Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 8 éve
Collins-t mindig dícsérik, ő folyamatosan dolgozik belül. Nem mintha ennek lenne eddig nagyobb látszatja, de mégis így van.Pont azzal van a baj. Nincs konstans pressure. Hiába a sack szám nem lenne amúgy rossz. | bár eddig ugye idén Lawrence hasít, de ez egyrészt még mindig csak egy ember, másrészt két meccs még nem jelent semmit |Mondjuk Lewis Chido Brown Scandrick nem lenne rossz, de Marinelli specialitasa a D-line az ami nagyon nem akar évek óta teljesíteni. Megvárnám míg lesz Irving is és utána törnék csak pálcát, de vsz a jelenlegi D legnagyobb baja a D-line.Ha csak a sack-kek számát nézem akkor a középmezőnyben vagyunk. A QB pressure-ról nem láttam stat-ot.
Blevi
100yard
Cowboykarcsi90
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Én a Broncos meccs alapján mondom hogy se pressure se futás elleni védelem nem volt. De várjuk meg Irvinget meg MooretMondjuk Lewis Chido Brown Scandrick nem lenne rossz, de Marinelli specialitasa a D-line az ami nagyon nem akar évek óta teljesíteni. Megvárnám míg lesz Irving is és utána törnék csak pálcát, de vsz a jelenlegi D legnagyobb baja a D-line.Ha csak a sack-kek számát nézem akkor a középmezőnyben vagyunk. A QB pressure-ról nem láttam stat-ot.
Blevi
100yard
több mint 8 éve
Pont azzal van a baj. Nincs konstans pressure. Hiába a sack szám nem lenne amúgy rossz. | bár eddig ugye idén Lawrence hasít, de ez egyrészt még mindig csak egy ember, másrészt két meccs még nem jelent semmit |Mondjuk Lewis Chido Brown Scandrick nem lenne rossz, de Marinelli specialitasa a D-line az ami nagyon nem akar évek óta teljesíteni. Megvárnám míg lesz Irving is és utána törnék csak pálcát, de vsz a jelenlegi D legnagyobb baja a D-line.Ha csak a sack-kek számát nézem akkor a középmezőnyben vagyunk. A QB pressure-ról nem láttam stat-ot.
Blevi
100yard
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
Mondjuk Lewis Chido Brown Scandrick nem lenne rossz, de Marinelli specialitasa a D-line az ami nagyon nem akar évek óta teljesíteni. Megvárnám míg lesz Irving is és utána törnék csak pálcát, de vsz a jelenlegi D legnagyobb baja a D-line.Ha csak a sack-kek számát nézem akkor a középmezőnyben vagyunk. A QB pressure-ról nem láttam stat-ot.
Blevi
több mint 8 éve
Mondjuk Lewis Chido Brown Scandrick nem lenne rossz, de Marinelli specialitasa a D-line az ami nagyon nem akar évek óta teljesíteni. Megvárnám míg lesz Irving is és utána törnék csak pálcát, de vsz a jelenlegi D legnagyobb baja a D-line.
több mint 8 éve
Hát azért azon a meccsen nehéz lenne bárkire azt mondani hogy jó volt. Számára idegen poszton kényszerből, limitált snappet játszott, azért nagy csoda nem volt várható tőle.Milyen volt a rookie S?nem jó
Janek
www.bloggingtheboys.com/2017/9/19/16329292/dallas-cowboys-week-two-rookie-report-jourdan-lewis-records-first-career-interception-chidobe-awuzie
rva
több mint 8 éve
Milyen volt a rookie S?nem jó
Janek
www.bloggingtheboys.com/2017/9/19/16329292/dallas-cowboys-week-two-rookie-report-jourdan-lewis-records-first-career-interception-chidobe-awuzie
több mint 8 éve
Milyen volt a rookie S?Mint a z,oszt jónapot
Janek
Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 8 éve
Nekem komolynak tűnt,csak vasból van remélem nem lesz maradandó,de csend van.Dak mennyire sérült meg ? Tud valaki valamit ?Nem komoly, játszani fog. Remélem, nem kiabálom el.
sztaking
Charlie Firpo
több mint 8 éve
Dak mennyire sérült meg ? Tud valaki valamit ?Nem komoly, játszani fog. Remélem, nem kiabálom el.
sztaking
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Dak mennyire sérült meg ? Tud valaki valamit ?
több mint 8 éve
twitter.com/fishsports/status/910237215250423809meglepetés! ja nem
rva
több mint 8 éve
Nem, a kötelező blablát már lenyomták mások is, és pont ő nem az a játékos, aki csak fogatkozik.Quarterback Dak Prescott blames himself.EZ a kötelező duma egy franchise QB-tól (főleg ha amerika csapatában el akarja fogadtatni magát 😊 ), de azért nem volt...
“If I make more plays, we give ourselves a chance in that game,” the second-year quarterback said. “I just simply didn’t make the plays. There’s no excuse for it. Playing like that, you won’t win games. It doesn’t matter who you play.”
Charlie Firpo
peterk2005
Az, hogy mitől nem ment, több tényezős, én speciel nem mindent értem, de szinte mindenki betlizett. Erre mit nyilatkozik a sérülten is mindent megpróbáló irányító?
Na, hagyjuk is, aki nem akarja, az nem érti úgysem.
Azt se felejtsük el, hogy Siemian vezetésével kurva jól játszottak és taktikailag is lejátszottak minket a pályáról. Hogy ez mivel párosult, a magaslat miatti légszomjjal (akklimatizálódhattunk volna 3 hónapig), Zeke eltiltási balhéjával (igen, szerintem ez is faktor volt) vagy a sérülésekkel, rossz edzői húzásokkal (nem sorolom), nem tudom, tán minddel.
De hogy ezért mind egyedül vállalja a felelősséget Rayne, na erre gondoltam, nem másra.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
DankeIrving is 2 meccset kapott nem? Csak mert Őt sehol nem irják, hogy visszatér. Vagy én emlékszem rosszul és négyet kapott? Annyi eltiltás volt már az elmult három évben, teljesen összefolyik.4
Cowboykarcsi90
100yard
több mint 8 éve
Irving is 2 meccset kapott nem? Csak mert Őt sehol nem irják, hogy visszatér. Vagy én emlékszem rosszul és négyet kapott? Annyi eltiltás volt már az elmult három évben, teljesen összefolyik.4
Cowboykarcsi90
több mint 8 éve
Irving is 2 meccset kapott nem? Csak mert Őt sehol nem irják, hogy visszatér. Vagy én emlékszem rosszul és négyet kapott? Annyi eltiltás volt már az elmult három évben, teljesen összefolyik.
több mint 8 éve
a következő meccs tényleg vízválasztó lesz, mert ha ott is jön az L akkor el kell komolyan gondolkozni azon, hogy valahol nagy hiba van. és itt akár eddzői hiba is felmerülhet, mert egyszerre ennyi ember nem lesz sz@r.Messze vagyunk Dallastól,ám ott sokaknak megdöbbentő lehetett ez a meccs ,gondolom nagy a hepaj mostanában,Garrett meg véleményem szerint nem megfelelő edző,szerencséje a két másod edző kiválósága,ám,hogy most mi történt...egyszerűen megmagyarázhatatlan...
nem konkrétan Garrett, de akár az ő felelőssége is felmerül.
ha meg véletlenül behúzunk egy nyögvenyelős W-t, akkor meg mindenki megnyugszik, hogy minden rendben van, és jön a következő nagy pofon majd...
bye week előtt jobb lenne a 4-1 de ugye GB szóval 3-2 én még ezzel is elégedett leszek, csak ne legyen negatív a mérleg
rva
több mint 8 éve
a következő meccs tényleg vízválasztó lesz, mert ha ott is jön az L akkor el kell komolyan gondolkozni azon, hogy valahol nagy hiba van. és itt akár eddzői hiba is felmerülhet, mert egyszerre ennyi ember nem lesz sz@r.nem konkrétan Garrett, de akár az ő felelőssége is felmerül.
ha meg véletlenül behúzunk egy nyögvenyelős W-t, akkor meg mindenki megnyugszik, hogy minden rendben van, és jön a következő nagy pofon majd...
bye week előtt jobb lenne a 4-1 de ugye GB szóval 3-2 én még ezzel is elégedett leszek, csak ne legyen negatív a mérleg
Szerkesztette: rva
több mint 8 éve
...másrészt Martin ki tudja mennyire teszi oda magát, hogy nem kapott szerződést. Azért neki egy sérülés sokat rontana az esélyein egy "mega" szerződésre. 100yardMindenki ludas volt, Martinnak a szerződését meg erősebben befolyásolja egy alibi szezon mint egy sérülés.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
Valóban Zeke majdnem mindig Martin segítségével futott tavaly,ennek sajnos most nyoma sincs,lehet ez lehet a háttérben.Még akár az is lehet, de én inkább az O falban érzem a problémát. A futást nem tudják olyan hatékonyan támogatni mint tavaly. Egyrészt Leary hiányzik onnan, másrészt Martin ki tudja mennyire teszi oda magát, hogy nem kapott szerződést. Azért neki egy sérülés sokat rontana az esélyein egy "mega" szerződésre. Ahogy most kinéz a piac erre egészségesen minden esélye megvan. Collins-nak meg még kicsit tanulnia kell a posztot,de Ő valószínűleg jó lesz.Mindig mondták a "szagértők" az újoncoknál jön a második év ami visszaesést jelent,remélem jelen esetben nem ez történik.Szerintem ez a vereség adta meg a végső lökést, hogy februárba behúzzuk a superbowlt. 😉Ámen 😊
beltazor
sztaking
sztaking
Meg azért azt se felejtsük el, hogy két brutál deffens-t kaptunk mindjárt az első két meccsre. Ahhoz képest ez a meccsenként összelapátolt majdnem 20 pont akár még hízelgő is lehet. Jövő héten megint egy kicsivel többet tudunk majd. Ahogy az Arizona most kinéz ők egy középszintű csapatnak tűnnek most. Ha ott is "betli" lesz akkor az már lehet hogy tendencia.
100yard
több mint 8 éve
Még akár az is lehet, de én inkább az O falban érzem a problémát. A futást nem tudják olyan hatékonyan támogatni mint tavaly. Egyrészt Leary hiányzik onnan, másrészt Martin ki tudja mennyire teszi oda magát, hogy nem kapott szerződést. Azért neki egy sérülés sokat rontana az esélyein egy "mega" szerződésre. Ahogy most kinéz a piac erre egészségesen minden esélye megvan. Collins-nak meg még kicsit tanulnia kell a posztot,de Ő valószínűleg jó lesz.Mindig mondták a "szagértők" az újoncoknál jön a második év ami visszaesést jelent,remélem jelen esetben nem ez történik.Szerintem ez a vereség adta meg a végső lökést, hogy februárba behúzzuk a superbowlt. 😉Ámen 😊
beltazor
sztaking
sztaking
Meg azért azt se felejtsük el, hogy két brutál deffens-t kaptunk mindjárt az első két meccsre. Ahhoz képest ez a meccsenként összelapátolt majdnem 20 pont akár még hízelgő is lehet. Jövő héten megint egy kicsivel többet tudunk majd. Ahogy az Arizona most kinéz ők egy középszintű csapatnak tűnnek most. Ha ott is "betli" lesz akkor az már lehet hogy tendencia.