Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 8 éve
Mindig mondták a "szagértők" az újoncoknál jön a második év ami visszaesést jelent,remélem jelen esetben nem ez történik.Szerintem ez a vereség adta meg a végső lökést, hogy februárba behúzzuk a superbowlt. 😉Ámen 😊
beltazor
sztaking
Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 8 éve
Szerintem ez a vereség adta meg a végső lökést, hogy februárba behúzzuk a superbowlt. 😉Ámen 😊
beltazor
Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 8 éve
Szerintem ez a vereség adta meg a végső lökést, hogy februárba behúzzuk a superbowlt. 😉

több mint 8 éve
Quarterback Dak Prescott blames himself.EZ a kötelező duma egy franchise QB-tól (főleg ha amerika csapatában el akarja fogadtatni magát 😊 ), de azért nem volt könnyű dolga. Mégiscsak egy másodéves srác, aki 4. körösként über rookie évet nyomott, de meg is volt hozzá minden segítsége. Tanulnia kell még, hogy mi van akkor amikor nem jön a segítség. Ő még nem Romo fénykorában.
“If I make more plays, we give ourselves a chance in that game,” the second-year quarterback said. “I just simply didn’t make the plays. There’s no excuse for it. Playing like that, you won’t win games. It doesn’t matter who you play.”
Charlie Firpo
Engem egyébként két dolog lepett meg: Az oline gyenge játéka. Oké, hogy Von Miller, de ez nem egy szedett vedett fal, hanem tele kiváló játékosokkal. Ilyen nagyot nem illik betlizni, hogy se futás, se passprot. A másik a futás elleni védekezés. Ez a denver oline a dallasival ellentétben elég kísérleti, a tőletek érkezett Leary és a center
Olvasom a frusztrációt, hogy Zeke miért nem futott, miért Dak passzolt? Azért, mert nem működött. Zeke ide, oline oda, néha előfordul, és ilyenkor nem az a kiút, hogy próbáljuk tovább, hátha elfárad az ellenfél. Nulla yardos futásoktól, néhány snaptől nem fog elfáradni három meccs alatt sem. Ahhoz be kell indulnia az offense-nek, kell a sok snap, hogy fogyassza a levegőt. És ha a futás nem megy, muszáj megpróbálni a passzal. Aztán ha az sem megy, akkor van az ami tegnap. De ettől még ez volt a helyes döntés.
(Megjegyzem, nem is árt, ha Dak tapasztal kicsit abból, hogy mi van ha nincs Zeke. A Denver védelem tegnap túl sok volt neki, de ezek a tapasztalatok hasznosak, kellenek. Nem fog örökké az működni, hogy majd Zeke elindítja a kórust a többinek meg elég követni. Kellenek még karmesterek, és ki más, ha nem a QB?)
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
egyébként a bíróság visszadobta az NFL felfüggesztésre irányuló felfüggesztési kérelmét, Zeke karcolhat/bukdácsolhat* kedvére, amíg* ellenfél függvényében a megfelelő válasz aláhúzandó
több mint 8 éve
Minority Report 2?It works!a fáma szerint elkezdte a játékot, hogy hallgassa a kommentár stílusát, aztán meg nem akart kikapni, ezért inkább a játékra koncentrált a megfigyelés helyett 😊OFF:A fáma szerint Maddennel is készült broadcasting off-season során. Mármint a játékkal.
Tony - Madden egyetlen igaz szellemi örököse, egyszerűen briliáns.
TGA
gyeek
slowmotion
Meg ez se lenne semmi (probléma). 😀
twitter.com/AndyRuther/status/909478121425870849?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Ftouchdownwire.usatoday.com%2F2017%2F09%2F17%2Ftwitter-loves-broadcaster-tony-romo-and-his-psychic-abilities%2F
gyeek
több mint 8 éve
Nagyon örülök annak, hogy Prescottban bízik a stáb (van is miért), de ennek ellenére hiba, hogy passzoló csapat akarunk lenni. Már az első meccsen is ez volt (pl. mikor a goal line-nál jött 3 incomplet), de ott a Giants impotens támadó sora miatt belefért, most nem.Valahol itt kezdődik a csapatvezér kifejezés:
Összességében egyébként ilyen szarul még egyszer nem fog játszani a csapat (és még balszerencséjük is volt), szóval én nem aggódom. Mikor már Witten is TD passzt droppol akkor egyértelmű, hogy ez a meccs nem lehet mérvadó, mert meg volt átkozva a csapat. 😀
Jughead
Quarterback Dak Prescott blames himself.
“If I make more plays, we give ourselves a chance in that game,” the second-year quarterback said. “I just simply didn’t make the plays. There’s no excuse for it. Playing like that, you won’t win games. It doesn’t matter who you play.”
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
It works!a fáma szerint elkezdte a játékot, hogy hallgassa a kommentár stílusát, aztán meg nem akart kikapni, ezért inkább a játékra koncentrált a megfigyelés helyett 😊OFF:A fáma szerint Maddennel is készült broadcasting off-season során. Mármint a játékkal.
TGA
gyeek
slowmotion
Meg ez se lenne semmi (probléma). 😀
twitter.com/AndyRuther/status/909478121425870849?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Ftouchdownwire.usatoday.com%2F2017%2F09%2F17%2Ftwitter-loves-broadcaster-tony-romo-and-his-psychic-abilities%2F
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
a fáma szerint elkezdte a játékot, hogy hallgassa a kommentár stílusát, aztán meg nem akart kikapni, ezért inkább a játékra koncentrált a megfigyelés helyett 😊OFF:A fáma szerint Maddennel is készült broadcasting off-season során. Mármint a játékkal.
TGA
gyeek
több mint 8 éve
OFF:A fáma szerint Maddennel is készült broadcasting off-season során. Mármint a játékkal.
TGA
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 8 éve
OFF: Tony - Madden egyetlen igaz szellemi örököse, egyszerűen briliáns.
Sending out an S.O.S
több mint 8 éve
Nagyon örülök annak, hogy Prescottban bízik a stáb (van is miért), de ennek ellenére hiba, hogy passzoló csapat akarunk lenni. Már az első meccsen is ez volt (pl. mikor a goal line-nál jött 3 incomplet), de ott a Giants impotens támadó sora miatt belefért, most nem.Összességében egyébként ilyen szarul még egyszer nem fog játszani a csapat (és még balszerencséjük is volt), szóval én nem aggódom. Mikor már Witten is TD passzt droppol akkor egyértelmű, hogy ez a meccs nem lehet mérvadó, mert meg volt átkozva a csapat. 😀
több mint 8 éve
Sajnos én is végigszenvedtem.Előjött a jó öreg 15-ös védekezési formáció, azaz szinte minden félrement, ami mehetett, még Lee is elhibázta a szerelései jó részét. De legalább (remélem) súlyos sérülés nincs.
Egyszer azért úgy éreztem, van esélyünk, amikor beszüntették a játékot. Na, akkor egy halasztás jól jött volna.
Lényeg a lényeg: a csoportmeccseket hozni kell (vagy jó részét).
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Akkor jön még cirfa világ, ha véletlen Elliott bírósági ügye is úgy alakul, hogy mégis csak ül 6 meccset. Na nélküle milyen lesz a csapat? Bár a tegnapinál nem lehet sokkal rosszabb, az is igaz.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
Huu,ez vmi borzaszto volt, utoljara ilyen Weedennel volt a csapat kb... nem értem az O ami tavaly.müködött azt nem csinaljuk, mintha tul okosak akarnank lenni v Dakot nagyon tanitanak vmire ami v rossz v nem.megy. Orol nem lehet nyilatkozni mert nem volt.siralmas.D még nem is a Dline, Lawrence megint hozott 2sacket, Crawford ennyi pénzzel cut,föleg ha Moore v Irving mutat vmit.
Jaylon megy,hajt sokszor van jo helyen,de sok hiba,ö jo. Lesz. Lee nekem A nagy betüs vedo, de ilyen gyengen meg életemben nem láttam...Lb sor gyenge ha ö nincs v nem jo,oda nagyon kéne még vki... secondary sok sérulttel vmi förtelem. Fiatalok mondjuk ez igaz. Brown nem rossz, Carrol elképesztö gyenge,nálam inkabb tanuljon be vmelyik rookie,Chidobe nyers,sérult, Lewis valszeg nem is kapott volna nagyon snappet,ha nincs 2 sérules. Látszott h nem áll készen,sokszor rosszul védekezett de benne látoma a nagy playeket benne lesz örömunk sok. Heat hozza amit tud,többet nem várhatunk, Jones nekem továbbra is nagy csalodas egyszeruen semmilyen,lehet jobb lett volna CBnek hagyni. Na ezen tul kell lpni,Arizonat kötelelzö verni, nem sok "könnyebb"meccs lesz...
Föleg Onak kell javulni sokat,sok futas,nyomni ,fárasztani az ellenfelet kifulladásig,ezzel D is javulna.
több mint 8 éve
Nincs jelentősége, lévén hogy már úgyse játszik itt, de pont ezért feküdt neki mindig pont hogy a press. Állatkodhatott a LoSnál, zavarva és szétrombolva ezzel az idözítést a QB és a WR között. Nyilván ha ez nem jött össze, a route további részén már bajba kerükhetett a sebesség hátránya miatt.Bocs 329-et. 😊😊Szép emlékek. Én pl. arra emlékszem mikor Calvin Johnson nyomot rajta vagy 200 yardot. 😊meg a másik is, a Cincy ellen.2012ben, amikor idehozták, Rob Ryan blitz happy, emberezős 3-4es sémáját nyomta a Cowboys. Abba remek fit volt, magasan az volt a legjobb szezonja nálunk. Amit említesz meccseket, abbol az egyik pont ebben a szezonban volt, a Steelers ellen. Ő a mai napig egy nagyon jó press corner. A gond az volt, hogy a következő szezontól már jött ugye a Kiffin féle D, aminek az alapja a zone deffense. Na onnantól szürkült bele a dologba, látszott hogy rendszer idegen ebben a környezetben.(fogynia is kellett néhány fontot például ha jol tudom)annak idején Carr volt a legjobb corner a piacon, el kellett hozni, és éppen ennyire voltak magasan az árak. mindössze ennyi történt.Carollal nincs is bajom nekem Carr 50 millios szerzodess fajt egy atlag teljesigmenyert.mondjuk Carroll semmilyen sémába nem illik, de valamit nyilván látott benne a scouting.Hát ezt meg is érhetem ha nagyon akarom, de laikus szurkolóként azért nekem az a kérdés hogy akkor rengeteg pénzért hozunk valakit aki ebbe a sémába nem igazán illik ?Az megvan hogy Carr-nak két meccsen már 6 levédekezett passza van és két INT-je. Kis túlzással nálunk 5 év alatt nem csinált ennyit. 😕mondjuk az első INT nem az ő véekezéséből jött, hanem a safety belekapott a labdába, és szó szerint Carr ölébe hullt a disznóbőr
100yard
de a Ravens más sémát játszik
slowmotion
100yard
viszont egyáltalán nem sok pénzért jött, lényegében egy egyéves tryouton van, 1M alapfizuval és 3M bónusszal (vagyis idén két millióért számít be), ha nem jön be, akkor kivágjuk. egy hétéves veteránért nem sok pénz, legrosszabb esetben 2M holtsúly lesz jövőre a sapka alatt, nem nagy ügy.
slowmotion
100yard
(csak hát abban reménykedett mindenki, hogy vagy Carr alkalmazkodik a sémához, vagy a séma alkalmazkodik a tízmilliós cornerhez, de igazából egyik sem történt meg. de attól még el kellett hozni.
azért mondjuk voltak jó pillanatai (asszem az egyik szezonban két meccset is az ő INT-je miatt tudtunk megnyerni), csak nem konstansan.)
slowmotion
Cowboykarcsi90
na igen, éljen a zónavédekezés.
mondjuk az volt a "jó" abban a sémában, hogy Ryanen kívül kevesen értették. eleve azt se tudta senki, mikor kell felmennie a pályára ezért volt alap a meccsenként egy 12-men-on-field is 😊
slowmotion
Szerintem emberező cornernek lassú. Mindig is az volt az alapvető problémája. Azért verte meg OBJ is rendszeresen.
100yard
100yard
Zonázásnál nem tudja használni a "fizikálisságát" joval kevesebb a kontakt.
több mint 8 éve
Bocs 329-et. 😊😊Szép emlékek. Én pl. arra emlékszem mikor Calvin Johnson nyomot rajta vagy 200 yardot. 😊meg a másik is, a Cincy ellen.2012ben, amikor idehozták, Rob Ryan blitz happy, emberezős 3-4es sémáját nyomta a Cowboys. Abba remek fit volt, magasan az volt a legjobb szezonja nálunk. Amit említesz meccseket, abbol az egyik pont ebben a szezonban volt, a Steelers ellen. Ő a mai napig egy nagyon jó press corner. A gond az volt, hogy a következő szezontól már jött ugye a Kiffin féle D, aminek az alapja a zone deffense. Na onnantól szürkült bele a dologba, látszott hogy rendszer idegen ebben a környezetben.(fogynia is kellett néhány fontot például ha jol tudom)annak idején Carr volt a legjobb corner a piacon, el kellett hozni, és éppen ennyire voltak magasan az árak. mindössze ennyi történt.Carollal nincs is bajom nekem Carr 50 millios szerzodess fajt egy atlag teljesigmenyert.mondjuk Carroll semmilyen sémába nem illik, de valamit nyilván látott benne a scouting.Hát ezt meg is érhetem ha nagyon akarom, de laikus szurkolóként azért nekem az a kérdés hogy akkor rengeteg pénzért hozunk valakit aki ebbe a sémába nem igazán illik ?Az megvan hogy Carr-nak két meccsen már 6 levédekezett passza van és két INT-je. Kis túlzással nálunk 5 év alatt nem csinált ennyit. 😕mondjuk az első INT nem az ő véekezéséből jött, hanem a safety belekapott a labdába, és szó szerint Carr ölébe hullt a disznóbőr
100yard
slowmotion
100yard
viszont egyáltalán nem sok pénzért jött, lényegében egy egyéves tryouton van, 1M alapfizuval és 3M bónusszal (vagyis idén két millióért számít be), ha nem jön be, akkor kivágjuk. egy hétéves veteránért nem sok pénz, legrosszabb esetben 2M holtsúly lesz jövőre a sapka alatt, nem nagy ügy.
slowmotion
100yard
(csak hát abban reménykedett mindenki, hogy vagy Carr alkalmazkodik a sémához, vagy a séma alkalmazkodik a tízmilliós cornerhez, de igazából egyik sem történt meg. de attól még el kellett hozni.
azért mondjuk voltak jó pillanatai (asszem az egyik szezonban két meccset is az ő INT-je miatt tudtunk megnyerni), csak nem konstansan.)
slowmotion
Cowboykarcsi90
mondjuk az volt a "jó" abban a sémában, hogy Ryanen kívül kevesen értették. eleve azt se tudta senki, mikor kell felmennie a pályára ezért volt alap a meccsenként egy 12-men-on-field is 😊
slowmotion
Szerintem emberező cornernek lassú. Mindig is az volt az alapvető problémája. Azért verte meg OBJ is rendszeresen.
100yard
több mint 8 éve
Szép emlékek. Én pl. arra emlékszem mikor Calvin Johnson nyomot rajta vagy 200 yardot. 😊meg a másik is, a Cincy ellen.2012ben, amikor idehozták, Rob Ryan blitz happy, emberezős 3-4es sémáját nyomta a Cowboys. Abba remek fit volt, magasan az volt a legjobb szezonja nálunk. Amit említesz meccseket, abbol az egyik pont ebben a szezonban volt, a Steelers ellen. Ő a mai napig egy nagyon jó press corner. A gond az volt, hogy a következő szezontól már jött ugye a Kiffin féle D, aminek az alapja a zone deffense. Na onnantól szürkült bele a dologba, látszott hogy rendszer idegen ebben a környezetben.(fogynia is kellett néhány fontot például ha jol tudom)annak idején Carr volt a legjobb corner a piacon, el kellett hozni, és éppen ennyire voltak magasan az árak. mindössze ennyi történt.Carollal nincs is bajom nekem Carr 50 millios szerzodess fajt egy atlag teljesigmenyert.mondjuk Carroll semmilyen sémába nem illik, de valamit nyilván látott benne a scouting.Hát ezt meg is érhetem ha nagyon akarom, de laikus szurkolóként azért nekem az a kérdés hogy akkor rengeteg pénzért hozunk valakit aki ebbe a sémába nem igazán illik ?Az megvan hogy Carr-nak két meccsen már 6 levédekezett passza van és két INT-je. Kis túlzással nálunk 5 év alatt nem csinált ennyit. 😕mondjuk az első INT nem az ő véekezéséből jött, hanem a safety belekapott a labdába, és szó szerint Carr ölébe hullt a disznóbőr
100yard
slowmotion
100yard
slowmotion
100yard
slowmotion
Cowboykarcsi90
slowmotion
több mint 8 éve
meg a másik is, a Cincy ellen.2012ben, amikor idehozták, Rob Ryan blitz happy, emberezős 3-4es sémáját nyomta a Cowboys. Abba remek fit volt, magasan az volt a legjobb szezonja nálunk. Amit említesz meccseket, abbol az egyik pont ebben a szezonban volt, a Steelers ellen. Ő a mai napig egy nagyon jó press corner. A gond az volt, hogy a következő szezontól már jött ugye a Kiffin féle D, aminek az alapja a zone deffense. Na onnantól szürkült bele a dologba, látszott hogy rendszer idegen ebben a környezetben.(fogynia is kellett néhány fontot például ha jol tudom)annak idején Carr volt a legjobb corner a piacon, el kellett hozni, és éppen ennyire voltak magasan az árak. mindössze ennyi történt.Carollal nincs is bajom nekem Carr 50 millios szerzodess fajt egy atlag teljesigmenyert.mondjuk Carroll semmilyen sémába nem illik, de valamit nyilván látott benne a scouting.Hát ezt meg is érhetem ha nagyon akarom, de laikus szurkolóként azért nekem az a kérdés hogy akkor rengeteg pénzért hozunk valakit aki ebbe a sémába nem igazán illik ?Az megvan hogy Carr-nak két meccsen már 6 levédekezett passza van és két INT-je. Kis túlzással nálunk 5 év alatt nem csinált ennyit. 😕mondjuk az első INT nem az ő véekezéséből jött, hanem a safety belekapott a labdába, és szó szerint Carr ölébe hullt a disznóbőr
100yard
slowmotion
100yard
slowmotion
100yard
slowmotion
Cowboykarcsi90
több mint 8 éve
2012ben, amikor idehozták, Rob Ryan blitz happy, emberezős 3-4es sémáját nyomta a Cowboys. Abba remek fit volt, magasan az volt a legjobb szezonja nálunk. Amit említesz meccseket, abbol az egyik pont ebben a szezonban volt, a Steelers ellen. Ő a mai napig egy nagyon jó press corner. A gond az volt, hogy a következő szezontól már jött ugye a Kiffin féle D, aminek az alapja a zone deffense. Na onnantól szürkült bele a dologba, látszott hogy rendszer idegen ebben a környezetben.(fogynia is kellett néhány fontot például ha jol tudom)annak idején Carr volt a legjobb corner a piacon, el kellett hozni, és éppen ennyire voltak magasan az árak. mindössze ennyi történt.Carollal nincs is bajom nekem Carr 50 millios szerzodess fajt egy atlag teljesigmenyert.mondjuk Carroll semmilyen sémába nem illik, de valamit nyilván látott benne a scouting.Hát ezt meg is érhetem ha nagyon akarom, de laikus szurkolóként azért nekem az a kérdés hogy akkor rengeteg pénzért hozunk valakit aki ebbe a sémába nem igazán illik ?Az megvan hogy Carr-nak két meccsen már 6 levédekezett passza van és két INT-je. Kis túlzással nálunk 5 év alatt nem csinált ennyit. 😕mondjuk az első INT nem az ő véekezéséből jött, hanem a safety belekapott a labdába, és szó szerint Carr ölébe hullt a disznóbőr
100yard
slowmotion
100yard
slowmotion
100yard
slowmotion
több mint 8 éve
annak idején Carr volt a legjobb corner a piacon, el kellett hozni, és éppen ennyire voltak magasan az árak. mindössze ennyi történt.Carollal nincs is bajom nekem Carr 50 millios szerzodess fajt egy atlag teljesigmenyert.mondjuk Carroll semmilyen sémába nem illik, de valamit nyilván látott benne a scouting.Hát ezt meg is érhetem ha nagyon akarom, de laikus szurkolóként azért nekem az a kérdés hogy akkor rengeteg pénzért hozunk valakit aki ebbe a sémába nem igazán illik ?Az megvan hogy Carr-nak két meccsen már 6 levédekezett passza van és két INT-je. Kis túlzással nálunk 5 év alatt nem csinált ennyit. 😕mondjuk az első INT nem az ő véekezéséből jött, hanem a safety belekapott a labdába, és szó szerint Carr ölébe hullt a disznóbőr
100yard
slowmotion
100yard
slowmotion
100yard
több mint 8 éve
Carollal nincs is bajom nekem Carr 50 millios szerzodess fajt egy atlag teljesigmenyert.mondjuk Carroll semmilyen sémába nem illik, de valamit nyilván látott benne a scouting.Hát ezt meg is érhetem ha nagyon akarom, de laikus szurkolóként azért nekem az a kérdés hogy akkor rengeteg pénzért hozunk valakit aki ebbe a sémába nem igazán illik ?Az megvan hogy Carr-nak két meccsen már 6 levédekezett passza van és két INT-je. Kis túlzással nálunk 5 év alatt nem csinált ennyit. 😕mondjuk az első INT nem az ő véekezéséből jött, hanem a safety belekapott a labdába, és szó szerint Carr ölébe hullt a disznóbőr
100yard
slowmotion
100yard
slowmotion
több mint 8 éve
gondolkoztam ezen a védelmen tegnap, de nem fogok Dunának menni.egyrészt a védőfalba visszatér a preseason legjobban teljesítő tagja ugye (Damontre Moore ha valakinek nincs meg)
másrészt Benikwere be tud ugrani (nekem az is jó, ha Carrollt kicsit hosszabb ideig tartják az agyrázkódás-protokollon 😀)
harmadrészt azért a Broncos elkapói nem éppen kutyaütők, és ugye a cornerállomány úgy nézett ki szezon előtt, hogy Scandrick (2008), Carroll (2010), Brown (2016), Awuzie, Lewis (2017)
ez nem éppen túlzottan tapasztalt, de ugye a meccs előtt Carrollnak még akkor is nagyobb tapasztalata lett volna egyedül, mint az összes többi cornernek összesen, ha Benikwere játszik. és ebből kezdtek el hullani.
én azt mondom, ez a vereség belefért, főleg hogy az offense most nem volt ott, ezért a védelem pihenni sem tudott, és még meg is tizedelődött. ez a Broncos meg nem szar csapat, simán kinézem belőlük, hogy végigverik a csoportot, szóval ezzel a meccsel nem szenvedtünk hátrányt a csoportellenfelekhez képest.
csak jöjjön mindenki rendbe.
több mint 8 éve
mondjuk Carroll semmilyen sémába nem illik, de valamit nyilván látott benne a scouting.Hát ezt meg is érhetem ha nagyon akarom, de laikus szurkolóként azért nekem az a kérdés hogy akkor rengeteg pénzért hozunk valakit aki ebbe a sémába nem igazán illik ?Az megvan hogy Carr-nak két meccsen már 6 levédekezett passza van és két INT-je. Kis túlzással nálunk 5 év alatt nem csinált ennyit. 😕mondjuk az első INT nem az ő véekezéséből jött, hanem a safety belekapott a labdába, és szó szerint Carr ölébe hullt a disznóbőr
100yard
slowmotion
100yard
több mint 8 éve
Az én szívem is sértetlen, becsülendő a csapat dugóhúzó reptében, hogy legalább nem volt egy kolosszális comeback benne a játékban, így mindenki magabiztosan elkönyvelhette a vereséget. 😀Mondjuk nálam ez nem heart breaking, az az amikor végig közel van a csapat, vagy vezet, de a végén valami faszság miatt csak elbukják.Broncos valaki?beálltunk a sorba ezzel is
Megint egy beton védelem, ráadásul a Denver támadó sora jelenleg veszélyesebb is mint a New Yorké volt vasárnap. Ja és idegenben a Mile High-on.
Amugy ember emlékezet óta nem nyertünk a Denver ellen, sőt az utóbbi években kimondottan "heart breaking" vereségeink voltak ellenük. A 2013-as meccset gondolom senkinek nem kell bemutatni. 2009-ben is eléggé szar volt az utolsó másodpercekig meccsben lenni, hogy utána 17-10-re kiszpjunk 4 fasz passz kisérlettel kb a Denver 5 yardosáról.
A 2005-ös Thanksgiving meccs meg megint csak egy klasszikus sajnos, a szó pejoratív értelmében.
Jó lenne végre nyerni, na!
Cowboykarcsi90
rva
Tegnap este, igazábol a második negyed felére, eldőlt a meccs.
Cowboykarcsi90