Dallas Cowboys
32 feliratkozó
több mint 13 éve
Newman-Jenkins-Scandrick-Bryan McCann-Josh Thomas akik most így beugranak de biztos van még rajtuk kívül ilyen roster töltelék CB a jelenleg csapatban,de megmondom őszintén nem ismerem őketplusz Ball is bevethető CB-ként, ha nagyon muszáj, akkor AOA is
De mert ilyen rendes vagyok és sok időm van,csak neked kikerestem őket a rosterről 😛
Mario Butler
Alex Ibiloye
Chris Randle
Ross WeaverCowboykarcsi
több mint 13 éve
Newman-Jenkins-Scandrick-Bryan McCann-Josh Thomas akik most így beugranak de biztos van még rajtuk kívül ilyen roster töltelék CB a jelenleg csapatban,de megmondom őszintén nem ismerem őketDe mert ilyen rendes vagyok és sok időm van,csak neked kikerestem őket a rosterről 😛
Mario Butler
Alex Ibiloye
Chris Randle
Ross Weaver
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
akkor hogy is állunk CB fronton? Jenkins-Newman cserék nem ugranak be. :/
több mint 13 éve
Newman megsérült. 4-6 hét :mad:Faszom csak ez hiányzott...de a 4-6 héttel még pont a szezon kezdetre kész lehet.
Elam pedig aláírt.Blevi
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Üdvözöllek a Patriots világában 😀 Egészen hasonlóan szenvedtem tavaly év elején, amikor tudtam, hogy nagy játékot nem engedünk ugyan, de még a Bills is halál lazán oldja majd meg a 3. és hosszút ellenünk, csak TD ne legyen. Mondjuk legalább a végefelé azért csak megállt az ellen 😊Egyetértek!De legalább lesz mögötte egy normális safety - legalább is ezt írják a legújabb szerzeményünkről...hát, ha azóta kikupálódott Elam, akkor jó. annak idején azért ment el, mert nem hagyott túlzottan maradandó nyomokat, mondjuk azóta azért rendszeresen játszott, valszeg jót tett neki.
Lehet, hogy nem a legjobb a lehetőségek közül, de akár sokat is számíthat, hogy már játszott RR kezei alatt és ismeri azt az új rendszert, amit a többiek csak tanulgatnak.
Én nagyon kíváncsi leszek a D teljesítményére idén: teljesen új szisztéma, amit imádnak a játékosok már most, de ha elba... valamit, vagy nem értik meg egymást, akkor nagy a b+ 😛
Vagyis benne van a pakliban, hogy agyonterrorizálják az ellefelet, de becsúszhat (főleg a szezon elején) egy-egy nagyobb hiba, amiből big play-t nyalnak be - kérdés, hogy ezt az offense hogyan fogja tudni ellensúlyozni... Kicsivel több, mint 5 hét és kiderül a dolog!!!VIZILÓ
a D szisztémáról meg: persze hogy imádják a játékosok, mert agresszív, látványos, ergo több sikerélményt szerezhetnek. ugyanakkor ez is kétélű fegyver, mert nyilván visszanyalhat a fagyi.
ha keveset kockáztat a védelem, nem enged nagy játékot, akkor arra kell törekedni, hogy lehetőleg három-öt first down-nál többet ne engedélyezzen az ellenfélnek, tehát még FG távolságon kívül befékezze a támadókat.
az olyan típusú védelemben, mint amit most RR csinál, szvsz arra bazíroznak, hogy lehet hogy nyelünk két 15-20 yardos big playt, de mellé a támadófal izgalmában elkövet false startot, holdingot, csinálunk egy 8-10 yaqrdot sacket, meg lesz két semmibe dobott passza az irányítónak, és 3 & out lesz. kockázatos, persze hogy az, de nem csak a hibái látványosak, hanem az eredményei is.
aztán ez csak az én véleményem, ugyeslowmotion
De még a nagy beszívott play-eket is szívesebben látom (mert legalább látványos😊), ha mellette nekünk is vannak jól sikerült látványos dolgaink.
Mert azt szörnyű volt látni, hogy minden D-drive-ban szépen lassan alaposan betolnak a célterületünkre... Tutista módszerrel védekeztünk, ami azt jelentette, hogy tutira kapunk minden play-ből 4-5 yardot, amivel ugye sok-sok 1st down és pontszerzés... Az meg külön röhej volt, hogy míg mi meccsenként 5 FS-ot csináltunk, addig az ellenfél O büntetést sem nagyon hozott össze....
"Legalább szépen haljunk meg!" 😉 😉 😉VIZILÓ
több mint 13 éve
VIZILÓ
243
Egyetértek!hát, ha azóta kikupálódott Elam, akkor jó. annak idején azért ment el, mert nem hagyott túlzottan maradandó nyomokat, mondjuk azóta azért rendszeresen játszott, valszeg jót tett neki.OFFDe legalább lesz mögötte egy normális safety - legalább is ezt írják a legújabb szerzeményünkről...
nem is tudtam, hogy Hightower (Rendőrakadémia 1-13942) játszott a ligában, sőt 1/1-es draft és SB-győztes is volt.
hogy mik derülnek ki...
ON
Newman basszus... az egyetlen pozitívum, hogy a többiek több lehetőséget kapnak.
szerintem már megint siettetni fogják a visszatérését, rásérül, aztán megint kakiban leszünk. még jó, hogy már nagy tapasztalata van a csapatnak a TN nélküli játékban. helyettesítés? mi, tehenészek ahhoz értünk a legjobban!slowmotion
Lehet, hogy nem a legjobb a lehetőségek közül, de akár sokat is számíthat, hogy már játszott RR kezei alatt és ismeri azt az új rendszert, amit a többiek csak tanulgatnak.
Én nagyon kíváncsi leszek a D teljesítményére idén: teljesen új szisztéma, amit imádnak a játékosok már most, de ha elba... valamit, vagy nem értik meg egymást, akkor nagy a b+ 😛
Vagyis benne van a pakliban, hogy agyonterrorizálják az ellefelet, de becsúszhat (főleg a szezon elején) egy-egy nagyobb hiba, amiből big play-t nyalnak be - kérdés, hogy ezt az offense hogyan fogja tudni ellensúlyozni... Kicsivel több, mint 5 hét és kiderül a dolog!!!VIZILÓ
a D szisztémáról meg: persze hogy imádják a játékosok, mert agresszív, látványos, ergo több sikerélményt szerezhetnek. ugyanakkor ez is kétélű fegyver, mert nyilván visszanyalhat a fagyi.
ha keveset kockáztat a védelem, nem enged nagy játékot, akkor arra kell törekedni, hogy lehetőleg három-öt first down-nál többet ne engedélyezzen az ellenfélnek, tehát még FG távolságon kívül befékezze a támadókat.
az olyan típusú védelemben, mint amit most RR csinál, szvsz arra bazíroznak, hogy lehet hogy nyelünk két 15-20 yardos big playt, de mellé a támadófal izgalmában elkövet false startot, holdingot, csinálunk egy 8-10 yaqrdot sacket, meg lesz két semmibe dobott passza az irányítónak, és 3 & out lesz. kockázatos, persze hogy az, de nem csak a hibái látványosak, hanem az eredményei is.
aztán ez csak az én véleményem, ugyeslowmotion
De még a nagy beszívott play-eket is szívesebben látom (mert legalább látványos😊), ha mellette nekünk is vannak jól sikerült látványos dolgaink.
Mert azt szörnyű volt látni, hogy minden D-drive-ban szépen lassan alaposan betolnak a célterületünkre... Tutista módszerrel védekeztünk, ami azt jelentette, hogy tutira kapunk minden play-ből 4-5 yardot, amivel ugye sok-sok 1st down és pontszerzés... Az meg külön röhej volt, hogy míg mi meccsenként 5 FS-ot csináltunk, addig az ellenfél O büntetést sem nagyon hozott össze....
"Legalább szépen haljunk meg!" 😉 😉 😉
több mint 13 éve
hát, ha azóta kikupálódott Elam, akkor jó. annak idején azért ment el, mert nem hagyott túlzottan maradandó nyomokat, mondjuk azóta azért rendszeresen játszott, valszeg jót tett neki.OFFDe legalább lesz mögötte egy normális safety - legalább is ezt írják a legújabb szerzeményünkről...
nem is tudtam, hogy Hightower (Rendőrakadémia 1-13942) játszott a ligában, sőt 1/1-es draft és SB-győztes is volt.
hogy mik derülnek ki...
ON
Newman basszus... az egyetlen pozitívum, hogy a többiek több lehetőséget kapnak.
szerintem már megint siettetni fogják a visszatérését, rásérül, aztán megint kakiban leszünk. még jó, hogy már nagy tapasztalata van a csapatnak a TN nélküli játékban. helyettesítés? mi, tehenészek ahhoz értünk a legjobban!slowmotion
aztán ez csak az én véleményem, ugye
több mint 13 éve
VIZILÓ
243
OFFDe legalább lesz mögötte egy normális safety - legalább is ezt írják a legújabb szerzeményünkről...
hogy mik derülnek ki...
ON
Vagyis benne van a pakliban, hogy agyonterrorizálják az ellefelet, de becsúszhat (főleg a szezon elején) egy-egy nagyobb hiba, amiből big play-t nyalnak be - kérdés, hogy ezt az offense hogyan fogja tudni ellensúlyozni... Kicsivel több, mint 5 hét és kiderül a dolog!!!
több mint 13 éve
OFFnem is tudtam, hogy Hightower (Rendőrakadémia 1-13942) játszott a ligában, sőt 1/1-es draft és SB-győztes is volt.
hogy mik derülnek ki...
ON
szerintem már megint siettetni fogják a visszatérését, rásérül, aztán megint kakiban leszünk. még jó, hogy már nagy tapasztalata van a csapatnak a TN nélküli játékban. helyettesítés? mi, tehenészek ahhoz értünk a legjobban!
több mint 13 éve
És beleszarnak.Nem tudom mennyien hallottatok róla de Red kitalált egy uj szokást,miszerint a rookie-k nem kapják meg automatikusan a csillagot a sisakjukra hanem ki kell érdemelniük.Nekem tettszik ez az attitűd.CowboykarcsiAki meg rosszul játszik, az a sisakot is le kell vegye.ulpianus
Safety: oké
Newman: -_-
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
Newman megsérült. 4-6 hét :mad: Elam pedig aláírt.
több mint 13 éve
Nem tudom mennyien hallottatok róla de Red kitalált egy uj szokást,miszerint a rookie-k nem kapják meg automatikusan a csillagot a sisakjukra hanem ki kell érdemelniük.Nekem tettszik ez az attitűd.CowboykarcsiAki meg rosszul játszik, az a sisakot is le kell vegye.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
Ezt már Tuna is kitalálta előtte, de szerintem is jó ötlet.
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 13 éve
Nem tudom mennyien hallottatok róla de Red kitalált egy uj szokást,miszerint a rookie-k nem kapják meg automatikusan a csillagot a sisakjukra hanem ki kell érdemelniük.Nekem tettszik ez az attitűd.
több mint 13 éve
A kicker harc tovább folytatódik immár 3 fővel Kai Forbath az új arc.KF még nem edzhet, combizomhúzódása van
Úgy tűnik Buehlernek tényleg kifelé áll a rúd.
Gerald ennyi pénzért megéri vsz.
Arkin pedig reméljük beválik mert Kosiernek voltak kihagyott meccseiBlevi
több mint 13 éve
VIZILÓ
243
Ez mondjuk az idei újoncok nagy részéről elmondható.gyeekVégre valahára! (Kivéve Dez) az elmúlt években azért nem nagyon draftoltunk olyan játékost, aki már rögtön az első évben tartósan jelentős szerepet vállalt volna... Már ha egyáltalán draftoltunk és nem bizniszeltük el a cetliket előtte valami "igazán nagy halra" az átigazolások során...😊
Én már nagyon kíváncsian várom a szezont!
Lehet, hogy sírás lesz a vége, de mégis nagyon várom... 😉
több mint 13 éve
Sensabaugh: király, de jó lett volna ha legalább valamilyen kondicionális 2 éves szerződése lenne. Kicker dömping: király, a háromból egy csak megragad tartósan végre...
Arkin: tegnap meghallgattam a Talkin' Cowboyst amiben ejtettek róla is szót, és a szerint a beszámoló szerint nagyon jól veszi a lapot. Ez mondjuk az idei újoncok nagy részéről elmondható.
több mint 13 éve
A kicker harc tovább folytatódik immár 3 fővel Kai Forbath az új arc.Úgy tűnik Buehlernek tényleg kifelé áll a rúd.
Gerald ennyi pénzért megéri vsz.
Arkin pedig reméljük beválik mert Kosiernek voltak kihagyott meccsei
több mint 13 éve
Gerald Sensabaugh returns to #cowboys. 1 year deal worth $2.5 mil - Calvin Watkins
több mint 13 éve
Szájkarate Rob Ryan módra:"I've got three bullies over there [Spears, Hatcher, Coleman] waiting for Thursday," Rob Ryan said. "These are proven players, and that's what we need. I don't know if we win the all-hype team, I think that might have gone to somebody else, but we're going to beat their ass when we play them."
Itt meg egy ismertető Arkinról:
http://www.dallascowboys.com/news/news.cfm?id=8C11C4F9-AFCE-C29A-5565438F181247F0
Kosier helyén edz csütörtökig, azt írják róla kemény srác. Remélem beválik, nekem szimpatikus az attitűdje.
több mint 13 éve
Tetszik, hogy olyan keményen dolgozott, hogy nem hallotta a hírekben, hogy az Atlantis (ha jól emlékszem) pár héttel ezelőtti utolsó repülése után max Szojuzzal hagyhatja el a légkört. 😊 A firkászt amúgy alázni kell, különben elpofátlanodik.
több mint 13 éve
Terence Newman az újságírók piszkálódására...:kb az első 5 kérdéssel megágyazott ennek az újságíró, csak magának köszönheti. Newman helyében adtam volna egy GFY-t a csávónak
Q: I know you went to California. Did you need to get away? You said you worked out by yourself ...
A:I didn't work out "by myself" by myself. There was just a trainer out there that was supposed to be pretty good.
Q: I thought you just wanted to get away from Dallas and go out there and recharge ...
A: No. I've got a space shuttle at NASA. If I'd wanted to get away, I would've just jumped on that and went to Mars. But the gas is expensive right now, so I decided California was probably the second best option.
Vicces fiú, finoman hülyézte le az Őt basztató kedves újságírót... 😀 😀 😀
Mi lesz velünk idén??? 6-10 vs. 10-6?????VIZILÓ
egyébként 12-4, és a hatodik gyűrű 😊
több mint 13 éve
szerintem valahol a kettő között
több mint 13 éve
VIZILÓ
243
Terence Newman az újságírók piszkálódására...:Q: I know you went to California. Did you need to get away? You said you worked out by yourself ...
A:I didn't work out "by myself" by myself. There was just a trainer out there that was supposed to be pretty good.
Q: I thought you just wanted to get away from Dallas and go out there and recharge ...
A: No. I've got a space shuttle at NASA. If I'd wanted to get away, I would've just jumped on that and went to Mars. But the gas is expensive right now, so I decided California was probably the second best option.
Vicces fiú, finoman hülyézte le az Őt basztató kedves újságírót... 😀 😀 😀
Mi lesz velünk idén??? 6-10 vs. 10-6?????
több mint 13 éve
Hatcher 3 év, 6 millás szerződést kapott. Jó ár.