Dallas Cowboys

34 feliratkozó

több mint 8 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Huu,ez fajdalmas volt.
Az elso félidőt,dominaltuk,aztan ugyanaz mint Rams ellen, sajat hibánkbol nem tanulunk,akkor nem tudom miből.
Végén gyönyörő,hosszu utolsó drive volt,nagy könybe ahogy írva van. Aztan 2&1 passzt már nem ertettem...egyreszt ido,masreszt majdnem int. Aztan tudom h nehez megallni,de elore kellett volna megbesz, h ha ilyen van 1yardnal terdeles, ha ott 4 kíserletre nem tudunk 1 yardot futni,akkor meg is érdemeltuk volna(de kb. kizart lett volna!) . 1perc maradt tudtam eleg Rodgersnek...

Védelem legnagyobb baja,mar drafton se értettem még akar 1. körös lb is jo huzas lett volna(Watt pl.),de hogy utana se senki azt nem ertettem. Lee,Hitchens ok,de utana semmi,főleg h Jaylonnal nem is lehetett tervezni,így is túl van játszatva,meg több ido kell neki(rem csak ido).
Védelem de poszt azert nem rossz, Dt poszt Collins jo,mellette kéne meg egy jo futas ölő, lb sor lyukas,Lee nelkul semmi, Cb sor Lewis bitang lesz,meg Chidobe is szerintem, Safety sor ami meg nagy gyengeseg,kövezzetek meg de Byront még csak étlagosnak is nehezen mondom,semmi nagy mentes,int,szereles, nagy atletikussagat semmire se tudja hasznalni, Bust szagu,ahogy eddig Taco is.....

PunBB bbcode test
több mint 8 éve
rva 4 523 — Me for President!
a letérdelés - nem letérdelés dologhoz annyit, hogy Prescott-nak két választása volt
- bízok az offense-ben, hogy megcsinálnak egy újabb rövid yardos szituációt
- bízok a defense-ben, hogy 1:16 alatt nem emgy át rajtuk Rodgers
ami befolyásolja a döntését az az, hogy támadóként az van beléd verve, hogy ha ott a lehetőség, akkor meg kell csinálni a pontot.
szóval a második opciót választotta, szerintem amúgy helyesen
bízhatott volna magában, meg az offense-ben, de az a késztetés, hogy "az a biztos pont ami a táblán van és én ezt most meg tudom szerezni" erősebb volt mindennél. ismétlem, helyesen gondolta így.

egy komoly hibát láttam, ami érdemben befolyásolta az eredményt - a Williams drop és az abból keletkezett GreenBay pick6
ha az nincs, akkor tegnap nyertünk volna.

illyetve abban egyet értünk, hogy az nem megoldás, hogy ha nincs Sean Lee a pályán, akkor automatikusan megszűnik a run defense.
elképzelhető, hogy Jaylon Smith-nek lesz 100 tackle-je a szezon végére, de ha mind minimum 5-6 yarddal a LoS mögött van, akkor az kb lóf.sz meg estifény.

Szerkesztette: rva
több mint 8 éve
Blevi 8 914 — Lions & Cowboys fan
Rendben lehet Rodgerst dícsérni, mert nagyot játszott tegnap de
- nem engedjeted hogy egy no name futó130 yardot felpakoljon ellened ha Rodgers az irányító, 120 yardot futnak ellenünk átlag, ehhez mi köze a GB-nek?
- nem engedheted hogy az első körös picked lassan ladbaszedő fiú
- nem lehet a D legfontosabb játékosa egy injury prone Lee, aki teszem hozzá a Denver ellen nem volt jó
- nem igaz hogy egy 3 man rushnal nem tudunk Rodgersre egy spy-t rakni vagy a zsebben tartani
- nem lehet a második elkapód lyukaskezű, a returnered meg egy pöcs
- nem lehet hogy két egymást követő meccsen 30 ponttal kapsz ki és kb puntolt a ket ellenfél összesen hatszor

Döntse el mindenki mit vár a szezontól a szimpatikus vesztes szerepében tetszelegni, mert akkor kurva jó volt a tegnapi és persze még majd leírjuk 5x hogy ettől meg attól ki lehet kapni, de PO nem lesz.
Én SB-ben akarom látni a csapatot, de ahhoz nem elég hogy 3 PO csapat leszopat szoros vagy éppen nem szoros meccsen, és örömködünk mert két gyenge csapatot vertünk. Nem az a bajom hogy kikaptunk, hanem az hogy 5 meccs alapján nagyon nem úgy nézünk ki mint egy PO aspiràns csapat.
Nem kell temetni a PO-t, de ahhoz hogy egyáltalán bejussunk nagy javulás kell a labda mindkét oldalán.
Blevi
Nem is állította senki az ellenkezőjét.
Cowboykarcsi90
Mitől kell várni szerinted a javulást? Nyeljük a yardot cserébe turnover sem jön? Semmi javulàs nem látható D oldalon
több mint 8 éve
Cowboykarcsi90 3 471 — …not me…Im in my prime!
- nem engedjeted hogy egy no name futó130 yardot felpakoljon ellened ha Rodgers az irányító, 120 yardot futnak ellenünk átlag, ehhez mi köze a GB-nek?
- nem lehet a D legfontosabb játékosa egy injury prone Lee, aki teszem hozzá a Denver ellen nem volt jó
- nem igaz hogy egy 3 man rushnal nem tudunk Rodgersre egy spy-t rakni vagy a zsebben tartani
- nem lehet hogy két egymást követő meccsen 30 ponttal kapsz ki és kb puntolt a ket ellenfél összesen hatszor

Döntse el mindenki mit vár a szezontól a szimpatikus vesztes szerepében tetszelegni, mert akkor kurva jó volt a tegnapi és persze még majd leírjuk 5x hogy ettől meg attól ki lehet kapni, de PO nem lesz.
Én SB-ben akarom látni a csapatot, de ahhoz nem elég hogy 3 PO csapat leszopat szoros vagy éppen nem szoros meccsen, és örömködünk mert két gyenge csapatot vertünk. Nem az a bajom hogy kikaptunk, hanem az hogy 5 meccs alapján nagyon nem úgy nézünk ki mint egy PO aspiràns csapat.
Nem kell temetni a PO-t, de ahhoz hogy egyáltalán bejussunk nagy javulás kell a labda mindkét oldalán.
Blevi
Nem is állította senki az ellenkezőjét.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve

több mint 8 éve
Ami engem a leginkább aggaszt az a félidők utáni teljesítmény. Szvsz lemacthellik az edzőinket meglátásom szerint. Giants féle győzelmet ne vegyük most ide idén totál fogalmatlanok. Rams ellen vezettünk, ahogy most is Denver ellen meg legalább partiba voltunk még . 3. negyedbe rendszerint leállunk a pontszerzéssel. Ez kibaszott aggasztó.
Ami látszik, hogy D. Irving nagy upgrade azért. Lewis meg a legjobb CB-nk. Remélem innentől kezdve stabil kezdő a srác.
krisz0621
Az a gond a második félidőkkel idén, ami a három vereségből kettőböl is teljesen ki kristályosodott. Garrett ilyenkor balfasz mód elfelejti a running game-et, és elkezdünk passzolni. Ilyenkor az acélos RunD se segít nyilván.

Én minden esetre a bye weeken leültetném, és addig nézetném vele a Giants-Cardinals-Packers meccseinket, amíg össze nem rakja, hogy mekkora difference maker volt, hogy végig ragaszkodtunk a futáshoz. Ráadásul a GB ellen egy kifejezetten gyenge deffense teljesítménnyel.

több mint 8 éve
dinkaaa Penn State Nittany Lions 1 071
Ami engem a leginkább aggaszt az a félidők utáni teljesítmény. Szvsz lemacthellik az edzőinket meglátásom szerint. Giants féle győzelmet ne vegyük most ide idén totál fogalmatlanok. Rams ellen vezettünk, ahogy most is Denver ellen meg legalább partiba voltunk még . 3. negyedbe rendszerint leállunk a pontszerzéssel. Ez kibaszott aggasztó.
Ami látszik, hogy D. Irving nagy upgrade azért. Lewis meg a legjobb CB-nk. Remélem innentől kezdve stabil kezdő a srác.
több mint 8 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 226
Szerintem borzasztóan kockázatos lett volna letérdelni. Ahogy Peterk is írta, semmi, de semmi nem garantálja hogy utána megcsinálod a TDt. Ezt akkor szujták csinálni amúgy, amikor VEZET a csapat. Vagy FG-al nyersz és van egy Bailey féle atombiztos rugód.

Előtte a passz, na az nem kellett volna.
Cowboykarcsi90
Semmivel se kockázatosabb, mint 1:10-et hagyni Rodgersnek. Ha már Garrették azt a taktikát választották, hogy futassuk az órát és hagyjunk kevés időt Rodgers-nek akkor tartsák magukat ehhez a taktikához a végletekig. Így csak azt érték el, hogy lepörgették saját maguk elől az időt.
több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 947 — Cowboys fan
vagy rá kellett volna menni a kétpontosra. persze akkor necces, ha nincs meg, mert akkor a FG is jó nekik, ha viszont megvan, akkor elég sok változót elvisz az egyenletből.
több mint 8 éve
Szerintem borzasztóan kockázatos lett volna letérdelni. Ahogy Peterk is írta, semmi, de semmi nem garantálja hogy utána megcsinálod a TDt. Ezt akkor szujták csinálni amúgy, amikor VEZET a csapat. Vagy FG-al nyersz és van egy Bailey féle atombiztos rugód.

Előtte a passz, na az nem kellett volna.

több mint 8 éve
Ezzel a védelemmel felejtsük el PO-t kurva gyorsan. Nekem senki ne jöjjön a Gb-től ki lehet kapni szöveggel.
Blevi
Siralom. 1 perc 1 időkéréssel végig mennek. Arról ne is beszéljünk, hogy szétfutottak minket. LB sor kurva szar. Jaylon lassú ennyi. Secondary kurva szar. Sztem a PO-t most el is felejthetjük.
krisz0621
A secondaryt most nem bántanám. A valaha volt egyik legjobb irányító ellen nyomták. Lewis kimondtottan üde volt most is, nem emlékszem nagy playekre. Akárki akármit mond, ez a secondary teljesitmény elfogadható, Rodgers ellen.

És igen Blevi ki lehet kapni ez ellen a GB ellen. Ameddig ez az ember van a center mögött, mindenki ellen esélyesek, a többi 10 játékostól függetlenül.

Én két elvárással ültem le a meccs elé. Egy, ne sérüljön meg senki! Pipa(?). Kettő, szoros legyen a meccs, kurvára pipa. Támadó oldalon is lehet fogást találni itt ott, ez kétségtelen. A két legsúlyosabb szerintem, a Williams féle tipped ball pick six, illetve az utolsó drivenál, egy huszon valamennyivel a vége elött, második és egynél, értehetlen volt a passz play. Ezekért lehet ekézni a támadó sort, bár nem hiszem hogy sokkal jobban lehetett volna csinálni. Ráadásul szinte végig rajtuk volt a kényszer.

Ahol nagyon nagy gondok vannak az a runD. Lee nélkül egyszerüen nem létezik, és ez borzasztó kétségbe ejtő. Mindent elmond a helyzetről, hogy igazából akkor sem tudtuk elvenni a futójátékot a Packerstől, amikor majd 15 ponttal vezettünk. Lehet benne bízni, hogy Lee a bye után végig játsza a szezont, de ha ő nincs akkor bukta. Jelenleg kb pont Ő jelenti azt a különbséget, amivel mondjuk az ilyen meccseket meg lehet nyerni.

Nyilván a Dline se egy eget verő csapat egység, de idén nem rosszak. Irving kimondottan hasznos volt ma. Rodgers utolsó FD futása, erre megint azt mondom, hogy nem igazán van még egy QB, aki így ki tudott volna jönni Lawrence, majd Irving karmaiból is.

Jön a bye, pihenjen mindenki. A 49ers ellen lehet erőt fitogtatni, aztán ha Lee marad a pályán, és a csapat összeszedi magát, a labda mindkét oldalán, még mindig nincs semmi veszve. Csak Garrették is maradjanak a mai tökös play callnál, meg az erő futballnál. Szóval lehetöleg, ne a Denver és a Rams ellen látott "game plant" lássuk!

több mint 8 éve
vajthod Tampa Bay Buccaneers 182 — Bucs and Cowboys fan
Ezzel a védelemmel felejtsük el PO-t kurva gyorsan. Nekem senki ne jöjjön a Gb-től ki lehet kapni szöveggel.
Blevi
Pedig nem lenne messze az igazságtól. Rodgers kb. tökéletesen játszott. Ebben az offense barát NFL-ben egy ennyire tökéletesen játszó QB-t szinte lehetetlen megállítani. Talán az NFL legjobb formájában játszó 1-2 védelemnek van esélye, a többinek nem. A cowboy védelem ennyire nem volt jó, de nem gondolom, hogy ettől még le kéne mondani a playoffról. Sok van még hátra nagyon, a defense is javulhat, és azért Rodgers sem játszik mindig így.
peterk2005
Így nem lehet rájátszásba jutni, a védelem minden posztja úgy hullámzik, hogy tengeribeteg, aki nézi. Fiatalok, miazmás.
Charlie Firpo
Pedig be fogunk jutni,nem kellett volna befutni,Rogersnek nem szabad esélyt adni.
sztaking
így utólag valóban meg kellett volna húzni azt,hogy 1 yardon letérdel. Nem érdemelt a cowboys ma vereséget, viszont szerintem a múlt heti vereségért "jobban kár".
több mint 8 éve
sztaking Dallas Cowboys 412
Blevi
Pedig nem lenne messze az igazságtól. Rodgers kb. tökéletesen játszott. Ebben az offense barát NFL-ben egy ennyire tökéletesen játszó QB-t szinte lehetetlen megállítani. Talán az NFL legjobb formájában játszó 1-2 védelemnek van esélye, a többinek nem. A cowboy védelem ennyire nem volt jó, de nem gondolom, hogy ettől még le kéne mondani a playoffról. Sok van még hátra nagyon, a defense is javulhat, és azért Rodgers sem játszik mindig így.
peterk2005
Így nem lehet rájátszásba jutni, a védelem minden posztja úgy hullámzik, hogy tengeribeteg, aki nézi. Fiatalok, miazmás.
Charlie Firpo
Pedig be fogunk jutni,nem kellett volna befutni,Rogersnek nem szabad esélyt adni.

Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 8 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Blevi
peterk2005

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Marinellinek lassan de biztosan lefő a kávé.
Charlie Firpo
Nagyon nem szeretném,de ha ez kell legyen..
sztaking
az a baj, hogy a védőfalt még csak-csak összerakja, de a secondary az picsafüst, és hát Lee igencsak hiányzik ebből a védelemből. a Kiffin/Marinelli sémában a WLB a playmaker.
több mint 8 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 462 — The only discipline that lasts, is self discipline
Blevi

Talán ott lehetett volna megfogni, ha Dak TD előtt picit jobban sikerül lejáratni az órát. De csinálj úgy TD-t, hogy 1 percnél még inkább nem, pedig lehetne, és a következőre sikerül. Nincs rá garancia, sőt.

Jó meccs volt, gratulálok. Jó csapat a Packers, de a Dallas is. Inkább a múlt heti zakót lehet sajnálni, azt nyerni kellett/lehetett volna.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 226
Az edzői stábon kívül szerintem mindenki tudta, hogy ez lesz, ha ennyit hagysz nekik. De egyébként, ha már ezt a taktikát választották, akkor meg tényleg mondják meg a játékosoknak, hogy az 1 yardoson le lehet térdelni és akkor tényleg le lett volna futtatva az óra. Ez így csak saját magunk szivatása volt. Na mindegy megint lehetünk a nagyot küzdő vesztes csapat.

Ja Williams ügyes volt, Switzert meg többet nem szeretném returnerként látni.
több mint 8 éve
semmi csak Rogers megint
sztaking
Ennél azért már többről van szó, a védelem kompletten gyenge és idén sajnos szinte minden meccsen.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Charlie Firpo
Nagyon nem szeretném,de ha ez kell legyen..

több mint 8 éve
semmi csak Rogers megint

több mint 8 éve

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
dinkaaa Penn State Nittany Lions 1 071
Blevi
Siralom. 1 perc 1 időkéréssel végig mennek. Arról ne is beszéljünk, hogy szétfutottak minket. LB sor kurva szar. Jaylon lassú ennyi. Secondary kurva szar. Sztem a PO-t most el is felejthetjük.
több mint 8 éve
több mint 8 éve
Ez az RJ Ochoa relatíve friss BTB-s arc csak engem irritál?
gyeek
én mondjuk sok cikket nem olvasok el már az oldalon, és ez a faszi is közéjük tartozik
de hát aki értelmes arc volt és szakmázott, az elment pénzért írni máshova

kivéve a statgurut, mert ő maradt.

Szerkesztette: slowmotion
több mint 8 éve
Dawn Macellinél, vagy hogy hívják, jobb.
Nem lehet a BTB se tökéletes, de pl szerintem még mindig jobb hely - sajna - mint a hivatalos oldal. Rob Phillips és Broaddus kivételével, felejtős az egész banda. Mickey Spagnolanál nincs rosszabb.