Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 8 éve
vagy rá kellett volna menni a kétpontosra. persze akkor necces, ha nincs meg, mert akkor a FG is jó nekik, ha viszont megvan, akkor elég sok változót elvisz az egyenletből.
több mint 8 éve
Szerintem borzasztóan kockázatos lett volna letérdelni. Ahogy Peterk is írta, semmi, de semmi nem garantálja hogy utána megcsinálod a TDt. Ezt akkor szujták csinálni amúgy, amikor VEZET a csapat. Vagy FG-al nyersz és van egy Bailey féle atombiztos rugód. Előtte a passz, na az nem kellett volna.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
A secondaryt most nem bántanám. A valaha volt egyik legjobb irányító ellen nyomták. Lewis kimondtottan üde volt most is, nem emlékszem nagy playekre. Akárki akármit mond, ez a secondary teljesitmény elfogadható, Rodgers ellen.Ezzel a védelemmel felejtsük el PO-t kurva gyorsan. Nekem senki ne jöjjön a Gb-től ki lehet kapni szöveggel.Siralom. 1 perc 1 időkéréssel végig mennek. Arról ne is beszéljünk, hogy szétfutottak minket. LB sor kurva szar. Jaylon lassú ennyi. Secondary kurva szar. Sztem a PO-t most el is felejthetjük.
Blevi
krisz0621
És igen Blevi ki lehet kapni ez ellen a GB ellen. Ameddig ez az ember van a center mögött, mindenki ellen esélyesek, a többi 10 játékostól függetlenül.
Én két elvárással ültem le a meccs elé. Egy, ne sérüljön meg senki! Pipa(?). Kettő, szoros legyen a meccs, kurvára pipa. Támadó oldalon is lehet fogást találni itt ott, ez kétségtelen. A két legsúlyosabb szerintem, a Williams féle tipped ball pick six, illetve az utolsó drivenál, egy huszon valamennyivel a vége elött, második és egynél, értehetlen volt a passz play. Ezekért lehet ekézni a támadó sort, bár nem hiszem hogy sokkal jobban lehetett volna csinálni. Ráadásul szinte végig rajtuk volt a kényszer.
Ahol nagyon nagy gondok vannak az a runD. Lee nélkül egyszerüen nem létezik, és ez borzasztó kétségbe ejtő. Mindent elmond a helyzetről, hogy igazából akkor sem tudtuk elvenni a futójátékot a Packerstől, amikor majd 15 ponttal vezettünk. Lehet benne bízni, hogy Lee a bye után végig játsza a szezont, de ha ő nincs akkor bukta. Jelenleg kb pont Ő jelenti azt a különbséget, amivel mondjuk az ilyen meccseket meg lehet nyerni.
Nyilván a Dline se egy eget verő csapat egység, de idén nem rosszak. Irving kimondottan hasznos volt ma. Rodgers utolsó FD futása, erre megint azt mondom, hogy nem igazán van még egy QB, aki így ki tudott volna jönni Lawrence, majd Irving karmaiból is.
Jön a bye, pihenjen mindenki. A 49ers ellen lehet erőt fitogtatni, aztán ha Lee marad a pályán, és a csapat összeszedi magát, a labda mindkét oldalán, még mindig nincs semmi veszve. Csak Garrették is maradjanak a mai tökös play callnál, meg az erő futballnál. Szóval lehetöleg, ne a Denver és a Rams ellen látott "game plant" lássuk!
több mint 8 éve
így utólag valóban meg kellett volna húzni azt,hogy 1 yardon letérdel. Nem érdemelt a cowboys ma vereséget, viszont szerintem a múlt heti vereségért "jobban kár".Pedig be fogunk jutni,nem kellett volna befutni,Rogersnek nem szabad esélyt adni.Így nem lehet rájátszásba jutni, a védelem minden posztja úgy hullámzik, hogy tengeribeteg, aki nézi. Fiatalok, miazmás.Ezzel a védelemmel felejtsük el PO-t kurva gyorsan. Nekem senki ne jöjjön a Gb-től ki lehet kapni szöveggel.Pedig nem lenne messze az igazságtól. Rodgers kb. tökéletesen játszott. Ebben az offense barát NFL-ben egy ennyire tökéletesen játszó QB-t szinte lehetetlen megállítani. Talán az NFL legjobb formájában játszó 1-2 védelemnek van esélye, a többinek nem. A cowboy védelem ennyire nem volt jó, de nem gondolom, hogy ettől még le kéne mondani a playoffról. Sok van még hátra nagyon, a defense is javulhat, és azért Rodgers sem játszik mindig így.
Blevi
peterk2005
Charlie Firpo
sztaking
több mint 8 éve
Pedig be fogunk jutni,nem kellett volna befutni,Rogersnek nem szabad esélyt adni.Így nem lehet rájátszásba jutni, a védelem minden posztja úgy hullámzik, hogy tengeribeteg, aki nézi. Fiatalok, miazmás.Ezzel a védelemmel felejtsük el PO-t kurva gyorsan. Nekem senki ne jöjjön a Gb-től ki lehet kapni szöveggel.Pedig nem lenne messze az igazságtól. Rodgers kb. tökéletesen játszott. Ebben az offense barát NFL-ben egy ennyire tökéletesen játszó QB-t szinte lehetetlen megállítani. Talán az NFL legjobb formájában játszó 1-2 védelemnek van esélye, a többinek nem. A cowboy védelem ennyire nem volt jó, de nem gondolom, hogy ettől még le kéne mondani a playoffról. Sok van még hátra nagyon, a defense is javulhat, és azért Rodgers sem játszik mindig így.
Blevi
peterk2005
Charlie Firpo
Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 8 éve
Így nem lehet rájátszásba jutni, a védelem minden posztja úgy hullámzik, hogy tengeribeteg, aki nézi. Fiatalok, miazmás.Ezzel a védelemmel felejtsük el PO-t kurva gyorsan. Nekem senki ne jöjjön a Gb-től ki lehet kapni szöveggel.Pedig nem lenne messze az igazságtól. Rodgers kb. tökéletesen játszott. Ebben az offense barát NFL-ben egy ennyire tökéletesen játszó QB-t szinte lehetetlen megállítani. Talán az NFL legjobb formájában játszó 1-2 védelemnek van esélye, a többinek nem. A cowboy védelem ennyire nem volt jó, de nem gondolom, hogy ettől még le kéne mondani a playoffról. Sok van még hátra nagyon, a defense is javulhat, és azért Rodgers sem játszik mindig így.
Blevi
peterk2005
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
az a baj, hogy a védőfalt még csak-csak összerakja, de a secondary az picsafüst, és hát Lee igencsak hiányzik ebből a védelemből. a Kiffin/Marinelli sémában a WLB a playmaker.Marinellinek lassan de biztosan lefő a kávé.Nagyon nem szeretném,de ha ez kell legyen..
Charlie Firpo
sztaking
több mint 8 éve
Ezzel a védelemmel felejtsük el PO-t kurva gyorsan. Nekem senki ne jöjjön a Gb-től ki lehet kapni szöveggel.Pedig nem lenne messze az igazságtól. Rodgers kb. tökéletesen játszott. Ebben az offense barát NFL-ben egy ennyire tökéletesen játszó QB-t szinte lehetetlen megállítani. Talán az NFL legjobb formájában játszó 1-2 védelemnek van esélye, a többinek nem. A cowboy védelem ennyire nem volt jó, de nem gondolom, hogy ettől még le kéne mondani a playoffról. Sok van még hátra nagyon, a defense is javulhat, és azért Rodgers sem játszik mindig így.
Blevi
Talán ott lehetett volna megfogni, ha Dak TD előtt picit jobban sikerül lejáratni az órát. De csinálj úgy TD-t, hogy 1 percnél még inkább nem, pedig lehetne, és a következőre sikerül. Nincs rá garancia, sőt.
Jó meccs volt, gratulálok. Jó csapat a Packers, de a Dallas is. Inkább a múlt heti zakót lehet sajnálni, azt nyerni kellett/lehetett volna.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Az edzői stábon kívül szerintem mindenki tudta, hogy ez lesz, ha ennyit hagysz nekik. De egyébként, ha már ezt a taktikát választották, akkor meg tényleg mondják meg a játékosoknak, hogy az 1 yardoson le lehet térdelni és akkor tényleg le lett volna futtatva az óra. Ez így csak saját magunk szivatása volt. Na mindegy megint lehetünk a nagyot küzdő vesztes csapat.Ja Williams ügyes volt, Switzert meg többet nem szeretném returnerként látni.
több mint 8 éve
semmi csak Rogers megintEnnél azért már többről van szó, a védelem kompletten gyenge és idén sajnos szinte minden meccsen.
sztaking
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Marinellinek lassan de biztosan lefő a kávé.Nagyon nem szeretném,de ha ez kell legyen..
Charlie Firpo
több mint 8 éve
semmi csak Rogers megint
több mint 8 éve
Marinellinek lassan de biztosan lefő a kávé.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Ezzel a védelemmel felejtsük el PO-t kurva gyorsan. Nekem senki ne jöjjön a Gb-től ki lehet kapni szöveggel.Siralom. 1 perc 1 időkéréssel végig mennek. Arról ne is beszéljünk, hogy szétfutottak minket. LB sor kurva szar. Jaylon lassú ennyi. Secondary kurva szar. Sztem a PO-t most el is felejthetjük.
Blevi
több mint 8 éve
Ezzel a védelemmel felejtsük el PO-t kurva gyorsan. Nekem senki ne jöjjön a Gb-től ki lehet kapni szöveggel.
több mint 8 éve
Ez az RJ Ochoa relatíve friss BTB-s arc csak engem irritál?én mondjuk sok cikket nem olvasok el már az oldalon, és ez a faszi is közéjük tartozik
gyeek
de hát aki értelmes arc volt és szakmázott, az elment pénzért írni máshova
kivéve a statgurut, mert ő maradt.
Szerkesztette: slowmotion
több mint 8 éve
Dawn Macellinél, vagy hogy hívják, jobb. Nem lehet a BTB se tökéletes, de pl szerintem még mindig jobb hely - sajna - mint a hivatalos oldal. Rob Phillips és Broaddus kivételével, felejtős az egész banda. Mickey Spagnolanál nincs rosszabb.
több mint 8 éve
Ez az RJ Ochoa relatíve friss BTB-s arc csak engem irritál?
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
Meg egy kamu műtétet is eszközöltek, hogy tuti legyen az álca... 😛dal.247sports.com/Bolt/Report-Dallas-Cowboys-DE-Charles-Tapper-has-broken-foot-to-miss--108423873kamu szagú törés (pont a megfelelő pillanatban történt, ugye)
Úgy tűnik megvan kinek a helyére jön Irving.
100yard
rva
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
"Tyron Smith is dealing with back tightness, could miss Sunday’s game against the Packers"Tyronnak kb 2 eve folyamatosan baja van a hátával...
Egyszerűen zseniális. Matthewst meg majd fogja...ki is?
Meg, hogy még tovább fokozzam a hangulatot, ugye Lee se edz továbbra sem. Szóval az Ő játéka is kérdéses még bőven.
Hát szóval, nem sok jóra számítok vasárnap estére.
Cowboykarcsi90
több mint 8 éve
"Tyron Smith is dealing with back tightness, could miss Sunday’s game against the Packers"Egyszerűen zseniális. Matthewst meg majd fogja...ki is?
Meg, hogy még tovább fokozzam a hangulatot, ugye Lee se edz továbbra sem. Szóval az Ő játéka is kérdéses még bőven.
Hát szóval, nem sok jóra számítok vasárnap estére.
több mint 8 éve
dal.247sports.com/Bolt/Report-Dallas-Cowboys-DE-Charles-Tapper-has-broken-foot-to-miss--108423873kamu szagú törés (pont a megfelelő pillanatban történt, ugye)
100yard
több mint 8 éve
dal.247sports.com/Bolt/Report-Dallas-Cowboys-DE-Charles-Tapper-has-broken-foot-to-miss--108423873Pedig pont ma lehetett olvasni, hogy jöhet Taco (Bust?) Charlton helyére.
100yard
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
dal.247sports.com/Bolt/Report-Dallas-Cowboys-DE-Charles-Tapper-has-broken-foot-to-miss--108423873Úgy tűnik megvan kinek a helyére jön Irving.
több mint 8 éve
Ítéljetek el, de KC-Was meccs egy jó mérkőzés volt. | A végén még sajnáltam is Washingtont | . Az ő védelmük sem a legjobb, de meglepően sokat fejlődtek. | |