100yard

Dallas Cowboys

100yard
Lakhely
Budapest
Utoljára láttuk
2 órája
Regisztrált
több mint 7 éve
Fórum hozzászólások
1 326


Utolsó 10 fórum hozzászólás

7 napja
100yard Dallas Cowboys 1 326
Next Gen stat of the game: On Dak Prescott's 27-yard completion to CeeDee Lamb, Lamb's shoulders were 1.1 yards out of bounds when the ball arrived, the farthest out of bounds on a catch over the past three NFL seasons. The pass had a completion probability of 7.4%, which made it the second-most improbable catch of the 2022 season.
gyeek
Azért vicces volt a zebrák ténykedése. Még jó hogy nem az első félidő végén történt a vitatott eset, mert még lejátszatták volna újra a teljes második félidőt. 😊
8 napja
100yard Dallas Cowboys 1 326
Mióta DAK visszajött azért az offense egész más arcát mutatja. 49, 28, 40 pont. Ezzel azért messze lehet jutni, pláne egy ilyen deffense mellett. A GB meccset tekintsük egyszeri kisiklásnak. 😊
11 napja
100yard Dallas Cowboys 1 326
Mindenki: szerződtessük le OBJ-t!!
Stephen Jones: most szerződtettünk egy ugyan ilyen jó elkapót a PS-be!
rva
Fish szerint 20 mill/év az igénye. Minyimum
Charlie Firpo
egyrészt pont annyi hely van a sapka alatt még idén, másrészt Fish-nek nem sok köze van a valósághoz, mióta az egyetlen informátorát kivágták (Garrett)

ja, és a GB belépett azok táborába, akik egy meccsre szívják fel magukat, a Cowboys ellen.
f.sza.
rva
Azt hittem beindulnak ezzel.
Szamomra egy ujabb into jel a csapat kapcsan, hogy idegenben a Titans siman elhozta a W-t.
Blevi
Nekünk is kellet volna hozni. Pont úgy álltak most is mint ellenünk -vagy még úgyse- a negyedik negyed elején, csak most a Titans le tudta hozni a meccset. A védelmünk az utolsó kétmeccsen nem volt az igazi. A támadók feljavultak ezzel párhuzamosan a védelem leeresztett. Talán megtalálják újra önmagukat, vagy legalább az idény eleji formát.
14 napja
100yard Dallas Cowboys 1 326
A kárörömön túl, sajnos a Skins is vissza szállt a playoff-ért történő versenybe. 😕 És csak jobb lesz a védelmük, mert, lassan jön náluk vissza Chase Young is.
14 napja
100yard Dallas Cowboys 1 326
Nem esett szóba az OT 4th down. Én simán aláírtam akkor is, az után is McCarthy döntését.
gyeek
én adom azt a döntést.
az analitika is azt mondja, hogy nem volt érdemi különbség
tökös volt egész meccsen McCarthy, nem ezen múlott, hogy nem lett meg a meccs
mármint nem azon a 3 ponton, a defense nem tudta volta megállítani Rodgerséket, az utolsó negyedben a rotáció ellenére a seggükön vették a levegőt és úgy ment át rajtunk a futás mint libán a fos.
rva
Elsoben is 93 yardot kaptunk foldon mem lehet csak a faradtsagra fogni.
Blevi
Vajon hol a gond? "Kicsi" DL? DQ rendszere? Kene egy Lee az LB sorba? 😊
beltazor
Van fenn a DC.com-on egy rövid szösszenet erről :  www.dallascowboys.com/news/mailbag-run-stopping-without-affecting-pass-rush
Úgy tűnik az a megfontolás, hogy ha fokozod a futás védelmed akkor adsz fel a pass rushból, persze talán kivéve ha van egy Aaron Donaldod. Mi már rég nem húztunk igazán potens DT-t belülre. Nyilván ez se segít. Tegnap sajnos úgy jártunk, hogy ment a futás ellenünk meg volt egy klasszis irányító aki passzolni is tudott. Ahol gyengébb az irányító talán ez a rendszer ami nekünk van jobban tud érvényesülni, illetve hatékonyabb. Kicsit több futás, de a passzt elvesszük egészen, vagy tudunk egy halom turnovert csinálni.
15 napja
100yard Dallas Cowboys 1 326
En ugy erzem, hogy a papiron gyengebb csapatokat magabiztosan verjuk, az erosebbekkel meg barmi lehet, meg meccsen belul is.

Engem Dak elso int-je zavar. 3es gol volt jo messze a vonaltol. Jobban orultem volna egy futas majd FG, nem kellett volna eroltetni. 10-0 es megmaradt volna a flow.
beltazor
Ráadásul ahogy emlékszem a sarokban volt egy tök üres elkapónk. 😕
15 napja
100yard Dallas Cowboys 1 326
Ilyen szoros meccsben sajnos a bírói faktor mindig benn van. Kár érte, de várható volt, hogy -ezzel együtt- a következő három meccs nehéz lesz. Szerintem ha a GB, MIN, NYG három meccsből egy már meglesz akkor jók vagyunk, mert utána jön három abszolút nyerhető meccs jön.
Tegnap a GB jobban akarta a győzelmet. DAK is gyenge meccset hozott a D meg egyáltalán nem emlékeztetett magára, illetve annyiban, hogy a futást nyeltük derekasan.
Szóval szerintem elkeseredésre nincs ok. Decemberben kell csúcsformába kerülni.
19 napja
100yard Dallas Cowboys 1 326
most, hogy a Packers kikapott a Lions-tól (!!) tutira a Cowboys ellen fognak feltámadni jövő héten :-<
rva
Történelmileg minden adott a fellángolásukhoz. De ha pont ez ellen a védelem ellen fog brillírozni ismét Rodgers, akkor az mélyen szántó problémát jelezne.
gyeek
amivel nagyobb baj lehet: hideg lesz, 35-40 fahrenheit (plusz 2-7 fok) amiben Prescott-nak jellemzően nem megy, illetve szél is várható...
rva
Mi baj lenne, majd futunk. GB-nek nem nagyon megy az idén a futás elleni védekezés. Meg azért ez még sem farkasordító hideg. 😊
27 napja
100yard Dallas Cowboys 1 326
Kb erről maradtak le.

 fuzovelkifele.com/2022/11/trade-az-utolso-pillanatban-cb-t-szerzett-a-falcons-a-chiefstol/

Kijelentem: Stephen Jones hatása az apjára átbillent a ló túloldalára. Kell egy szakmai ember mint Will Clay, aki hatással tud lenni rájuk. Csak a draftra alapozni butaság.
gyeek
Nekem most nem tűnt nagyon indokoltnak tradelni. Nagy lyukak nem voltak a rosteren, nagyon javítani viszonylag olcsón nem nem nagyon tudtak volna rajt, illetve akkor a fiatalokat kellett volna padoztatni ami a fejlődésük szempontjából nem túl jó. Az sem biztos akit esetleg középső körös pickek áráért hoznak az jobb mint az itt lévő fiatal. Minőségi játékost csak drágán lehetett volna hozni, mint pick-ben mint fizetésben.
1 hónapja
100yard Dallas Cowboys 1 326
A Las Vegas Raiders elcserélte defensive tacklejét, Johnathan Hankins-t a Dallas Cowboys csapatával! A jövő évi hatodik körös választás volt a védő ellenértéke! A Cowboys a játékos mellett megkapja a Raiders jövő évi hetedik körös választását is.
KeyG
2024es 7. kör, a többi stimmel.

No de mi van Gallimoreral?
gyeek
Már a Lions elleni meccs előtt is az volt a mondás hogy azért inaktív mert Watkins jobb a futás ellen. Úgy látszik a run heavy csapatok ellen nem őt favorizálják.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 6 éve
100yard Dallas Cowboys 1 326
Percottban mit láttok? Nekem Alex Smith ugrott be róla így első látásra a profik között (Bortles-nél tannehill-i "magasságot" jósoltam, hátha nincs igazam.)
Giowa
Hogy mit látunk ?
Tudom, hogy a sportban a "mi lett volna ha" kezdetű mondatoknak sok értelme nincs, de azért talán egy ilyen kérdésnél megengedhető.
Ha Beasley az első drive végén elkapja azt a labdát amivel csak be kellett volna sétálni TD-re, illetve ha Dez visszavont TD-je ami nem sokon múlott sikerül akkor a végén nem kényszerül rá egy eszement passz játékra és nem kell 45 passz kísérletet megcsinálnia ( amiről a DC com-on is annyit írtak hogy nem elvárható hogy ennyit kérjenek egy újonctól ), akkor az irányító mutatója bőven 100 felett lenne és akkor most ódákat zengne róla mindenki.
Visszatérve, hogy mit látunk benne, erős jó karja van, jól kezeli a nyomást, jó döntéseket hoz, futni is tud ha kell, passz pontossága is elfogadható ( azért a NYG meccsen legalább 5-6 passzt az elkapói dobtak el ), szóval minden adottsága megvan hogy jó irányító legyen belőle. Nyilván még tanulnia kell és még rutint kell szereznie de azért bőven a legjobb irányító a Romo érában aki megfordult nálunk.
több mint 6 éve
100yard Dallas Cowboys 1 326
Az a baj a QB pozícióval hogy az egyik legkomplexebb dolog az NFL-ben. Nagyon nehéz megjósolni hogy egy jó egyetemi játékosból lesz-e jó irányító az NFL-ben.
Ahol van franchise QB annál a 10-12 csapatnál sehol sincs igazán megoldva a backup QB szerepkör. Ott mindenhol a "zavarosban halászás megy". Igaz ez a Carolina-ra, New England-ra, a Seattle-re, a Pittsburgh-ra meg még lehetne sorolni a csapatokat. Ahol meg nincs megoldva ott megy a próbálkozás magasan draftolt ( drágán szerzett ) irányítókkal több kevesebb sikerrel. Vannak olyan csapatok akik akár egy évtizede is keresik az irányítójukat és sehol semmi a ami napig.
Én ezért nem tudom hibáztatni a csapatot hogy nem tolták le ingük-gatyájuk és nem költöttek rá minden egy lehetséges Romo utódra. Sőt azt gondolom az volt a helyes út amit csináltak. Építettek egy olyan run heavy offens-t aki akár egy game manager irányítóval is képes lehet elfogadható teljesítményt hozni. Mi ez ha nem risk management ?
A Rams jelentős erőfeszítést tett Goff-ért és ahogy most kinéz, nem biztos hogy megérte. Ránéztem most az előbb 48 % passer ratinggel és valami 60-as QB mutatóval poroszkál preseasonban.
Én az elmúlt tíz évben egy jó példát láttam egy kiváló QB átmenet manegelésére az a Green Bay. Aztán ennyi. A többi néma csend. A Denver próbálkozott még Osweilerrel ezt megvalósítani, de mire odaértek volna már nem tudták megtartani. És itt még az sem biztos hogy Osi beválik.
Ahogy Gyeek írta "talán egyszer nekünk is lesz már szerencsénk" és beválik Dak. Ha így van akkor nagyot nyertünk, ha nem akkor sem tudom ezért a csapatot bírálni, hogy nem tettek meg mindent. Ez kicsit olyan eső után köpönyeg okoskodás lenne. Szerintem a kockázatokat ( Romos esetleges sérülése ) és a lehetőségeket ( csapatépítés ) figyelembe véve ez az volt egyik legjobb verzió amit a csapat csinált.
több mint 2 éve
100yard Dallas Cowboys 1 326
Jones papának nem ártott volna a védelemre is fókuszálni.. olyan mint a 2000-es években a Real volt. Tegyük fel a gála 11et és majd nyerik a meccset, hamar pofára esett
aranytöküJimmy
CeeDee és lengyelcenter jött a támadókhoz, minden lényegi erősítés a védelembe. A védőoldal át is szerveződött, még nem megy az új szisztéma, ott előszezon van. Támadók?? Moore vezetésével maradtak. Miről beszélsz???
Charlie Firpo
évek óta alul teljesítő játékosok jöttek, lásd a lent felsoroltakat. Ezt az egészet úgy értettem rohadtul nem egy Lamb kellett ide, de Jones papa inkább kicseszni akart másokkal, nem azért mert neki kellett hanem ne legyen másé.
aranytöküJimmy
 www.bloggingtheboys.com/2020/3/22/21189531/cowboys-rank-no-2-in-number-of-pro-bowlers-drafted-over-last-10-years
több mint 2 éve
100yard Dallas Cowboys 1 326
Minden elismerésem a CIN fanoknak. Ezt a Daltont nézték kilenc évig.
több mint 4 éve
100yard Dallas Cowboys 1 326
Irving idei teljesítménye alapján szerintem egy árva fillért nem fog kapni
de akik valóban lejárnak 2019-ben:
- Demarcus Lawrence (DE)
- Cole Beasley (WR)
- Tavon Austin (WR)
- Rod Smith (RB)
- Cameron Flemming (OT)
- David Irving (DE/DT)
- Jamize Olawale (FB)
- Damien Wilson (LB)
- LP Ladouceur (LS)
- Geoff Swaim (TE)
- Justin March-Lillard (LB)
- Daniel Ross (DT)
- Caraun Reid (DT)
- Darian Thompson (FS)
- Datone Jones (DT)
- Marcus Martin (OL)
ebből Lawrence-t én megtartanám ha a keret engedi, meg Flemming-et, Wilson-t, Ladouceurt és Swaim-et illetve Ross-t.
gadget receiver lesz drafton, FB lesz bárhonnan, amúgy sem kiemelkedően fontos a szerepe, a többiek meg rotációs játékosok, beleértve Rod Smith-t is
rva
Ezek közül aki elit és meg kell fizetni a DLaw. Beasley megtartható akár TWill helyén, áráért. Flemming szintén tartható de Ő nem elit szint már.
Irving még tudna elit vagy elit közeli teljesítményt, de az idei éve alapján szerintem örülnie kell ha valahova kell.
A többi simén cserélhető, vagy olcsón megtartható. Swaim se annyira fontos mert biztos hogy hoznak egy TE-t a dratról valahol az elején, 2-3 kör.
Azért ez simán belefér a durván 50 Milliós cap spacebe, még úgy is ha néhány játékossal hosszbítanak még év végén.
És sajnos Lee-t se fogjuk megtartani ha lejár a szerződése, és lehet TSmith is kikopik lassan. Lee mindig is sokat volt sérült,TSmith meg egyre többet. Szóval én nem látom kezelhetetlennek a helyzetet, sőt talán az utóbbi évek egyik legjobb helyzete ebből a szempontból
több mint 5 éve
100yard Dallas Cowboys 1 326
Elliott nem fellebbez tovább, "leüli" a büntetést......
dande
nincs értelme fellebbezni, a "világi" bíróságok nem akarnak beletúrni a kis marionett homokozójába
slowmotion
Jövőre nálunk lesz a draft. Vidám mulatság lesz Godell-nek. 😊
több mint 5 éve
100yard Dallas Cowboys 1 326
na Ajayi-val az iggles a SuperBowl-ra hajt
valaki szóljon nekik, hogy ha az alapszakaszt megnyerik az nem elég, lásd Chiefs
rva
huh szép fogás, eddig sem voltak gyengék...
Miamit nem értem.. delfint kínozhatott vagy nem tudom..

Am elsőre az ugrott be, hogy az élet kiegyenlít
Nálunk mínusz minőségi RB eagles plussz minőségi RB = így megmaradt a csoporton belüli balance. 😊
beltazor
Volt már ott egy jó futó akivel nem tudtak mit kezdeni, bizonyos Murray. Attól hogy papíron jól hangzik még nem biztos hogy jó is lesz. Egyébként eddig idén nincs nagy szezonja Ajayi-nak.
több mint 5 éve
100yard Dallas Cowboys 1 326
Romo után a FOx is és a CBS is érdeklőik. Houstonban addig sóherkednek míg elmegy TV riporternek. 😊
több mint 6 éve
100yard Dallas Cowboys 1 326
"Dak 8/16-tal kezdte a meccset, azóta 19/20."

Szünetben biztos megmondták neki ha nem szeded össze magad akkor jön Tony. 😊
több mint 1 éve
100yard Dallas Cowboys 1 326
In his first NFL season, Diggs became the only rookie defender in Cowboys history to lead the team in pass breakups (15) and interceptions (3) outright.

It's worth noting that the Cowboys didn't track pass breakups before 1984. But it's still an impressive stat that shows Diggs' outstanding ball skills, and he led the defense in both categories despite missing four games with a foot injury.