Dallas Cowboys

34 feliratkozó

több mint 8 éve
gyeek LSU Tigers 8 604 — Grady Judd fan
Szerintem egyetértünk abban, hogy ilyen lepkefing teljesítményt nem nyújtottak a srácok 2015 óta, ezért nem is akarok komolyabban aggódni. Majd ha zsinórban a 3. ilyen látom. Ilyen a foci és maga sport úgy általában, a Broncosnál mindenki jó formában volt, a Cowboysnál csak Bailey, ilyen pofon lett a vége. Tényleg most jobb egy ilyen mint kritikus pillanatban -- feltéve hogy akkor nem lesz ilyen...
gyeek
Biztos nem bírták a magaslatot. 😊
100yard
Nagyon alattomos dolog az biztos és nem is elhanyagolható. Eltöltöttem ott (200 mérfölddel arrébb még magasabban) circa 8 hónapot és az embernek kell minimum 2 hét, hogy megszokja az új közeget, addig furcsán reagál a szervezet: légszomj, enyhe szédülés, orrvérzés és két sör után részeg. Nem kifogás persze, de egy-két szerelést felírhatunk a számlájára. 😊

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
100yard Dallas Cowboys 1 403
Szerintem egyetértünk abban, hogy ilyen lepkefing teljesítményt nem nyújtottak a srácok 2015 óta, ezért nem is akarok komolyabban aggódni. Majd ha zsinórban a 3. ilyen látom. Ilyen a foci és maga sport úgy általában, a Broncosnál mindenki jó formában volt, a Cowboysnál csak Bailey, ilyen pofon lett a vége. Tényleg most jobb egy ilyen mint kritikus pillanatban -- feltéve hogy akkor nem lesz ilyen...
gyeek
Biztos nem bírták a magaslatot. 😊
több mint 8 éve
Szerintem egyetértünk abban, hogy ilyen lepkefing teljesítményt nem nyújtottak a srácok 2015 óta, ezért nem is akarok komolyabban aggódni. Majd ha zsinórban a 3. ilyet látom. Ilyen a foci és maga sport úgy általában, a Broncosnál mindenki jó formában volt, a Cowboysnál csak Bailey, ekkora pofon lett a vége. Tényleg most jobb egy ilyen mint kritikus pillanatban -- feltéve hogy akkor nem lesz mégegy hasonló...

Szerkesztette: gyeek

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 8 éve
Nyilván egy meccs alapján nem feltétlenül vall józan észre pálcát törni a csapat felett, de azért nekem alapvetően vannak a csapattal kapcsolatban strukturális problémáim.
Ráléptünk egy útra ami egy domináns offense kialakítását tűzte ki célul, és ennek megfelelően a sapka kétharmadát az offensre költjük úgy hogy ebben nincs benn Martin, egy FR QB és egy "sztár" RB, tehát ez az arány középtávon még csak romlani fog, és lehetőségünk se lesz kilépni ebből mert a hosszú távú szerződések determinálják ezt a struktúrát.
Ebből fakad az igazi problémám is mert ha ennyire nem tud az offense dominálni akkor nekünk sok babér nem fog teremni, mert vélhetőleg egy beton védelmet nem tudunk kiépíteni, legalábbis középtávon semmiképp. Ne legyen igazam de azért én ebben némi gondot látok.
több mint 8 éve
Az megvan hogy Carr-nak két meccsen már 6 levédekezett passza van és két INT-je. Kis túlzással nálunk 5 év alatt nem csinált ennyit. 😕
100yard
mondjuk az első INT nem az ő véekezéséből jött, hanem a safety belekapott a labdába, és szó szerint Carr ölébe hullt a disznóbőr

de a Ravens más sémát játszik
slowmotion
Hát ezt meg is érhetem ha nagyon akarom, de laikus szurkolóként azért nekem az a kérdés hogy akkor rengeteg pénzért hozunk valakit aki ebbe a sémába nem igazán illik ?
több mint 8 éve
Cowboykarcsi90 3 471 — …not me…Im in my prime!
Broncos valaki?
Megint egy beton védelem, ráadásul a Denver támadó sora jelenleg veszélyesebb is mint a New Yorké volt vasárnap. Ja és idegenben a Mile High-on.
Amugy ember emlékezet óta nem nyertünk a Denver ellen, sőt az utóbbi években kimondottan "heart breaking" vereségeink voltak ellenük. A 2013-as meccset gondolom senkinek nem kell bemutatni. 2009-ben is eléggé szar volt az utolsó másodpercekig meccsben lenni, hogy utána 17-10-re kiszpjunk 4 fasz passz kisérlettel kb a Denver 5 yardosáról.
A 2005-ös Thanksgiving meccs meg megint csak egy klasszikus sajnos, a szó pejoratív értelmében.
Jó lenne végre nyerni, na!
Cowboykarcsi90
beálltunk a sorba ezzel is
rva
Mondjuk nálam ez nem heart breaking, az az amikor végig közel van a csapat, vagy vezet, de a végén valami faszság miatt csak elbukják.
Tegnap este, igazábol a második negyed felére, eldőlt a meccs.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
rva 4 522 — Me for President!
Broncos valaki?
Megint egy beton védelem, ráadásul a Denver támadó sora jelenleg veszélyesebb is mint a New Yorké volt vasárnap. Ja és idegenben a Mile High-on.
Amugy ember emlékezet óta nem nyertünk a Denver ellen, sőt az utóbbi években kimondottan "heart breaking" vereségeink voltak ellenük. A 2013-as meccset gondolom senkinek nem kell bemutatni. 2009-ben is eléggé szar volt az utolsó másodpercekig meccsben lenni, hogy utána 17-10-re kiszpjunk 4 fasz passz kisérlettel kb a Denver 5 yardosáról.
A 2005-ös Thanksgiving meccs meg megint csak egy klasszikus sajnos, a szó pejoratív értelmében.
Jó lenne végre nyerni, na!
Cowboykarcsi90
beálltunk a sorba ezzel is
több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 940 — Cowboys fan
Az megvan hogy Carr-nak két meccsen már 6 levédekezett passza van és két INT-je. Kis túlzással nálunk 5 év alatt nem csinált ennyit. 😕
100yard
mondjuk az első INT nem az ő véekezéséből jött, hanem a safety belekapott a labdába, és szó szerint Carr ölébe hullt a disznóbőr

de a Ravens más sémát játszik
több mint 8 éve
több mint 8 éve
Amilyen jó volt tavaly Boys meccseket nézni annyira szenvedős az idén. És ez már az első meccsre is igaz, csak azt megnyertük, de ott is szenvedett az O. Értem hogy erős deffensek jöttek eddig szembe de azért lesz még pár ilyen a szezonban. Az Offensben semmi átütő erő eddig. Tavaly az O vitte előre a csapatot most egyelőre visszaesést látok ezen a téren.
A D meg elfogadhatatlan volt tegnap. Egy közepes Offense csinált 35 pontot ellenünk. Sajnos mintha meccsben sem lettünk volna. És erre az se magyarázat hogy a kezdő cornerek kiestek mert ők se voltak jók, illetve akik a helyükre álltak azt a szintet hozták mint a kezdők. Az benne volt hogy Denverben kikapunk, de hogy ilyen fantáziátlan játékkal azt szerintem senki sem gondolta.
A pofon minden estre jókor jött. Igazán a szezon második felére kell összeállni mindennek, de ahhoz azért nagyot kellene javulni.
több mint 8 éve
Én azért kíváncsi lennék a pontos adatra, hogy Elliott hány carryt kapott, mondjuk az első három third and out "drive"-ban? Hármat, négyet? Rohadt kevés.
Én nem értem. Összeraktak egy ilyen falat, egy ilyen futóval, pont azért hogy ez legyen az identitása a csapatnak. Kijövünk és szájba baszunk mindenkit a runing gameel, aztán próbálják megállítani. Az összes szakértőtől, a dallasiaktól is, egész héten az lehetett hallani, hogy nem a "no fly zone" az amit meg kell verni, hanem a középszer runDt. Akkor is ha az elején döcög. Erre elkezdünk dobáltatni rögtön az elején Presscottal, mintha már vagy 20 pontos hátrányban lennénk. Nem értem. Vagy Dak hívta át most is a futó játékokat? Akkor valaki beszélhetne vele, hogy bizzon már kicsit a running gameben. Legyen türelme baszus!

több mint 8 éve
Most nem érzem azt,mint tavaly ilyenkor,semmi sem működött.
sztaking
pont, mint év vége felé, nem?
ez csak egy csúnya vereség. de inkább ilyenkor csússzon be, mint januárban.
több mint 8 éve
sztaking Dallas Cowboys 412
Most nem érzem azt,mint tavaly ilyenkor,semmi sem működött.

Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 8 éve
Kovács Sanyi szagkommentárjáért mondjuk megérte.
Sanyi: Ez volt Prescott első igazán rossz passza.
Ricsi: Nemrég volt az amikor Bryant alá dobta a labdát...
Sanyi: Igen, akkor viszont a harmadik...

több mint 8 éve
Én Talib pick sixéig néztem -- ami egyébként borzalmas dobás volt, én meg azon kaptam magam, hogy mosolygok. Még Witten is elejtett egy ajtó-ablak labdát az end zoneban. Bryant nem az a játékos aki három éve volt. Ezt nem csak a mai miatt mondom. Collins a meccs végére megadta magát Millerrel szemben. Elliott... remélem ez volt karrierje legrosszabb meccse, mert ezt fájdalmas volt nézni. A védelmet gondolom mindenki más megemlíti, én csak annyit fűzök hozzá hogy szar volt.

A meccs legjobbja dallasi oldalon: Dan Bailey.

Abból a szempontból jól jött ez a nagy pofon, hogy az ember újra reálisan próbálja szemlélni a csapatot.

több mint 8 éve
Holnapra(helyesebben már mára) üzenem annak, aki nem látta. Totális csőd! A labda minkét oldalán, az edzőktől a játékosokig, mindenki!
Fogalmam sincs mit várjak a következő meccstől.
Rég volt ennyire szétesve a csapat. Főleg ennyire derült égből, egyik héten solid teljesítmény, a következőn meg ez. Érthetetlen.

több mint 8 éve
Blevi 8 908 — Lions & Cowboys fan
Teritett betli a ladba mindket oldalan. Elrontott szerelesek nulla offense.
több mint 8 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
"The NFL’s compensation committee is currently working out a proposal to extend Goodell’s existing contract beyond its current 2019 expiration date, and at least one owner wants to get serious about scaling back the commissioner’s pay going forward."
"Jones isn’t on the compensation committee, but he will reportedly join the all-important Wednesday conference call, and apparently sees himself as “a representative of the remaining 26 owners.” As unofficial representatives go, this one wields a lot of influence."

Jerry bá tényleg morcos.
 deadspin.com/report-jerry-jones-is-holding-up-roger-goodells-contra-1818489555

Szerkesztette: Charlie Firpo

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Uraim,a Denver védelem,már mérvadó lehet,hosszú távra..kezdődjön már😊
sztaking
Szerintem forma forma a két védelem. Inkább olyan szempontból lesz mérvadó(bb) ez a meccs, hogy ellentétben a New Yorkal, Denverben azért van offense is.
Cowboykarcsi90
Mindenki a Von Miller-La'el Collins nehézsúlyú összecsapásról ír, mint kulcsmeccsről. Hát lássuk.
(Kár, hogy DeMarcus Ware már nem taníthatta meg őt is a tökéletes védekezésre, nagy előny lenne. Gyere vissza pozíciós edzőnek, DeMarcus!).

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
sztaking
Szerintem forma forma a két védelem. Inkább olyan szempontból lesz mérvadó(bb) ez a meccs, hogy ellentétben a New Yorkal, Denverben azért van offense is.

több mint 8 éve
sztaking Dallas Cowboys 412

Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 8 éve
Jó, hogy nem a Giantset választotta. 😊
gyeek
hesteg owned
több mint 8 éve
 twitter.com/VeteranScout/status/907609587489972225?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.bloggingtheboys.com%2F2017%2F9%2F13%2F16300828%2Fenjoy-dallas-cowboys-lael-collins-destroying-jason-pierre-paul-on-a-play-sunday-night

Jó, hogy nem a Giantset választotta. 😊

több mint 8 éve
Nekem most az az érzésém hogy el fogjuk engedni. Ha csak nem hoz össze valami iszonyat brutál szezont, kb. hogy mondjuk versenyben legyen a DPOY díjért. Ezt én nem nézem már ki Lawrenceből, aztán persze cáfoljon rám.
Egy sima solid évért meg biztosan nem fogja az FO megadni azt a pénzt amit Ő majd kérni fog. Vagy ugyis mondhatjuk hogy nem fogják meccselni az irreális ajánlatokat. Főleg hogy Tank az itteni karrierje során borzasztó inkozisztens volt.
Szóval szerintem két lehetöség van. Vagy hoz egy "MVP like" szezont, ezzel kvázi rákényszerítve a Cowboyst hogy hosszabbítsanak vele, vagy egy ennél gyengébb szezon után, a legjobb ajánlatot tevő csapatot választja. | Ami jó eséllyel nem a Dallas lesz. |
Cowboykarcsi90
Azért ezt még sok minden befolyásolja majd. Sérülések, az újoncok teljesítménye, az Ő teljesítménye, stb. Ebből a D line-ból 3 szabad ügynök lesz. Mindenkit nem lehet elengedni.
több mint 8 éve
Nekem most az az érzésém hogy el fogjuk engedni. Ha csak nem hoz össze valami iszonyat brutál szezont, kb. hogy mondjuk versenyben legyen a DPOY díjért. Ezt én nem nézem már ki Lawrenceből, aztán persze cáfoljon rám.
Egy sima solid évért meg biztosan nem fogja az FO megadni azt a pénzt amit Ő majd kérni fog. Vagy ugyis mondhatjuk hogy nem fogják meccselni az irreális ajánlatokat. Főleg hogy Tank az itteni karrierje során borzasztó inkozisztens volt.
Szóval szerintem két lehetöség van. Vagy hoz egy "MVP like" szezont, ezzel kvázi rákényszerítve a Cowboyst hogy hosszabbítsanak vele, vagy egy ennél gyengébb szezon után, a legjobb ajánlatot tevő csapatot választja. | Ami jó eséllyel nem a Dallas lesz. |
Cowboykarcsi90
hanem a Skins vagy a Giants 😊