Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 5 éve
Bobby Hart milyen social mediás idiótaságokat tolt, ami miatt magyarázkodnia kell? Bocs, ha volt már itt téma, nem láttam.Coviddal poénkodik. Pl Amishok azért nem kapják el mert nincs TV-jük. Muhaha. Meg a maszk használattal sem ért egyet.
nasheem
több mint 5 éve
Na, Atkins nem edzett, és Taylor nem tudta megmondani, játszani fog-e vasárnap. Kezdődik. :-\
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Bobby Hart milyen social mediás idiótaságokat tolt, ami miatt magyarázkodnia kell? Bocs, ha volt már itt téma, nem láttam.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 5 éve
Hát ami biztos, Redmondnál rosszabb nem lehet.Alex Redmond helyére érkezett waiveren a Miamiből kirakott másodéves guard Shaq Calhoun.Ez jó nekünk? Nagyon sennilyennek tűnik. Ellenünk jó volt tavaly, de ez sok játékosra igaz.
Mikey
megyerikrisz
több mint 5 éve
Alex Redmond helyére érkezett waiveren a Miamiből kirakott másodéves guard Shaq Calhoun.Ez jó nekünk? Nagyon sennilyennek tűnik. Ellenünk jó volt tavaly, de ez sok játékosra igaz.
Mikey
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 5 éve
Röviden nem, majd talán a héten lesz a telekommal és a digivel utána. Mondjuk én karmolnám, ha péntekig meglenne az egyezség, elvégre nem kevés forinttal támogatom havonta az egyiketVan valami hír a közvetítésekről? Digim van, tudom nézni a meccseket magyar kommentárral ha kedvem úgy tartja?Itt érdemes információk után kutatni.
meme
bowl.hu/forum/nfl-altalanos-temak/maka-a-sport-tv-ben/2126403
iktriad

több mint 5 éve
Van valami hír a közvetítésekről? Digim van, tudom nézni a meccseket magyar kommentárral ha kedvem úgy tartja?Itt érdemes információk után kutatni.
meme
bowl.hu/forum/nfl-altalanos-temak/maka-a-sport-tv-ben/2126403
több mint 5 éve
Van valami hír a közvetítésekről? Digim van, tudom nézni a meccseket magyar kommentárral ha kedvem úgy tartja?
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 5 éve
Alex Redmond helyére érkezett waiveren a Miamiből kirakott másodéves guard Shaq Calhoun.
több mint 5 éve
Ennyire kiszámítható 53-as keretre sem emlékszem még az elmúlt 13 évből. Azt még nem tudom, hogy ez most jó vagy rossz.
több mint 5 éve
Nagy meglepetést nem hozott az 53-as keret, az előzetes találgatásokhoz képest egyedül annyi történt, hogy két QB került be, így egyel több WR maradhatott rosteren. Ami érdekes lesz, hogy az LB sorba, vagy esetleg a secondarybe próbálnak-e valakit felszedni a máshonnan elküldöttek közül.
több mint 5 éve
6000 néző kimehet a Jags és a Browns elleni hazai meccsekre. Minshew és Mayfield Burrow ellen nem hangzik rossz programnak. Today, the State of Ohio announced that it will grant a variance to the Cincinnati Bengals to host 6,000 fans at the Oct. 4 home game against the Jacksonville Jaguars and the Oct. 25 home game against the Cleveland Browns. ⤵
— Cincinnati Bengals (@Bengals) September 5, 2020
több mint 5 éve
Egy veterán CB-vel kevesebb.Back to cuts: Bengals have released veteran cornerback Torry McTyer.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) September 5, 2020
több mint 5 éve
Kanadai gyerek, az apja CFL Hall of Famer, kanadai középsuliban focizva adott neki ösztöndíjat a Rice, sophomore-ként All-Conference USA válogatott volt.Broncos trade DL Christian Covington and $1.5M salary to Bengals in exchange for LB Austin Calitro ($750K).Mit érdemes tudni Krisztiánról?
empty taxi
Mikey
Egy sérülésekkel tarkított junior szezon után jelentkezett a draftra, 6. körben vitte ki a Texans 2015-ben, ott kitöltötte a rookie szerződését.
Tavaly Dallasban focizott, április végén igazolta le a Broncos, ahol azonban állítólag nem fért volna az egyébként tényleg mély denveri DL-be, Elway is tisztában volt vele h a legtöbb csapatban őt nem kéne kivágni a keretszűkítéskor, ezért próbálta ellenértékre váltani, ez lett Calitro.
Itt sztem legink 3-techként fogjátok használni mint Geno cseréje, elsősorban futás ellen hasznos.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Broncos trade DL Christian Covington and $1.5M salary to Bengals in exchange for LB Austin Calitro ($750K).Mit érdemes tudni Krisztiánról?
empty taxi
több mint 5 éve
Broncos trade DL Christian Covington and $1.5M salary to Bengals in exchange for LB Austin Calitro ($750K).

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
A szokásos bengalsos szerződés. Túlárazott, de a garantált nem vészes. Persze egy futónak még ennyi is sok, de azért nincs vele bajom, mert bírom ha megtartjuk a közepesnél jobb játékosainkat.
több mint 5 éve
Nincs mire bankot robbantani!Egyetlen futónak sem adnék ennyit. A legpótolhatóbb poszt, ráadásul már a játékhoz sem tudnak annyit hozzátenni mint régebben. Bármilyen más posztra szívesebben költeném el ezt a pénzt(remélem nálunk Conner nem fog bankot robbantani).twitter.com/AdamSchefter/status/1300867507306328065Én nagyon bírom Mixont, de ezt sokallom.
Beki
Mikey
pfefe8
Korrekt szerződéssel marad a helyi hős! De ez itt OFF!
Burrow-ról mik a vélemények?
több mint 5 éve
fantasy foci miatt kérdezném, nálatok most ki az MLB jelölt? Tényleg Germaine Pratt?
több mint 5 éve
Egyetlen futónak sem adnék ennyit. A legpótolhatóbb poszt, ráadásul már a játékhoz sem tudnak annyit hozzátenni mint régebben. Bármilyen más posztra szívesebben költeném el ezt a pénzt(remélem nálunk Conner nem fog bankot robbantani).twitter.com/AdamSchefter/status/1300867507306328065Én nagyon bírom Mixont, de ezt sokallom.
Beki
Mikey
Steelers fan
több mint 5 éve
Sok ez az összeg, főleg úgy, hogy jövőre a cap csökken. Viszont, ha azt nézzük, hogy 19M garantált, akkor már kevésbé tűnik veszélyesnek a szerződés. A részletek függvényében ez akár azt is jelentheti, hogy 2 év után DM nélkül el lehet küldeni.
több mint 5 éve
twitter.com/AdamSchefter/status/1300867507306328065Én nagyon bírom Mixont, de ezt sokallom.
Beki
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
twitter.com/AdamSchefter/status/1300867507306328065Évi 12 misi.
Beki
több mint 5 éve
A hat potenciális wr azért nem néz ki rosszul vagyis rossul 😊AJ, Boyd, Ross, Higgins, Tate, Erickson/Thomas. És még Morgan is elmenne a pad végére.