Dallas Cowboys

34 feliratkozó

több mint 8 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Most aszongyák:
Zeke 6 meccs ...
Ez már egy ilyen szezon.

Szerkesztette: Charlie Firpo

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
rva 4 606 — Me for President!
Sturm e heti Marinelli reportját is érdemes elolvasni. Diagrammokkal, táblázatokkal, meg persze a szokásos GIF lavina. Tanulságos az is.
Cowboykarcsi90
hogy ne kelljen keresni:
 sportsday.dallasnews.com/dallas-cowboys/cowboys/2017/10/11/sturms-marinelli-report-linebackers-achilles-heel
több mint 8 éve
Cowboykarcsi90 3 520 — …not me…Im in my prime!
Sturm e heti Marinelli reportját is érdemes elolvasni. Diagrammokkal, táblázatokkal, meg persze a szokásos GIF lavina. Tanulságos az is.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
 www.bloggingtheboys.com/2017/10/11/16457252/what-to-do-about-the-cowboys-defense-jeff-heath-jaylon-smith-jourdan-lewis-xavier-woods
Számokkal is alátámasztva, amit szabad szemmel is lehetett már látni. Heath és Smith a D két gyenge pontja. Lee és Hitchens visszatérésével, Jaylon valószínüleg amúgy is kiszorult volna a kezdőből. Így még annyira se lehet kérdés.
Ami viszont kétségbe ejtőbb, hogy Heath úgy volt majdnem a legtöbbet a pályán, hogy helyette lett volna más alternatíva. Jaylonnál Hitchens majd Lee sérülése után ugye nem volt. Nem tudni miért ragaszkodik ennyire hozzá a vezetőség, de reméljük a bye után ez is változik. Sokkal rosszabb amúgy se Woods se Awuzie nem lehet.

több mint 8 éve
100yard Dallas Cowboys 1 404
 profootballtalk.nbcsports.com/2017/10/11/report-stephen-paea-tells-cowboys-hes-retiring/

Az idei igazolásaink nagyon bejöttek. 😕
100yard
Ide azért még kellene ember, Collins kevés lesz. Van ugyan valami Brian Price a csapatnál, de nem tudni, megéri-e az árát.
Paea meg szarjon csípős paellát!
Charlie Firpo
Irving meg Crawford is tud DT játszani. Ettől függetlenül biztos jön valaki a Dline-ba.
több mint 8 éve
 profootballtalk.nbcsports.com/2017/10/11/report-stephen-paea-tells-cowboys-hes-retiring/

100yard
Ide azért még kellene ember, Collins kevés lesz. Van ugyan valami Brian Price a csapatnál, de nem tudni, megéri-e az árát.
Paellának egyszerűbb így, mint erőltetni a térdét, meg dolgozni.
(ÁÁÁ, ha én 29 évesen visszavonulhattam volna!)

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve

több mint 8 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Nem banom carrollt,borzaszto volt, Lewis,Brown, Chidobe,Scandrik nem rossz négyes.

PunBB bbcode test
több mint 8 éve
Cowboys cutting Nolan Carroll after playing 2 games in his 3year/10million contract
rva
azt hiszem, a FO kicsit félreértelmezte e tavalyi "a játéka pozitív hatással volt a csapatunk teljesítményére" megállapítást
slowmotion
Pedig TCben nálunk is dícsérték.

több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 329 — Cowboys fan
Cowboys cutting Nolan Carroll after playing 2 games in his 3year/10million contract
rva
azt hiszem, a FO kicsit félreértelmezte e tavalyi "a játéka pozitív hatással volt a csapatunk teljesítményére" megállapítást
több mint 8 éve
rva
Ezek az ex "sasok" nem nagyon jönnek be.
több mint 8 éve
több mint 8 éve
 www.profootballfocus.com/news/pro-2017-nfl-rookie-rankings-through-week-5
Lewis hatodik a rangsorban.
több mint 8 éve
Red zone 2&1. Sikertelen passz az end zoneba. Nyilván laikus szakbarbár vagyok, de mi lett volna, ha mondjuk futnak, legalább egyszer? Aztán mégegyszer, mégegyszer. Volt időkérés. Ehelyett rábízták a védelemre, hogy megállítsák Rodgerst. A hajam téptem volna és tépném most is. Elbaszták. Nincs mit szépíteni. Garrett töketlen. Green Bayben pont ahhoz a 20%hoz tartozó QB játszik aki párszor már demonstrálta mit tud. NE ADJANAK RODGERSNEK ESÉLYT SE!
gyeek
ezen mondjuk a szaksajtó csapaton belüli része (Broaddus pl) is felháborodott
azt hiszem 1 vagy 2 futás még belefért volna

de mondom, ha nincs a pick6 TWill-ről akkor most ez a téma sincs.
én azt sokkal jobban sajnálom, mint ezt - ez nem annyira egyértelmű
rva
Ez logikus - lett volna, de ha térdelés/futogatás/időhúzás után meg kivédekezi a Bay, akkor eleve végig sem kellett volna vinnie Rodgers-nek a támadását, rögtön kikaptunk. Ehhez betonbiztosan kéne tudni, hogy a csapat harmadikra vagy negyedikre és x-távra egy játékkal biztos TD-t csinál, ilyen meg nincs az amfociban. De én nem vagyok szakértő.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Utóirat: Gyeek, ne lépj már le, mindig nagy kedvvel olvasom örökgyöngybetűs soraid!
Charlie Firpo
Nem távozok nyugi, csak lejjebb tekerem az aktivitásom. Dzsokival amúgy mi a helyzet? 😉
gyeek
Okés.
Dzsoki megvan, csak inaktív itt, nem tudom rávenni, hogy írjon.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Red zone 2&1. Sikertelen passz az end zoneba. Nyilván laikus szakbarbár vagyok, de mi lett volna, ha mondjuk futnak, legalább egyszer? Aztán mégegyszer, mégegyszer. Volt időkérés. Ehelyett rábízták a védelemre, hogy megállítsák Rodgerst. A hajam téptem volna és tépném most is. Elbaszták. Nincs mit szépíteni. Garrett töketlen. Green Bayben pont ahhoz a 20%hoz tartozó QB játszik aki párszor már demonstrálta mit tud. NE ADJANAK RODGERSNEK ESÉLYT SE!
gyeek
ezen mondjuk a szaksajtó csapaton belüli része (Broaddus pl) is felháborodott
azt hiszem 1 vagy 2 futás még belefért volna

de mondom, ha nincs a pick6 TWill-ről akkor most ez a téma sincs.
én azt sokkal jobban sajnálom, mint ezt - ez nem annyira egyértelmű
több mint 8 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
talán mégsem volt olyan jó ötlet elküldeni az egész secondary-t és a draftról pótolni...
szerintem ha Church maradt volna, akkor most ki lennénk a sz*rból.
nyilván pénz fontos tényező volt az elengedésekor, de akkor is.... NFL RedZone-ban egymás után adták a Church pick6-et a Claiborne interception-el, azért nem vigyorogtam őszintén.
rva
Church-ot mindenki tudta hogy kár volt elengedni, sajnos nem fért be a sapka alá.
Mo-ról tudjuk, hogy olyan amilyen, tud jól is teljesíteni de nem bír egészséges maradni, az utóbbi évek egyik legnagyobb Cowboys bustja.
Carr-nak meg örültünk ha elmegy.
Egyébként nem rossz annyira a sec. Most a fő problémánk a futás elleni védekezésünk teljes hiánya. Azokon a meccseken ahol kikaptunk ott szétfutottak bennünket, a maradék kettőn meg azért nem mert se az Arizonának se a Giantnak nincs futása egyáltalán.
Egyébként az újoncok Awuzie kivételével akiről még nem tudjuk milyen lesz, egész jól néznek ki a sec-ban.
100yard
Viszon Chidobe 1 v 2. meccsen 3. legjobb rookie cb volt,pffnel azt hiszem,csak aztan sérülés, kb mint Leenek, csak ő nem játszott, Chidobet meg erőltettük sérülten, gondolom mert Carrol nem tudott játszani,és így rásérült természetesen....

PunBB bbcode test
több mint 8 éve
gyeek LSU Tigers 8 653 — Grady Judd fan
Utóirat: Gyeek, ne lépj már le, mindig nagy kedvvel olvasom örökgyöngybetűs soraid!
Charlie Firpo
Nem távozok nyugi, csak lejjebb tekerem az aktivitásom. Dzsokival amúgy mi a helyzet? 😉

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
gyeek LSU Tigers 8 653 — Grady Judd fan
Amilyen puhapöcsű balfasz gárda az idei védelem, tuti megint beíratnak Rodgers HoF rezüméjébe még egy comebacket. Megyek is egy cigire aztán lefekszem. Szarok a focira.gyeek
3. negyed végén. Látom elég volt egy bő perc a Green Baynek, hogy felhúzzák magukra a védelmet, bravo! Gondolom lehetetlen volt futtatni kicsit az órát, meg egyébként is, Rodgers még sose verte meg az utolsó percekben a Dallast, mindegy mennyi időt hagynak neki! Egyszer-kétszer annyira szívesen tévednék a Cowboys-megérzéseimmel és aztán boldogan szégyellhetném a pofámat! Azt hiszem megkoptam, mert már fikarcnyi türelmem sincs nézni a fájdalmas vergődést ami a védelem. Ha netán sikerül valami szép játékkal előnyhöz jutniuk, sanszos hogy repül a sárga, már-már Pavlov kutyájaként koslatom a képernyőt, hogy felvillan-e a kis jelzés. Ezek a srácok nem álltak össze, erre fog rámenni a szezon. Ha muszáj optimistának lennem mondanám, hogy az NFC kiegyensúlyozottsága miatt talán egy 9-7 is elég lehet a rájátszásra és addig nem bénul le senki a védelemből, sőt a fejük lágya is gyorsan benő, aztán lenne mit keresnie ott a Cowboysnak, de az eddigi 5 meccs alatt nem ez látszik. Kicsit visszaveszek a jelenlétemből, mert nem vagyok mazochista.
gyeek
utolsó negyedben előnyben 9 és fél perces drive-ot futtattunk, így maradt a végére 1:16 vagy mennyi.
ez minden más irányító ellen elég lett volna, és a liga 80%-a számára eleve egy elérhetetlen kihívás a teljesítése.
rva

Szerkesztette: gyeek

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
talán mégsem volt olyan jó ötlet elküldeni az egész secondary-t és a draftról pótolni...
nyilván pénz fontos tényező volt az elengedésekor, de akkor is.... NFL RedZone-ban egymás után adták a Church pick6-et a Claiborne interception-el, azért nem vigyorogtam őszintén.
rva
Church-ot mindenki tudta hogy kár volt elengedni, sajnos nem fért be a sapka alá.
Mo-ról tudjuk, hogy olyan amilyen, tud jól is teljesíteni de nem bír egészséges maradni, az utóbbi évek egyik legnagyobb Cowboys bustja.
Carr-nak meg örültünk ha elmegy.
Egyébként nem rossz annyira a sec. Most a fő problémánk a futás elleni védekezésünk teljes hiánya. Azokon a meccseken ahol kikaptunk ott szétfutottak bennünket, a maradék kettőn meg azért nem mert se az Arizonának se a Giantnak nincs futása egyáltalán.
Egyébként az újoncok Awuzie kivételével akiről még nem tudjuk milyen lesz, egész jól néznek ki a sec-ban.
több mint 8 éve
több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 416 — Így remélem megfelelek nektek.....
Azért eddig egy nem rossz Ramstől s egy igen erős Broncostól s a kriptonit Rodgerstől katatok ki. Nem is rosszul játszva. Bőven lehet ez még pozitív. Innem már csak a Chiefs lehet húzós, meg talán mi 😉
több mint 8 éve
Blevi 9 001 — Lions & Cowboys fan
Kicsit túlhúztam a negatív hullámokat Csodabogár már a tank alá lökött volna 😊.
Kicsit lenyugodva az húzott fel hogy látható egy szisztematikus építkezés az Offenseben. Építettünk egy remek támadófalat, kemény futójátékkal. Találtunk fiatal irányítót aki igen ígéretes, van egy jó Wr sor, bár Dez tényleg nem az igazi idén.
Ugyanakkor a D meg nem akar jó lenni, olyan mintha egy helyben topogna. Tavaly azért voltak pozitív jelek ezért nagy arculcsapás az idei produkció (tavaly volt run D). Van 1-2-3 körös pick beletolva bőven az egységbe. Remélem összeáll a dolog év végére. Azért van pozitívum is persze Lewis pld nekem kifejezettem tetszik. Awuzie-nak is voltak jó pillanatai, Woods is mutat jó dolgokat.
több mint 8 éve
Bryant eddig árnyéka önmagának, sajna nincs mit szépíteni. Majd minden meccsen van, egy egy olyan dropja amit simán be kellene húzni. Most a Charlie által emlitett, a Rams ellen is rémlik egy hasonló 3rd down drop, a Broncos elleniről nem is beszélve, ami INT lett. Nem tudom mi lehet vele, ráadásul csak tetézzük ezt azzal, hogy borzasztó hatékonysággal használjuk. Erőltetjük hozzá a labdát, mintha más opció nem is lenne. Pedig van...
Ha már opciók, Gathersről tudni már valamit? Eleve, mikor lehet visszahozni IR-ről? 8. hét után?

több mint 8 éve
Na végre, valaki mer pozitív dolgokat is írni!
Magam is lassan kijövök a sokkból, amit a RAMS meccs okozott.
Scott bá megkavarta a szarosrötyit, előjött Beasley és Witten végre, ahogy az kell, nem a támadókon múlt végre, ez mindenképpen jó.
Egy ideje viszont figyelem az X-es csávót, hát, nem tudom, Ti mit gondoltok, most hogy teljesít, de az biztos, hogy a legtöbb pénzt ő viszi el az összköltségvetésből, annyira meg azóta nem jó (tudom, tudom duplázzák, meg triplázzák meg quadrázzák, de akkor is, régebben nem voltak dekoncentrációs hibái (az a redzone elnemkapás szerintem egyértelműen az volt most, és a RAMS meccsen is benyelt egy hasonlót). Szóval kezdek kiszeretni belőle, pedig vezérbika.
Ábá a mostani draft-csapatunk milyen gyenge már. Lewis-en kívül eddig duplanullás az egység, sorsasszony visszaadja a tavalyi mézesbödönt, csak most mást önt ránk. És pont, amikor a védelmet kéne erősíteni.
Na én is lenyugszom lassan, a tegnapi meccs most pont nem érdekelt, a Rams olyan kutyaszaros volt.
Nem lesz könnyű menet, a csoportmeccsek eldöntik a sorsunkat (meg Lee lába).
Edzék le róluk a gatyát is!!!

- Gyíkká?
- De már elmúlt.