Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 8 éve
Dezt eddig az összes top flight corner levette a pályáról. Zeket mintha tökön rúgták volna. Ez max csak azért jó, mert egyrészt rosszabb teljesítményt már nehezen nyújthatnak, másrészt még időben összeszedhetik magukat.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
szerintem ez elég erősen photoshop gyanús, ekkora hasa biztosan nincsen, akármelyik meccsét megnézed idén, a kockák latszanak rajta.Csak én látom úgy hogy Ellioton van súlyfelesleg?? És mintha a tavalyi robbanékonyságát is elvesztette volna...., mert az idei futás teljesitmény meg se közeliti a tavalyit(mondjuk ebben a falnak nagy szerepe van), de mintha Elliot nem is lenne ott fejben.scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/21685912_10154674644601431_5743739439189424416_n.png?oh=1e28bc116d3947a92ae7a7c5e1ba36a0&oe=5A49ACB6
Barbek
balintbaba

több mint 8 éve
Sok faszsága volt ebben az offseasonbe, de ezzel betalálni szerintem hülyeség.1. Ugye a játékosok súlyát nagyon komolyan figyeli minden csapat. Na már most, ismerve a dallasi médiát meg a hype-ot ami körülveszi a csaptot, ha Zeke túlsúlyos lenne, abból már júliusban hatalmas "botrány" lett volna. Még a TC elött, nem hogy kihúzza ezzel az alapszakasz harmadik meccséig.
2. Az első három héten, a liga legjobbjaival nézett szembe az O, ha run stoppingrol volt szó. Ez meg is lászik a számokon. Ugyanakkor ha megnézitek, igazából a Denver elleni meccset leszámítva, nem volt sokkal rosszabb Elliott idén se a Giants és a Cardinals ellen, mint mondjuk tavaly a Baltimore, a New York vagy mondjuk a Vikings ellen. Ne a 2016-os Browns, meg 49ers meg Bears elleni meccseit hasonlítsuk, az idei három meccsével, ahol lehet mind a három csapt top10 lesz év végén a futás ellen.
3. Egy rossz szögben elkapott fotót felhozni bizonyítékként szerintem nevetséges. Olyan mint amikor pár éve Romorol jött le egy ilyen kép TC alatt, hogy ahogy kocogott a pályára, pont ugy kapta el a kép a meze libbenését, mintha vagy egy 10-es lenne rajta pluszba derék tájon. Ment is a hiszti vagy két napig a twitteren, hogy uristen, Romo most már nem hogy csak sérülékeny, el is hízott. Aztán jött egy normális fotó Romotól és látszott hogy semmi baj nincs 😉
Azt nem kétlem, hogy mondjuk ez a hónapok óta húzódó bírósági ügye megfogta kicsit fejben.
De fizikálisan szerintem semmi panasz nem lehet rá(pl. Broaddus mester se írt soha semmi ilyet, hogy a robbanékonyságával, sebességével, ne adj isten a súlyával gond lenne).
Szeretnénk mi innen sokan szerintem olyan "túlsúlyosak" lenni mint Ő 😉 😊
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
Csak én látom úgy hogy Ellioton van súlyfelesleg?? És mintha a tavalyi robbanékonyságát is elvesztette volna...., mert az idei futás teljesitmény meg se közeliti a tavalyit(mondjuk ebben a falnak nagy szerepe van), de mintha Elliot nem is lenne ott fejben.scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/21685912_10154674644601431_5743739439189424416_n.png?oh=1e28bc116d3947a92ae7a7c5e1ba36a0&oe=5A49ACB6
Barbek
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 8 éve
Csak én látom úgy hogy Ellioton van súlyfelesleg?? És mintha a tavalyi robbanékonyságát is elvesztette volna...., mert az idei futás teljesitmény meg se közeliti a tavalyit(mondjuk ebben a falnak nagy szerepe van), de mintha Elliot nem is lenne ott fejben.Jól néz ki az biztos. 😊 Nem tudom hogy a tavalyihoz képest van-e rajt felesleg, de szerintem a probléma inkább abban van hogy jobban felkészültek rá az ellenfelek. A futást megfogják mindenáron és aztán ráhagyják DAK-ra nyerje meg a meccset ha tudja. Tegnap tudta. 😊
Barbek
több mint 8 éve
Csak én látom úgy hogy Ellioton van súlyfelesleg?? És mintha a tavalyi robbanékonyságát is elvesztette volna...., mert az idei futás teljesitmény meg se közeliti a tavalyit(mondjuk ebben a falnak nagy szerepe van), de mintha Elliot nem is lenne ott fejben.
több mint 8 éve
Meg liga sack leader-ünk is rég volt. Utoljára a másik DeMarcus idejében. 😊az első TD Heath hibája, akár zóna volt, akár emberfogás
A lényeg hogy a W sikerült. Elég döcögősen indult de aztán össze szedte magát szépen a csapat.
Demarcuson kívül tetszett még a csapatban az újonc CB Lewis. Kimondottan jó volt. Szépen szerelt, magabiztosan, és nagy passzokat sem engedett. Ha Awuzi legalább ennyire beválna akkor a korner gondjaink meg lesznek oldva, igaz ma Brownak elég sötét estéje volt. Rengeteg nagy játék ment el rajt, meg talán mindkét TD-t rajta kaptuk.
100yard
több mint 8 éve
Meg lesz nézve, le lesz töltve. Egy időre ezzel arréb lehet tolni az asztalon a panic button-t, meglátjuk meddig.Érdekes lesz. Ránéztem kicsit a statokra, és úgy nyertük meg a meccset megnyugtató előnnyel, hogy szinte minden lényegesebb mutatóban alul maradtunk, úgy a megtett yard-okban, a time of possesion-ban, mind a harmadik kísérletekben. Turnover nem volt egyik oldalon sem. Ami viszont lényegesen jobb volt az a red zone hatékonyságunk, gyakorlatilag ezzel nyertünk.
Jövő héten Rams? Mondjuk az sem tűnik már most annyira egyértelműnek mint amennyire a szezon előtt annak tűnt.
Cowboykarcsi90
több mint 8 éve
Meg lesz nézve, le lesz töltve. Egy időre ezzel arréb lehet tolni az asztalon a panic button-t, meglátjuk meddig.Jövő héten Rams? Mondjuk az sem tűnik már most annyira egyértelműnek mint amennyire a szezon előtt annak tűnt.
több mint 8 éve
Meg liga sack leader-ünk is rég volt. Utoljára a másik DeMarcus idejében. 😊A lényeg hogy a W sikerült. Elég döcögősen indult de aztán össze szedte magát szépen a csapat.
Demarcuson kívül tetszett még a csapatban az újonc CB Lewis. Kimondottan jó volt. Szépen szerelt, magabiztosan, és nagy passzokat sem engedett. Ha Awuzi legalább ennyire beválna akkor a korner gondjaink meg lesznek oldva, igaz ma Brownak elég sötét estéje volt. Rengeteg nagy játék ment el rajt, meg talán mindkét TD-t rajta kaptuk.
több mint 8 éve
Prescott - 141.7 ratRemélem, most már ledobta a válláról a majmot, vagy valamit.
Ja, és 6 sack-es meccsünk is rég volt...
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
A 2. félidő már kezdett emlékeztetni a tavalyi csapatra.D-Law meg brutális.
több mint 8 éve
valószínűleg nem véletlenül, nem? 😊Ez olyan kör volt, amit szinte minden évben megfut valaki! (asszem tavaly előtt előtt is pont te! 😊 )a skins 27-10-el ment át a Raiders-en, nem jók a megérzéseim a jövőt illetőenegy meccsből nem érdemes hosszú távú következtetéseket levonni.
rva
a Broncos pl a múlt héten elpicsázott minket, aztán meg a Bills megverte őket, miközben mi meg lehet, hogy ütnénk a Bills-t.
Redskins ugye most nyert, előtte az Eagles feltörölte velük a padlót, aztán meg éppencsak túlléptek a Rams-en, amit ugye csak vasárnap tudunk majd kontextusba helyezni.
slowmotion
Charlie Firpo
Szerkesztette: slowmotion
több mint 8 éve
Ez olyan kör volt, amit szinte minden évben megfut valaki! (asszem tavaly előtt előtt is pont te! 😊 )a skins 27-10-el ment át a Raiders-en, nem jók a megérzéseim a jövőt illetőenegy meccsből nem érdemes hosszú távú következtetéseket levonni.
rva
a Broncos pl a múlt héten elpicsázott minket, aztán meg a Bills megverte őket, miközben mi meg lehet, hogy ütnénk a Bills-t.
Redskins ugye most nyert, előtte az Eagles feltörölte velük a padlót, aztán meg éppencsak túlléptek a Rams-en, amit ugye csak vasárnap tudunk majd kontextusba helyezni.
slowmotion
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
a skins 27-10-el ment át a Raiders-en, nem jók a megérzéseim a jövőt illetőenegy meccsből nem érdemes hosszú távú következtetéseket levonni.
rva
több mint 8 éve
a skins 27-10-el ment át a Raiders-en, nem jók a megérzéseim a jövőt illetően
több mint 8 éve
A mai meccs elég fontos lesz. Igaz kicsit korai de a wildcard az idén elég nehéz lesz. A South és a North is elég erősnek tűnik.
Másrészt a sorsolásunk is nagyon kemény, nem engedhetjük meg a lemaradást a csoport riválisokkal szemben.
Az Óriások úgy tűnik kiszálltak az idei versenyből de azért még okozni fognak jó néhány kellemetlen percet mindenkinek a csoportban.
Go Boys!
több mint 8 éve
persze. viszont ha Zeke tud futni, akkor tök nyolc, hogy van-e Williams, ha viszont nem tud futni, akkor meg úgyis reszeltek nekünk. (meg szvsz igazából Beasley a fontosabb a támadás szempontjából)Hétfőn jó lesz megint a CB helyzet (mintha régi taxisszöveget olvasnék), szóval:és Williams sincs nagy formában, pénteken lesérült.
CB Chidobe Awuzie – OUT (hamstring)
CB Nolan Carroll – OUT (concussion)
LB Anthony Hitchens – OUT (knee)
WR Brice Butler – Questionable (ankle)
DT Stephen Paea – Questionable (knee)
Charlie Firpo
rva
több mint 8 éve
Hétfőn jó lesz megint a CB helyzet (mintha régi taxisszöveget olvasnék), szóval:és Williams sincs nagy formában, pénteken lesérült.
CB Chidobe Awuzie – OUT (hamstring)
Charlie Firpo
több mint 8 éve
Hétfőn jó lesz megint a CB helyzet (mintha régi taxisszöveget olvasnék), szóval:CB Chidobe Awuzie – OUT (hamstring)
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Az Eagles most nyomta le a Giants-et, Elliott 61(!) yardos GW FGval.a BtB-n hozta fel a statguru, hogy 0-3-ról még senkinek sem sikerült bejutnia a rájátszásba
0-3 így nekik, ráadásul a csoportban is már 0-2 ezzel. Nem mondom hogy le kell öket írni, de innen baromi nehezen fognak visszajönni.
Szóval nagyon kéne holnap aza dábüljú, nem csak a multheti borzalom miatt.
Cowboykarcsi90
több mint 8 éve
Az Eagles most nyomta le a Giants-et, Elliott 61(!) yardos GW FGval. 0-3 így nekik, ráadásul a csoportban is már 0-2 ezzel. Nem mondom hogy le kell öket írni, de innen baromi nehezen fognak visszajönni.
Szóval nagyon kéne holnap aza dábüljú, nem csak a multheti borzalom miatt.
több mint 8 éve
nekem durvára mindegy, ki lesz a védőfalban, csak nem nyolc yardra álljunk megint fel az elkapótól, mert azt ellenünk lényegében minden közepesnél egy árnyalattal jobb irányító kihasználja
több mint 8 éve
Taco-t még ne írjuk le. Tőle előbbre draftolt deffensive endeknek sincs még nagyon értékelhető teljesítmény. Várjunk még vele néhány meccset hogy beleszokjon az NFL-be.Irving nem fog csodát hozni, ráadásul kívül akkora a tumultus, hogy csak belül tud értékelhető számú snap-et kapni (Collins mögött?) Moore-tól többet várok.Collins-t mindig dícsérik, ő folyamatosan dolgozik belül. Nem mintha ennek lenne eddig nagyobb látszatja, de mégis így van.Pont azzal van a baj. Nincs konstans pressure. Hiába a sack szám nem lenne amúgy rossz. | bár eddig ugye idén Lawrence hasít, de ez egyrészt még mindig csak egy ember, másrészt két meccs még nem jelent semmit |Mondjuk Lewis Chido Brown Scandrick nem lenne rossz, de Marinelli specialitasa a D-line az ami nagyon nem akar évek óta teljesíteni. Megvárnám míg lesz Irving is és utána törnék csak pálcát, de vsz a jelenlegi D legnagyobb baja a D-line.Ha csak a sack-kek számát nézem akkor a középmezőnyben vagyunk. A QB pressure-ról nem láttam stat-ot.
Blevi
100yard
Cowboykarcsi90
Charlie Firpo
Lawrence sack-jei s Collins munkájának az eredményei.
papíron a Lawrence - Collins - Paea - Moore* négyes néz ki a legjobban szerintem (* azon az oldalon eddig sem Crawford sem Taco nem váltotta meg a világot)
rva
Szerintem a fel nem lesz rossz. Én több problémát látok a secondary-ban.
több mint 8 éve
Irving nem fog csodát hozni, ráadásul kívül akkora a tumultus, hogy csak belül tud értékelhető számú snap-et kapni (Collins mögött?) Moore-tól többet várok.Collins-t mindig dícsérik, ő folyamatosan dolgozik belül. Nem mintha ennek lenne eddig nagyobb látszatja, de mégis így van.Pont azzal van a baj. Nincs konstans pressure. Hiába a sack szám nem lenne amúgy rossz. | bár eddig ugye idén Lawrence hasít, de ez egyrészt még mindig csak egy ember, másrészt két meccs még nem jelent semmit |Mondjuk Lewis Chido Brown Scandrick nem lenne rossz, de Marinelli specialitasa a D-line az ami nagyon nem akar évek óta teljesíteni. Megvárnám míg lesz Irving is és utána törnék csak pálcát, de vsz a jelenlegi D legnagyobb baja a D-line.Ha csak a sack-kek számát nézem akkor a középmezőnyben vagyunk. A QB pressure-ról nem láttam stat-ot.
Blevi
100yard
Cowboykarcsi90
Charlie Firpo
Lawrence sack-jei s Collins munkájának az eredményei.
papíron a Lawrence - Collins - Paea - Moore* négyes néz ki a legjobban szerintem (* azon az oldalon eddig sem Crawford sem Taco nem váltotta meg a világot)