Dallas Cowboys

34 feliratkozó

több mint 8 éve
100yard Dallas Cowboys 1 404
Megnéztem a Sasok esti meccsét. Nem csak az baj hogy 5-1-el állnak, hanem az is hogy nagyon erősnek tűnnek. 😕 Kemény lesz nagyon a csoport.
több mint 8 éve
Cowboykarcsi90 3 595 — …not me…Im in my prime!
Akkor most ki lesz 6 meccsig a futó Morris? McFadden? Vki más?
ThundersNFL
A dolgok jelenlegi állása szerint, azt mondanám, 60-30-10 százalékban fog megoszlani Morris McFadden és Rod Smith között. Aztán ha a mutatot játék azt kívánja, borulhat ez az arány.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 19 404 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Akkor most ki lesz 6 meccsig a futó Morris? McFadden? Vki más?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
dinkaaa Penn State Nittany Lions 1 071
A liga megbaszhatja. Döntsék már el mikor kell kiülnie. Érzésem szerint ez a sok össze vissza dolog kihat a teljesítményre. Roger elmehet a picsába!
több mint 8 éve
Valahogy nem akar összejönni a csapatnak az elmult 20 évben, hogy egy kétszámjegyű győzelmes szezon után, ne jöjjön a földbeállás a következő évben.
Na, 2014-2015 barvúrja után, amikor sikerült 12-4ből 4-12őt csinálni, csinàl a csapat egy 3-13at idén?
A top5 pick mondjuk jol fog jönni a D rendbe tételéhez.

Szerkesztette: Cowboykarcsi90

több mint 8 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Most aszongyák:
Zeke 6 meccs ...
Ez már egy ilyen szezon.

Szerkesztette: Charlie Firpo

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
rva 4 714 — Me for President!
Sturm e heti Marinelli reportját is érdemes elolvasni. Diagrammokkal, táblázatokkal, meg persze a szokásos GIF lavina. Tanulságos az is.
Cowboykarcsi90
hogy ne kelljen keresni:
 sportsday.dallasnews.com/dallas-cowboys/cowboys/2017/10/11/sturms-marinelli-report-linebackers-achilles-heel
több mint 8 éve
Sturm e heti Marinelli reportját is érdemes elolvasni. Diagrammokkal, táblázatokkal, meg persze a szokásos GIF lavina. Tanulságos az is.

több mint 8 éve
 www.bloggingtheboys.com/2017/10/11/16457252/what-to-do-about-the-cowboys-defense-jeff-heath-jaylon-smith-jourdan-lewis-xavier-woods
Számokkal is alátámasztva, amit szabad szemmel is lehetett már látni. Heath és Smith a D két gyenge pontja. Lee és Hitchens visszatérésével, Jaylon valószínüleg amúgy is kiszorult volna a kezdőből. Így még annyira se lehet kérdés.
Ami viszont kétségbe ejtőbb, hogy Heath úgy volt majdnem a legtöbbet a pályán, hogy helyette lett volna más alternatíva. Jaylonnál Hitchens majd Lee sérülése után ugye nem volt. Nem tudni miért ragaszkodik ennyire hozzá a vezetőség, de reméljük a bye után ez is változik. Sokkal rosszabb amúgy se Woods se Awuzie nem lehet.

több mint 8 éve
 profootballtalk.nbcsports.com/2017/10/11/report-stephen-paea-tells-cowboys-hes-retiring/

Az idei igazolásaink nagyon bejöttek. 😕
100yard
Ide azért még kellene ember, Collins kevés lesz. Van ugyan valami Brian Price a csapatnál, de nem tudni, megéri-e az árát.
Paea meg szarjon csípős paellát!
Charlie Firpo
Irving meg Crawford is tud DT játszani. Ettől függetlenül biztos jön valaki a Dline-ba.
több mint 8 éve
 profootballtalk.nbcsports.com/2017/10/11/report-stephen-paea-tells-cowboys-hes-retiring/

100yard
Ide azért még kellene ember, Collins kevés lesz. Van ugyan valami Brian Price a csapatnál, de nem tudni, megéri-e az árát.
Paellának egyszerűbb így, mint erőltetni a térdét, meg dolgozni.
(ÁÁÁ, ha én 29 évesen visszavonulhattam volna!)

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve

több mint 8 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Nem banom carrollt,borzaszto volt, Lewis,Brown, Chidobe,Scandrik nem rossz négyes.

PunBB bbcode test
több mint 8 éve
Cowboys cutting Nolan Carroll after playing 2 games in his 3year/10million contract
rva
azt hiszem, a FO kicsit félreértelmezte e tavalyi "a játéka pozitív hatással volt a csapatunk teljesítményére" megállapítást
slowmotion
Pedig TCben nálunk is dícsérték.

több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 28 316 — Cowboys fan
Cowboys cutting Nolan Carroll after playing 2 games in his 3year/10million contract
rva
azt hiszem, a FO kicsit félreértelmezte e tavalyi "a játéka pozitív hatással volt a csapatunk teljesítményére" megállapítást
több mint 8 éve
rva
Ezek az ex "sasok" nem nagyon jönnek be.
több mint 8 éve
több mint 8 éve
 www.profootballfocus.com/news/pro-2017-nfl-rookie-rankings-through-week-5
Lewis hatodik a rangsorban.
több mint 8 éve
Red zone 2&1. Sikertelen passz az end zoneba. Nyilván laikus szakbarbár vagyok, de mi lett volna, ha mondjuk futnak, legalább egyszer? Aztán mégegyszer, mégegyszer. Volt időkérés. Ehelyett rábízták a védelemre, hogy megállítsák Rodgerst. A hajam téptem volna és tépném most is. Elbaszták. Nincs mit szépíteni. Garrett töketlen. Green Bayben pont ahhoz a 20%hoz tartozó QB játszik aki párszor már demonstrálta mit tud. NE ADJANAK RODGERSNEK ESÉLYT SE!
gyeek
ezen mondjuk a szaksajtó csapaton belüli része (Broaddus pl) is felháborodott
azt hiszem 1 vagy 2 futás még belefért volna

de mondom, ha nincs a pick6 TWill-ről akkor most ez a téma sincs.
én azt sokkal jobban sajnálom, mint ezt - ez nem annyira egyértelmű
rva
Ez logikus - lett volna, de ha térdelés/futogatás/időhúzás után meg kivédekezi a Bay, akkor eleve végig sem kellett volna vinnie Rodgers-nek a támadását, rögtön kikaptunk. Ehhez betonbiztosan kéne tudni, hogy a csapat harmadikra vagy negyedikre és x-távra egy játékkal biztos TD-t csinál, ilyen meg nincs az amfociban. De én nem vagyok szakértő.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Utóirat: Gyeek, ne lépj már le, mindig nagy kedvvel olvasom örökgyöngybetűs soraid!
Charlie Firpo
Nem távozok nyugi, csak lejjebb tekerem az aktivitásom. Dzsokival amúgy mi a helyzet? 😉
gyeek
Okés.
Dzsoki megvan, csak inaktív itt, nem tudom rávenni, hogy írjon.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Red zone 2&1. Sikertelen passz az end zoneba. Nyilván laikus szakbarbár vagyok, de mi lett volna, ha mondjuk futnak, legalább egyszer? Aztán mégegyszer, mégegyszer. Volt időkérés. Ehelyett rábízták a védelemre, hogy megállítsák Rodgerst. A hajam téptem volna és tépném most is. Elbaszták. Nincs mit szépíteni. Garrett töketlen. Green Bayben pont ahhoz a 20%hoz tartozó QB játszik aki párszor már demonstrálta mit tud. NE ADJANAK RODGERSNEK ESÉLYT SE!
gyeek
ezen mondjuk a szaksajtó csapaton belüli része (Broaddus pl) is felháborodott
azt hiszem 1 vagy 2 futás még belefért volna

de mondom, ha nincs a pick6 TWill-ről akkor most ez a téma sincs.
én azt sokkal jobban sajnálom, mint ezt - ez nem annyira egyértelmű
több mint 8 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
talán mégsem volt olyan jó ötlet elküldeni az egész secondary-t és a draftról pótolni...
szerintem ha Church maradt volna, akkor most ki lennénk a sz*rból.
nyilván pénz fontos tényező volt az elengedésekor, de akkor is.... NFL RedZone-ban egymás után adták a Church pick6-et a Claiborne interception-el, azért nem vigyorogtam őszintén.
rva
Church-ot mindenki tudta hogy kár volt elengedni, sajnos nem fért be a sapka alá.
Mo-ról tudjuk, hogy olyan amilyen, tud jól is teljesíteni de nem bír egészséges maradni, az utóbbi évek egyik legnagyobb Cowboys bustja.
Carr-nak meg örültünk ha elmegy.
Egyébként nem rossz annyira a sec. Most a fő problémánk a futás elleni védekezésünk teljes hiánya. Azokon a meccseken ahol kikaptunk ott szétfutottak bennünket, a maradék kettőn meg azért nem mert se az Arizonának se a Giantnak nincs futása egyáltalán.
Egyébként az újoncok Awuzie kivételével akiről még nem tudjuk milyen lesz, egész jól néznek ki a sec-ban.
100yard
Viszon Chidobe 1 v 2. meccsen 3. legjobb rookie cb volt,pffnel azt hiszem,csak aztan sérülés, kb mint Leenek, csak ő nem játszott, Chidobet meg erőltettük sérülten, gondolom mert Carrol nem tudott játszani,és így rásérült természetesen....

PunBB bbcode test
több mint 8 éve
gyeek LSU Tigers 8 725 — Grady Judd fan
Utóirat: Gyeek, ne lépj már le, mindig nagy kedvvel olvasom örökgyöngybetűs soraid!
Charlie Firpo
Nem távozok nyugi, csak lejjebb tekerem az aktivitásom. Dzsokival amúgy mi a helyzet? 😉

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
gyeek LSU Tigers 8 725 — Grady Judd fan
Amilyen puhapöcsű balfasz gárda az idei védelem, tuti megint beíratnak Rodgers HoF rezüméjébe még egy comebacket. Megyek is egy cigire aztán lefekszem. Szarok a focira.gyeek
3. negyed végén. Látom elég volt egy bő perc a Green Baynek, hogy felhúzzák magukra a védelmet, bravo! Gondolom lehetetlen volt futtatni kicsit az órát, meg egyébként is, Rodgers még sose verte meg az utolsó percekben a Dallast, mindegy mennyi időt hagynak neki! Egyszer-kétszer annyira szívesen tévednék a Cowboys-megérzéseimmel és aztán boldogan szégyellhetném a pofámat! Azt hiszem megkoptam, mert már fikarcnyi türelmem sincs nézni a fájdalmas vergődést ami a védelem. Ha netán sikerül valami szép játékkal előnyhöz jutniuk, sanszos hogy repül a sárga, már-már Pavlov kutyájaként koslatom a képernyőt, hogy felvillan-e a kis jelzés. Ezek a srácok nem álltak össze, erre fog rámenni a szezon. Ha muszáj optimistának lennem mondanám, hogy az NFC kiegyensúlyozottsága miatt talán egy 9-7 is elég lehet a rájátszásra és addig nem bénul le senki a védelemből, sőt a fejük lágya is gyorsan benő, aztán lenne mit keresnie ott a Cowboysnak, de az eddigi 5 meccs alatt nem ez látszik. Kicsit visszaveszek a jelenlétemből, mert nem vagyok mazochista.
gyeek
utolsó negyedben előnyben 9 és fél perces drive-ot futtattunk, így maradt a végére 1:16 vagy mennyi.
ez minden más irányító ellen elég lett volna, és a liga 80%-a számára eleve egy elérhetetlen kihívás a teljesítése.
rva

Szerkesztette: gyeek

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
talán mégsem volt olyan jó ötlet elküldeni az egész secondary-t és a draftról pótolni...
szerintem ha Church maradt volna, akkor most ki lennénk a sz*rból.
nyilván pénz fontos tényező volt az elengedésekor, de akkor is.... NFL RedZone-ban egymás után adták a Church pick6-et a Claiborne interception-el, azért nem vigyorogtam őszintén.
rva
Church-ot mindenki tudta hogy kár volt elengedni, sajnos nem fért be a sapka alá.
Mo-ról tudjuk, hogy olyan amilyen, tud jól is teljesíteni de nem bír egészséges maradni, az utóbbi évek egyik legnagyobb Cowboys bustja.
Carr-nak meg örültünk ha elmegy.
Egyébként nem rossz annyira a sec. Most a fő problémánk a futás elleni védekezésünk teljes hiánya. Azokon a meccseken ahol kikaptunk ott szétfutottak bennünket, a maradék kettőn meg azért nem mert se az Arizonának se a Giantnak nincs futása egyáltalán.
Egyébként az újoncok Awuzie kivételével akiről még nem tudjuk milyen lesz, egész jól néznek ki a sec-ban.