimmy mester!Az, hogy te hánysz valakitől, elfogadom, mint szakvéleményt. Csak tőled. De ebben az offseasonban Lovie Smit volt a főnyeremény. Namost erre hogy reagáljak? Én mondjuk mondtam tavaly, hogy neki a Panthers van kitalálva. A Lionsra ugyanezt el lehetett volna mondani. De ez nem változtat a tényen, hogy ebben az offseasonban Lovie Smith volt a főnyeremény.füligjimmy
Amúgy nemcsak én hányok Caldwelltől hanem a kinti drukkerek 95%a meg több neves beatwriter is.Bazzani
több mint 11 éve
Jimmy mester!Az, hogy te hánysz valakitől, elfogadom, mint szakvéleményt. Csak tőled. De ebben az offseasonban Lovie Smit volt a főnyeremény. Namost erre hogy reagáljak? Én mondjuk mondtam tavaly, hogy neki a Panthers van kitalálva. A Lionsra ugyanezt el lehetett volna mondani. De ez nem változtat a tényen, hogy ebben az offseasonban Lovie Smith volt a főnyeremény.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Jimmy mester!Gyere nyugodtan hozzánk. 😉
Amúgy nemcsak én hányok Caldwelltől hanem a kinti drukkerek 95%a meg több neves beatwriter is.
több mint 11 éve
Papír vaaaaaaaaagy! Nem írom be a Lions topicba, mert nem kell generálni a karaktereket feleslegesen, de szerintem lebecsülöd Caldwell-t, és a teljesítményét. Ha ezt a szezont, meg a Curtis Paintert veszed alapul.... mindegy, idő eldönti. Én nem akartam Emeryt, nem akartam Trestmant. Most úgy vagyok vele, hogy értenek a dolgukhoz, látszik, hogy előrelépés mind a kettő a maga módján, de eredmény az kurvára nincs. És ezzel egy éles fordulattal rá is kanyarodnék a draftra!Eddig nem hittem Bazzanak, de a Jags tényleg behálózza az egész ligát.Nálunk akárki jön (edző, játékos, vécésnéni) előtte tuti megfordult a Jax-ben. Lemészárolnám az egész franchise-t egy fakard-al ha lenne pénzem kiutazni Floridába. Lassan jobban utálom őket mint a Patset pedig onnan nem jön senki.Bazzani
tüsi91
Mackóóóóóóóó! Ki lesz az új reménység?! Pre snap confusion, more aggressive, ezt hangoztatta vezérünk, aki szarukeretes szemüvegéről levette a zsinórt, mert kiröhögték. Akkor Trent Murphy. Kicst elfelejtettük, hogy Elek mennyire kreatívan volt használva tavaly, és azért egy nagyon jó védelem alapembere volt egyetemen. Most akkor két fehér srácot rakunk jobbra-balra, középre. Nagyon kevés az olyan játkos, mint (Koné?) Ealy, aki tisztán 43 RDE, és nagyon jó védelemből jött, és szintén alapember. Ha rám hallgatsz, nem a draftról várod a megváltót.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Eddig nem hittem Bazzanak, de a Jags tényleg behálózza az egész ligát.Nálunk akárki jön (edző, játékos, vécésnéni) előtte tuti megfordult a Jax-ben. Lemészárolnám az egész franchise-t egy fakard-al ha lenne pénzem kiutazni Floridába. Lassan jobban utálom őket mint a Patset pedig onnan nem jön senki.
tüsi91
több mint 11 éve
Eddig nem hittem Bazzanak, de a Jags tényleg behálózza az egész ligát.Hát a sikerrel nem lehet vitatkozni..... asszem régen egy Cook könyvben olvastam, hogy orvosokat elvittek valami konferenciára, ott átmosták az agyukat, és csak annak a cégnek a termékeit nyomatták. Aki megfordul Floridában, csak onnan hajlandó igazolni. Véletlen? De Tucker állítsa csak össze a stábját úgy, ahogy tudja. De ha elkezdi lemészárolni a csapatot, én megmondtam, hogy gyanús.
Be interesting to see if #Bears pursue #Jags LB coach Mark Duffner, who has worked with Mel Tucker. Don't know if Duffner is out of contract.
Van egy másik pletyka is:
Former Buccaneers defensive coordinator Bill Sheridan will meet with the Bears this week about an assistant job under retained DC Mel Tucker.tüsi91
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Eddig nem hittem Bazzanak, de a Jags tényleg behálózza az egész ligát. Be interesting to see if #Bears pursue #Jags LB coach Mark Duffner, who has worked with Mel Tucker. Don't know if Duffner is out of contract.
Van egy másik pletyka is:
Former Buccaneers defensive coordinator Bill Sheridan will meet with the Bears this week about an assistant job under retained DC Mel Tucker.
több mint 11 éve
Wotton a szezon után egyből műtétre ment. Pfffff. Aki nem került IR-re, az sérülten játszotta le a szezont. Mi a tök? Kivéve Mekk Elek, ő elpusztíthatatlan. Vagy ügyesen kerüli a kontaktot, nem tudom így hirtelen eldönteni.füligjimmyMekki Eki bizonyította már, hogy őt szükségtelen blokkolni. Így azért nehéz lesérülni 😀
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 11 éve
Wotton a szezon után egyből műtétre ment. Pfffff. Aki nem került IR-re, az sérülten játszotta le a szezont. Mi a tök? Kivéve Mekk Elek, ő elpusztíthatatlan. Vagy ügyesen kerüli a kontaktot, nem tudom így hirtelen eldönteni.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Három nevet bedobok LB edzőnek. Trestman velük dolgozott együtt OC-ként. - Glenn Pires (legutóbb Falcons LB edző)
- Fred Pagac (legutóbb Vikings LB edző, 11'-ben DC)
- Jeff Fitzgerald (jelenleg Colts LB edző)
több mint 11 éve
A Tucker féle dologhoz egy megjegyzés. Remek kifogás az, hogy sok ember kidőlt meg rookie a kezdő.Lehet mindenkit a valaha élt egyik legnagyobb footballegyéniséghez, és az általa végzett munkához hasonlítani, de akkor egy picit mindenki kevésnek tűnik. A modern érában szerintem hasonlíthatsz bárkit Belichick-hez, legyen az akár Shula, vagy Parcells, lehet azt mondani, hogy ebben, vagy abban jobbak voltak, de összeségében én nem tudom egyértelműen kijelenteni. Mondj még a pőatriotson kívűl egy olyan csapatot, amelyik elveszített a szezon felére 3 Pro Bowlert, mellé két kezdőt, és akárcsak hasonló szinten tudott telejsíteni. Szeretném még egyszer kihangsúlyozni, hogy a védelem 8 meccsen kapott 21, vagy attól kevesebb pontot. A Saints ellen az offense 24 percet volt a pályán. Nem sok, mi? Kiütötte őket a Redskins, Rams, Eagles. Ebből a Redskins elleni az, ahol az offense kiválóan teljesített. Megmondom őszintén, az elején még lenyeltem, hogy lassan (szarul) kezdett az offense. A 17. héten, a csoportdöntőn ezt a kalap szart mutatni, szégyen volt, és gyalázat.
Én kurvára nem szeretem a Patset de ott azért rendesen bebizonyították, hogy nevenincs (kicsit túlzok) emberekből is lehet remek védőfalat meg LB sort építeni. Itt szerintem elég komoly motivációs és szerkezeti probléma lehet.Bazzani
- Abe Simpson
több mint 11 éve
A Tucker féle dologhoz egy megjegyzés. Remek kifogás az, hogy sok ember kidőlt meg rookie a kezdő.Én kurvára nem szeretem a Patset de ott azért rendesen bebizonyították, hogy nevenincs (kicsit túlzok) emberekből is lehet remek védőfalat meg LB sort építeni. Itt szerintem elég komoly motivációs és szerkezeti probléma lehet.
több mint 11 éve
Tavaly is írtam egy vitaindító összegzést, hogy kit láttam a csapatból a legjobbnak, ki okozott meglepetést, ki csalódást. 2012:
Season MVP: Tim Jennings
Offense MVP: Brandon Marshall
Offense csalódás: Jay Cutler
Offense meglepetés: Lance Louis
Defense MVP: Charles Tillman
Defense csalódás: Brian Urlacher
Defense meglepetés: Corey Wotton
Speciel Team MVP: Adam Podlesh
Lássuk az ideit:
Season MVP: Matt Forte RB, Tulane
16 meccs, 1339 futott yard, 4,63 yard/carry, 74 elkapás, 594 yard (összesen 1933 scrimmage yard), 12 TD (9 futott, 3 elkapott), 97 first down (74 futott, 23 elkapott)
Szerencsére az offenseben több jó, kiemelkedő teljesítmény is akadt. Azért őt választottam, mert végig kiegyensúlyozott, jó teljesítményt hozott, néha extrákkal megspékelve. Mind a földön, mind elkapásban produktív volt, blitz felvételben talán a liga legjobb futója. Idén szinte minden lényeges statisztikában a Bears történelmének 2. legjobb futója lett, csak azt sajnálom, hogy 67 yarddal lemaradt a 2000 yardos összteljesítményről. Kétségkívül Jerry Angelo legjobb offense választása volt.
Offense MVP: Alshon Jeffery WR, South Carolina
16 meccs, 89 elkapás, 1421 yard, 105 futott yard (6,6 yard/carry), 7 TD, 68 first down (62 elkapott, 6 futott)
Amilyen gyötrelmesen szenvedős lett a rookie év, annyira parádés a második szezon. Impact playerré vált Marshall másik oldalán, a játék minden elemében hatalmasat lépett előre, s a jövő tisztán az övé. Csodálatos elkapásokkal tette emlékezetessé a szezont, azt hiszem, a Vikings, Dallas, Browns ellen leszedett TD-ket senki nem felejti egy hamar. Ellenben voltak kritikus dropjai, pl. a Packers ellen 3&17-nél a meccs végén, vagy a fumbleja az első félidő végén, amik nagyon sokba kerültek. Összességében le a kalappal, szerintem ilyen teljesítményre nem sokan számítottak tőle.
Offense csalódás: Michael Bush RB, Louisville
15 meccs, 197 futott yard, 3,1 yard/carry, 4 elkapás, 48 yard, 4 TD (3 futott, 1 elkapott), 12 first down (10 futott, 2 elkapott)
Egy 4 milliót kereső játékostól nagyon gyér ez a produkció. Persze nem használták sokat, de akkor sem volt meg benne az az átütőerő, ami egy évvel korábban igen. Számomra nem kérdés, hogy cut lesz a sorsa.
Offense meglepetés: Jordan Mills ROT, Louisana Tech
16 meccsen kezdő
Tipikus Aaron Kromer féle projekt játékosnak indult: egyetemen OT, NFL guard. Aztán kezdő tackle lett belőle. Nyilván népszerűségét azonmód megnövelte, hogy Jamarcus Webbet kiszorította a csapatból. A szezon első felében voltak gondok (bár a Bengals ellen kiválóan indított), utána egyenletes, megbízható teljesítményt hozott, kisebb megingásokkal (pl. Browns meccs). A rookie right side merész ötletnek tűnt, de bejött. Egy 5. körös játékoshoz képest maximumot nyújtott, mind pass protban, mind futás blokkolásban. Reméljük hasonlóan fog fejlődni, mint eddig tette. Itt rögtön megjegyezném, hogy az egész OL előtt megemelem a kalapom. A liga legrosszabb egységének egyikéből a liga első felébe ugrottunk. Aaron Kromer pedig itt is bebizonyította, hogy rászolgál a hírnevére.
Defense MVP: Tim Jennings CB, Georgia
16 meccs, 57 szerelés, 4 INT, 13 leütött passz, 2 TD, 2 FF, 1 FR
Ő volt az, aki egy jó szintet hozott végig. Persze nem volt olyan kiemelkedő szezonja neki sem, de körbe volt véve a szerencsétlenekkel, kiesett a társa Tillman stb. Ehhez képest nem hozott rossz szezont. Így 4 év távlatából teli találat volt az idehozatala, nem hiába kapott új kontraktust.
Defense csalódás: Shea McClellin DE, Boise State
14 meccs, 30 szerelés, 4 sack, 1 FR, 4 negatív yardos szerelés
A Packers elleni meccset nem számolva nem tűnt fel senkinek sem a játéka, csupán akkor, amikor úgy eltakarították az útból, hogy már nekem volt kellemetlen. Pass rush 0, futás ellen 0, ez a szezon még a rookie évéhez képest is markáns visszalépés volt. Amikor egy David Bass, vagy egy Cheta Ozougwu tudja azt, vagy jobbat, mint egy 1. körös játékos ott elgondolkodnék. Nem 4-3-as DE, vagy ha azt játszatnak vele, legalább használhatnák értelmesebben. Mondjuk ehhez a címhez a fél defenset fel lehetett volna sorolni kezdve: Paea, Bostic, Conte, Wright.
Defense meglepetés: Lance Briggs LB, Arizona
9 meccs, 71 szerelés, 3 sack, 2 FF, 8 leütött passz, 10 negatív yardos szerelés
Hát itt pokoli nehéz dolgom volt. Azért választottam az Öreget, mert a sérüléséig azon a 6 meccsen parádésan játszott, gyakorlatilag ő tartotta össze az egységet, sokkal jobb volt, mint előző évei bármelyikében. Láthattuk, hogy blitzelni is tud, futás ellen mindenhol ott volt (csináltam egy statot pár hete, hogy ameddig meg nem sérült átlagban 102 yardot futottak meccsenként ellenünk, utána majd 200-at). Talán az ő kiesése volt a legnagyobb érvágás számunkra. 33 éves, tán 1-2 jó év még lehet benne.
Speciel Team MVP: Robbie Gould K, Penn State
26/29 FG, 45/46 XP, Leghosszabb: 58 yard a Cincy ellen. 1 KR ret TD.
Az egész ST botrányosan kezdte a szezont, a szezon második fele már rendben volt. Gould szokásához híven megbízható volt. A Redskins elleni hibája fájdalmas volt, a Vikings ellen pedig 4 év után ismét GW field goalt rontott 47 yardról. Előtte még szintén azon a meccsen „rontott” egy 66 yardos kísérletet. Összességében hozta, amit elvárunk, nem véletlenül láncolták újra a kluboz.
több mint 11 éve
Mel Tucker talán, talán felelős azért, mert a két újonc LB állandóan belefutott egy csapattársa seggébe. És most kivételesen nem próbálok alpárian humoros lenni, ez tényleg megtörtént, minden meccsen, néha nemcsak egyszer. Ez botrányos felkészítés. Conte és Wright 2 éven keresztül 2-deep safety feladatokat látott el. Ne felejtsük el megemlíteni, ha az elmúlt években 6-man frontot mutatott a D, akkor átfutottak rajtuk. Ez nem most kezdődött. Aztán jöttek Cohenék. Wright a boxban, szélen Bowman egy az egyben, Conte felel az egész pályáért. Nem mintha tudtak volna szerelni fiaink, de néha összejött. Akkor 3&long. jöhet a pass rush. Az nincs. Ilyenkor aztán emberezhetsz olyan csávókkal, akik életükben ezt nem csinálták. Vagy zónázhatsz két újonc backerrel, pass rush nélkül. Ilyenkor jönnek a blitzek. Nem mintha ez sikeres lehetett volna olyan csávókkal, akik életükben tisztességes blitz sémában nem játszottak, mert nem erre hozták őket, de uccu neki, hátha. De az ellen se hülye, counter blitz játéka mindenkinek van, vagy, és ismét ne feledjük, Bowman a szélen egy az egyben. Volt 3 darab DT a keretben, és elengedték Idonjet. Hoztak egy csávót, hogy vigye tovább a védelmet, aztán draftoltak két olyan LB-t, akinek figja sincs erről a rendszerről. Ennek nincs semmi értelme. Folytassuk tovább. Wotton középen, hogy a pass rush utolsó szikráját még megpróbálják megőrizni, de Mekk Eleket egy tight end begyalulja a földbe ötből négyszer. De a play call nem rossz, csak éppen nem tudnak szerelni ezek a szerencsétlenek, márha nem futnak egymásnak, ami valóban megtörtént több, mint egy alkalommal meccsenként. 2009-ben Marinelli váltotta Babichot, egyből magára talált a védelem, ugye. Talán a 2009es depth charthoz hasonlítva az öt darab új kezdőjátékos is hozzátett valamicske pluszt, nem tudom, nem vagyok szakértő. Miért nem nézzük az első 5 hét teljesítményét? Lions ellen terített betli minden oldalról, és nem találkozott a D olyan húdemegállíthatatlan ellenféllel, és voltak hibák, de volt pass rush, voltak jó blitzek, voltak labdaszerzések. Ezután még jók voltak a Lions, Ravens (offense 5 perccel a vége előtt atádja alabdát, goal line stop), Vikings (labdaszerzés után az 50 yardosról az offense átadja a labdát, goal line stop, persze kivédekezhették volna nulla pontra, de a liga legtöbb pontot kapott védelme ellen nyomorúságos 20 pont, miután az egyik kezdő cornert kivágták a meccsből), Dallas ellen gyakorlatilag 21 engedett pont. Abszolút mindent kiraktak a pályára a Packers ellen, csak az O ismét átadta a labdát 5 perccel a vége előtt. Sok futott yardot engedtek, való igaz. Pontot keveset. Az, hogy a zseniális offense nem tudott rendes játékidőben 21 pontot szerezni, és/vagy legalább a pályán maradni a 4. negyedben, megint másik kérdés. Üvöltöztem én is, írtam olyanokat, hogy száz éven felülieknek is csak nagymamájuk felügyelete mellett volt ajánlott az olvasása. Wade Phillipset sokkal jobban elfogadnám, mert abszolút itt az alkalom, hogy átálljon a csapat a rendszerére, ami bizonyítottan kiváló. De neki is kell egy védőfal. Adjunk Tuckernek egy védőfalat. Ha összejön 10.000 lájk a facebookon, akkor választhatunk: a Bears kap egy elsőkörös draftcetlit, vagy afrikai gyerekek tiszta vizet életük végéig. Ti kit draftolnátok?füligjimmyIrányítót...és ez nem vicc. 😊 Na jó..némi csalafintaság van a dologban. Néztem ezt a Luke gyereket, na nem a szájvóókert,hanem a másikat,aki most kerolájnában mennyire népszerű. Valami olyasmi kellene középre nekünk is. Nincs aki irányítsa a védelmet a pályán. Mindenki bután néz ki abból a nem szép fejükből. Rossz volt nézni,hogy hozzá se szagoltak semmihez. Nem az hogy a pályán...de még fejben sem tudják mi a teendő lemerem fogadni...gondolok itt az újonc jászkarafaszajenői LB emberkéinkre. 😕 Igazából semmi értelme nem volt számomra amit most leírtam,de kötelességemnek éreztem,hogy írjak és ezzel valamiféle választ adjak a kérdésedre. MLB-t az első körben én azt mondom!
több mint 11 éve
Mel Tucker talán, talán felelős azért, mert a két újonc LB állandóan belefutott egy csapattársa seggébe. És most kivételesen nem próbálok alpárian humoros lenni, ez tényleg megtörtént, minden meccsen, néha nemcsak egyszer. Ez botrányos felkészítés. Conte és Wright 2 éven keresztül 2-deep safety feladatokat látott el. Ne felejtsük el megemlíteni, ha az elmúlt években 6-man frontot mutatott a D, akkor átfutottak rajtuk. Ez nem most kezdődött. Aztán jöttek Cohenék. Wright a boxban, szélen Bowman egy az egyben, Conte felel az egész pályáért. Nem mintha tudtak volna szerelni fiaink, de néha összejött. Akkor 3&long. jöhet a pass rush. Az nincs. Ilyenkor aztán emberezhetsz olyan csávókkal, akik életükben ezt nem csinálták. Vagy zónázhatsz két újonc backerrel, pass rush nélkül. Ilyenkor jönnek a blitzek. Nem mintha ez sikeres lehetett volna olyan csávókkal, akik életükben tisztességes blitz sémában nem játszottak, mert nem erre hozták őket, de uccu neki, hátha. De az ellen se hülye, counter blitz játéka mindenkinek van, vagy, és ismét ne feledjük, Bowman a szélen egy az egyben. Volt 3 darab DT a keretben, és elengedték Idonjet. Hoztak egy csávót, hogy vigye tovább a védelmet, aztán draftoltak két olyan LB-t, akinek figja sincs erről a rendszerről. Ennek nincs semmi értelme. Folytassuk tovább. Wotton középen, hogy a pass rush utolsó szikráját még megpróbálják megőrizni, de Mekk Eleket egy tight end begyalulja a földbe ötből négyszer. De a play call nem rossz, csak éppen nem tudnak szerelni ezek a szerencsétlenek, márha nem futnak egymásnak, ami valóban megtörtént több, mint egy alkalommal meccsenként. 2009-ben Marinelli váltotta Babichot, egyből magára talált a védelem, ugye. Talán a 2009es depth charthoz hasonlítva az öt darab új kezdőjátékos is hozzátett valamicske pluszt, nem tudom, nem vagyok szakértő. Miért nem nézzük az első 5 hét teljesítményét? Lions ellen terített betli minden oldalról, és nem találkozott a D olyan húdemegállíthatatlan ellenféllel, és voltak hibák, de volt pass rush, voltak jó blitzek, voltak labdaszerzések. Ezután még jók voltak a Lions, Ravens (offense 5 perccel a vége előtt atádja alabdát, goal line stop), Vikings (labdaszerzés után az 50 yardosról az offense átadja a labdát, goal line stop, persze kivédekezhették volna nulla pontra, de a liga legtöbb pontot kapott védelme ellen nyomorúságos 20 pont, miután az egyik kezdő cornert kivágták a meccsből), Dallas ellen gyakorlatilag 21 engedett pont. Abszolút mindent kiraktak a pályára a Packers ellen, csak az O ismét átadta a labdát 5 perccel a vége előtt. Sok futott yardot engedtek, való igaz. Pontot keveset. Az, hogy a zseniális offense nem tudott rendes játékidőben 21 pontot szerezni, és/vagy legalább a pályán maradni a 4. negyedben, megint másik kérdés. Üvöltöztem én is, írtam olyanokat, hogy száz éven felülieknek is csak nagymamájuk felügyelete mellett volt ajánlott az olvasása. Wade Phillipset sokkal jobban elfogadnám, mert abszolút itt az alkalom, hogy átálljon a csapat a rendszerére, ami bizonyítottan kiváló. De neki is kell egy védőfal. Adjunk Tuckernek egy védőfalat. Ha összejön 10.000 lájk a facebookon, akkor választhatunk: a Bears kap egy elsőkörös draftcetlit, vagy afrikai gyerekek tiszta vizet életük végéig. Ti kit draftolnátok?
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Jó hát ez van. Ha kiakarták volna rúgni Tuckert már megtették volna a szezon utáni héten. Nekem ez megint tipikus Lovie döntés, csak fordítva. Persze sok volt volt a sérült, meg fogalmatlan, rookie LB sor, meg még a Merkúr is rossz helyen állt egész ősszel. Mindegy. Trestman tette rá a karrierjét, én csak a következő őszi vasárnap estéimet teszem rá.Csak jelzem, hogy abszolút nem lepődnék meg, ha Mike Singletary-nek hívnák az új LB coacht. Játékosként csodálatos volt, Bears ízig-vérig kötődik hozzá, az Öreglány imádja, de mint edzőengem nem nyűgözött le. Egy igazi DL gurut viszont keríteni kellene, mert minden jel arra mutat, hogy a drafton legalább 2 manusra beruházunk.
Vagy átállunk 3-4re.
több mint 11 éve
Éppen emiatt gondolom, hogy tudják mit csinálnak.Vicc... Az ilyen 'adjunk neki mégegy esélyt mert ennél rosszabb nem lehet' hozzáállással csak magunkat lőjük lábon és megint megy egy szezon a kukába. Az ürge a franchise történetének legrosszabb védelméért volt felelős és kész, sérülések ide vagy oda.Deletejövőre ha 8-8-at csinál Trestman akkotr kirúgják, ezt ő is tudja. Ha neki ezzel együtt ez a csávó kell akkor hajrá, az ő állása múlik rajta.davemayer
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 11 éve
Vicc... Az ilyen 'adjunk neki mégegy esélyt mert ennél rosszabb nem lehet' hozzáállással csak magunkat lőjük lábon és megint megy egy szezon a kukába. Az ürge a franchise történetének legrosszabb védelméért volt felelős és kész, sérülések ide vagy oda.Deletejövőre ha 8-8-at csinál Trestman akkotr kirúgják, ezt ő is tudja. Ha neki ezzel együtt ez a csávó kell akkor hajrá, az ő állása múlik rajta.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Vicc... Az ilyen 'adjunk neki mégegy esélyt mert ennél rosszabb nem lehet' hozzáállással csak magunkat lőjük lábon és megint megy egy szezon a kukába. Az ürge a franchise történetének legrosszabb védelméért volt felelős és kész, sérülések ide vagy oda.

több mint 11 éve
Én szándékosan kerülöm a Tucker témát. Nyilván van véleményem, de nem gondolom hogy bárki innen jobban tudná, hogy ki a megfelelő és ki a nem megfelelő DC-nek. Bíznunk kell abban hogy Trest és MRI ésti a dolgát, és tudják mit csinálnak. 1001 indok lehet arra hogy miért marad Tucker, adjuk meg neki a bizalmunkat jövőre is.Mást úgyse nagyon tudunk tenni. Puxxxa
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 11 éve
#Bears announce they keep DC Mel Tucker: "We believe Mel is the right person to lead our defensive unit" -- #Bears announce DL coach Mike Phair and LB coach Tim Tibesar will not return; rest of coaching staff will be back in 2014.
szóval azért küldtek el edzőket a D részéről, amivel egyetértek, bár lehet, h Tucker is mehetett volna...
több mint 11 éve
Én már úgy vagyok vele, hogy mindegy hogy marad e, még 1 szezont kaphat, akkor találhat ki valami értelmes sémát, meg hozhat neki tetsző játékosokat.Ha akkor is megbukik akkor már nincs mentség.
több mint 11 éve
Egy újabb cikk amellett, hogy nem biztos, hogy Tucker-t ki kéne rúgni:espn.go.com/blog/chicago/bears/post/_/id/4689919/firing-tucker-would-be-bad-move
több mint 11 éve
#Bears WR coach Mike Groh linked to offensive coordinator opening at Alabama. bit.ly/1dkf3NGAzt nem tudom a faszi mennyit tett hozzá, de végül is Jeffery alatta lett 1300+ yardos elkapó. Darrly Drake sajnos foglalt, így ő nem jöhet vissza. Az a faszi is mekkora tálentum volt...