Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 8 éve
nem, mert veteránminimumon is többszörösét keresné Rush fizetésének. Rush viszont a waiverről két marék szotyiért ment volna, és ő Moore-ral ellentétben még nem érte a plafonját.Moore meg nem kellett, hogy végigmenjen, ergo nem kellett kockáztatni sem (mivel FA lett, eldöntheti, hogy hova ír alá)rvaBorítékolható volt, hogy nem lesz rá kereslet.
gyeek
több mint 8 éve
Moore meg nem kellett, hogy végigmenjen, ergo nem kellett kockáztatni sem (mivel FA lett, eldöntheti, hogy hova ír alá)rvaBorítékolható volt, hogy nem lesz rá kereslet.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
Rush nem ment volna waiver-en, itt kockáztatni kellett volna (hátha mégis)Azért az minden esetre furcsa, hogy a 3. számú QB-t nem merjük kitenni a keretszűkítésnél nehogy elvigye valaki, de a 2. számút simán kiengedjük a piacra. Akkor most hogy is van ez ? Ki a jobb irányító ? Amelyiket féltem vagy amelyik a kutyának sem kell ?ezek a hülye edzők hajlamosak a tapasztalatra és a playbook ismeretére szavazni, mert olyan elbaszottul gondolkoznak, hogy egy újonc a preseasonban ha villog is, azt csak a második-harmadik vonalas védők és lebutított D playbook ellen csinálja, az alapszakasz meg más lépcsőház.Értem az álláspontod, de tavaly szurkolóként mind bíztunk Dakben amikor parádésan játszott az előszezonban, Rush idén nem tett semmi olyat ami miatt ne kellene bíznunk benne is. Azt is értem, hogy ezt csak legfeljebb első cserék ellen produkálta, de Moore még ellenük se mutatott semmi bizalomgerjesztőt -- még a cserék cseréi ellen se playbook ide vagy oda.
slowmotion
Akkor leszek igazán szomorú, ha Moore nem csak egy placeholder a druszája vagy Irving visszatéréséig.
gyeek
100yard
Moore meg nem kellett, hogy végigmenjen, ergo nem kellett kockáztatni sem (mivel FA lett, eldöntheti, hogy hova ír alá)
szóval a biztosabb megoldást választották.
nincs köze a sorrendhez
több mint 8 éve
Azért az minden esetre furcsa, hogy a 3. számú QB-t nem merjük kitenni a keretszűkítésnél nehogy elvigye valaki, de a 2. számút simán kiengedjük a piacra. Akkor most hogy is van ez ? Ki a jobb irányító ? Amelyiket féltem vagy amelyik a kutyának sem kell ?ezek a hülye edzők hajlamosak a tapasztalatra és a playbook ismeretére szavazni, mert olyan elbaszottul gondolkoznak, hogy egy újonc a preseasonban ha villog is, azt csak a második-harmadik vonalas védők és lebutított D playbook ellen csinálja, az alapszakasz meg más lépcsőház.Értem az álláspontod, de tavaly szurkolóként mind bíztunk Dakben amikor parádésan játszott az előszezonban, Rush idén nem tett semmi olyat ami miatt ne kellene bíznunk benne is. Azt is értem, hogy ezt csak legfeljebb első cserék ellen produkálta, de Moore még ellenük se mutatott semmi bizalomgerjesztőt -- még a cserék cseréi ellen se playbook ide vagy oda.
slowmotion
Akkor leszek igazán szomorú, ha Moore nem csak egy placeholder a druszája vagy Irving visszatéréséig.
gyeek
több mint 8 éve
egyikük helyét most Brian Price foglalja éppen, neki biztos viszlátot mondanakezek a hülye edzők hajlamosak a tapasztalatra és a playbook ismeretére szavazni, mert olyan elbaszottul gondolkoznak, hogy egy újonc a preseasonban ha villog is, azt csak a második-harmadik vonalas védők és lebutított D playbook ellen csinálja, az alapszakasz meg más lépcsőház.Értem az álláspontod, de tavaly szurkolóként mind bíztunk Dakben amikor parádésan játszott az előszezonban, Rush idén nem tett semmi olyat ami miatt ne kellene bíznunk benne is. Azt is értem, hogy ezt csak legfeljebb első cserék ellen produkálta, de Moore még ellenük se mutatott semmi bizalomgerjesztőt -- még a cserék cseréi ellen se playbook ide vagy oda.
slowmotion
gyeek
több mint 8 éve
ezek a hülye edzők hajlamosak a tapasztalatra és a playbook ismeretére szavazni, mert olyan elbaszottul gondolkoznak, hogy egy újonc a preseasonban ha villog is, azt csak a második-harmadik vonalas védők és lebutított D playbook ellen csinálja, az alapszakasz meg más lépcsőház.Értem az álláspontod, de tavaly szurkolóként mind bíztunk Dakben amikor parádésan játszott az előszezonban, Rush idén nem tett semmi olyat ami miatt ne kellene bíznunk benne is. Azt is értem, hogy ezt csak legfeljebb első cserék ellen produkálta, de Moore még ellenük se mutatott semmi bizalomgerjesztőt -- még a cserék cseréi ellen se playbook ide vagy oda.
slowmotion
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 8 éve
Nincs rá szükség, így midnegy ki a QB2
több mint 8 éve
arra alapozva lett a kettes számú, hogy neki nullánál több alapszakasz-snapje van.Moore a 2. QB. -_-Ezt most tényleg nem értem, hogy mire alapozva lett ő a 2. számú QB.?! Jó lenne erről olvasni valamit.
Nem figyelték az előszezont? Rush lejátszotta a pályáról. Ha valaki meg azt mondaná, hogy újoncként megennék a kezdő védelmek, akkor Mooreral mit csinálnának 5. évében? Nem tetszik ez a csókos státusz...
És ha már a csókosokról beszélünk: Chaz Green a kezdő LG (egészen az első meccs 3. snapjéig kb.).
gyeek
Green tényleg ennyire szar lenne? Ki van mögötte?
Elvileg ha van a balodon egy Tyron a jobbodon pedig egy Frederic akkor lehet h mázlid van. Egy rosszabb felépítésű falban lehet nem lenne kezdő?
Wong
tavaly Dak is csak harmadik számú irányítónak számított, aztán kidőlt a második, aztán az első számú ember, a konkurenciából safety lett, Sanchezt meg nem akarták két heti ismerkedés után kezdőnek tenni.
ezek a hülye edzők hajlamosak a tapasztalatra és a playbook ismeretére szavazni, mert olyan elbaszottul gondolkoznak, hogy egy újonc a preseasonban ha villog is, azt csak a második-harmadik vonalas védők és lebutított D playbook ellen csinálja, az alapszakasz meg más lépcsőház.
optimális esetben Rush kap még pár hetet a második csapattal edzésen, és a bye week után elgondolkoznak az előléptetésén, és addig Dak is állva marad. (nem ebben a sorrendben, mert a legfontosabb az, hogy Dak ne sérüljön meg.)
Green-téma: nem szar, csak nem tud a pályán maradni. tavaly is beugrott Tyron helyett, de két meccset nem bírt végigjátszani.
Szerkesztette: slowmotion
több mint 8 éve
Moore a 2. QB. -_-Ezt most tényleg nem értem, hogy mire alapozva lett ő a 2. számú QB.?! Jó lenne erről olvasni valamit.
Nem figyelték az előszezont? Rush lejátszotta a pályáról. Ha valaki meg azt mondaná, hogy újoncként megennék a kezdő védelmek, akkor Mooreral mit csinálnának 5. évében? Nem tetszik ez a csókos státusz...
És ha már a csókosokról beszélünk: Chaz Green a kezdő LG (egészen az első meccs 3. snapjéig kb.).
gyeek
Green tényleg ennyire szar lenne? Ki van mögötte?
Elvileg ha van a balodon egy Tyron a jobbodon pedig egy Frederic akkor lehet h mázlid van. Egy rosszabb felépítésű falban lehet nem lenne kezdő?
több mint 8 éve
ahogy többen mondták, egyelőre csak vádak vannak a domestic violence-el kapcsolatbanNagyon megmaradhattam neked, mert kb ha egyszer írtam ide ezelőttig összesen, de off vége.Szóval jól értelmezem: sajnos csak pont a keddi határidő lejárta után tudták eldönteni, hogy talán fenntartják a 6 meccses eltiltást, de óóóójajj, ezáltal pont játszhat az első héten ÉS még az sem biztos, hogy egyáltalán eltiltják?Gratula, sikerült ROSSZUL értelmezned. Javíts ki ha tévedek, de téged ebben a topikban csak beszólni láttalak még. Az elfogultságod elég torz képet tud alkotni önmagában is, és látszólag nem is nagyon teszel sok erőfeszítést, hogy megértsd miről van szó. A "nem Elliott meg a Dallas ellen" kezdetű szólásod se kicsit ellentmondásos, mert egyből sikerült összekeverned két totál különböző dolgot mintha a Cowboys bármi előnyt is élvezne a Saints-cel szemben. Persze ha megmagyarázod, hogy mi a közös egy hatósági DUI és egy ejtett DV vád és azt követő boszorkányüldözés közt, akkor hegyezem füleim.
Wtf???PEEtör
Tégy mindenkinek egy szívességet és olvass utána Elliott háttérsztorijának (dobtam már néhány linket hogy megkönnyítsem a dolgod), mert bosszantó dolog olyan emberek rosszindulatú bíráskodását olvasni akiknek fingjuk sincs miről van konkrétan szó. Ha ezt megteszed legalább van tárgyalási alap.
gyeek
Kicsit fáradt vagyok, hogy vitatkozzak, amikor kiforgatod a szavaimat és azt látsz bele, amit az üldözési mániád miatt akarsz.
Mindenek előtt, elárulom, hogy az első, és általad idézett hszem az egész NFL-es hercehurca és eljárás komolytalan mivolta miatt íródott, és az NFL ellen irényult, de ismét, az üldözési mánia győzött.
Illetőleg Sneadet az eltiltás ténye miatt hoztam fel, adott egy ember akit -elméletileg- tiszta múltja ellenére is, ha jól tudom elsőként meszelnek el ennyire durván egy DUI miatt.
És ott egy másik, aki hozzá (és általánosságban is) képest balhés, de megy a huzavona, hogy elmeszeljék-e DV miatt, ami az utóbbi évek ligájában alapvetőleg durvább szankciókat szül.
Amúgy fogalmam sincs milyen háttérsztoriról lehet szó, nem is érdekel annyira, a fő vonalat tudom (DV és ezt lehet mosdatni ahogy akarjuk, akkor is az), illetve hogy eltiltsák vagy sem. Ha tévedek, és ennél mélyebb a sztori, mea culpa, ignore me.
Illetve, azt mondtam, HA nem tiltják el, lesz vicc, és lesz érvényes a Dallas >> Saints, bizonyíthatóan. De szvsz a Saints a top 5 csapat Goodell bögyében.
PEEtör
lehet, hogy Elliott nem egy szent (sőt, biztos, hogy nem az) de ettől nem kell mindent a nyakába varrni amivel valaha valaki meggyanúsította.
ami történt: a lány bizonyíthatatlan állításait a liga a saját seggének védelmében benyelte és rávarrt Elliott-ra 6 meccset.
ami történni fog: mindezt a bíróságon is megvitatják, ahol nem lesz elég az, hogy Gooddell "úgy gondolja".
több mint 8 éve
Moore a 2. QB. -_-Nem figyelték az előszezont? Rush lejátszotta a pályáról. Ha valaki meg azt mondaná, hogy újoncként megennék a kezdő védelmek, akkor Mooreral mit csinálnának 5. évében? Nem tetszik ez a csókos státusz...
Szerkesztette: gyeek
több mint 8 éve
Mindenek előtt, elárulom, hogy az első, és általad idézett hszem az egész NFL-es hercehurca és eljárás komolytalan mivolta miatt íródott, és az NFL ellen irényult, de ismét, az üldözési mánia győzött.PEEtör"Szóval jól értelmezem: sajnos csak pont a keddi határidő lejárta után tudták eldönteni, hogy talán fenntartják a 6 meccses eltiltást, de óóóójajj, ezáltal pont játszhat az első héten ÉS még az sem biztos, hogy egyáltalán eltiltják?
Wtf???"
Javaslom esetleg a szavaid ügyesebb megválogatását, hogy mi is a mondandód lényege, mert átolvasva az írásod szerintem 10ből 9 embernek nem az NFL eljárásmódjának kifogásolása jönne ki a szavaidból, az ilyen üldözési mániás hülyeséget meg tartogasd a haverjaidnak. Nekem csak egy random fórumozó vagy aki néha beköszön ide valami kevésbé hízelgő és/vagy nehezen értelmezhető hozzászólással. De alapvetően ha nem is érdekel mi folyik itt Gyöngyösön akkor végképp semmi értelme beleártanod magad vagy összehasonlítanod ezt az ügyet bármi mással.
Szerkesztette: gyeek
több mint 8 éve
Nem is tudom, melyiknek örüljek jobban, azaz tartsak a következményektől.Durant-ot modják Smit-tel megosztva.De ki lesz a Mike?Ahogy Virág elvtárs mondta: spongya rá.Wilson/Wilber volt a tervezett Sam, Lee a Will. Hitchens meg a Mike.
A hétvégi meccs kapcsán vetném fel: tipp vagy tudás arról, hogy ki játszik a védelem tengelyében?
Lee ugye volt már bent, de őt védenénk, ezért - is - van Sam-ben.
Durant még csak pár hete edz, ő nem biztos, hogy készen áll.
Jaylon tapasztalatlan, ráadásul ott jönnek a nagy kontaktok.
Azért is kérdezem, mert a többi poszt talán elég fix (nekem hót mindegy, hogy Cooper vagy Green jó LG poszton).
Charlie Firpo
Cowboykarcsi90
Charlie Firpo
100yard
A védőfal remélem rendben lesz, az S-től sem tartok, a CB-ket meg már megszoktam, így érdekes lesz az LB kérdés. De persze legkébőbb hétfő hajnalban meglátjuk, megkezdődik-e a Jaylon-korszak.
Szívesen elnézném Chidobe-t is munka közben.
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
😀 ez bátor. De legyen igazad!Most realizálom, hogy az utolsó 4 meccsünk:Arra már nem lesz tét. 😊
@Giants
@Oakland
Seattle
@Philadelphia
Hát, na.
Wong
100yard
több mint 8 éve
Most realizálom, hogy az utolsó 4 meccsünk:Arra már nem lesz tét. 😊
@Giants
@Oakland
Seattle
@Philadelphia
Hát, na.
Wong
több mint 8 éve
Most realizálom, hogy az utolsó 4 meccsünk:@Giants
@Oakland
Seattle
@Philadelphia
Hát, na.
több mint 8 éve
Durant-ot modják Smit-tel megosztva.De ki lesz a Mike?Ahogy Virág elvtárs mondta: spongya rá.Wilson/Wilber volt a tervezett Sam, Lee a Will. Hitchens meg a Mike.
A hétvégi meccs kapcsán vetném fel: tipp vagy tudás arról, hogy ki játszik a védelem tengelyében?
Azért is kérdezem, mert a többi poszt talán elég fix (nekem hót mindegy, hogy Cooper vagy Green jó LG poszton).
Charlie Firpo
Cowboykarcsi90
Charlie Firpo
több mint 8 éve
na most azért érzed, hogy a bizonyított, dokumentált, vádemelt ittas vezetéssel, amikor elkövetés közben elkapják és nyilvántartásba veszik, azzal nem lehet túl sok mindent kezdeni.Nagyon megmaradhattam neked, mert kb ha egyszer írtam ide ezelőttig összesen, de off vége.Szóval jól értelmezem: sajnos csak pont a keddi határidő lejárta után tudták eldönteni, hogy talán fenntartják a 6 meccses eltiltást, de óóóójajj, ezáltal pont játszhat az első héten ÉS még az sem biztos, hogy egyáltalán eltiltják?Gratula, sikerült ROSSZUL értelmezned. Javíts ki ha tévedek, de téged ebben a topikban csak beszólni láttalak még. Az elfogultságod elég torz képet tud alkotni önmagában is, és látszólag nem is nagyon teszel sok erőfeszítést, hogy megértsd miről van szó. A "nem Elliott meg a Dallas ellen" kezdetű szólásod se kicsit ellentmondásos, mert egyből sikerült összekeverned két totál különböző dolgot mintha a Cowboys bármi előnyt is élvezne a Saints-cel szemben. Persze ha megmagyarázod, hogy mi a közös egy hatósági DUI és egy ejtett DV vád és azt követő boszorkányüldözés közt, akkor hegyezem füleim.
Wtf???PEEtör
Tégy mindenkinek egy szívességet és olvass utána Elliott háttérsztorijának (dobtam már néhány linket hogy megkönnyítsem a dolgod), mert bosszantó dolog olyan emberek rosszindulatú bíráskodását olvasni akiknek fingjuk sincs miről van konkrétan szó. Ha ezt megteszed legalább van tárgyalási alap.
gyeek
Kicsit fáradt vagyok, hogy vitatkozzak, amikor kiforgatod a szavaimat és azt látsz bele, amit az üldözési mániád miatt akarsz.
Mindenek előtt, elárulom, hogy az első, és általad idézett hszem az egész NFL-es hercehurca és eljárás komolytalan mivolta miatt íródott, és az NFL ellen irényult, de ismét, az üldözési mánia győzött.
Illetőleg Sneadet az eltiltás ténye miatt hoztam fel, adott egy ember akit -elméletileg- tiszta múltja ellenére is, ha jól tudom elsőként meszelnek el ennyire durván egy DUI miatt.
És ott egy másik, aki hozzá (és általánosságban is) képest balhés, de megy a huzavona, hogy elmeszeljék-e DV miatt, ami az utóbbi évek ligájában alapvetőleg durvább szankciókat szül.
Amúgy fogalmam sincs milyen háttérsztoriról lehet szó, nem is érdekel annyira, a fő vonalat tudom (DV és ezt lehet mosdatni ahogy akarjuk, akkor is az), illetve hogy eltiltsák vagy sem. Ha tévedek, és ennél mélyebb a sztori, mea culpa, ignore me.
Illetve, azt mondtam, HA nem tiltják el, lesz vicc, és lesz érvényes a Dallas >> Saints, bizonyíthatóan. De szvsz a Saints a top 5 csapat Goodell bögyében.
PEEtör
itt pont arról megy a huzavona, hogy mit, mikor és ki követett el. a csajszi azt mondja, hogy Elliott volt, Elliott azt mondja, hogy nem ő volt, tanú nem igazán van (legalábbis a vád oldalán, Elliott mellett többen is tanúskodtak), szinte az összes bizonyítékot vitatja Elliott (ha nem az összeset), az NFL nyomozati részlegének az igazgatóját kizárják a meghallgatásról, az NFL igazságügyi szakértőjéről azt hazudják, hogy nem elérhető, hogy ne kérdezhessék meg.
az NFL egyetlen reménye, hogy a civil bíróság illetékesség hiányában nem hoz döntést, mert ha hozna, akkor csak új eljárás lefolytatására kötelezhetnék a Ligát.
több mint 8 éve
Amúgy fogalmam sincs milyen háttérsztoriról lehet szó, nem is érdekel annyira, a fő vonalat tudom (DV és ezt lehet mosdatni ahogy akarjuk, akkor is az), illetve hogy eltiltsák vagy sem. Ha tévedek, és ennél mélyebb a sztori, mea culpa, ignore me.Na ez itt a menyasszony töke.[/quote]
PEEtör
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Nagyon megmaradhattam neked, mert kb ha egyszer írtam ide ezelőttig összesen, de off vége.Szóval jól értelmezem: sajnos csak pont a keddi határidő lejárta után tudták eldönteni, hogy talán fenntartják a 6 meccses eltiltást, de óóóójajj, ezáltal pont játszhat az első héten ÉS még az sem biztos, hogy egyáltalán eltiltják?Gratula, sikerült ROSSZUL értelmezned. Javíts ki ha tévedek, de téged ebben a topikban csak beszólni láttalak még. Az elfogultságod elég torz képet tud alkotni önmagában is, és látszólag nem is nagyon teszel sok erőfeszítést, hogy megértsd miről van szó. A "nem Elliott meg a Dallas ellen" kezdetű szólásod se kicsit ellentmondásos, mert egyből sikerült összekeverned két totál különböző dolgot mintha a Cowboys bármi előnyt is élvezne a Saints-cel szemben. Persze ha megmagyarázod, hogy mi a közös egy hatósági DUI és egy ejtett DV vád és azt követő boszorkányüldözés közt, akkor hegyezem füleim.
Wtf???PEEtör
gyeek
Szerkesztette: PEEtör
több mint 8 éve
De ki lesz a Mike?Ahogy Virág elvtárs mondta: spongya rá.Wilson/Wilber volt a tervezett Sam, Lee a Will. Hitchens meg a Mike.
Charlie Firpo
Cowboykarcsi90
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Ahogy Virág elvtárs mondta: spongya rá.Wilson/Wilber volt a tervezett Sam, Lee a Will. Hitchens meg a Mike.
Charlie Firpo
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
Ahogy Virág elvtárs mondta: spongya rá.A hétvégi meccs kapcsán vetném fel: tipp vagy tudás arról, hogy ki játszik a védelem tengelyében?
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Azért az elég érdekes, hogy Henderson csak pár órával határidő után tudott dönteni. Ha ez nem előre eltervezett akkor semmi. Most már csak azt nem tudom mi zajlik a háttérben?
több mint 8 éve
Egyébként ha valaki át szeretné látni valamelyest Zeke jogi ügyeit, ez szerintem jól summázza a lényeget:aki ért angolul, annak érdemes elolvasnia, szájbarágós a sztori.
www.espn.com/blog/nflnation/post/_/id/247094/what-you-need-to-know-about-the-nfls-ezekiel-elliott-situation
Egyébként következő fontos dátum: péntek, mert ha helyt az ideiglenes felfüggesztő végzésnek a bíró, akkor az azt jelenti, hogy Zeke játszhat ebben a szezonban (kb. úgy, ahogy Brady is játszott a Deflegate után, és csak 2016-os szezon első négy meccsét hagyta ki.
Guggenheim