Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 8 éve
Szóval, az ujabb breaking news után, jelenleg megint úgy áll a helyzet, hogy Elliott játszik vasárnap.semmi extra, az NFL iroda hátában adott be halasztási kérelmet a szagszervezet, de a bíró éppen pihen, úgyhogy amíg nem tér vissza, de legkésőbb október 30-ig mindenképpen játszhat Zeke.
Tudja ezt még egyáltalán valaki követni?
Cowboykarcsi90
annak idején Mr. Bündchennel is ez volt a helyzet, aztán következő offseasonben szépen megoldották a dolgot.
több mint 8 éve
Ez kabaré, csak már senki sem nevet rajta!!Szóval, az ujabb breaking news után, jelenleg megint úgy áll a helyzet, hogy Elliott játszik vasárnap.Tegnap este meg az volt a brékingnyúz hogy tuti nem. Tényleg egyre nevetségesebb a huzavona.
Cowboykarcsi90
Blevi
Zeke azért nincs irigylésre méltó helyzetben... bár valószínű lassan megszokja, de akkor is, ez már rég nem az Ő eltiltásárol szól.

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 8 éve
Szóval, az ujabb breaking news után, jelenleg megint úgy áll a helyzet, hogy Elliott játszik vasárnap.Tegnap este meg az volt a brékingnyúz hogy tuti nem. Tényleg egyre nevetségesebb a huzavona.
Cowboykarcsi90
több mint 8 éve
Szóval, az ujabb breaking news után, jelenleg megint úgy áll a helyzet, hogy Elliott játszik vasárnap.Tudja ezt még egyáltalán valaki követni?
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
Csak hogy ne menjünk el mellette:www.bloggingtheboys.com/2017/10/17/16486478/dallas-cowboys-rookie-report-grading-the-rookies-after-five-games-jourdan-lewis-taco-charlton-awuzie
Az újoncok értékelése. Én Taco-t még mindig nem értem, a többi magyarázható.
( Külön sajnálom, hogy idén még nem jöhet össze a Jourdan-Beckham párharc, arra nyár óta nagyon vártam, kár OBJ-ért. Jobbulást neki!)
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Ezek szerint Ő úgy látta, hogy a Raiders nagyobb eséllyel oldja mg a problémáit.Illetve nem kell költöznie.
Cowboykarcsi90
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 8 éve
Mondjuk mentségére szoljon, nem lehetett egyszerű a két csapat között dönteni. Mindkét csapat nagyon hasonló promlèmával küzd(a tavaly domináns támadósor dadog, a legjobb esetben is erős közepes D idén csak gyengébb lett). Még a két mérleg is nagyobn hasonló.Más Bowman állítólag jön hozzánk vizitre Okland után. Igaz nem tudom mennyire jó ez nekünk, meg persze az de biztos hogy ideér egyáltalán.aztán Oaklandben megállt a roadshow.
100yard
slowmotion
Ezek szerint Ő úgy látta, hogy a Raiders nagyobb eséllyel oldja mg a problémáit. Sok sikert neki.
több mint 8 éve
Más Bowman állítólag jön hozzánk vizitre Okland után. Igaz nem tudom mennyire jó ez nekünk, meg persze az de biztos hogy ideér egyáltalán.aztán Oaklandben megállt a roadshow.
100yard
több mint 8 éve
Más Bowman állítólag jön hozzánk vizitre Okland után. Igaz nem tudom mennyire jó ez nekünk, meg persze az de biztos hogy ideér egyáltalán.a Pats is érdeklődött, de nyilván ott sem hajlandóak nagy zsozsót adni leszálló ágban lévő játékosoknak, csak a reményt a kis pénz mellé, hogy nálunk lehet egy gyűrűd. ezt a Dallas jelenleg képtelen adni, meg hát Bowman árnyéka idén önmagának, szóval nekem nem hiányozna.
100yard
ha Hitch és Lee végig tolja egészségesen a szezont, akkor nem kell Bowman.
több mint 8 éve
Egyértelmű, hogy sose senkinek sérülést, de megvan, hogy Rodgers kulcscsont töréssel szállt ki az esti meccsből?ez valószínűleg az lesz.
Ha season ending, akkor kb egy PO hely felszabadult az NFC-ben.
| Olyanokat meg már tényleg csak halkan csendben mernék megjegyezni, hogy mennyire nem mindegy, hogy mondjuk egy olyan rájátszászon keresztül kell döntőbe jutni, ahol nem jön szembe egy Rodgers. |
Ájj de jó lenne, ha össze tudnák drótozni a csapatot...
Cowboykarcsi90
Tonynak is kb hat-nyolc hét volt, de Rodgers rossz oldalt választott, dobókézen (-vállon) sérülni kicsit rosszabb.
több mint 8 éve
Más Bowman állítólag jön hozzánk vizitre Okland után. Igaz nem tudom mennyire jó ez nekünk, meg persze az de biztos hogy ideér egyáltalán.
több mint 8 éve
én már az esélytelenek nyugalmával tekintek minden mérkőzésreÉn azért ennyire nem látom reménytelennek a helyzetet. Az utolsó két meccsen egyértelműen domináltuk az első félidőt. Sokat javult az Offense is. Sajnos ez a lendület nem tartott még ki a meccs végéig, de hátha egyszer összeállunk egy teljes meccsre.
rva
több mint 8 éve
én már az esélytelenek nyugalmával tekintek minden mérkőzésre
több mint 8 éve
Kemény négy meccs jön, ebből három idegenben. Minden esetre a hétvégéből is az látszik hogy az idén senki sem verhetetlen. Mindjárt az első se lesz sétagalopp a SF ellen. Tegnap majdnem elkapták a WAS-t. Egész kicsin múlott.
A WAS csoport meccs az mindig kemény. Viszont ahogy láttam tegnap nekik kezd elfogyni a védelmük. Elég sok sérültjük volt tegnap, igaz nem tudom mennyire voltak ezek súlyosak.
Utána a KC itthon, Az is piszok nehéz lesz, a tegnapi ellenére is, de azért Ők se verhetetlenek azt is láttuk.
És az utolsó a sorban az ATL ellen idegenben. Ők talán kisit haloványabbak az idén. A wild card szempontjából borzasztó fontos meccs lesz ez is, mert talán az idén ha valahol van esélyünk az a WC hely lesz.
több mint 8 éve
Egyértelmű, hogy sose senkinek sérülést, de megvan, hogy Rodgers kulcscsont töréssel szállt ki az esti meccsből? Ha season ending, akkor kb egy PO hely felszabadult az NFC-ben.
| Olyanokat meg már tényleg csak halkan csendben mernék megjegyezni, hogy mennyire nem mindegy, hogy mondjuk egy olyan rájátszászon keresztül kell döntőbe jutni, ahol nem jön szembe egy Rodgers. |
Ájj de jó lenne, ha össze tudnák drótozni a csapatot...
Szerkesztette: Cowboykarcsi90
több mint 8 éve
Viszont talán új barátságok is köttettek, ugye...(Jerry bá és Kraft).ThundersNFLaha... hogy is volt ez Mr. Bündchennel? köszönöm, nincs több kérdésem.Kabaré...ha a Patsben lenne már rég ülné a büntit 😛Ma megint Elliot a kezdő futó. Egyre nevetségesebb ez az egész eljárás.Akkor most ki lesz 6 meccsig a futó Morris? McFadden? Vki más?majd kiderül a következő másfél hétben. még az is lehet, hogy Elliott.
ThundersNFL
ilyen szempontból pont jól jön a bye week, van idő a papírmunkára.
slowmotion
Blevi
ThundersNFL
[/quote
Elnézést a szar poénért 💩☺slowmotion
Mi végigvisszük a játékos szakszervezettel, akármi is lesz.
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
igazából nem jeleníti meg a böngészőm azt az emoticont a kommented végén, szóval fogalmam sincs, hogy vicc-e volt-e, vagy komoly.Elnézést a szar poénért 💩☺ThundersNFLaha... hogy is volt ez Mr. Bündchennel? köszönöm, nincs több kérdésem.Kabaré...ha a Patsben lenne már rég ülné a büntit 😛Ma megint Elliot a kezdő futó. Egyre nevetségesebb ez az egész eljárás.Akkor most ki lesz 6 meccsig a futó Morris? McFadden? Vki más?majd kiderül a következő másfél hétben. még az is lehet, hogy Elliott.
ThundersNFL
slowmotion
Blevi
ThundersNFL
slowmotion
lehet, hogy a hiba az én készülékemben van
több mint 8 éve
aha... hogy is volt ez Mr. Bündchennel? köszönöm, nincs több kérdésem.Kabaré...ha a Patsben lenne már rég ülné a büntit 😛Ma megint Elliot a kezdő futó. Egyre nevetségesebb ez az egész eljárás.Akkor most ki lesz 6 meccsig a futó Morris? McFadden? Vki más?majd kiderül a következő másfél hétben. még az is lehet, hogy Elliott.
ThundersNFL
slowmotion
Blevi
ThundersNFL
[/quote
Elnézést a szar poénért 💩☺slowmotion
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
aha... hogy is volt ez Mr. Bündchennel? köszönöm, nincs több kérdésem.Kabaré...ha a Patsben lenne már rég ülné a büntit 😛Ma megint Elliot a kezdő futó. Egyre nevetségesebb ez az egész eljárás.Akkor most ki lesz 6 meccsig a futó Morris? McFadden? Vki más?majd kiderül a következő másfél hétben. még az is lehet, hogy Elliott.
ThundersNFL
slowmotion
Blevi
ThundersNFL
több mint 8 éve
Elliot saga kezd hatalmas überfaszakodás lenni....
Draft

több mint 8 éve
aki még nem ismeri, annak egy remek link:www.youtube.com/results?search_query=Brett+Kollman+the+film+room
kiemelném ugye ezt:
www.youtube.com/watch?v=VKzcfrriEME
emiatt volt az, hogy tavaly a GB elleni meccs végén Irving hisztizett a bíróknál mégsem fújták be neki a holdingot
több mint 8 éve
www.bloggingtheboys.com/2017/10/13/16473902/the-dallas-cowboys-should-kick-the-tires-on-linebacker-navorro-bowmanszerintem nincs szükség rá, még akkor sem, ha Smith most kritikán alul játszik
Vélemények?
Számomra csak az ár a kérdés és biztos lesz olyan GM aki beajánl majd neki egy irreális összeget.
Egyébként én simán megpróbálnám. Lee mögött aki van, azoknál kb. nem lehet rosszabb.
Cowboykarcsi90
több mint 8 éve
És egy ujabb közlemény az NFL-től. Továbbra is él Elliott eltíltása, jövőhéten el kell kezdenie. Minden ellenkezőjét állító közzé tétel valótlan. Röhej.Ma megint Elliot a kezdő futó. Egyre nevetségesebb ez az egész eljárás.Akkor most ki lesz 6 meccsig a futó Morris? McFadden? Vki más?majd kiderül a következő másfél hétben. még az is lehet, hogy Elliott.
ThundersNFL
slowmotion
Blevi
Amugy tenyleg, egy kérdés. Igazából mit tudna csinálni Goodell, ha mondjuk JJ azt mondja bassza meg ez a fasz, igenis játszik Elliott? Eltíltjàk az egész Cowboyst, vagy mi?
Amúgy valszeg tényleg csak egy click hajhász áll hír ez a mostani, se a BTBn, se az anya oldalon nincs még csak megemlítve se semmi erről.
Ugyhigy továbbra is Elliott ül hat meccset.
Szerkesztette: Cowboykarcsi90
több mint 8 éve
Kabaré...ha a Patsben lenne már rég ülné a büntit 😛Ma megint Elliot a kezdő futó. Egyre nevetségesebb ez az egész eljárás.Akkor most ki lesz 6 meccsig a futó Morris? McFadden? Vki más?majd kiderül a következő másfél hétben. még az is lehet, hogy Elliott.
ThundersNFL
slowmotion
Blevi
Draft

több mint 8 éve
Ma megint Elliot a kezdő futó. Egyre nevetségesebb ez az egész eljárás.Akkor most ki lesz 6 meccsig a futó Morris? McFadden? Vki más?majd kiderül a következő másfél hétben. még az is lehet, hogy Elliott.
ThundersNFL
slowmotion