Dallas Cowboys

34 feliratkozó

több mint 14 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 987 — Pfizer & Moderna fan
A taget én sem,csak ha elengedjük attól tartok hogy a két szék közül a földre seggelünk....Cowboykarcsi
annyira azért nem vagyunk rossz helyzetben. ha nem ír alá, akkor ott a helyén személyes kedvencem Butler (én jó játékosnak tartom, és igazolni is fogja 😉 ).

+ ez esetben egy OLB jöhet a 4-6kör körül.

több mint 14 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
A taget én sem,csak ha elengedjük attól tartok hogy a két szék közül a földre seggelünk....

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
Blevi 9 177 — Lions & Cowboys fan
JJ találkozott Spencer ügynökével, de semmi extra nem történt ujra össze ülnek a tag kiosztása előtti határidőig. Én nem raknám Spencerre a franchise taget annyit nem ér vsz.
több mint 14 éve
Blevi 9 177 — Lions & Cowboys fan
Haha ezt először én vetettem fel😊
Meglátjuk mi sül ki belőle.
több mint 14 éve
eddig minden jel arra mutat hogy igen.meglátjuk...

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
Smith és Free helyet fognak cserélni ez official most már.Cowboykarcsi
én nem örülök. jó volt Smith, de mostantól a legjobb DE-k és OLB-k jönnek majd.....
készen áll???

több mint 14 éve
Smith és Free helyet fognak cserélni ez official most már.

több mint 14 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 911
Standford Routt Kansasbe ment 20 milláért. Nem hiszem, hogy a Chiefs megtartaná Carr-t, talán túl sokat kért. Kérdés, hogy ha FA lesz, és célba vehetnénk, kére-e/kape-e olyan szerződést mint Joseph a Houstonban (40M).Wirtschaftsteil
nem arról volt szó, hogy március valahányadikán kezdődik a FA signing időszak?
ha igen. akkor ez így most hogy?slowmotion
A 2011-es szerződések hivatalosan március 13-án, a 2012-es league year kezdetekor járnak le, úgyhogy a játékosok onnantól válnak ténylegesen szabadügynökké.

Routt szerződését a Raiders felbontotta, ezért ő már most FA státuszba került.
több mint 14 éve
slowmotion Dallas Cowboys 28 509 — Cowboys fan
Mario alapból 4-3-ba akar menni szerintem.Stez
But money talks.szaba
mindkettő igaz, de nehezen hiszem, hogy Jerruh kicsengetne évi 10 milliót egy második pass rusherre, amikor Ware is foglal úgy 10-15 között valahol.
ha tízért leigazolnánk, akkor maradna úgy 10-12 millió körüli keret 15 játékos megszerzésére (draft + FA signing + re-signing), az elég karcsú, főleg hogy a kezdő CB-et nem lehet három zsemléért leigazolni, plusz kell safety, 3. WR, stb stb
több mint 14 éve
Standford Routt Kansasbe ment 20 milláért. Nem hiszem, hogy a Chiefs megtartaná Carr-t, talán túl sokat kért. Kérdés, hogy ha FA lesz, és célba vehetnénk, kére-e/kape-e olyan szerződést mint Joseph a Houstonban (40M).Wirtschaftsteil
nem arról volt szó, hogy március valahányadikán kezdődik a FA signing időszak?
ha igen. akkor ez így most hogy?
több mint 14 éve
OFF de beszarás,most akadtam rá
http://www.demotivation.us/newest/all/father-1263885.html

Ugye többször is elvetélt a felesége,feladták,adoptáltak egy kislányt(ő látható a képen),majd mégis született egy saját is 😊

ONCowboykarcsi
múltkor valaki belinkelt ide egy videót talán az espn-ről, abban ugyanez volt, csak részletezve
több mint 14 éve
Wirtschaftsteil Dallas Cowboys 1 123
Standford Routt Kansasbe ment 20 milláért. Nem hiszem, hogy a Chiefs megtartaná Carr-t, talán túl sokat kért. Kérdés, hogy ha FA lesz, és célba vehetnénk, kére-e/kape-e olyan szerződést mint Joseph a Houstonban (40M).
több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 49 977 — Whoops, looks like something went wrong.
Miért, Spencer tuti marad?
Mert ha igen, akkor nyilván tökre fölösleges az egész Mario téma, bár ha kicsit felszed, még DE-be is mehet. 😀
Mondjuk biztosan nem fog.

több mint 14 éve
OFF de beszarás,most akadtam rá
http://www.demotivation.us/newest/all/father-1263885.html

Ugye többször is elvetélt a felesége,feladták,adoptáltak egy kislányt(ő látható a képen),majd mégis született egy saját is 😊

ON

több mint 14 éve
sokba is kerül + hol játszana? OLB foglalt. DE-be meg tuti nem megy.... (3-4 miatt)

több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 13 117
Mario alapból 4-3-ba akar menni szerintem.Stez
But money talks.
több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 49 977 — Whoops, looks like something went wrong.
Mario alapból 4-3-ba akar menni szerintem.

több mint 14 éve
Grimesra reális esélyünk lehet,viszont Mario ha FA lesz nagyon nagy lesz a kereslet iránta nem hiszem hogy kicsengetjük érte azt az árat amit majd egy két csapat ajánl majd neki.

több mint 14 éve
Azt írták Mario Williams az Houston OLB-ja nagy eséllyel free agent lesz. Ha leigazolnánk az feldobhatná a pass rusht. 😊
Másik, hogy a Falcons valószínűleg Loftont (ILB) fogja leszerződtetni újra, és kiadja Grimes útját.
több mint 14 éve
institucio Dallas Cowboys 177 — Cowboys Fan
Ezt nem tom, hogy linkelte már valami, de gondoltam megosztom. 😀 http://www.toonhole.com/2010/10/superbowl-i/
több mint 14 éve
Én a sérülése miatt kicsit elfeledkeztem róla, és láttam pár helyen hogy ILB-et írnak drafton. Szerettem volna tudni mit gondoltok 😊
több mint 14 éve
Ezt miért irtad be?Nyilván való hogy ő lesz a másik ILB Lee mögött ha csak nem kavar be a draft vagy nem lesz nagyon szar a TC alatt.Egy teljes offseasonnal a háta mögött számomra csalódás is lenne ha nem tudná bevergődni magát Lee mögé.

több mint 14 éve
Bruce Carter-Where He Fits: The starting lineup, possibly as soon as next season.Carter has a real chance to team with Sean Lee at inside linebacker.
több mint 14 éve
Kicsit elgondolkoztam a csoport riválisok draftján. Ha a skins behúzná RG3-at, akkor lehet, hogy az elkövetkezendő években bajban lennénk. Bírom azt a srácot nem akarom skins mezben látni, ahogy ellenünk játszik. 😐 Továbbá szeretném, ha a Cowboys lenne jövőre a meglepetés csapat, aki SBt játszik 😀Wirtschaftsteil
Meglepne, ha odáig csúszna. Mondjuk egy fel Trade benne van a pakliba.
Kérdés, hogy a Cleveland hisz még McCoy-ban.

több mint 14 éve
Kicsit elgondolkoztam a csoport riválisok draftján. Ha a skins behúzná RG3-at, akkor lehet, hogy az elkövetkezendő években bajban lennénk. Bírom azt a srácot nem akarom skins mezben látni, ahogy ellenünk játszik. 😐 Továbbá szeretném, ha a Cowboys lenne jövőre a meglepetés csapat, aki SBt játszik 😀