Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 8 éve
Guggenheim
38
Egyébként ha valaki át szeretné látni valamelyest Zeke jogi ügyeit, ez szerintem jól summázza a lényeget: Egyébként következő fontos dátum: péntek, mert ha helyt az ideiglenes felfüggesztő végzésnek a bíró, akkor az azt jelenti, hogy Zeke játszhat ebben a szezonban (kb. úgy, ahogy Brady is játszott a Deflegate után, és csak 2016-os szezon első négy meccsét hagyta ki.
több mint 8 éve
Szóval jól értelmezem: sajnos csak pont a keddi határidő lejárta után tudták eldönteni, hogy talán fenntartják a 6 meccses eltiltást, de óóóójajj, ezáltal pont játszhat az első héten ÉS még az sem biztos, hogy egyáltalán eltiltják?Gratula, sikerült ROSSZUL értelmezned. Javíts ki ha tévedek, de téged ebben a topikban csak beszólni láttalak még. Az elfogultságod elég torz képet tud alkotni önmagában is, és látszólag nem is nagyon teszel sok erőfeszítést, hogy megértsd miről van szó. A "nem Elliott meg a Dallas ellen" kezdetű szólásod se kicsit ellentmondásos, mert egyből sikerült összekeverned két totál különböző dolgot mintha a Cowboys bármi előnyt is élvezne a Saints-cel szemben. Persze ha megmagyarázod, hogy mi a közös egy hatósági DUI és egy ejtett DV vád és azt követő boszorkányüldözés közt, akkor hegyezem füleim.
Wtf???PEEtör
Tégy mindenkinek egy szívességet és olvass utána Elliott háttérsztorijának (dobtam már néhány linket hogy megkönnyítsem a dolgod), mert bosszantó dolog olyan emberek rosszindulatú bíráskodását olvasni akiknek fingjuk sincs miről van konkrétan szó. Ha ezt megteszed legalább van tárgyalási alap.
Szerkesztette: gyeek
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
Moore cut csak azért volt, hogy Gathers mehessen kamu IR-re (kell legalább egy nap 53-as kereten ahhoz, hogy visszatérős IR-re mehess) nyilván mivel Moore elég öreg egyből free agent lett nem kellett a waiver-en átmennie, nem is lehett claim-elni.és hát nem is vitte volna senki, valljuk be
rva
több mint 8 éve
Moore cut csak azért volt, hogy Gathers mehessen kamu IR-re (kell legalább egy nap 53-as kereten ahhoz, hogy visszatérős IR-re mehess) nyilván mivel Moore elég öreg egyből free agent lett nem kellett a waiver-en átmennie, nem is lehett claim-elni.
több mint 8 éve
nem figyeltem. mi volt a Snead ügy lényege, és hogy kapcsolódik ide?Szerintem megússza a 6 meccset is valahogyNem Elliot, meg a Dallas ellen, de Saintsesként (pláne a mostani Snead ügy után) ha ezt elsikálják, a világ vicce lesz. Mondjuk már így is komédia.
ThundersNFL
PEEtör
több mint 8 éve
Nekem nagyon úgy tűnik hogy ki kell hagyja azt a 6 meccset valamikor, hiába "ártatlan".Szerintem megússza a 6 meccset is valahogyMondjuk ùgy, hogy ártatlan?
ThundersNFL
Charlie Firpo
több mint 8 éve
Szerintem megússza a 6 meccset is valahogyMondjuk ùgy, hogy ártatlan?
ThundersNFL
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Bírónak még biztos volt egy fantasy draftja, nem csúszott le neki Zeke így marad a 6 meccs

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 8 éve
Szerintem megússza a 6 meccset is valahogyNem Elliot, meg a Dallas ellen, de Saintsesként (pláne a mostani Snead ügy után) ha ezt elsikálják, a világ vicce lesz. Mondjuk már így is komédia.
ThundersNFL
több mint 8 éve
Szerintem megússza a 6 meccset is valahogy
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
Szóval jól értelmezem: sajnos csak pont a keddi határidő lejárta után tudták eldönteni, hogy talán fenntartják a 6 meccses eltiltást, de óóóójajj, ezáltal pont játszhat az első héten ÉS még az sem biztos, hogy egyáltalán eltiltják?A liga fenntartotta a hat meccses eltiltást. Ők ezzel eldöntötték. Most már csak polgári peres eljárásban lehet megtámadnia döntést, amit meg is tettek. Kérdés hogy ez mennyiben hat a liga döntéshozására ? Brady esetében semennyire sem tudott hatni.
Wtf???
PEEtör
több mint 8 éve
Szóval jól értelmezem: sajnos csak pont a keddi határidő lejárta után tudták eldönteni, hogy talán fenntartják a 6 meccses eltiltást, de óóóójajj, ezáltal pont játszhat az első héten ÉS még az sem biztos, hogy egyáltalán eltiltják?Wtf???
több mint 8 éve
Indok:Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Egyre nagyobb bohózat ez az egész ügy. Elmúlt 10 óra szóval letelt a határidő az NFL szerint mégsem játszhat Elliot...
több mint 8 éve
Mondjuk én csak azt nem értem, hogy azért mért kellett Witheheadet elküldeni, mert megrépázta Elliott EXbarátnőjét? Ok ez a picsa ez egy parazita, az orra alá dörgöli Elliottnak(mondjuk ezt a kislányos lelkivilágot se értem, nekem is volt sajnos hasonló exem, felőlem aztán végig kúrhatott volna egy egész ménest is) hogy egy csapatrsával kefél. De ezért ki kell rúgni Witheheadet?
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
John Terry, te vagy az?
több mint 8 éve
Emlékszem még az öreg kissé indulatos interjújára is ennek kapcsán:Na kb. pont erre gondoltam. Önmagában nem zavarna az eset, csak a nyomán kialakult ócsároló cikkek fájtak-fájnak. Ilyenkor mindig eszembe jut, hogy valaki itt felkérdezte (de jó szó!) nem is olyan rég, hogy mit gondolunk Jerry Jones-ról. Ennek az ügynek a menedzselése - is - mutatja, hogy menniyre szerethető tulajunk is ő nekünk.A Lucky Whitehead-vonalat olvastátok?Itt a link:
Az nem lenne semmi, ha szerelmi háromszög állna a hirtelenileg kirúgása mögött, nem a mondvacsinált (és pl. nálunk az Index ócsároló cikkét - is - alapozó) áruházi lopás ügy. Sok minden van a háttérben és Wong pont ezért lesz érdekes, hogy valaha is kiderül.
Én vélelmezem a Goodell vs. Jones harcot azóta, amióta nyáron (már nem tűéles elmém szerint) virágnyelven üzente, hirtelen a semmiből elővéve a Zeke ügyet: Ne csináld, Rodzser bazdmeg, ne csináld...
Ahogy nézem, este tízik kellene kijönnie Henderson döntésének, utána már játszhat Zeke a nyitómeccsen. Érdekes lesz.
Charlie Firpo
www.totalprosports.com/2017/09/04/ezekiel-elliott-claims-his-accuser-banged-lucky-whitehead-taunted-him-about-it/
Lucky megdugta TT-t és ezzel hergelte Zeket.
Lucky kirúgása után ennyit mondott Garrett: "We know about our players than you." ENNYI!
gyeek
Plusz Garrett-nek megint nagy piros pont, miket kell, hogy elviseljen azért az újságíróktól, nem mondhatta el annó, hogy (szó szerint) átbaszták az egyik legjobb játékosunkat.
Charlie Firpo
www.cbssports.com/nfl/news/jerry-jones-gives-fiery-speech-after-lucky-whitehead-incident/
És ha belegondolok milyen dühítő lehetett a megannyi firkász moralizálása ebben a kontextusban... huhh.
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 8 éve
Na kb. pont erre gondoltam. Önmagában nem zavarna az eset, csak a nyomán kialakult ócsároló cikkek fájtak-fájnak. Ilyenkor mindig eszembe jut, hogy valaki itt felkérdezte (de jó szó!) nem is olyan rég, hogy mit gondolunk Jerry Jones-ról. Ennek az ügynek a menedzselése - is - mutatja, hogy menniyre szerethető tulajunk is ő nekünk.A Lucky Whitehead-vonalat olvastátok?Itt a link:
Az nem lenne semmi, ha szerelmi háromszög állna a hirtelenileg kirúgása mögött, nem a mondvacsinált (és pl. nálunk az Index ócsároló cikkét - is - alapozó) áruházi lopás ügy. Sok minden van a háttérben és Wong pont ezért lesz érdekes, hogy valaha is kiderül.
Én vélelmezem a Goodell vs. Jones harcot azóta, amióta nyáron (már nem tűéles elmém szerint) virágnyelven üzente, hirtelen a semmiből elővéve a Zeke ügyet: Ne csináld, Rodzser bazdmeg, ne csináld...
Ahogy nézem, este tízik kellene kijönnie Henderson döntésének, utána már játszhat Zeke a nyitómeccsen. Érdekes lesz.
Charlie Firpo
www.totalprosports.com/2017/09/04/ezekiel-elliott-claims-his-accuser-banged-lucky-whitehead-taunted-him-about-it/
Lucky kirúgása után ennyit mondott Garrett: "We know about our players than you." ENNYI!
gyeek
Plusz Garrett-nek megint nagy piros pont, miket kell, hogy elviseljen azért az újságíróktól, nem mondhatta el annó, hogy (szó szerint) átbaszták az egyik legjobb játékosunkat.
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
A Lucky Whitehead-vonalat olvastátok?Itt a link:
Charlie Firpo
több mint 8 éve
A Lucky Whitehead-vonalat olvastátok?Az nem lenne semmi, ha szerelmi háromszög állna a hirtelenileg kirúgása mögött, nem a mondvacsinált (és pl. nálunk az Index ócsároló cikkét - is - alapozó) áruházi lopás ügy. Sok minden van a háttérben és Wong pont ezért lesz érdekes, hogy valaha is kiderül.
update: Rapoport szerint tökmindegy, mikor dönt Henderson.
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Újabb bejegyzés Zeke ügyében: az NFL benyújtott egy indítványt az eltiltás blokkolása ellen. Mondjuk ha jól tudom Zeke védői pont hogy Henderson ügyvitelével is találtak kifogásolnivalót, szóval ezt nem biztos, hogy helyben hagyja a bíróság.
több mint 8 éve
Jerry fasza tele van már azzal, hogy a liga teljhatalmú ura azonnal lemegy kutyába, amikor John Mara átugrik a Park Ave 345-be. azzal pedig még inkább, hogy a visszaeső feleségbántalmazó Mara-alkalmazott hatodannyi büntetést kap, mint a nem bizonyítottan barátnő-bántalmazó Mara-csapat-ellenfelének-sztárja. ja és aztán a tulajdonos bevallja, hogy tudott az egészről, aztán bocsánatot kér az "ügy nem megfelelő megközelítéséért".Clarence Hill nagyon ráfeküdt Zeke ügyére és ismét jött egy szaftos cikk tőle. Nézzétek el neki a helyesírási hibáit, lehet fortyogni az NFL elfogultságán.(számomra) Meglepően keményen nyomják az ügyet, nem gondoktam volna, hogy ennyire kemény háttérmunka van mögötte...
www.star-telegram.com/sports/nfl/dallas-cowboys/article171203267.html
Néhány "apróság":
-- Egy a védelem által beidézett orvos szerint nem lehet biztosan megállapítani Thompson sérüléseinek korát a képek alapján.
-- Az NFL két orvos-szakértőjéből az egyiknek "nincs oka ellenkezni" fenti szakértővel...
-- ... a másik meg azt hazudta kórházban lesz ezért nem tudja vállalni a tanúskodást a meghallgatáson. Pechére egy magánnyomozó egész nap a háza előtt ücsörgött és még ajtót is nyitott neki a doki. 😀 😀 😀
gyeek
Wong
Jerryt lehet szeretni vagy nem szeretni a stílusa miatt, de azt nem lehet mondani rá, hogy takonygerincű lenne.
több mint 8 éve
Clarence Hill nagyon ráfeküdt Zeke ügyére és ismét jött egy szaftos cikk tőle. Nézzétek el neki a helyesírási hibáit, lehet fortyogni az NFL elfogultságán.(számomra) Meglepően keményen nyomják az ügyet, nem gondoktam volna, hogy ennyire kemény háttérmunka van mögötte...
www.star-telegram.com/sports/nfl/dallas-cowboys/article171203267.html
Néhány "apróság":
-- Egy a védelem által beidézett orvos szerint nem lehet biztosan megállapítani Thompson sérüléseinek korát a képek alapján.
-- Az NFL két orvos-szakértőjéből az egyiknek "nincs oka ellenkezni" fenti szakértővel...
-- ... a másik meg azt hazudta kórházban lesz ezért nem tudja vállalni a tanúskodást a meghallgatáson. Pechére egy magánnyomozó egész nap a háza előtt ücsörgött és még ajtót is nyitott neki a doki. 😀 😀 😀
gyeek