Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 8 éve
Még csak kedd van, lehet szemezgetni:Te hogy tudod a linket megnyitni ? Nekem kiírja fizessek 99 centet.
sportsday.dallasnews.com/dallas-cowboys/cowboys/2017/09/11/best-20-memes-cowboys-win-giants-including-poking-fun-eli-manning
😉
gyeek
több mint 8 éve
Még csak kedd van, lehet szemezgetni: sportsday.dallasnews.com/dallas-cowboys/cowboys/2017/09/11/best-20-memes-cowboys-win-giants-including-poking-fun-eli-manning
😉
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
Nem volt eladott labda,szemben Elikével...ez egy biztonsági játék volt, a Denver ellen meglátjuk.Nem pontosan értem, hogy mi megy itt, de én is megnyilvánulok:5. Prescott. Nemvolt élete meccse, de azért hozott egy jó szintet, annak ellenére hogy tényleg voltak hibái. A NYG valahogy nem fekszik neki. Ellenük a tavalyi két meccs volt a szezonba a legrosszabb teljesítménye, 50 meg 60-as volt a passer ratingja tavaly. Ahhoz képest előbbre lépett. 😊
1. A Giants topik-ban pár napja ment ez a bizonygassukhogynyerünkmertakkormegtörténik, lelketek rajta. Mi nem reagáltunk rá, itt ilyen nem is volt. Kicsit sajnáltam is Wong társunkat, aki felvetette, hogy mit vártunk a meccstől.
2. Nagy valószínűséggel a dallas-i védelem mégiscsak jobb, mint amit a szagértők vártak.
3. Az eredmény ismert, és ahogy az eredménykövetőben is írtam (bár töksüket fülekre talált G oldalon) az, hogy a LOS-on mi történt, azt láttuk a közvetítésben. Mindkét LOS-t a Dallas nyerte.
4. Hogy hátul mi ment, védekezésben, zónában vagy emberfogásban azt sajnos nem. Ezt majd gif-ekben tán kinyomják. Én ez alapján mernék csak ítélkezni (lásd: korábban Slow is mindig erre intette a nagyérdeműt). (update: ránéztem a PFF-re, Anthony Brown marha magas számot kapott, remélem azért, mert tapadt az elkapóján)
5. Prescott végig ideges volt, több kimondottan rossz passza volt, az INT is simán benne volt sajnos.
6. Eldőlt valami? Szerintem semmi. Ilyen ütemű sérüléseknél meg formaváltozásoknál én nem is tippelnék.
7. Jó érzés volt nyerni? Az!
Charlie Firpo
100yard
Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 8 éve
Nem pontosan értem, hogy mi megy ittCharlie FirpoÉn tudom: Isti81nek (meg gondolom még egy-két másik fórumozónak aki önmegtartóztatást tanusít) nem tetszik, hogy Elit lefosoztam és bosszút akar állni valami módon ezért. Ószámnyócnyócnak fáj a feneke a hajnali után és ilyenkor csak azzal tudja ezt feledtetni, ha kötekszik, értetlenkedik, aztán számon kéri a hangnemet.
Említsük a mi Tony fiúnkat is. Mindenhol fényezik a vasárnapi teljesítményét, több alkalommal is előre bemondta a blitzet, együtt élt a játékkal. Magas színvonal a fülkében is. 😊És ami kicsit meglepett engem és nagyon örömteli, hogy egyetemesen dícsérik Romot. Itt egy cikk is, a benne levő linkek is elég jók.
Blevi
www.sbnation.com/2017/9/10/16284114/tony-romo-broadcast-color-commentary-phil-simms-cbs
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 8 éve
Ezt nem vitatom, de hát a 130-as rating a minimum, ugye... 😊Nem pontosan értem, hogy mi megy itt, de én is megnyilvánulok:5. Prescott. Nemvolt élete meccse, de azért hozott egy jó szintet, annak ellenére hogy tényleg voltak hibái. A NYG valahogy nem fekszik neki. Ellenük a tavalyi két meccs volt a szezonba a legrosszabb teljesítménye, 50 meg 60-as volt a passer ratingja tavaly. Ahhoz képest előbbre lépett. 😊
1. A Giants topik-ban pár napja ment ez a bizonygassukhogynyerünkmertakkormegtörténik, lelketek rajta. Mi nem reagáltunk rá, itt ilyen nem is volt. Kicsit sajnáltam is Wong társunkat, aki felvetette, hogy mit vártunk a meccstől.
2. Nagy valószínűséggel a dallas-i védelem mégiscsak jobb, mint amit a szagértők vártak.
3. Az eredmény ismert, és ahogy az eredménykövetőben is írtam (bár töksüket fülekre talált G oldalon) az, hogy a LOS-on mi történt, azt láttuk a közvetítésben. Mindkét LOS-t a Dallas nyerte.
4. Hogy hátul mi ment, védekezésben, zónában vagy emberfogásban azt sajnos nem. Ezt majd gif-ekben tán kinyomják. Én ez alapján mernék csak ítélkezni (lásd: korábban Slow is mindig erre intette a nagyérdeműt). (update: ránéztem a PFF-re, Anthony Brown marha magas számot kapott, remélem azért, mert tapadt az elkapóján)
5. Prescott végig ideges volt, több kimondottan rossz passza volt, az INT is simán benne volt sajnos.
6. Eldőlt valami? Szerintem semmi. Ilyen ütemű sérüléseknél meg formaváltozásoknál én nem is tippelnék.
Charlie Firpo
100yard
Jó a Giants védelme.
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Nem pontosan értem, hogy mi megy itt, de én is megnyilvánulok:5. Prescott. Nemvolt élete meccse, de azért hozott egy jó szintet, annak ellenére hogy tényleg voltak hibái. A NYG valahogy nem fekszik neki. Ellenük a tavalyi két meccs volt a szezonba a legrosszabb teljesítménye, 50 meg 60-as volt a passer ratingja tavaly. Ahhoz képest előbbre lépett. 😊
Charlie Firpo
több mint 8 éve
😥 Én is sajnálom, hogy még így is, hogy elvileg letiltottál, mégis elolvasod a hozzászólásaimat, csak hogy utána ilyen roppant fontos siránkozásokkal zokogd tele az internetet. F*cking logic...Awesome88hiába tilt le, attól még ha valaki válaszol a hozzászólásodra, akkor látja, hogy mit írtál.
Nyuszifül? Miért nem lehet normálisan beszélgetni? Amúgy csak arra akartam célozni, hogy ez így sem a futójátékon múlott. A D-vel így sem lett volna semmi probléma, csak hát a laszti túloldalán mentek rossz irányba a dolgok... mentek? vagyis inkább álltak...Awesome88ha nem tudod megérteni, hogy a 2,9 és a 4,1 között számottevő különbség van, akkor máshogy nem lehet beszélni. 3rd&4-re teljesen máshogy áll hozzá az OC, mint 3rd&2-re, és pont emiatt a DC is máshogy áll hozzá.
ha tudsz egy stabil négyyardos (négy feletti) átlagot hozni, akkor az megnyitja az utat a play action felé, viszont legalább az órát is úgy menedzseled, ahogy akarod. plusz, ha három futásból megoldod a first downt, akkor minimum két és fél perc nettó játékidőt pihent a védelmed. ide lehet venni még azt is, hogy a futás kicsit labdabiztosabb módja az előrehaladásnak, mint a passz. mondott egy viszonylag kompetensebb személy valami olyasmit egyszer, hogy ha az irányító passzolni akar, akkor annak háromféle kimenetele lehet, és abból csak az egyik kedvező (egyébként ötből egy, ha a sacket és a sack-turnovert is idevesszük).
amúgy az ötyardos átlag az már nagyon erős egy meccsen (akkor gyakorlatilag úgy fut át a támadósor az ellenfélen, ahogy akar), négy felett már egész jó. három alatt gyenge. innen a számottevő különbség.
mi is elkúrtuk a dolgot ott, hogy három yardról nem passzíroztuk be a labdát, hanem Dezzel akartunk szereztetni egy TD-t az elején. ha az megvan, akkor félidőre eldőlt a meccs. csak ugye a győzelmet nem kell magyarázni.
mindegy.
több mint 8 éve
Említsük a mi Tony fiúnkat is. Mindenhol fényezik a vasárnapi teljesítményét, több alkalommal is előre bemondta a blitzet, együtt élt a játékkal. Magas színvonal a fülkében is. 😊
több mint 8 éve
Nem pontosan értem, hogy mi megy itt, de én is megnyilvánulok:1. A Giants topik-ban pár napja ment ez a bizonygassukhogynyerünkmertakkormegtörténik, lelketek rajta. Mi nem reagáltunk rá, itt ilyen nem is volt. Kicsit sajnáltam is Wong társunkat, aki felvetette, hogy mit vártunk a meccstől.
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Globális híreinkben: A tűz meleg, a víz nedves, Ószámnyócnyóc egzotikus nézeteit pedig még mindig fontosnak tartja megosztani és sajnos még mindig a szemem elé kerül. 😥😥 Én is sajnálom, hogy még így is, hogy elvileg letiltottál, mégis elolvasod a hozzászólásaimat, csak hogy utána ilyen roppant fontos siránkozásokkal zokogd tele az internetet. F*cking logic...
gyeek
Nyuszifül? Miért nem lehet normálisan beszélgetni? Amúgy csak arra akartam célozni, hogy ez így sem a futójátékon múlott. A D-vel így sem lett volna semmi probléma, csak hát a laszti túloldalán mentek rossz irányba a dolgok... mentek? vagyis inkább álltak...nyuszifül, a 2,9-es és a 4,1-es futásátlag között pont annyi a különbség, hogy az első mellett nem fogsz nyerni bika D és jó passzjáték hiányában, a második esetén viszont meg tudsz csinálni futásból is first downt, tehát a védelemnek több embert kell a futás ellen küldenie tehát a passzjátékot csak atom secondary mellett fogod levédekezni.replygif.net/979Dallas-nál 4 yardos átlag, míg a Giants-nél 3 yardos. Nem ez döntött, összességében jól fogta a futást a védelmünk...Awesome88
McAdoo meg esetleg ráér majd a trashtalkra akkor, amikor sikerül előttünk végezniük.
vagy lehet azt mondani, hogy a saját fegyverükkel vertük meg őket? mert azért a 31/129 nem kimondottan azt mutatja, hogy nem volt hova futni, viszont a 12/35 sokkal inkább
slowmotion
a másik az, hogy ha levesszük ebből mindkét oldal leghosszabb futását, akkor marad 11/24 (=2,2 alatt) illetve 30/112 (=3,7 felett). az első siralmas, a második esetben a futás még mindig elviszi az offense-t. és ugye csak 1-1 first downt vettünk le a végösszegekből.
az a nagy helyzet, hogy a második félidőre elkezdte Garrett húzni az időt (16-0 után ugye érthető), azért az első félidőben 18:28 volt a run:pass arány, a másodikban 13:11.
és továbbra is: a négy yard körüli futásátlag az közel sem az a "nem lesz hova futni" helyzet. ha nagy az arcod, akkor jobban teszed, ha a teljesítményed felnő ehhez. na ez most nem jött össze.
slowmotion
több mint 8 éve
Most éreztem,hogy minden szinten profin volt le vezényelve a meccs ,egy pillanatig nem éreztem veszélyt,végig kézben volt.Bár ez a gyenge NG nem volt komoly ellenfél,majd meg látjuk komolyabb csapat ellen.A védelem kimondottan tetszett Lee mekkorát játszott 😊
Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 8 éve
Jim Plunkett..."He led the Raiders to two Super Bowl victories (XV and XVIII). He is the only eligible quarterback to start (and win) two Super Bowls without being inducted into the Pro Football Hall of Fame."ja igen, őt mintha olvastam volna, de rendszerint abban a kontextusban, hogy igencsak helye lenne ott
szerintem nem volt* és nem is lesz olyan kétszeres győztes irányító, aki nem kerül be. eleve baromi nehéz elérni már a döntőt is, aki meg kétszer meg is nyeri underdogként (ebből egyszer egy 18-0-s csapatot verve), az onnantól fel van véve.Dadado
* bár ennek nem néztem utána
slowmotion
több mint 8 éve
Bekerül a HoF-be, 2 SB MVP és a volumen ehhez elég lesz. De első körben?! Nem. 😊én épp arra gondoltam, hogy még aHoF tagságot sem érdemelne biztosan. nem tudom meg kellene nézni, hogy van-e olyan 100%-os 2 SB győzelemmel bíró QB, aki nincs benn, de ha vki erre biztosan pályázik az Eli. volt 2-3 kiemelkedő/jobb szezonja, de ezek nem igazán egymás után jöttek, csak fellángolások voltak.Isti, örülök hogy van min nevetned a ma hajnal után! 😊hagyd, a first ballot simán megállhat, kap tíz százalék pluszt a legnagyobb piac miatt, meg még tízet mert milyen jól fog kinézni, ha a bátyja után bekerül, és már meg is van.
A first ballot HoF Elisha teóriád nekem is szerzett egy kellemes pillanatot.
gyeek
végülis a két meccset ő játszotta le, mondjuk ha Spags és Coughlin nem eresztik rá Brady után a full védelmet, akkor a velcro catchig sem jutnak el, de... de azt ő játszotta le.
de az biztos, hogy a mai Eli max csere lenne azokban a csapatokban.
slowmotion
egyetlen dolog szól sztem mellette, hogy mióta kezdő egy meccset sem hagyott ki. semmi másban nem annyira kiemelkedő, hogy first ballot legyen nálam.
csebi
Amúgy párszor már említettem korábban, nekem semmilyen frusztrációt nem okozott a Giants két SB győzelme, sőt 2007ben még nekik is drukkoltam a Dávid v. Góliát ideálnak megfelelően. A probléma ott kezdődik amikor az emberek tisztánlátását elhomályosítja a csapat eredménye. A rutintalan fórumozók mintha sorban állnának, hogy jól megmondják nekem, hogy hüe és irigy vagyok mikó nem is! 😀
Szerkesztette: gyeek
több mint 8 éve
Jim Plunkett..."He led the Raiders to two Super Bowl victories (XV and XVIII). He is the only eligible quarterback to start (and win) two Super Bowls without being inducted into the Pro Football Hall of Fame."szerintem nem volt* és nem is lesz olyan kétszeres győztes irányító, aki nem kerül be. eleve baromi nehéz elérni már a döntőt is, aki meg kétszer meg is nyeri underdogként (ebből egyszer egy 18-0-s csapatot verve), az onnantól fel van véve.
slowmotion
több mint 8 éve
szerintem nem volt* és nem is lesz olyan kétszeres győztes irányító, aki nem kerül be. eleve baromi nehéz elérni már a döntőt is, aki meg kétszer meg is nyeri underdogként (ebből egyszer egy 18-0-s csapatot verve), az onnantól fel van véve.én épp arra gondoltam, hogy még aHoF tagságot sem érdemelne biztosan. nem tudom meg kellene nézni, hogy van-e olyan 100%-os 2 SB győzelemmel bíró QB, aki nincs benn, de ha vki erre biztosan pályázik az Eli. volt 2-3 kiemelkedő/jobb szezonja, de ezek nem igazán egymás után jöttek, csak fellángolások voltak.Isti, örülök hogy van min nevetned a ma hajnal után! 😊hagyd, a first ballot simán megállhat, kap tíz százalék pluszt a legnagyobb piac miatt, meg még tízet mert milyen jól fog kinézni, ha a bátyja után bekerül, és már meg is van.
gyeek
végülis a két meccset ő játszotta le, mondjuk ha Spags és Coughlin nem eresztik rá Brady után a full védelmet, akkor a velcro catchig sem jutnak el, de... de azt ő játszotta le.
slowmotion
egyetlen dolog szól sztem mellette, hogy mióta kezdő egy meccset sem hagyott ki. semmi másban nem annyira kiemelkedő, hogy first ballot legyen nálam.
csebi
több mint 8 éve
én épp arra gondoltam, hogy még aHoF tagságot sem érdemelne biztosan. nem tudom meg kellene nézni, hogy van-e olyan 100%-os 2 SB győzelemmel bíró QB, aki nincs benn, de ha vki erre biztosan pályázik az Eli. volt 2-3 kiemelkedő/jobb szezonja, de ezek nem igazán egymás után jöttek, csak fellángolások voltak.Isti, örülök hogy van min nevetned a ma hajnal után! 😊hagyd, a first ballot simán megállhat, kap tíz százalék pluszt a legnagyobb piac miatt, meg még tízet mert milyen jól fog kinézni, ha a bátyja után bekerül, és már meg is van.
gyeek
slowmotion
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve
Scandrick amúgy eltörte a karját, az megvan? Elvileg nem seasom ending, de biztos nem két hetet fog kihagyni...Cowboykarcsi90De, pont annyit fog kihagyni. Nem vészes törés.
több mint 8 éve
Egy meccs, nem nagyon lehet még következtetéseket levonni. Annyi látszik, vagy látszani tűnik, hogy nagyjából azokon a területeken ahol tavaly jók voltunk, nagy gond most sincs. Bár Prescott szerintem rozsdás volt még kicsit, főleg a meccs elején. A védelemmel kapcsolatban Ti is irtátok már, hogy egyelőre várjunk.
Scandrick amúgy eltörte a karját, az megvan? Elvileg nem seasom ending, de biztos nem két hetet fog kihagyni...
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
Isti, örülök hogy van min nevetned a ma hajnal után! 😊hagyd, a first ballot simán megállhat, kap tíz százalék pluszt a legnagyobb piac miatt, meg még tízet mert milyen jól fog kinézni, ha a bátyja után bekerül, és már meg is van.
gyeek
több mint 8 éve
nyuszifül, a 2,9-es és a 4,1-es futásátlag között pont annyi a különbség, hogy az első mellett nem fogsz nyerni bika D és jó passzjáték hiányában, a második esetén viszont meg tudsz csinálni futásból is first downt, tehát a védelemnek több embert kell a futás ellen küldenie tehát a passzjátékot csak atom secondary mellett fogod levédekezni.replygif.net/979Dallas-nál 4 yardos átlag, míg a Giants-nél 3 yardos. Nem ez döntött, összességében jól fogta a futást a védelmünk...Awesome88
McAdoo meg esetleg ráér majd a trashtalkra akkor, amikor sikerül előttünk végezniük.
vagy lehet azt mondani, hogy a saját fegyverükkel vertük meg őket? mert azért a 31/129 nem kimondottan azt mutatja, hogy nem volt hova futni, viszont a 12/35 sokkal inkább
slowmotion
a másik az, hogy ha levesszük ebből mindkét oldal leghosszabb futását, akkor marad 11/24 (=2,2 alatt) illetve 30/112 (=3,7 felett). az első siralmas, a második esetben a futás még mindig elviszi az offense-t. és ugye csak 1-1 first downt vettünk le a végösszegekből.
az a nagy helyzet, hogy a második félidőre elkezdte Garrett húzni az időt (16-0 után ugye érthető), azért az első félidőben 18:28 volt a run:pass arány, a másodikban 13:11.
és továbbra is: a négy yard körüli futásátlag az közel sem az a "nem lesz hova futni" helyzet. ha nagy az arcod, akkor jobban teszed, ha a teljesítményed felnő ehhez. na ez most nem jött össze.
több mint 8 éve
segítettél ebben köszönet érte
több mint 8 éve
Isti, örülök hogy van min nevetned a ma hajnal után! 😊A first ballot HoF Elisha teóriád nekem is szerzett egy kellemes pillanatot.
Szerkesztette: gyeek
több mint 8 éve
Rég nevettem annyit , mint most annyi baromságon amit összehordasz itt, javaslom nézd végig a Giants utóbbi két SB menetelését, mert Eli igen is jól játszott. Megértem savanyú a szőlő, mert még gondolom nem láttad a csapatodat SB menetelésen én ezt szerencsére már többször is átélhettem, de a helyzet az , hogy Eli Hall of Famer fog lenni az sem kizárt, hogy First Ballot. Ja és 8. a passzolt yardokban 7. a TDben szóval azért kicsit visszafoghatnád magad.replygif.net/979McAdoo-doot inkább a secondaryt illető beszólásáért kellene ekézni, de ezért is mehet az ív, persze. 😊
vagy lehet azt mondani, hogy a saját fegyverükkel vertük meg őket? mert azért a 31/129 nem kimondottan azt mutatja, hogy nem volt hova futni, viszont a 12/35 sokkal inkábbslowmotion
Nana! Egy 2x-es SB győztes irányítóról beszélünk. Romo mellett is fel lett hozva anno, hogy hány évet játszott O-line nélkül.Feltételezem nem minket akarsz trollkodni ezzel a hsz-szel, szóval komolyan reagálok. Emlékszem mennyi savat kapott Giants drukkerektől is Romo és milyen céltáblája volt kb. mindenkinek aki rajta akarta köszörülni a nyelvét amikor Phil Costák és Nate Livingsek voltak hivatottak megvédeni. A 2011-es O-linejánál ez a mostani Giants fal megkockáztatom még jobb is volt, mégis valahogy elvitte a hátán a csapatot a 17. hétig, csak hogy megkapja a "choker" stigmát az együgyűektől. Eli hol volt képes önerőből bármit megoldani a pályán? meg mi az hogy nem kap segítséget? Az első körös sztárja nélkül egy fogalmatlan checkdown QB volt, pedig volt mellette még egy első körös TE pick, plusz egy második körös WR és az idei FA class krémje Marshall személyében. Arról nem is beszélve, hogy maga a HC-t is az ő istápolására hozták a tundráról és az ő bénázása kellett annak az edzőnek az elbocsájtásához akinek sokszor több köze volt a két győztes SB-hez. A valóság nekem az, hogy ez a teljesítmény már 4. éve lappang a Giantsnél, csak mindig pont annyi lökést kaptak, hogy a "két gyűrű" vagy az "elit D" ízű Kool Aid feledtesse a megkerülhetetlen problémát: Eli egy fos QB.
Tény hogy Eli lefelé mutató játékot mutat, de nemsok támogatást kap.Blevi
gyeek
Köszöntem! Sikerült felvidítanod, hogy ne érezzem szarul magam a 19-3 miatt, mert vannak akiknek sokkal rosszabb, látnotok kellett a Hawks ellen Romo bénázását, és az a sok év amíg rájátszásban meccset sem nyertetek az is rossz lehetett, vagy a Giantsnek csak egy állomás volt többször is a csapatotok a SB menetelésnél. 2007ben saját pályátokon kaptatok szép kis verést . És a hasonlók. Szóval megértem a frusztrációdat, mert a szemed láttára nyert a Giants két gyűrűt is! Bocs azoktól a Boys szurkolóktól akik nem azzal foglalkoznak, hogy most aztán jól megmondják a tutit.
rva ez rád nem vonatkozik.
Szerkesztette: Isti81
több mint 8 éve
Globális híreinkben: A tűz meleg, a víz nedves, Ószámnyócnyóc egzotikus nézeteit pedig még mindig fontosnak tartja megosztani és sajnos még mindig a szemem elé kerül. 😥
több mint 8 éve
Nagyon sokat számít a fal. Láthattad, Wilson most van karrierje csúcsán, mégis az ementáli O-line mögött semmire nem volt képes, folyton az életéért futott. Eli-nál hasonló a helyzet, bár itt egy fokkal azért jobb a támadófal, ellenben viszont Manning már nem olyan mozgékony így 37 felé, és ezért van az, hogy előbb megy a földre, v. dobja ki a lasztit, mint hogy bevállaljon 1-1 keményebb ütést. Emiatt nem sérül meg soha, még egy ilyen védelem mögött sem. Most pedig nem csak a szokásos futójáték nem volt, hanem a támadósor messze legjobb játékosa OBJ sem. Szóval azért nem kell teljesen eltemetni, de tény, hogy már ő sem képes csodákra...ez a lényeg, te szurkolóként azt látod, hogy nem képes csodára, én meg külsősként azt, hogy átlagosra sem képes.
Awesome88
kb mindketten azt látjuk, csak a szemüvegünk más amivel látjuk.
ezen a meccsen is több dobás volt, ami eleve esélytelen volt (második Giants drive első passza? ordító Collins holding mellett az ember irányába ment a dobás, de nem jutott el odáig. miért?)