Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 8 éve
Borzasztóan kétsègbeejtő játék a labda mindkét oldalán.
több mint 8 éve
áldom az eszem, hogy nem vettem idénre GamePass-telég jutyubon látni ezt a szemetet, ami az idei idényünk.
több mint 8 éve
😀twitter.com/SBNation/status/914508990939353089

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Viszont úgy néz ki, Lewis játszani fog, ma már teljes értékű edzést végzet. Ez is valami.Én sem adnám fel, néhány poszton a cseréknek kell hozni a vasárnapit.All are questionable for Sunday: Chidobe Awuzie, Nolan Carroll, Kavon Frazier, Chaz Green, Anthony Hitchens, Sean Lee and Stephen Paea - MachotaKell a héten is a W, nem fér bele most egy vereség. Ráadásul ez konferencián belüli csapat. Arról nem is beszélve, hogy a három csoport rivális is fog játszani Goffékkal, ki tudja mennyit számit majd, egy W vagy L a tie breakereknél szezon végén.
Mondanám, hogy belefér, de azért meg kéne nyerni valakikkel a meccset.
Vagy mégtöbben pihennek, mert a jövő héten jön a Zöldpart.
(Én pl. inkább pihentetném Jourdant, kellene oda majd Nelson ellen egy jó CB)
Charlie Firpo
Cowboykarcsi90
Apropó: Xavéri Woods-ot úgy néz ki, sikerült kihalásznunk, mint tavaly Brown-t, maradjon is így!
Charlie Firpo
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
Én sem adnám fel, néhány poszton a cseréknek kell hozni a vasárnapit.All are questionable for Sunday: Chidobe Awuzie, Nolan Carroll, Kavon Frazier, Chaz Green, Anthony Hitchens, Sean Lee and Stephen Paea - MachotaKell a héten is a W, nem fér bele most egy vereség. Ráadásul ez konferencián belüli csapat. Arról nem is beszélve, hogy a három csoport rivális is fog játszani Goffékkal, ki tudja mennyit számit majd, egy W vagy L a tie breakereknél szezon végén.
Charlie Firpo
Cowboykarcsi90
Apropó: Xavéri Woods-ot úgy néz ki, sikerült kihalásznunk, mint tavaly Brown-t, maradjon is így!
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
All are questionable for Sunday: Chidobe Awuzie, Nolan Carroll, Kavon Frazier, Chaz Green, Anthony Hitchens, Sean Lee and Stephen Paea - MachotaKell a héten is a W, nem fér bele most egy vereség. Ráadásul ez konferencián belüli csapat. Arról nem is beszélve, hogy a három csoport rivális is fog játszani Goffékkal, ki tudja mennyit számit majd, egy W vagy L a tie breakereknél szezon végén.
Charlie Firpo
több mint 8 éve
All are questionable for Sunday: Chidobe Awuzie, Nolan Carroll, Kavon Frazier, Chaz Green, Anthony Hitchens, Sean Lee and Stephen Paea - MachotaMondanám, hogy belefér, de azért meg kéne nyerni valakikkel a meccset.
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
www.espn.com/espn/now?nowId=21-0705456566215643444-4Nem akarok gonosz lenni vele, de az utolsó két héten a fal gyenge láncszeme volt. Nem tudom, hogy nem ez a sürülés e pont az oka, csak eddig még nem hozták nyilvánosságra.
Kezdodik. 😕
100yard
Emlékszem még a szezonnyitó előtt vagy egy héttel, az volt "sugallva", hogy Cooper lesz a kezdő LG, Green meg a csere T. Pont azért mert hiàba jobb valamennyivel Coopernél, egyszerűen képtelen pályán maradni.
És erre tessék!
több mint 8 éve
Nzeocha signed with the 49erswww.49ers.com/news/article-2/49ers-Sign-LB-Mark-Nzeocha-Place-DL-Tank-Carradine-on-IR/e9c73dae-7f0c-4d80-9d2f-fa39c60ca283
injury report:
több mint 8 éve
Na én most pótoltam a meccset. Nem ragozom túl, leírtatok igazából már mindent. Annyit még talán, hogy szerintem az egyik legfontosabb különbség a két meccs között az a runD. Night and day, ahogy kint mondják. A Denver és Anderson valami 5 yard körüli átlaggal zárta a napot, a Cardinals meg a Dallas legsötétebb perceiben se tudott futni. Igaz Chris Johnson nem is CJ Anderson...Akkor megnézhetjük, hogy Jaylon ki tud-e bújni Lee árnyékából. Most nem lesz, aki kisegítse, bár Durant tapasztalt. Ha a fal és a sec bírja, én nem aggódom.
Vasárnap meg érkezik a Rams ugye. Két nagyon fontos match up, szerintem. Az egyik, Gurley kordában tartása. Idén megint a rookie évében mutatott formáját hozza, egy igazi feature back, egyaránt veszélyes futóként és elkapóként is. Ha nem fogjuk tudni menedzselhető szinten tartani, Goff is szét fogja szedni a védelmet. Egy dimenzióssá kell tenni őket, aztán lássuk az eddigi kellemes csalódás pass rush itt is működik e. Azt csak halkan jegyzem meg, hogy jelen állás szerint, Lee legjobb esetben is game time decision. | szóval nagy szarban vagyunk |
A másik, az a Brockers-Donald NT-DE páros vs. Fredbeard-Martin/Green duó. Nagyon nagy szükség lenne rá, hogy már a meccs elejétől és gyakran üssük öket, fizikálisan nem alul maradni, etetni Elliott akkor is ha az elején nem jönnek még a 3-4-5 yardos futások. Ha megint beleszaladunk egy olyan szar kezdésbe mint a Broncos meg a Cardinals ellen, simán benne van, hogy a Rams behúzza a hét első upsetjét idegenben...
Cowboykarcsi90
Ja, és Hitch tegnaptól lájtosan edz. Az nem rossz, 7. héten remélem vissza is tér.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Na én most pótoltam a meccset. Nem ragozom túl, leírtatok igazából már mindent. Annyit még talán, hogy szerintem az egyik legfontosabb különbség a két meccs között az a runD. Night and day, ahogy kint mondják. A Denver és Anderson valami 5 yard körüli átlaggal zárta a napot, a Cardinals meg a Dallas legsötétebb perceiben se tudott futni. Igaz Chris Johnson nem is CJ Anderson...Vasárnap meg érkezik a Rams ugye. Két nagyon fontos match up, szerintem. Az egyik, Gurley kordában tartása. Idén megint a rookie évében mutatott formáját hozza, egy igazi feature back, egyaránt veszélyes futóként és elkapóként is. Ha nem fogjuk tudni menedzselhető szinten tartani, Goff is szét fogja szedni a védelmet. Egy dimenzióssá kell tenni őket, aztán lássuk az eddigi kellemes csalódás pass rush itt is működik e. Azt csak halkan jegyzem meg, hogy jelen állás szerint, Lee legjobb esetben is game time decision. | szóval nagy szarban vagyunk |
A másik, az a Brockers-Donald NT-DE páros vs. Fredbeard-Martin/Green duó. Nagyon nagy szükség lenne rá, hogy már a meccs elejétől és gyakran üssük öket, fizikálisan nem alul maradni, etetni Elliott akkor is ha az elején nem jönnek még a 3-4-5 yardos futások. Ha megint beleszaladunk egy olyan szar kezdésbe mint a Broncos meg a Cardinals ellen, simán benne van, hogy a Rams behúzza a hét első upsetjét idegenben...
több mint 8 éve
hát akinek még nem volt meg a meccs, annak csak annyit tudok tanácsolni, hogy az első másfél negyedet nyugodtan hagyja ki.mondjuk az a durva, hogy emlékeim szerint úgy sikerült 4 TD-t csinálni, hogy lényegében 4 értelmes drive-unk volt csak, ezen kívül volt talán egy, ahol sikerült egy darab first down, a maradék hat meg egyből punt lett. mondjuk amikor megvolt az áttörés, akkor szólt rendesen 😊
több mint 8 éve
kíváncsi lennék, hány hibapontból hozták ki a szöveget így ketten 😊Nyilván szeptember 11-én készült ez a videó, nem látszik gond. De Neked úgy látom, az.Asszem profilképem volt, az nem jelenti azt, hogy elhittem volna. Egyébként szerintem nem ps a kép, simán felszedhetett pár fontot, elég szembetűnő lesz a különbség, ha valaki olyan formáról indít mint Elliott, de ez nála amúgy sem lehet probléma, még így is elég jó a body fat-je egy átlag nfl futóhoz képest.Emlékszem, annak idején te a kamu Romo fotót is elhitted! 😊Csak én látom úgy hogy Ellioton van súlyfelesleg?? És mintha a tavalyi robbanékonyságát is elvesztette volna...., mert az idei futás teljesitmény meg se közeliti a tavalyit(mondjuk ebben a falnak nagy szerepe van), de mintha Elliot nem is lenne ott fejben.scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/21685912_10154674644601431_5743739439189424416_n.png?oh=1e28bc116d3947a92ae7a7c5e1ba36a0&oe=5A49ACB6
Barbek
balintbaba
Charlie Firpo
Itt egy másik képes, de tudom ez is ps. cdn-s3.si.com/s3fs-public/styles/marquee_large_2x/public/2017/09/01/ezekiel-elliott-sues-nfl.jpg
balintbaba
twitter.com/dallascowboys/status/907085621981859840
Charlie Firpo
több mint 8 éve
Azért itt nem kocka hasa van.Viszont kéne neki szemüveg 😊
több mint 8 éve
Te mindenáron személyeskedni akarsz, amikor csak Elliott testsúlyáról volt szó? 😀 Részemről lezárom a témát, mert úgy nem lehet beszélgetni, ha másik nem érti meg, amit írok. 😀Nyilván szeptember 11-én készült ez a videó, nem látszik gond. De Neked úgy látom, az.Asszem profilképem volt, az nem jelenti azt, hogy elhittem volna. Egyébként szerintem nem ps a kép, simán felszedhetett pár fontot, elég szembetűnő lesz a különbség, ha valaki olyan formáról indít mint Elliott, de ez nála amúgy sem lehet probléma, még így is elég jó a body fat-je egy átlag nfl futóhoz képest.Emlékszem, annak idején te a kamu Romo fotót is elhitted! 😊Csak én látom úgy hogy Ellioton van súlyfelesleg?? És mintha a tavalyi robbanékonyságát is elvesztette volna...., mert az idei futás teljesitmény meg se közeliti a tavalyit(mondjuk ebben a falnak nagy szerepe van), de mintha Elliot nem is lenne ott fejben.scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/21685912_10154674644601431_5743739439189424416_n.png?oh=1e28bc116d3947a92ae7a7c5e1ba36a0&oe=5A49ACB6
Barbek
balintbaba
Charlie Firpo
Itt egy másik képes, de tudom ez is ps. cdn-s3.si.com/s3fs-public/styles/marquee_large_2x/public/2017/09/01/ezekiel-elliott-sues-nfl.jpg
balintbaba
Charlie Firpo
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 8 éve
Nyilván szeptember 11-én készült ez a videó, nem látszik gond. De Neked úgy látom, az.Asszem profilképem volt, az nem jelenti azt, hogy elhittem volna. Egyébként szerintem nem ps a kép, simán felszedhetett pár fontot, elég szembetűnő lesz a különbség, ha valaki olyan formáról indít mint Elliott, de ez nála amúgy sem lehet probléma, még így is elég jó a body fat-je egy átlag nfl futóhoz képest.Emlékszem, annak idején te a kamu Romo fotót is elhitted! 😊Csak én látom úgy hogy Ellioton van súlyfelesleg?? És mintha a tavalyi robbanékonyságát is elvesztette volna...., mert az idei futás teljesitmény meg se közeliti a tavalyit(mondjuk ebben a falnak nagy szerepe van), de mintha Elliot nem is lenne ott fejben.scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/21685912_10154674644601431_5743739439189424416_n.png?oh=1e28bc116d3947a92ae7a7c5e1ba36a0&oe=5A49ACB6
Barbek
balintbaba
Charlie Firpo
balintbaba
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Asszem profilképem volt, az nem jelenti azt, hogy elhittem volna. Egyébként szerintem nem ps a kép, simán felszedhetett pár fontot, elég szembetűnő lesz a különbség, ha valaki olyan formáról indít mint Elliott, de ez nála amúgy sem lehet probléma, még így is elég jó a body fat-je egy átlag nfl futóhoz képest.Emlékszem, annak idején te a kamu Romo fotót is elhitted! 😊Csak én látom úgy hogy Ellioton van súlyfelesleg?? És mintha a tavalyi robbanékonyságát is elvesztette volna...., mert az idei futás teljesitmény meg se közeliti a tavalyit(mondjuk ebben a falnak nagy szerepe van), de mintha Elliot nem is lenne ott fejben.scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/21685912_10154674644601431_5743739439189424416_n.png?oh=1e28bc116d3947a92ae7a7c5e1ba36a0&oe=5A49ACB6
Barbek
balintbaba
Charlie Firpo
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 8 éve
A múltkor valaki kérdezte :dal.247sports.com/Bolt/Dallas-Cowboys-rookie-DB-Xavier-Woods-put-on-show-vs-Cardinals-a-108007904
több mint 8 éve
Emlékszem, annak idején te a kamu Romo fotót is elhitted! 😊Csak én látom úgy hogy Ellioton van súlyfelesleg?? És mintha a tavalyi robbanékonyságát is elvesztette volna...., mert az idei futás teljesitmény meg se közeliti a tavalyit(mondjuk ebben a falnak nagy szerepe van), de mintha Elliot nem is lenne ott fejben.scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/21685912_10154674644601431_5743739439189424416_n.png?oh=1e28bc116d3947a92ae7a7c5e1ba36a0&oe=5A49ACB6
Barbek
balintbaba
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Nincs itt Elliottal semmi baj. 3 elit védelemmel szemben kellett eddig futnia és a Giants meg a Cards ellenit le is hozta ahogy kell.A Broncos elleni nem volt szép, de nézzük meg, hogy a Broncos ellen hogyan futott eddig a többi csapat sztár futója:
Az első meccsen Gordon 18 futásból 54 yardot hozott, ami jól néz ki, de ebből az első negyedben jött 8 futásból 41 yard, azaz a másik 3 negyedben 10 futásból hozott 13 yardot.
Vasárnap a Bills elleni meccsen annak ellenére, hogy nyert a Bills McCoy 14 futásból 21 yardot hozott.
Az elmúlt 11 negyedben a Gordon, Elliot, McCoy trió 33 futásból 42 yardot hozott össze ellenük. 😀
több mint 8 éve
Ennek a meccsnek a tükrében,még jobban nem értem az előzőt .Valamilyen probléma lehetett (esetleg tényleg anyagi) amit már sose tudunk meg...Nagy pozitívum (a győzelem mellett)hogy Dak sérülése tényleg nem komoly 😊
Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 8 éve
igazából lehet, hogy 22/80 lett Elliott, de lényegében 19/83-ig volt értelme, utána már csak egy időhúzó drive-ban kellett részt vennie. az meg nem rossz.felkészültek az ellenfelek az oldalsó futásainkból, átcsusszannak a falon, és helyenként már mínusz három-öt yardon leütközik Zeke-et.
több mint 8 éve
Lee és Lewis hamstring, komolyságát eddig még nem tudni. Azért az úgy jó lesz, ha vasárnap esetleg egyik se játszik...