Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 8 éve
jogos, ráadásul mostanában meglepikből sincs hiány..Packers ellen hogy látjátok az esélyeket? Talán ha behúzna a cowboys utána jöhetne egy kiegyensúlyozottabb időszak W-ekkel.Nekem most kedvezőbb matchup-nak tűnik mint a Rams elleni volt. Két győzelmünk a két futásban ligautolsó csapat ellen jött össze. A Green Bay futása sem tűnik túl acélosnak, persze sok függ attól hogy Rogres mennyire ihletett napot fog ki.
vajthod
A W-kel megáldott időszakot viszont nem nagyon látom. Elég erős a schedule meg a csoport se tűnik túl gyengének. Most nekem úgy tűnik hogy egy küzdelmes szezon elé nézünk.
100yard
több mint 8 éve
Packers ellen hogy látjátok az esélyeket? Talán ha behúzna a cowboys utána jöhetne egy kiegyensúlyozottabb időszak W-ekkel.Nekem most kedvezőbb matchup-nak tűnik mint a Rams elleni volt. Két győzelmünk a két futásban ligautolsó csapat ellen jött össze. A Green Bay futása sem tűnik túl acélosnak, persze sok függ attól hogy Rogres mennyire ihletett napot fog ki.
vajthod
A W-kel megáldott időszakot viszont nem nagyon látom. Elég erős a schedule meg a csoport se tűnik túl gyengének. Most nekem úgy tűnik hogy egy küzdelmes szezon elé nézünk.
több mint 8 éve
Packers ellen hogy látjátok az esélyeket? Talán ha behúzna a cowboys utána jöhetne egy kiegyensúlyozottabb időszak W-ekkel.
több mint 8 éve
Az Elliott indzsáksön ügyben nem tegnap kellett volna döntés érkezzen?1) Tegnap még nem volt döntés (ma lenne itt az ideje, de nem lepődnék meg, ha elmaradna)
Lee vajon játszik a Packers ellen? Tud valaki valamit?
Cowboykarcsi90
2) Lee már edzett limitáltan, Packers ellen valószínűleg játszik.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
Az Elliott indzsáksön ügyben nem tegnap kellett volna döntés érkezzen? Lee vajon játszik a Packers ellen? Tud valaki valamit?
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
A 6'4 /220 lbs WR-ek ellen egy 6'0 - 6'1 / 200 fontos CB-nek sincs sokkal többesélye.nyilván mindig vannak kivételek, de ne mondd, hogy 5'10" / 175 lbs-el könnyű 6'4" / 220 lbs WR-ek ellen...Lewis-el az a baj, hogy soha nem lesz outside corner, mert kicsi.Janoris Jenkins-nél pl. semmivel nem kisebb.
futás ellen meg nincs meg a tömege.
slotba OK de mellé mindenképp kell 2 rendes outside corner
ha Scandrick végre lábra állna (minden szempontból) és Awuzie sem lenne mindig sérült listán, akkor lehetne 3 rendes kezdő cornerünk, úgyis többet állunk fel nickelben
rva
100yard
rva
Winfield talán 5'10 se volt, aztán mégis hozott egy szép kis karriert, de Grimes, Verner vagy Verrett se túl nagydarabok a maiak közül.
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
Az NFL-en 195-nek írják.nyilván mindig vannak kivételek, de ne mondd, hogy 5'10" / 175 lbs-el könnyű 6'4" / 220 lbs WR-ek ellen...Lewis-el az a baj, hogy soha nem lesz outside corner, mert kicsi.Janoris Jenkins-nél pl. semmivel nem kisebb.
ha Scandrick végre lábra állna (minden szempontból) és Awuzie sem lenne mindig sérült listán, akkor lehetne 3 rendes kezdő cornerünk, úgyis többet állunk fel nickelben
rva
100yard
rva
több mint 8 éve
nyilván mindig vannak kivételek, de ne mondd, hogy 5'10" / 175 lbs-el könnyű 6'4" / 220 lbs WR-ek ellen...Lewis-el az a baj, hogy soha nem lesz outside corner, mert kicsi.Janoris Jenkins-nél pl. semmivel nem kisebb.
rva
100yard
több mint 8 éve
Lewis-el az a baj, hogy soha nem lesz outside corner, mert kicsi.Janoris Jenkins-nél pl. semmivel nem kisebb.
rva
több mint 8 éve
Lewis-el az a baj, hogy soha nem lesz outside corner, mert kicsi.futás ellen meg nincs meg a tömege.
több mint 8 éve
Kicsit visszanézve a meccset.Az O falban Cooper nagyon gyenge volt. Nagyon sokszor átengedte a védőt. Bal Guard poszton sajnos nagyon nem sikerült Leary-t pótolni, de még egy elfogadható csere sincs. És az a baj ha van egy gyenge láncszem akkor ezzel borul az egész fal teljesítménye.
A D olyan amilyen. Gyakorlatilag tavaly is ilyen volt. Ha az O hozott olyan 30 pont körül és domináltuk az órát akkor nyertük a meccseket. Ez a D arra van felépítve hogy nagy játékokat ne engedjen és a red zone-ban fogja meg a támadásokat. Ennek majdnem meg is feleltünk. Gyakorlatilag egy TD-t engedtek,mert a másik a muffed punt után 5 centiről volt amit szinte kivédekezhetetlen volt.
Ami viszont nagy probléma és részben az O hibája hogy kaptunk 7 field gólt. Az a két TD-vel 9 labdabirtoklás. Máskor ez másfél meccsre való play-t jelent. Sajnos a, második félidőben csak percekre volt nálunk a labda, és ez az Offense hibája. Nem is a pontszerzés hiányával volt a baj hanem hogy nem tudtuk az órát dominálni. Ha csak kér rendes 5-6 perces drive-ot csinálunk már más lett volna az eredmény.
A futással egyébként nem volt nagy probléma. Zeke mínuszos play-t nem is csinált talán. Persze ha levesszük a nagy játékokat akkor vissza esik a yard átlag de akkor le kell venni a goal line szituációkat ahol egy yard-ért ment a harc meg le kell venni a 4. kísérletet ahol szintén csak az volt a lényeg hogy a first drive meglegyen. Szerintem tegnap a futás rendben volt. Ami nem volt rendben az feljebb írtam.
A D-ből sajnos hiányzott Lee de ezt már többen leírtuk. Heath teljesen fogalmatlan sajnos. Csak alibizte a játékot. Kíváncsi leszek Woods mikor kapja meg helyette a kezdő pozíciót. Egyelőre sokkal biztatóbbnak tűnik mint Heath.
A másik pozitív meglepetés nekem Lewis játéka. Nem is nagyon emlékszem hogy volt-e rajta elkapás. Ő remélhetőleg jó lesz a szezon második felére, de szerintem már most is a legjobb cornerünk.
több mint 8 éve
Azért az idei évre nagyon kiegyenlítődtek az erőviszonyok. Már csak egy veretlen csapat van a ligában és lehet holnapra az se lesz.
több mint 8 éve
Dak nem rossz idén sem. Jobban erőltetik a mély passzokat hogy a futás előtt megnyissa a teret. Ebből jön persze néhány rossz megoldás is. Tavaly sokkal kevésbé ismerték és a futás hozta a szükséges yardokat, neki elég volt biztonsági passzokkal operálni.úgy tűnik, hogy Dak azt tudta, amit tavaly csinált és ahhoz képest már nincs előre lépés, pedig mi megpróbáltuk, és próbáljuk azóta is. nem Rodgers, és lehet, hogy soha nem is lesz az.azzal szerintem nem lesz gond, volt két majdnem interceptionje a fiúnak, és onnantól óvatosabban dobált (kivéve ugye azt, amikor tényleg eladta a labdát).
A harmadik negyedben kapcsolódtam be, Dez vagy háromszor lett embertelenül túl dobva....
lesz itt sophomore slump, már nem is kell kivárni!
rva
persze nem lesz soha Rodgers, de rosszabb QB is vitte már sokra.
slowmotion
Meg a fal is kevésbé védi meg. Már külföldi oldalakon is pedzegetik hogy a fal nem olyan elit mint tavaly. Egyébként nekem is úgy tűnt hogy kevésbé védik meg. Nagyon sokszor sietették tegnap is ( pedig nem tartogatta a labdát olyan feltűnően sokat ), illetve az idei meccseken összességében. A futás sem megy úgy mint tavaly és szerintem ez hozza a kicsit halványabb teljesítményt. Most kellene egy kisit kreatívabb play hívás ami kisegítené a kisebb gödörből.
Ránéztem a statjaira és olyan QB-k vannak mögötte a passer ratingben még így is mint Matt Ryan, Cam Newton, Flacco, Rivers, vagy pl. Mariota.
Hosszú még az év nem kell feladni. Egyénként is szerintem sokkal jobb úgy play off-ba menni hogy éles a csapat végig éles meccseket játszik, és nem úgy mint tavaly hogy lényegében az utolsó pár meccs csak alibizés volt.
több mint 8 éve
Védelem: alul teljesít, megint. És nem az újoncokkal van gond (Charlton szinte nem is létezik a pályán, ő kivétel), de lassan ideje lenne Byron Jonesnak és Scandricknek is odatenni magát, és beleférne még egy-két splash play Jaylontól is. Támadás: the
Spec team: Switzert remélem alaposan megdorgálták amiért visszahozta a meccsbe a Ramst félidő előtt!
Elsősorban a játékosokat okolom a hullámzó teljesítményért. Tavaly ugyanezzel az edzői stábbal jól muzsikált a csapat, nem hinném, hogy Marinelli vagy Linehan lenne gyengébb idén.
Szerkesztette: gyeek
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
Sztem egyértelmű h nem Dakon múlik, hanem a védelmen. Wentz pl megbízhatóan játszik de Dakban sokkal inkább benne van egyenlőre az extra, ami mondjuk PO meneteléshez kell. Na majd egymásvellen eldöntik de egyenlőre még előttünk jártok.a védelem tavaly sem volt kiemelkedő, mégis ezek az 50-50 meccsek ide dőltek el, nem oda.
dande
Dak konzervatívabb volt a játékok áthívásával (ha egyáltalán át merte hívni), szerintem mostanra kicsit többet nőtt az orca mint a képesség.
több mint 8 éve
Sztem egyértelmű h nem Dakon múlik, hanem a védelmen. Wentz pl megbízhatóan játszik de Dakban sokkal inkább benne van egyenlőre az extra, ami mondjuk PO meneteléshez kell. Na majd egymásvellen eldöntik de egyenlőre még előttünk jártok.
több mint 8 éve
egyébként még egyszer elmondom: nagyon hiányzott Lee.Gurley 23/121 rush, 7/94/1 rec, az 30/215/1. az durva teljesítmény, de ugye pont Lee feladata lenne megállítani az ellenfél futóját. amikor Gurley left tackle mögé futott zone blockinggal, akkor emlékeim szerint egyetlen egyszer nem sikerült megállítani 3 yardon belül sem, már ha nem volt rossz a szerelési kísérlet, és nem lett belőle 6-8-10 yard. ez tipikusan az a helyzet, amiben Lee iszonyatosan ficánkol: valahogy átcsusszan a támadófal résein, és levadássza a futót.
na most weakside-on Durant kezdett. őt ugye nem kell bemutatni, a tapasztalata bár nagy, de már tavaly is legalább egy lépéssel le volt maradva mindig. azóta nem lett fiatalabb, de legalább a TC alatt sérült volt ugye.
vegyünk le húsz százalékot Gurley eredményeiből (harminc is beleférne, de legyünk konzervatívak), az 97+75 yard, még mindig szép teljesítmény, de az kb pont annyit ért volna, hogy a Rams maximum lőtávolban marad, de nem vezet.
létfontosságú, hogy valahogyan összedrótozzák a következő meccsre.
több mint 8 éve
úgy tűnik, hogy Dak azt tudta, amit tavaly csinált és ahhoz képest már nincs előre lépés, pedig mi megpróbáltuk, és próbáljuk azóta is. nem Rodgers, és lehet, hogy soha nem is lesz az.azzal szerintem nem lesz gond, volt két majdnem interceptionje a fiúnak, és onnantól óvatosabban dobált (kivéve ugye azt, amikor tényleg eladta a labdát).
A harmadik negyedben kapcsolódtam be, Dez vagy háromszor lett embertelenül túl dobva....
rva
persze nem lesz soha Rodgers, de rosszabb QB is vitte már sokra.
több mint 8 éve
úgy tűnik, hogy Dak azt tudta, amit tavaly csinált és ahhoz képest már nincs előre lépés, pedig mi megpróbáltuk, és próbáljuk azóta is. nem Rodgers, és lehet, hogy soha nem is lesz az.A harmadik negyedben kapcsolódtam be, Dez vagy háromszor lett embertelenül túl dobva....
több mint 8 éve
Teljes visszaesés a szezon,főleg O oldalon.D oldalon nincs igazi vezer Lee kivételével, igaz nagyon fiatal a csapat. Lawrence emelhető ki talan egyedül aki hozza amit kell. Jaylon én nem ekeznem meg,neki a köv szezon lesz az igazi,ha nem sérül le. Idén meg nem is vártuk h ennyit játszik,pár snapp fokozatosan,erre 4. meccsen már linebackerek vezere.(lee,Hitchens hianyaban,nem is ertettem ide miert nem draftoltunk,vagy hoztunk kezdő szintu játékost)),látszik h jol lat,ott van mindenhol,de meg lemarad, v rossz szöget választ sokszor, bár így is nem keves szerelese van. Lewis,Woods,ÉS Chidobe is ígéretes eddig.
Az O részen nem tudom mi van, megint az evekkel ezelőtti Garrett tul okos vagyok játékok.
Elliotot sokkal jobban tömni kell,egyéltalan nem rossz a futás annyira, főleg vezetésnél feladni nagy hülyeség....Viszont Dakból nem tudom mit akarunk,hianyzik futás,futás, rövid passzok Beaslyenak,Wittennek, es 1-1 nagy jatek Dezre v Butlerre. Ennyi kellene szerintem. Remelem összerakjak vhogy az Ot mert ez így jelenleg max egy 8-8-as csapat.
Szerkesztette: Kroos
több mint 8 éve
Csak ettől a GB még nagyon elpicsáz minket. 😀Giants elszállt úgy tűnik. Az Eagles eléggé megy, ha most kéne tennem a PO-ra nemet mondanék.majd kikapnak jól a Cardstól
Blevi
slowmotion
több mint 8 éve
Giants elszállt úgy tűnik. Az Eagles eléggé megy, ha most kéne tennem a PO-ra nemet mondanék.majd kikapnak jól a Cardstól
Blevi
több mint 8 éve
Giants elszállt úgy tűnik. Az Eagles eléggé megy, ha most kéne tennem a PO-ra nemet mondanék.
több mint 8 éve
azt már a múlt heti meccs előtt lehetett tudni, hogy ma játszik Elliott, meg mivel a hat meccs eltiltás után is úgyis játszana, ezért a playbookból nem kerültek ki a rá alapozott játékok.Csak akkor nem ártana használni is a liga egyik legjobb futóját, főleg ha előnyben van a csapat...
úgy meg nem valószínű, hogy ne rá terveztek volna.
slowmotion
Na mindegy összességében kikaptunk a tavalyi Cowboystól (brutális futójáték, meglepően jó irányító, nagyon jó fal, gyenge védelem), szóval az egyértelmű, hogy egyelőre nem sikerült előrébb lépni.
több mint 8 éve
azt már a múlt heti meccs előtt lehetett tudni, hogy ma játszik Elliott, meg mivel a hat meccs eltiltás után is úgyis játszana, ezért a playbookból nem kerültek ki a rá alapozott játékok.Összeségében, ha levesszük Dak futásait, akkor 6.8-as átlaggal futott a csapat, ha levesszük ebből a 70 yardos futást, akkor 4.1-es átlaggal futott a csapat. Ha levesszük Zeke 15 meg 16 yardos futását is még akkor is 3 yardos átlaggal futott a csapat.Nem megy a futás. 3 nagy futásunk volt. Ezt leszámítva 3as átlag alatt futottunk.Ha Garrett nem akarná Prescottot Rodgersként használni, akkor már előrébb lennénk, illetve ha Switzer megtanulná azt, hogy mi az a fair catch akkor ma is nyertünk volna valószínűleg.Aki PO-ba vágyik ilyen mögé nem bújhat. Ott csak ilyenek vannak.Elliot az első félidőben 14 futásból hozott 56 yardot, amiből egyetlen egy volt 10 yard feletti futás. A második félidő is így kezdődött, hisz futott egy 16 yardosat. Ezt követően pedig kivették a kezéből a labdát amíg hátrányba nem került a csapat... Helyette jöttek a hosszú passzok. Érthetetlen játék hívás volt.Ez Garretten ment el megint. Első félidőben ment a futás, Dak nagyon jól aszisztált hozzá, úgyhogy meg is volt az előny. Ezt felismerve Garrett a 2. félidőre kitalálta, hogy na akkor innentől erőltessük a passzjátékot, mert miért ne. Az eredmény ismert...azért, mert az első félidőben volt három nagy futásunk, azért annyira még nem ment az, nagyon jó volt a Rams fala.
Jughead
Lee meg nagyon hiányzott középről, mert csak lassú vagy második vonas linebackereink vannak ő és Jaylon mellett/helyett. azok a futások, amiknél nem sikerült LOS után egy yarddal megfogni Gurleyt, azok pont azok a szituk, amiket Lee befejez.
ezért jó az, hogy Lee lényegében garbage time-ban megsérült a múlt héten. kurvára megérte.
slowmotion
Egyébként nem szégyen kikapni az idei Rams-től piszok jó a támadó soruk.
Jughead
Blevi
Még csak 2-2, nem kell temetni a csapatot.
Jughead
Blevi
Szerintem hülyeség így számolni, mert a hosszú futással is megy a csapat, meg akkor már vegyük le pl. a goal line szitukat meg a rövid yardos sziuációkat. De ha csak a 3 legkisebb futást vesszük le akkor is már egyből 3.6-os az átlag.
A lényeg: nem a futással van baj, hanem azzal, hogy Garrett Prescottal akarja szét dobatni az ellenfeket (egész szezonban), ami felfoghatatlan. Ha tippelnem kellene a playbook Elliot eltiltására alapítva lett elkészítve, de mostanra meg lehetett volna változtatni...
Jughead
úgy meg nem valószínű, hogy ne rá terveztek volna.