Dallas Cowboys

34 feliratkozó

több mint 8 éve
100yard Dallas Cowboys 1 404
A múltkor valaki kérdezte :

dal.247sports.com/Bolt/Dallas-Cowboys-rookie-DB-Xavier-Woods-put-on-show-vs-Cardinals-a-108007904
több mint 8 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Csak én látom úgy hogy Ellioton van súlyfelesleg?? És mintha a tavalyi robbanékonyságát is elvesztette volna...., mert az idei futás teljesitmény meg se közeliti a tavalyit(mondjuk ebben a falnak nagy szerepe van), de mintha Elliot nem is lenne ott fejben.
Barbek
 scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/21685912_10154674644601431_5743739439189424416_n.png?oh=1e28bc116d3947a92ae7a7c5e1ba36a0&oe=5A49ACB6
balintbaba
Emlékszem, annak idején te a kamu Romo fotót is elhitted! 😊

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 538
Nincs itt Elliottal semmi baj. 3 elit védelemmel szemben kellett eddig futnia és a Giants meg a Cards ellenit le is hozta ahogy kell.

A Broncos elleni nem volt szép, de nézzük meg, hogy a Broncos ellen hogyan futott eddig a többi csapat sztár futója:

Az első meccsen Gordon 18 futásból 54 yardot hozott, ami jól néz ki, de ebből az első negyedben jött 8 futásból 41 yard, azaz a másik 3 negyedben 10 futásból hozott 13 yardot.

Vasárnap a Bills elleni meccsen annak ellenére, hogy nyert a Bills McCoy 14 futásból 21 yardot hozott.

Az elmúlt 11 negyedben a Gordon, Elliot, McCoy trió 33 futásból 42 yardot hozott össze ellenük. 😀
több mint 8 éve
sztaking Dallas Cowboys 412
Ennek a meccsnek a tükrében,még jobban nem értem az előzőt .Valamilyen probléma lehetett (esetleg tényleg anyagi) amit már sose tudunk meg...Nagy pozitívum (a győzelem mellett)hogy Dak sérülése tényleg nem komoly 😊

Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 644 — Cowboys fan
igazából lehet, hogy 22/80 lett Elliott, de lényegében 19/83-ig volt értelme, utána már csak egy időhúzó drive-ban kellett részt vennie. az meg nem rossz.

felkészültek az ellenfelek az oldalsó futásainkból, átcsusszannak a falon, és helyenként már mínusz három-öt yardon leütközik Zeke-et.
több mint 8 éve
Cowboykarcsi90 3 550 — …not me…Im in my prime!
Lee és Lewis hamstring, komolyságát eddig még nem tudni. Azért az úgy jó lesz, ha vasárnap esetleg egyik se játszik...

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
gyeek LSU Tigers 8 696 — Grady Judd fan
Dezt eddig az összes top flight corner levette a pályáról. Zeket mintha tökön rúgták volna. Ez max csak azért jó, mert egyrészt rosszabb teljesítményt már nehezen nyújthatnak, másrészt még időben összeszedhetik magukat.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 268 — WHO DAT!!!!
Csak én látom úgy hogy Ellioton van súlyfelesleg?? És mintha a tavalyi robbanékonyságát is elvesztette volna...., mert az idei futás teljesitmény meg se közeliti a tavalyit(mondjuk ebben a falnak nagy szerepe van), de mintha Elliot nem is lenne ott fejben.
Barbek
 scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/21685912_10154674644601431_5743739439189424416_n.png?oh=1e28bc116d3947a92ae7a7c5e1ba36a0&oe=5A49ACB6
balintbaba
szerintem ez elég erősen photoshop gyanús, ekkora hasa biztosan nincsen, akármelyik meccsét megnézed idén, a kockák latszanak rajta.

több mint 8 éve
Sok faszsága volt ebben az offseasonbe, de ezzel betalálni szerintem hülyeség.
1. Ugye a játékosok súlyát nagyon komolyan figyeli minden csapat. Na már most, ismerve a dallasi médiát meg a hype-ot ami körülveszi a csaptot, ha Zeke túlsúlyos lenne, abból már júliusban hatalmas "botrány" lett volna. Még a TC elött, nem hogy kihúzza ezzel az alapszakasz harmadik meccséig.
2. Az első három héten, a liga legjobbjaival nézett szembe az O, ha run stoppingrol volt szó. Ez meg is lászik a számokon. Ugyanakkor ha megnézitek, igazából a Denver elleni meccset leszámítva, nem volt sokkal rosszabb Elliott idén se a Giants és a Cardinals ellen, mint mondjuk tavaly a Baltimore, a New York vagy mondjuk a Vikings ellen. Ne a 2016-os Browns, meg 49ers meg Bears elleni meccseit hasonlítsuk, az idei három meccsével, ahol lehet mind a három csapt top10 lesz év végén a futás ellen.
3. Egy rossz szögben elkapott fotót felhozni bizonyítékként szerintem nevetséges. Olyan mint amikor pár éve Romorol jött le egy ilyen kép TC alatt, hogy ahogy kocogott a pályára, pont ugy kapta el a kép a meze libbenését, mintha vagy egy 10-es lenne rajta pluszba derék tájon. Ment is a hiszti vagy két napig a twitteren, hogy uristen, Romo most már nem hogy csak sérülékeny, el is hízott. Aztán jött egy normális fotó Romotól és látszott hogy semmi baj nincs 😉

Azt nem kétlem, hogy mondjuk ez a hónapok óta húzódó bírósági ügye megfogta kicsit fejben.
De fizikálisan szerintem semmi panasz nem lehet rá(pl. Broaddus mester se írt soha semmi ilyet, hogy a robbanékonyságával, sebességével, ne adj isten a súlyával gond lenne).
Szeretnénk mi innen sokan szerintem olyan "túlsúlyosak" lenni mint Ő 😉 😊

több mint 8 éve
balintbaba Philadelphia Eagles Florida Gators 4 251 — Big Dick Nick
Barbek

https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 8 éve
Barbek
Jól néz ki az biztos. 😊 Nem tudom hogy a tavalyihoz képest van-e rajt felesleg, de szerintem a probléma inkább abban van hogy jobban felkészültek rá az ellenfelek. A futást megfogják mindenáron és aztán ráhagyják DAK-ra nyerje meg a meccset ha tudja. Tegnap tudta. 😊
több mint 8 éve
Barbek Dallas Cowboys 60
több mint 8 éve
Meg liga sack leader-ünk is rég volt. Utoljára a másik DeMarcus idejében. 😊
A lényeg hogy a W sikerült. Elég döcögősen indult de aztán össze szedte magát szépen a csapat.
Demarcuson kívül tetszett még a csapatban az újonc CB Lewis. Kimondottan jó volt. Szépen szerelt, magabiztosan, és nagy passzokat sem engedett. Ha Awuzi legalább ennyire beválna akkor a korner gondjaink meg lesznek oldva, igaz ma Brownak elég sötét estéje volt. Rengeteg nagy játék ment el rajt, meg talán mindkét TD-t rajta kaptuk.
100yard
az első TD Heath hibája, akár zóna volt, akár emberfogás
több mint 8 éve
Meg lesz nézve, le lesz töltve. Egy időre ezzel arréb lehet tolni az asztalon a panic button-t, meglátjuk meddig.
Jövő héten Rams? Mondjuk az sem tűnik már most annyira egyértelműnek mint amennyire a szezon előtt annak tűnt.
Cowboykarcsi90
Érdekes lesz. Ránéztem kicsit a statokra, és úgy nyertük meg a meccset megnyugtató előnnyel, hogy szinte minden lényegesebb mutatóban alul maradtunk, úgy a megtett yard-okban, a time of possesion-ban, mind a harmadik kísérletekben. Turnover nem volt egyik oldalon sem. Ami viszont lényegesen jobb volt az a red zone hatékonyságunk, gyakorlatilag ezzel nyertünk.
több mint 8 éve
Meg lesz nézve, le lesz töltve. Egy időre ezzel arréb lehet tolni az asztalon a panic button-t, meglátjuk meddig.
Jövő héten Rams? Mondjuk az sem tűnik már most annyira egyértelműnek mint amennyire a szezon előtt annak tűnt.

több mint 8 éve
Meg liga sack leader-ünk is rég volt. Utoljára a másik DeMarcus idejében. 😊
A lényeg hogy a W sikerült. Elég döcögősen indult de aztán össze szedte magát szépen a csapat.
Demarcuson kívül tetszett még a csapatban az újonc CB Lewis. Kimondottan jó volt. Szépen szerelt, magabiztosan, és nagy passzokat sem engedett. Ha Awuzi legalább ennyire beválna akkor a korner gondjaink meg lesznek oldva, igaz ma Brownak elég sötét estéje volt. Rengeteg nagy játék ment el rajt, meg talán mindkét TD-t rajta kaptuk.
több mint 8 éve
Prescott - 141.7 rat
Remélem, most már ledobta a válláról a majmot, vagy valamit.
Ja, és 6 sack-es meccsünk is rég volt...

Szerkesztette: Charlie Firpo

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 538
A 2. félidő már kezdett emlékeztetni a tavalyi csapatra.

D-Law meg brutális.
több mint 8 éve
a skins 27-10-el ment át a Raiders-en, nem jók a megérzéseim a jövőt illetően
rva
egy meccsből nem érdemes hosszú távú következtetéseket levonni.

a Broncos pl a múlt héten elpicsázott minket, aztán meg a Bills megverte őket, miközben mi meg lehet, hogy ütnénk a Bills-t.
Redskins ugye most nyert, előtte az Eagles feltörölte velük a padlót, aztán meg éppencsak túlléptek a Rams-en, amit ugye csak vasárnap tudunk majd kontextusba helyezni.
slowmotion
Ez olyan kör volt, amit szinte minden évben megfut valaki! (asszem tavaly előtt előtt is pont te! 😊 )
Charlie Firpo
valószínűleg nem véletlenül, nem? 😊

Szerkesztette: slowmotion
több mint 8 éve
rva

a Broncos pl a múlt héten elpicsázott minket, aztán meg a Bills megverte őket, miközben mi meg lehet, hogy ütnénk a Bills-t.
Redskins ugye most nyert, előtte az Eagles feltörölte velük a padlót, aztán meg éppencsak túlléptek a Rams-en, amit ugye csak vasárnap tudunk majd kontextusba helyezni.
slowmotion
Ez olyan kör volt, amit szinte minden évben megfut valaki! (asszem tavaly előtt előtt is pont te! 😊 )

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
rva

több mint 8 éve
rva 4 659 — Me for President!
több mint 8 éve
A mai meccs elég fontos lesz.
Igaz kicsit korai de a wildcard az idén elég nehéz lesz. A South és a North is elég erősnek tűnik.
Másrészt a sorsolásunk is nagyon kemény, nem engedhetjük meg a lemaradást a csoport riválisokkal szemben.
Az Óriások úgy tűnik kiszálltak az idei versenyből de azért még okozni fognak jó néhány kellemetlen percet mindenkinek a csoportban.
Go Boys!
több mint 8 éve
Hétfőn jó lesz megint a CB helyzet (mintha régi taxisszöveget olvasnék), szóval:

CB Chidobe Awuzie – OUT (hamstring)
CB Nolan Carroll – OUT (concussion)
LB Anthony Hitchens – OUT (knee)
WR Brice Butler – Questionable (ankle)
DT Stephen Paea – Questionable (knee)
Charlie Firpo
és Williams sincs nagy formában, pénteken lesérült.
rva
persze. viszont ha Zeke tud futni, akkor tök nyolc, hogy van-e Williams, ha viszont nem tud futni, akkor meg úgyis reszeltek nekünk. (meg szvsz igazából Beasley a fontosabb a támadás szempontjából)
több mint 8 éve
rva 4 659 — Me for President!
Hétfőn jó lesz megint a CB helyzet (mintha régi taxisszöveget olvasnék), szóval:

CB Chidobe Awuzie – OUT (hamstring)
CB Nolan Carroll – OUT (concussion)
LB Anthony Hitchens – OUT (knee)
WR Brice Butler – Questionable (ankle)
DT Stephen Paea – Questionable (knee)
Charlie Firpo
és Williams sincs nagy formában, pénteken lesérült.