Dallas Cowboys
32 feliratkozó
több mint 13 éve
szaba
10 550
Szenzációhajhászok jöhetnek, Bill Nagy színmagyarságát keresni 😀
több mint 13 éve
6.körben Sanzenbacher-t szeretném 😊beltazorWR jött de nem Sanzenbacher......
több mint 13 éve
Landryt SS ugye Reed mellett,Sensabaugh szerintem marad,szóval Ball helyére fog jönni valaki ha jön,Huff FS és szerintem jó lenne.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
hát remélem jön 2-3 legalább ilyen szintű játékos!
több mint 13 éve
Nfl.comon olvastamHuff FS és sztem jó megoldás!
h Dawan Landryt és Michael Huffot akarjuk mint FAk...?
vélemények annyira nem vagyok képben! ilyen játékosok kellenének?? jó az út??Riggs89
Landry SS ha jól tom
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nfl.comon olvastamh Dawan Landryt és Michael Huffot akarjuk mint FAk...?
vélemények annyira nem vagyok képben! ilyen játékosok kellenének?? jó az út??
több mint 13 éve
#Cowboys at 143: Josh Thomas, CB Buffalo. Only 2 INTs as 3 1/2-yr starter. Did force 5 fumbles in last 3 seasons. 5'10/196. 4.43 at Pro Day.bocs igazad van Josh Thomas és DB nem LBCowboykarcsiJ.T Thomas LBCowboykarcsisztem nem ő...beltazor
azért járhatnának a kedvemben és megszerezhetnénk McDaniels-t 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Josh Thomas DB
több mint 13 éve
bocs igazad van Josh Thomas és DB nem LBJ.T Thomas LBCowboykarcsisztem nem ő...beltazor
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Thomas csúcsfej 😀 😀 😂 😂 ennyit tudok róla..
több mint 13 éve
J.T Thomas LBCowboykarcsisztem nem ő...
hanem: Thomas, Josh CB
több mint 13 éve
J.T Thomas LB
több mint 13 éve
na akkor Deandre McDeniels jöhetne így az 5.ben, valami örömöm legyen 😉
több mint 13 éve
elképzelni sem tom, mi a terve JJ-nek lehet hogy csak FA-ra apellálbeltazorlehet, hogy ezt a Quinton Cartert nézte ki, aztán behúzták előttünk. ki tudja...
több mint 13 éve
elképzelni sem tom, mi a terve JJ-nek lehet hogy csak FA-ra apellál
több mint 13 éve
A tavaly előtti NOnak kurva jó kis védelme volt. :rolleyes:
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
nyugi!!!!ha nem hozzunk, akkor tavaly előtti NO-nak kell lenni, és több pontot kell termelni mint kapunk
hát igen sok csapat gyak. csak védelemmel menetel sokáig...(Jets,Balti)!
hát ha hozzunk Free Agenteket.. nem??Riggs89
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nyugi!!!!hát igen sok csapat gyak. csak védelemmel menetel sokáig...(Jets,Balti)!
hát ha hozzunk Free Agenteket.. nem??
több mint 13 éve
??? mondjuk nem tudom mit tud a srác, de akkor is....egy kibaszott harmad osztályú játékos.... én sírni fogok!
várhatóak FAk? lehet már onnan hozunk vkiket, meg azért húztuk ezeket,??Riggs89
védelmet kell erősíteni!!!!!!!!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
??? mondjuk nem tudom mit tud a srác, de akkor is....várhatóak FAk? lehet már onnan hozunk vkiket, meg azért húztuk ezeket,??
több mint 13 éve
na erre már nincsenek szavak.. aki erről a pickről döntőt az azonnal kidobni a vezetőségbőlde ezek nem értik meg hogy kell hátulra valaki, védelem nélkül nem lehet bajnokságot nyerni!!!!
több mint 13 éve
Hát én az egész idei draftotok nem értem.Amadeus91mi sem 😊
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 910
Hát én az egész idei draftotok nem értem.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
Lawrence Guy azonban jöhetne...gyeekaz nem lenne rossz, de akkor ne inkább Ballard, Christian?