Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 14 éve
Megtörtént a Newman cut.
több mint 14 éve
úgy 20 millás hely várható ( Newman cut-tal együtt), és azt mondták a büntetést valószínűleg úgy osztják el hogy 5-5, de ez "kicsit se befolyásolja a szabad ügynökök igazolását."WirtschaftsteilJJ minden hájjal megkent öreg róka, akit kinézet azt megfogja szerezni. 😊
Örülnék egy nagyobb név érkezésének. Lehetne miről csámcsogni. 😊

több mint 14 éve
úgy 20 millás hely várható ( Newman cut-tal együtt), és azt mondták a büntetést valószínűleg úgy osztják el hogy 5-5, de ez "kicsit se befolyásolja a szabad ügynökök igazolását."
több mint 14 éve
és ezt a 10 misit úgy osztja el a csapat a következő két idényben, ahogy akarja.akkor most hogy is van ez pontosan??Ügy struktúráltuk a szerződéseket hogy a nagy lóvé meg a nagy bünti capmentes évre essen.
már kezdtem álmodozni :/Kroos
Emiatt elvettek 10 M USD-t a capből, ez van.Blevi
nekem logikusnak tűnne egy 0:10-es megosztás, idén a tavaly kivágott emberek miatt van 20m holtsúly a cap alatt, ami jövőre nem lesz ott. szép fokozatosan vissza lehet vezetni a csapatot 0$ cap penalty felé két év alatt.
több mint 14 éve
http://www.nfl.com/features/bracketology/alltimeteams?module=HP11_content_stream😀
Egy párhelyen ott a DAllas 😊

több mint 14 éve
Amúgy az is vicces, hogy szét osztják a csapatok között... na de miért?beltazorAzért mert a játékos szakszervezet nem akarta, hogy más hibájából idén kevesebb pénz kerüljön a játékosokhoz. (Állítólag eredetileg draft cetliket vettek volna el és nem a caphez nyúltak volna hozzá.)
több mint 14 éve
Amúgy az is vicces, hogy szét osztják a csapatok között... na de miért?

több mint 14 éve
ezt a 10 milliot 2 évre valahogy szerintem ki tudják ügyeskedni JJék,ettől én nem tartok a 'skins 36 milliója na az már viszont szép summa...
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
végülis ez 5 misi per év, Newman ki kell vágni és felszabadul 20 misi+ 2-3 átsruktúrálás, és még jobban is járunk a végén... 😀 😀 :rolleyes:
több mint 14 éve
akkor most hogy is van ez pontosan??Ügy struktúráltuk a szerződéseket hogy a nagy lóvé meg a nagy bünti capmentes évre essen.
már kezdtem álmodozni :/Kroos
Emiatt elvettek 10 M USD-t a capből, ez van.
több mint 14 éve
akkor most hogy is van ez pontosan??már kezdtem álmodozni :/
több mint 14 éve
Jerruh mindent megold. 😛Ez kvára nem jött jól :/
több mint 14 éve
Cowboys lose $10 million in cap space, Redskins lose $36 million in space. Can split it over 2012 and 2013 any way they want. More at ESPN.Habiés akkor még jól jártunk... Ha jól tudom 2010re elég nagy összegeket könyveltek el, a többi év cap számát lecsökkentve. Egyedül Austin szerződésével volt gond, ez azt jelenti, hogy gyakorlatilag Romo 6 millája el is úszik..
több mint 14 éve
na az király kell is, mert 4 misi körül állunk, 20 misi körülle fel kell tornászni... 😊Hát így nem sokat... 😕
Carr-Nicks/Grubbs-Robinson meg egy pass rusher se ártana..
de kell még Draft-FA: CB,SS,QB,... meg ki tudja kik még....
Érdekes mennyit tudunk még nyerni a szeződésekkel.Kroos
több mint 14 éve
Cowboys lose $10 million in cap space, Redskins lose $36 million in space. Can split it over 2012 and 2013 any way they want. More at ESPN.

JT Daniels fan
több mint 14 éve
na az király kell is, mert 4 misi körül állunk, 20 misi körülle fel kell tornászni... 😊 Carr-Nicks/Grubbs-Robinson meg egy pass rusher se ártana..
de kell még Draft-FA: CB,SS,QB,... meg ki tudja kik még....
Érdekes mennyit tudunk még nyerni a szeződésekkel.
több mint 14 éve
Romonak is átírták a szerződését, 6-7 millát fog jelenteni 😊
több mint 14 éve
aha.Wirtschaftsteil
PM képe mellett ugyanez a kép úgy nézett volna ki, hogy 'Not Alive'...
több mint 14 éve
Ha Newman csütörtökig nem lesz cut-olva akkor jövő évi fizetését ki kell csengetni?

több mint 14 éve
Fórumokon olvastam, h sokan Robinson akarják 1. számúként FAn? ez még lehetséges akkor? 😊 Robinson-Carr-Nicks/Grubbs azért bebaszna... de nem hiszem..
több mint 14 éve
nincs túl sok hír, JJ fejében remélem már összeálltak dolgok 😊 fizetések átstrukturálása remélem jól mennek, és lesz hely erősíteni

több mint 14 éve
Skins O elég lyukas. MEg a védelemben is vannak needek. Szóval azért kellene nekik a draftcetlik.Hosszú távú befektetés nekik az biztos.
több mint 14 éve
rövid távon mindenképpen jobban járunk így mintha PM jött volna a 'Skinshez,az hogy hosszú távon mi lesz belőle az már más kérdés.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
Rams se járt rosszul, 2013,2014es 1. kör, idei Wash 1. és 2. kör.
Wirtschaftsteil