NFL eredménykövetés
- 9 aktív topik
Houston Texans - Arizona Cardinals
10
5
19:00
New England Patriots - Buffalo Bills
10
7
RedZone week 15
10
5
Cincinnati Bengals - Baltimore Ravens
8
5
New York Giants - Washington Commanders
5
4
Jacksonville Jaguars - New York Jets
4
4
Philadelphia Eagles - Las Vegas Raiders
3
3
Chicago Bears - Cleveland Browns
2
2
Kansas City Chiefs - Los Angeles Chargers
1
1
Cleveland Browns
41 feliratkozó
3 hónapja
Ebben egyetértünk, csak itt voltak páran, akik Sanders mellett érveltek.Sanders sosem volt téma, mint kezdő. Ezen a preseason meccs sem változtatott. Jelenleg 4. QB a rosteren.Browns are naming Joe Flacco as their Week 1 starting quarterback vs. the Cincinnati Bengals.A média híreket lehűtendő jó előre kihírdetve. Jó döntés az előbbi miatt is, nomeg papírforma azután, hogy Sanders (is) megsérült.
KeyG
Klemó
Joey Tribbiani
3 hónapja
Judkins ügyét ejtették, szabadon távozhat, többé nem gyanúsítják semmivel sem.A hírek szerint meg kell várni az NFL vizsgálatot is Judkins ügyében és azután tudjuk csak szerződtetni.
Ahogy elkezdték kivizsgálni az ügyét, a sértett nem tudta alátámasztani a sérülések keletkezésének az okát, eleve jóval később jelentette miután megtörtént, illetve a keletkezés ideje után felvételek igazolták, h nem volt sérült az arca. Se tanúk, se egyéb más bizonyíték nem állt a rendőrség v a sértett oldalán h hitelt érdemlően bizonyítsák h az akkor, ott és úgy történt ahogy állította.
Újabb pénzéhes barátnő maradt hoppon, szép próbálkozás volt, nem jött be.
Judkins most már szabadon aláírhatja az újonc szerződését.
Csiriba
3 hónapja
Várjuk meg ezzel az idei szezont, a tavalyiból nem indulnék ki, annyira szar volt mindenki.Tillmannrol mar lehetne beszelni. El is kezdem, nalam bust osszesegeben.Mason GrahamHát ezt érdemes az idény végén inkább elemezni, de lehet inkább 2 év távlatából. Ez persze nem csak rátok, minden draftoltra is vonatkozik. Amikor ténylegesen az első csapatokkal és inchekért kell vívni minden meccsen, ott derül ki, hogy ténylegesen ki milyen jó játékos.
Carson Schwesinger
Shedeur Sanders
Isaiah Bond
Quinshon Judkins
Harold Fannin
+ 1 db 2026.-os első kör
Draft előtt is kiegyeztünk volna ezzel szerintem. 😀
P@trik
Klemó
R3ZZ
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
3 hónapja
Sanders sosem volt téma, mint kezdő. Ezen a preseason meccs sem változtatott. Jelenleg 4. QB a rosteren.Browns are naming Joe Flacco as their Week 1 starting quarterback vs. the Cincinnati Bengals.A média híreket lehűtendő jó előre kihírdetve. Jó döntés az előbbi miatt is, nomeg papírforma azután, hogy Sanders (is) megsérült.
KeyG
Klemó
3 hónapja
Nyilván hosszú távon érdemes. Viszont ha draft előtt lerakod elém ezt névsort simán aláírom.Mason GrahamHát ezt érdemes az idény végén inkább elemezni, de lehet inkább 2 év távlatából. Ez persze nem csak rátok, minden draftoltra is vonatkozik. Amikor ténylegesen az első csapatokkal és inchekért kell vívni minden meccsen, ott derül ki, hogy ténylegesen ki milyen jó játékos.
Carson Schwesinger
Shedeur Sanders
Isaiah Bond
Quinshon Judkins
Harold Fannin
+ 1 db 2026.-os első kör
P@trik
Klemó
3 hónapja
Igen, a Sanders pick is jonak tunik egyenlore a kockazat ellenere.Én direkt miatta néztem a meccset és azt láttam h van tehetsége, csak egyelőre az NFL kezdőszint még nagyon messze van neki. A Flacco-Sanders-Gabriel trioval én neki mernék vágni a szezonnak, a távlati kilátások meg kecsegtetőek, mert jövőre Sandersnek nem sokat kell fejlődnie h stabil kezdő lehessen, és tudjuk h Gabriel meg ott van mögötte stabilan.
Egyedul ezzel a Gabriel pickel nem tudok kibekulni. De ugye mint kiderukt tobb csapat boardjan is ott volt. Lehet tud valamit….
R3ZZ
3 hónapja
Tillmannrol mar lehetne beszelni. El is kezdem, nalam bust osszesegeben.Mason GrahamHát ezt érdemes az idény végén inkább elemezni, de lehet inkább 2 év távlatából. Ez persze nem csak rátok, minden draftoltra is vonatkozik. Amikor ténylegesen az első csapatokkal és inchekért kell vívni minden meccsen, ott derül ki, hogy ténylegesen ki milyen jó játékos.
Carson Schwesinger
Shedeur Sanders
Isaiah Bond
Quinshon Judkins
Harold Fannin
+ 1 db 2026.-os első kör
P@trik
Klemó
3 hónapja
Mason GrahamHát ezt érdemes az idény végén inkább elemezni, de lehet inkább 2 év távlatából. Ez persze nem csak rátok, minden draftoltra is vonatkozik. Amikor ténylegesen az első csapatokkal és inchekért kell vívni minden meccsen, ott derül ki, hogy ténylegesen ki milyen jó játékos.
Carson Schwesinger
Shedeur Sanders
Isaiah Bond
Quinshon Judkins
Harold Fannin
+ 1 db 2026.-os első kör
P@trik
3 hónapja
Mason GrahamIgen, a Sanders pick is jonak tunik egyenlore a kockazat ellenere.
Carson Schwesinger
Shedeur Sanders
Isaiah Bond
Quinshon Judkins
Harold Fannin
+ 1 db 2026.-os első kör
P@trik
Egyedul ezzel a Gabriel pickel nem tudok kibekulni. De ugye mint kiderukt tobb csapat boardjan is ott volt. Lehet tud valamit….
3 hónapja
Browns are naming Joe Flacco as their Week 1 starting quarterback vs. the Cincinnati Bengals.A média híreket lehűtendő jó előre kihírdetve. Jó döntés az előbbi miatt is, nomeg papírforma azután, hogy Sanders (is) megsérült.
KeyG
3 hónapja
Browns are naming Joe Flacco as their Week 1 starting quarterback vs. the Cincinnati Bengals.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
3 hónapja
Mason GrahamCarson Schwesinger
Shedeur Sanders
Isaiah Bond
Quinshon Judkins
Harold Fannin
+ 1 db 2026.-os első kör
3 hónapja
Bond hivatalosan is leigazolva.
3 hónapja
Gabriel sem volt reménytelen, azért ez az Eagles B sokkal erősebb, mint a Panthers. Kár azért az INT-ért. Nekem kicsit Colt McCoy feelingem van vele kapcsolatban, sosem lesz elit kezdő, de stabil csere simán lehet. A karereje oké, de nem kiemelkedő, lábon sem különösebben speciális, őszintén ilyen alacsony QB-t ritkán látni, nem tudom hogy lát ki az OL mögül...Jó lenne ha az utolsó meccsre Sanders is felépülne és mindkettő kapna 1-1 félidőt.
4 hónapja
Gabriel game time decision, de valszeg játszani fog.Egyébként a közös edzéseken (főleg a második napon) egyértelműen az Eagles fölé kerekedtünk, ami elég bíztató (asszem 2022ben nagyon domináltak a Sasok, be is jutottak a SB-ba 😊
Főleg a DL zúzott, Garrett nem meglepő, de Graham is pusztított. Kellemes meglepetés lesz szerintem. Schwesingert is mindenhol rohadtul dícsérik, már a preseason meccsen is 13 snap alatt hozott 6 tacklet vagy valami ilyesmi, de ezt tolta az edzéseken is.
Nagyon várós a szezon, hiába a QB kérdőjel, lesz minek drukkolni. Ma emberi időben lesz a meccs.
4 hónapja
Megszokott már, hogy nyáron nem vagyok aktív, annyi a különbség, hogy most azért aktívabban követtem az offseasont mint mondjuk tavaly vagy azelőtt 😀 Minimálisan én is hozzászólok a témához és én is amellett vagyok, hogy kezdjünk Flaccoval, Gabriel meg Sanders meg pallérozódnak, lejátsszák egymás között. Sanders nekem is tetszett, kár a sérülését, de ugyanúgy várom Gabrielt is most én alapvetően neki is szurkolok.
Judkins jó hír, de Bondnak mégjobban örülök, remélem tényleg minden tiszta az ügyével kapcsolatban. Nagy steal lenne.
4 hónapja
Na végre jó hír(ek) de nagyon remélem, hogy mindennek utána néz a csapat és ha bármi gyanú felmerül repülnek. Watson után sok lenne...
4 hónapja
[Underdog] The Cleveland Browns are signing Texas UDFA WR Isaiah Bond, according to Sleeper’s Arye Pulli. He has been cleared of all charges and now heads to Cleveland.
buhloone mindstate
4 hónapja
Judkins ügyét ejtették, szabadon távozhat, többé nem gyanúsítják semmivel sem.Ahogy elkezdték kivizsgálni az ügyét, a sértett nem tudta alátámasztani a sérülések keletkezésének az okát, eleve jóval később jelentette miután megtörtént, illetve a keletkezés ideje után felvételek igazolták, h nem volt sérült az arca. Se tanúk, se egyéb más bizonyíték nem állt a rendőrség v a sértett oldalán h hitelt érdemlően bizonyítsák h az akkor, ott és úgy történt ahogy állította.
Újabb pénzéhes barátnő maradt hoppon, szép próbálkozás volt, nem jött be.
Judkins most már szabadon aláírhatja az újonc szerződését.
4 hónapja
Én óvatos vagyok Sanders-szel és abszolút a kezdjen Flacco az elején csapatban játszom, de azért bassza már meg hogy mindig közbejön egy sérülés, amikor elkezd valami pislákolni. Nagyon kellettek volna neki a snapek. Legalább Gabrielt valszeg látni fogjuk. Ha már Dillon, úgy tűnik tényleg kapós volt a drafton, a 4. körben több csapat is vitte volna és a draft közben is kaptunk érte trade ajánlatokat. Albert Breer az MMQB-ban írta:
I’d confirm Mike Silver’s report that the Browns got trade offers for Dillon Gabriel on the Saturday morning of draft weekend, which essentially confirms the interested teams were prepared to take him in the fourth round (despite perception that he was overdrafted in the third round). How did the idea that he could go that high fly under the radar? I’ve heard Gabriel crushed his meetings with teams, and many saw his floor, as a result, as a long-term backup.Az alábbi pedig csak úgy emlékeztetőül, DTR első preseason kezdő meccse után íródott. Nyilván Sanders magasabb polcról indul, de csak türelmesen...
Thompson-Robinson has been the talk of the preseason with his stellar play, and he continued to create more noise Thursday night.
Thompson-Robinson, a fifth-round rookie from UCLA, got his first start of the preseason and played the entire first half. In his first drive of the day, Thompson-Robinson and the offense marched down the field on a 12-play, 81-yard drive.
The drive unfortunately ended with a fumble from RB John Kelly Jr. near the goal-line, but Thompson-Robinson still showed a strong ability to command the pocket and deliver crisp throws.
" I love the kid effort," Kevin Stefanski said. "I love his feistiness."
Thompson-Robinson finished the day completing 13 of 25 passes for 164 yards with no interceptions. He also flashed deep ball accuracy, completing a 36-yard bomb to WR Cedric Tillman and completions of 27 and 22 yards to WR Austin Watkins.
Szerkesztette: Joey Tribbiani
4 hónapja
Browns QB Shedeur Sanders suffered an oblique strain today, will not practice Thursday, and is unlikely to play on Saturday vs. the Eagles.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
4 hónapja
De legalább Hurtssel jót beszèlgettek:Jalen Hurts and Shedeur Sanders had a lengthy conversation after practice and Hurts gave Sanders a golf cart ride back to the locker room.
— Zach Berman (@ZBerm) August 13, 2025
Hurts: "I'll keep the conversation intimate. We had a very lengthy conversation. He came to me and just wanted to talk. I'm always…
A mai nap "nyertese" egyébként inkább a Browns, Garett ès Jeudy nagyot játszott.
4 hónapja
#Browns QB Shedeur Sanders injured his oblique in practice today, early on, and will be evaluated. That may take him out of the next preseason game — the latest in a string of Cleveland nagging QB injuries.
— Ian Rapoport (@RapSheet) August 13, 2025

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
4 hónapja
www.essentiallysports.com/nfl-active-news-chiefs-travis-kelce-finally-unlocks-browns-trauma-as-chiefs-te-reveals-tearful-confrontation/
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain