Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 5 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 2 034
Bobby Hart milyen social mediás idiótaságokat tolt, ami miatt magyarázkodnia kell? Bocs, ha volt már itt téma, nem láttam.
nasheem
Coviddal poénkodik. Pl Amishok azért nem kapják el mert nincs TV-jük. Muhaha. Meg a maszk használattal sem ért egyet.
több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Na, Atkins nem edzett, és Taylor nem tudta megmondani, játszani fog-e vasárnap. Kezdődik. :-\

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 528 — Bengals fan
Bobby Hart milyen social mediás idiótaságokat tolt, ami miatt magyarázkodnia kell? Bocs, ha volt már itt téma, nem láttam.

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 5 éve
Alex Redmond helyére érkezett waiveren a Miamiből kirakott másodéves guard Shaq Calhoun.
Mikey
Ez jó nekünk? Nagyon sennilyennek tűnik. Ellenünk jó volt tavaly, de ez sok játékosra igaz.
megyerikrisz
Hát ami biztos, Redmondnál rosszabb nem lehet.

több mint 5 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
Alex Redmond helyére érkezett waiveren a Miamiből kirakott másodéves guard Shaq Calhoun.
Mikey
Ez jó nekünk? Nagyon sennilyennek tűnik. Ellenünk jó volt tavaly, de ez sok játékosra igaz.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Van valami hír a közvetítésekről? Digim van, tudom nézni a meccseket magyar kommentárral ha kedvem úgy tartja?
meme
Itt érdemes információk után kutatni.
 bowl.hu/forum/nfl-altalanos-temak/maka-a-sport-tv-ben/2126403
iktriad
Röviden nem, majd talán a héten lesz a telekommal és a digivel utána. Mondjuk én karmolnám, ha péntekig meglenne az egyezség, elvégre nem kevés forinttal támogatom havonta az egyiket

több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 637 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Van valami hír a közvetítésekről? Digim van, tudom nézni a meccseket magyar kommentárral ha kedvem úgy tartja?
meme
Itt érdemes információk után kutatni.
 bowl.hu/forum/nfl-altalanos-temak/maka-a-sport-tv-ben/2126403
több mint 5 éve
meme Cincinnati Bengals 2 133

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 5 éve

több mint 5 éve
Ennyire kiszámítható 53-as keretre sem emlékszem még az elmúlt 13 évből. Azt még nem tudom, hogy ez most jó vagy rossz.

több mint 5 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 293
Nagy meglepetést nem hozott az 53-as keret, az előzetes találgatásokhoz képest egyedül annyi történt, hogy két QB került be, így egyel több WR maradhatott rosteren. Ami érdekes lesz, hogy az LB sorba, vagy esetleg a secondarybe próbálnak-e valakit felszedni a máshonnan elküldöttek közül.
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 637 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
6000 néző kimehet a Jags és a Browns elleni hazai meccsekre. Minshew és Mayfield Burrow ellen nem hangzik rossz programnak.
több mint 5 éve
Egy veterán CB-vel kevesebb.
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 078 — Lájkold a zsűrit!
Broncos trade DL Christian Covington and $1.5M salary to Bengals in exchange for LB Austin Calitro ($750K).
empty taxi
Mit érdemes tudni Krisztiánról?
Mikey
Kanadai gyerek, az apja CFL Hall of Famer, kanadai középsuliban focizva adott neki ösztöndíjat a Rice, sophomore-ként All-Conference USA válogatott volt.
Egy sérülésekkel tarkított junior szezon után jelentkezett a draftra, 6. körben vitte ki a Texans 2015-ben, ott kitöltötte a rookie szerződését.
Tavaly Dallasban focizott, április végén igazolta le a Broncos, ahol azonban állítólag nem fért volna az egyébként tényleg mély denveri DL-be, Elway is tisztában volt vele h a legtöbb csapatban őt nem kéne kivágni a keretszűkítéskor, ezért próbálta ellenértékre váltani, ez lett Calitro.
Itt sztem legink 3-techként fogjátok használni mint Geno cseréje, elsősorban futás ellen hasznos.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Broncos trade DL Christian Covington and $1.5M salary to Bengals in exchange for LB Austin Calitro ($750K).
empty taxi
Mit érdemes tudni Krisztiánról?

több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 078 — Lájkold a zsűrit!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
A szokásos bengalsos szerződés. Túlárazott, de a garantált nem vészes. Persze egy futónak még ennyi is sok, de azért nincs vele bajom, mert bírom ha megtartjuk a közepesnél jobb játékosainkat.

több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 367 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
 twitter.com/AdamSchefter/status/1300867507306328065
Beki
Én nagyon bírom Mixont, de ezt sokallom.
Mikey
Egyetlen futónak sem adnék ennyit. A legpótolhatóbb poszt, ráadásul már a játékhoz sem tudnak annyit hozzátenni mint régebben. Bármilyen más posztra szívesebben költeném el ezt a pénzt(remélem nálunk Conner nem fog bankot robbantani).
pfefe8
Nincs mire bankot robbantani!
Korrekt szerződéssel marad a helyi hős! De ez itt OFF!

Burrow-ról mik a vélemények?
több mint 5 éve
Toto21 Chicago Bears 7 447
fantasy foci miatt kérdezném, nálatok most ki az MLB jelölt? Tényleg Germaine Pratt?
több mint 5 éve
pfefe8 Pittsburgh Steelers 1 224
Beki
Mikey
Egyetlen futónak sem adnék ennyit. A legpótolhatóbb poszt, ráadásul már a játékhoz sem tudnak annyit hozzátenni mint régebben. Bármilyen más posztra szívesebben költeném el ezt a pénzt(remélem nálunk Conner nem fog bankot robbantani).

Steelers fan
több mint 5 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 293
Sok ez az összeg, főleg úgy, hogy jövőre a cap csökken. Viszont, ha azt nézzük, hogy 19M garantált, akkor már kevésbé tűnik veszélyesnek a szerződés. A részletek függvényében ez akár azt is jelentheti, hogy 2 év után DM nélkül el lehet küldeni.
több mint 5 éve
Beki

több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Beki
Évi 12 misi.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
több mint 5 éve
A hat potenciális wr azért nem néz ki rosszul vagyis rossul 😊
AJ, Boyd, Ross, Higgins, Tate, Erickson/Thomas. És még Morgan is elmenne a pad végére.