Dallas Cowboys

34 feliratkozó

több mint 8 éve
100yard Dallas Cowboys 1 403
 www.profootballfocus.com/news/pro-2017-nfl-rookie-rankings-through-week-5
Lewis hatodik a rangsorban.
több mint 8 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Red zone 2&1. Sikertelen passz az end zoneba. Nyilván laikus szakbarbár vagyok, de mi lett volna, ha mondjuk futnak, legalább egyszer? Aztán mégegyszer, mégegyszer. Volt időkérés. Ehelyett rábízták a védelemre, hogy megállítsák Rodgerst. A hajam téptem volna és tépném most is. Elbaszták. Nincs mit szépíteni. Garrett töketlen. Green Bayben pont ahhoz a 20%hoz tartozó QB játszik aki párszor már demonstrálta mit tud. NE ADJANAK RODGERSNEK ESÉLYT SE!
gyeek
ezen mondjuk a szaksajtó csapaton belüli része (Broaddus pl) is felháborodott
azt hiszem 1 vagy 2 futás még belefért volna

de mondom, ha nincs a pick6 TWill-ről akkor most ez a téma sincs.
én azt sokkal jobban sajnálom, mint ezt - ez nem annyira egyértelmű
rva
Ez logikus - lett volna, de ha térdelés/futogatás/időhúzás után meg kivédekezi a Bay, akkor eleve végig sem kellett volna vinnie Rodgers-nek a támadását, rögtön kikaptunk. Ehhez betonbiztosan kéne tudni, hogy a csapat harmadikra vagy negyedikre és x-távra egy játékkal biztos TD-t csinál, ilyen meg nincs az amfociban. De én nem vagyok szakértő.

Szerkesztette: Charlie Firpo

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Utóirat: Gyeek, ne lépj már le, mindig nagy kedvvel olvasom örökgyöngybetűs soraid!
Charlie Firpo
Nem távozok nyugi, csak lejjebb tekerem az aktivitásom. Dzsokival amúgy mi a helyzet? 😉
gyeek
Okés.
Dzsoki megvan, csak inaktív itt, nem tudom rávenni, hogy írjon.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
rva 4 523 — Me for President!
Red zone 2&1. Sikertelen passz az end zoneba. Nyilván laikus szakbarbár vagyok, de mi lett volna, ha mondjuk futnak, legalább egyszer? Aztán mégegyszer, mégegyszer. Volt időkérés. Ehelyett rábízták a védelemre, hogy megállítsák Rodgerst. A hajam téptem volna és tépném most is. Elbaszták. Nincs mit szépíteni. Garrett töketlen. Green Bayben pont ahhoz a 20%hoz tartozó QB játszik aki párszor már demonstrálta mit tud. NE ADJANAK RODGERSNEK ESÉLYT SE!
gyeek
ezen mondjuk a szaksajtó csapaton belüli része (Broaddus pl) is felháborodott
azt hiszem 1 vagy 2 futás még belefért volna

de mondom, ha nincs a pick6 TWill-ről akkor most ez a téma sincs.
én azt sokkal jobban sajnálom, mint ezt - ez nem annyira egyértelmű
több mint 8 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
talán mégsem volt olyan jó ötlet elküldeni az egész secondary-t és a draftról pótolni...
szerintem ha Church maradt volna, akkor most ki lennénk a sz*rból.
nyilván pénz fontos tényező volt az elengedésekor, de akkor is.... NFL RedZone-ban egymás után adták a Church pick6-et a Claiborne interception-el, azért nem vigyorogtam őszintén.
rva
Church-ot mindenki tudta hogy kár volt elengedni, sajnos nem fért be a sapka alá.
Mo-ról tudjuk, hogy olyan amilyen, tud jól is teljesíteni de nem bír egészséges maradni, az utóbbi évek egyik legnagyobb Cowboys bustja.
Carr-nak meg örültünk ha elmegy.
Egyébként nem rossz annyira a sec. Most a fő problémánk a futás elleni védekezésünk teljes hiánya. Azokon a meccseken ahol kikaptunk ott szétfutottak bennünket, a maradék kettőn meg azért nem mert se az Arizonának se a Giantnak nincs futása egyáltalán.
Egyébként az újoncok Awuzie kivételével akiről még nem tudjuk milyen lesz, egész jól néznek ki a sec-ban.
100yard
Viszon Chidobe 1 v 2. meccsen 3. legjobb rookie cb volt,pffnel azt hiszem,csak aztan sérülés, kb mint Leenek, csak ő nem játszott, Chidobet meg erőltettük sérülten, gondolom mert Carrol nem tudott játszani,és így rásérült természetesen....

PunBB bbcode test
több mint 8 éve
gyeek LSU Tigers 8 606 — Grady Judd fan
Utóirat: Gyeek, ne lépj már le, mindig nagy kedvvel olvasom örökgyöngybetűs soraid!
Charlie Firpo
Nem távozok nyugi, csak lejjebb tekerem az aktivitásom. Dzsokival amúgy mi a helyzet? 😉

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
Amilyen puhapöcsű balfasz gárda az idei védelem, tuti megint beíratnak Rodgers HoF rezüméjébe még egy comebacket. Megyek is egy cigire aztán lefekszem. Szarok a focira.gyeek
3. negyed végén. Látom elég volt egy bő perc a Green Baynek, hogy felhúzzák magukra a védelmet, bravo! Gondolom lehetetlen volt futtatni kicsit az órát, meg egyébként is, Rodgers még sose verte meg az utolsó percekben a Dallast, mindegy mennyi időt hagynak neki! Egyszer-kétszer annyira szívesen tévednék a Cowboys-megérzéseimmel és aztán boldogan szégyellhetném a pofámat! Azt hiszem megkoptam, mert már fikarcnyi türelmem sincs nézni a fájdalmas vergődést ami a védelem. Ha netán sikerül valami szép játékkal előnyhöz jutniuk, sanszos hogy repül a sárga, már-már Pavlov kutyájaként koslatom a képernyőt, hogy felvillan-e a kis jelzés. Ezek a srácok nem álltak össze, erre fog rámenni a szezon. Ha muszáj optimistának lennem mondanám, hogy az NFC kiegyensúlyozottsága miatt talán egy 9-7 is elég lehet a rájátszásra és addig nem bénul le senki a védelemből, sőt a fejük lágya is gyorsan benő, aztán lenne mit keresnie ott a Cowboysnak, de az eddigi 5 meccs alatt nem ez látszik. Kicsit visszaveszek a jelenlétemből, mert nem vagyok mazochista.
gyeek
utolsó negyedben előnyben 9 és fél perces drive-ot futtattunk, így maradt a végére 1:16 vagy mennyi.
ez minden más irányító ellen elég lett volna, és a liga 80%-a számára eleve egy elérhetetlen kihívás a teljesítése.
rva

Szerkesztette: gyeek

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 8 éve
talán mégsem volt olyan jó ötlet elküldeni az egész secondary-t és a draftról pótolni...
nyilván pénz fontos tényező volt az elengedésekor, de akkor is.... NFL RedZone-ban egymás után adták a Church pick6-et a Claiborne interception-el, azért nem vigyorogtam őszintén.
rva
Church-ot mindenki tudta hogy kár volt elengedni, sajnos nem fért be a sapka alá.
Mo-ról tudjuk, hogy olyan amilyen, tud jól is teljesíteni de nem bír egészséges maradni, az utóbbi évek egyik legnagyobb Cowboys bustja.
Carr-nak meg örültünk ha elmegy.
Egyébként nem rossz annyira a sec. Most a fő problémánk a futás elleni védekezésünk teljes hiánya. Azokon a meccseken ahol kikaptunk ott szétfutottak bennünket, a maradék kettőn meg azért nem mert se az Arizonának se a Giantnak nincs futása egyáltalán.
Egyébként az újoncok Awuzie kivételével akiről még nem tudjuk milyen lesz, egész jól néznek ki a sec-ban.
több mint 8 éve
több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 439 — Így remélem megfelelek nektek.....
Azért eddig egy nem rossz Ramstől s egy igen erős Broncostól s a kriptonit Rodgerstől katatok ki. Nem is rosszul játszva. Bőven lehet ez még pozitív. Innem már csak a Chiefs lehet húzós, meg talán mi 😉
több mint 8 éve
Blevi 8 914 — Lions & Cowboys fan
Kicsit túlhúztam a negatív hullámokat Csodabogár már a tank alá lökött volna 😊.
Kicsit lenyugodva az húzott fel hogy látható egy szisztematikus építkezés az Offenseben. Építettünk egy remek támadófalat, kemény futójátékkal. Találtunk fiatal irányítót aki igen ígéretes, van egy jó Wr sor, bár Dez tényleg nem az igazi idén.
Ugyanakkor a D meg nem akar jó lenni, olyan mintha egy helyben topogna. Tavaly azért voltak pozitív jelek ezért nagy arculcsapás az idei produkció (tavaly volt run D). Van 1-2-3 körös pick beletolva bőven az egységbe. Remélem összeáll a dolog év végére. Azért van pozitívum is persze Lewis pld nekem kifejezettem tetszik. Awuzie-nak is voltak jó pillanatai, Woods is mutat jó dolgokat.
több mint 8 éve
Cowboykarcsi90 3 471 — …not me…Im in my prime!
Bryant eddig árnyéka önmagának, sajna nincs mit szépíteni. Majd minden meccsen van, egy egy olyan dropja amit simán be kellene húzni. Most a Charlie által emlitett, a Rams ellen is rémlik egy hasonló 3rd down drop, a Broncos elleniről nem is beszélve, ami INT lett. Nem tudom mi lehet vele, ráadásul csak tetézzük ezt azzal, hogy borzasztó hatékonysággal használjuk. Erőltetjük hozzá a labdát, mintha más opció nem is lenne. Pedig van...
Ha már opciók, Gathersről tudni már valamit? Eleve, mikor lehet visszahozni IR-ről? 8. hét után?

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
Na végre, valaki mer pozitív dolgokat is írni!
Magam is lassan kijövök a sokkból, amit a RAMS meccs okozott.
Scott bá megkavarta a szarosrötyit, előjött Beasley és Witten végre, ahogy az kell, nem a támadókon múlt végre, ez mindenképpen jó.
Egy ideje viszont figyelem az X-es csávót, hát, nem tudom, Ti mit gondoltok, most hogy teljesít, de az biztos, hogy a legtöbb pénzt ő viszi el az összköltségvetésből, annyira meg azóta nem jó (tudom, tudom duplázzák, meg triplázzák meg quadrázzák, de akkor is, régebben nem voltak dekoncentrációs hibái (az a redzone elnemkapás szerintem egyértelműen az volt most, és a RAMS meccsen is benyelt egy hasonlót). Szóval kezdek kiszeretni belőle, pedig vezérbika.
Ábá a mostani draft-csapatunk milyen gyenge már. Lewis-en kívül eddig duplanullás az egység, sorsasszony visszaadja a tavalyi mézesbödönt, csak most mást önt ránk. És pont, amikor a védelmet kéne erősíteni.
Na én is lenyugszom lassan, a tegnapi meccs most pont nem érdekelt, a Rams olyan kutyaszaros volt.
Nem lesz könnyű menet, a csoportmeccsek eldöntik a sorsunkat (meg Lee lába).
Edzék le róluk a gatyát is!!!

Szerkesztette: Charlie Firpo

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Cowboykarcsi90 3 471 — …not me…Im in my prime!
Amilyen puhapöcsű balfasz gárda az idei védelem, tuti megint beíratnak Rodgers HoF rezüméjébe még egy comebacket. Megyek is egy cigire aztán lefekszem. Szarok a focira.gyeek
3. negyed végén. Látom elég volt egy bő perc a Green Baynek, hogy felhúzzák magukra a védelmet, bravo! Gondolom lehetetlen volt futtatni kicsit az órát, meg egyébként is, Rodgers még sose verte meg az utolsó percekben a Dallast, mindegy mennyi időt hagynak neki! Egyszer-kétszer annyira szívesen tévednék a Cowboys-megérzéseimmel és aztán boldogan szégyellhetném a pofámat! Azt hiszem megkoptam, mert már fikarcnyi türelmem sincs nézni a fájdalmas vergődést ami a védelem. Ha netán sikerül valami szép játékkal előnyhöz jutniuk, sanszos hogy repül a sárga, már-már Pavlov kutyájaként koslatom a képernyőt, hogy felvillan-e a kis jelzés. Ezek a srácok nem álltak össze, erre fog rámenni a szezon. Ha muszáj optimistának lennem mondanám, hogy az NFC kiegyensúlyozottsága miatt talán egy 9-7 is elég lehet a rájátszásra és addig nem bénul le senki a védelemből, sőt a fejük lágya is gyorsan benő, aztán lenne mit keresnie ott a Cowboysnak, de az eddigi 5 meccs alatt nem ez látszik. Kicsit visszaveszek a jelenlétemből, mert nem vagyok mazochista.
gyeek
utolsó negyedben előnyben 9 és fél perces drive-ot futtattunk, így maradt a végére 1:16 vagy mennyi.
ez minden más irányító ellen elég lett volna, és a liga 80%-a számára eleve egy elérhetetlen kihívás a teljesítése.
rva
És akkor most legyek boldog mindaddig amig a PO-ban megint faszra nem húzza a csapatot Áronka?

Goff is szupertehetség? Mert egy hete ő is megszivatta a védelmet. Vagy Siemian aki egy felidő alatt intézett el? Ne bújtassuk be a védelem hibáit Rodgers zsenialitása mögé.
Blevi
Én pl. csak azt mondom, hogy addig, amíg vannak olyan tényezők, amik jelentősen befolyásolhatják a D játékát, pozitiv irányba, addig lehet reménykedni. Márpedig Lee játéka ilyen. Irta is itt más is rajtam kívül, hogy a Generálissal simán lehet hogy most 4-1-el állnánk, nem 2-3al.

A Denver elleni játékot én nem keverném ide, mindenkinek borzasztó rossz napja volt. Szerintem - vagy legalábbis remélem - nem az kell legyen a viszonyitási alap.

Goff. Idén egy olyan edzői stáb van mögötte, akik szépen alá dolgoznak, emiatt nem neki kell egyamga nyernie a meccseket. | mint tavaly nálunk Presscottnál | A nem létező runD miatt volt egy olyan futójátéka a Ramsnek, ami mellett Goffnak kb. annyi volt a dolga, hogy nagy hülyeséget ne csináljon. A legtöbb dobást technikailag meg tudja csinálni - ezért volt 1/1 - innentől meg ha nincs egy klasszis secondaryd, kb lehetetlen megállítani a támadósort.

Én látom, hogy Te próbálod pesszimistábban nézni a dolgot, gondolom hogy ne legyen olyan szar a pofára esés. Ezt meg is tudom érteni.
Ugyanakkor, jön a bye, valszeg felgyógyulnak a sérültjeink. Hátra van még 11 meccs, 2 meccses hátrányban vagyunk az Eagleshöz képest. Rengeteget változhat ez még. Tudom hogy semmi garancia nincs rá, hogy Sean Lee innentől végig játszik, hogy Garrettéknek nem lesz még egy két meccsbe kerülő borzasztó "gameplanje". Mégis, szerintem nem ördögtől való dolog reménykedni amiatt, hogy a 49ers ellen idén először egyszerre lesz a pályán Lawrence, Collins, Irving és Lee. Amiatt hogy, Prescott egyelőre jó és továbbra is adott offense oldalon az emberanyag ahhoz a játékhoz, ami tavaly olyan domináns volt.

Ahogy pont Rodgers mondta 2(?) éve a Packers 2-3-as kezdése után, Relax!
Rengeteg van még hátra, korán van még PO-ról lemondani, meg bustnak kikiálltani játékosokat.

| csak hogy ne vádoljatok hurrá optimizmussal, viszont ha Elliottnak idén kell letölteni a 6 meccset, na akkor tényleg meszeltek! |

Szerkesztette: Cowboykarcsi90

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 983 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Goff is szupertehetség? Mert egy hete ő is megszivatta a védelmet.
Blevi
1/1-es pick, aki idén úgy is játszik, mínusz tegnap, mint egy 1/1-es.
több mint 8 éve
Blevi 8 914 — Lions & Cowboys fan
gyeek
rva
És akkor most legyek boldog mindaddig amig a PO-ban megint faszra nem húzza a csapatot Áronka?

Goff is szupertehetség? Mert egy hete ő is megszivatta a védelmet. Vagy Siemian aki egy felidő alatt intézett el? Ne bújtassuk be a védelem hibáit Rodgers zsenialitása mögé.

Szerkesztette: Blevi
több mint 8 éve
gyeek
több mint 8 éve
sztaking Dallas Cowboys 412
Ami engem a leginkább aggaszt az a félidők utáni teljesítmény. Szvsz lemacthellik az edzőinket meglátásom szerint. Giants féle győzelmet ne vegyük most ide idén totál fogalmatlanok. Rams ellen vezettünk, ahogy most is Denver ellen meg legalább partiba voltunk még . 3. negyedbe rendszerint leállunk a pontszerzéssel. Ez kibaszott aggasztó.
Ami látszik, hogy D. Irving nagy upgrade azért. Lewis meg a legjobb CB-nk. Remélem innentől kezdve stabil kezdő a srác.
krisz0621
Nekem is szembeötlő a második félidei visszaesés ,igazad lehet ez Edzői hiba..

Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 8 éve

több mint 8 éve
A secondary nem volt annyira gyenge mint amennyire a hozzászólások sugallják. Egy nagyon liga elit irányítót 220 yard-on tartottunk. 100yard
Semmiképpen sem kötözködésből, de az, hogy a liga elit irányítót 220 yardon tartottuk, nem a védelemnek köszönhető, hanem a támadósornak, akik nem hagytak annyi időt Rodgesnek, hogy mégjobban szétdobáljon minket!
piocasember
Persze nekik is. Írtam is hogy végre domináltuk az órát. Meg hát sajnos most ennyi is elég volt neki, mert ment a futás.
több mint 8 éve
piocasember Dallas Cowboys 52
A secondary nem volt annyira gyenge mint amennyire a hozzászólások sugallják. Egy nagyon liga elit irányítót 220 yard-on tartottunk. 100yard
Semmiképpen sem kötözködésből, de az, hogy a liga elit irányítót 220 yardon tartottuk, nem a védelemnek köszönhető, hanem a támadósornak, akik nem hagytak annyi időt Rodgesnek, hogy mégjobban szétdobáljon minket!
több mint 8 éve
Prescott meg térdel, nem térdel kérdéshez :
Egy olyan játékostól akit hosszú éveken arra kondicionálnak hogy TD-t szerezzen, az a másodperc tört részében gondolja végig hogy mi lenne a jobb döntés, ha letérdelek és pörög az óra vagy beviszem és TD, ez szerintem nem elvárható. Meg gondolja azt is végig, hogy mi van ha letérdelek és utána futunk és fumble, vagy befújnak egy holdingot ? Ezt ti se gondolhatjátok komolyan. És azt se felejtsük el hogy ott mindenképp TD kellett. Szerintem ez volt a jó döntés.
Meg azt gondolom, hogy Ő ilyen döntést nem is hozhat. Ez az edzők dolga, de nyilván ezt Ők se vállalhatják be épp a fent írt okok miatt. Gondoljatok bele, megmondják DAK-nak hogy ha úgy alakul akkor térdelj le, majd nem jön össze a TD akkor amerika nagy része már Garett menesztését követelné.
több mint 8 éve
Meg az ennyire szoros meccseken buta szabálytalanságok sem férnek bele. Majdnem kivédekezünk egy támadás, harmadik és nagyon sok lett volna erre Scandrick sisak rácsot ráncigál. Ha egy rookie lett volna még talán megértem, de egy sok éve a ligában lévő profitól nem ezt várnánk. Mayowa-t nem bántom mert az bírói hiba volt, mondjuk visszakaptuk Bryant ellenit.
több mint 8 éve
Nekem bejött a tegnapi meccs. Végre egy nézhető és izgalmas meccs volt. Talán az első igazán jó meccsünk az évben. Sajnos kikaptunk ez persze nagyon nem jó érzés, de hát ilyen sport. Vesztesnek is kell lenni. Sajnos az ilyen kaliberű csapatok ellen nem fér bele a hibázás. Valószínű az INT pecsételte meg a sorsunkat, ha az nincs akkor ez a meccs hozható lett volna.

Ami nekem pozitívum az mindenképp az O teljesítménye. Végre domináltuk az órát és a harmadik kísérleteink is megvoltak már. Prescott az év elejéhez képest előre lépett, az INT nem az ő hibája volt, az inkább volt TWill-é. Azt a labdát meg kellett volna fogni, de semmiképp nem átengedni a kezei között.

A D sajnos összességében gyenge. Viszont ott is vannak pozitív jelenségek. Amit senki se várt az év indulása előtt, hogy lesz nyomás a DLine oldaláról, de ennek ellenére van, sackkekben ott vagyunk a liga élvonalában.
A secondary nem volt annyira gyenge mint amennyire a hozzászólások sugallják. Egy nagyon liga elit irányítót 220 yard-on tartottunk. Lewis üde színfolt az idei draft classban. Sajnos Awuzi megint megsérült pedig elkezdték most safety-ként használni. Megnéztem volna hogy ott milyen teljesítményt nyújt mert Heath nem megoldás.
Van persze negatívum is, a futást nem tudtuk fogni. Itt Lee hiánya nagyon érződött. Meg merem kockáztatni ha Ő ezen a két meccsen ott lett volna akár akár mindkettő meglett volna.
Meg hát a turnoverek hiánya is probléma. Marinelli 40 turnoverről beszélt az év elején. Hát erre sanszunk sincs. 😕

A PO elég messze került sajnos, és nem is a két vesztes meccs miatt, hanem mert a Philly a vártnál jobb és a WAS se gyenge. Persze ne temessük a csapatot, ha a csoport meccseket hozzuk akkor még bőven van esélyünk.
több mint 8 éve
Védelem de poszt azert nem rossz, Dt poszt Collins jo,mellette kéne meg egy jo futas ölő, lb sor lyukas,Lee nelkul semmi, Cb sor Lewis bitang lesz,meg Chidobe is szerintem, Safety sor ami meg nagy gyengeseg,kövezzetek meg de Byront még csak étlagosnak is nehezen mondom,semmi nagy mentes,int,szereles, nagy atletikussagat semmire se tudja hasznalni, Bust szagu,ahogy eddig Taco is.....
Kroos
jó a 3 emberes és a 4 emberes nyomás is, Collins, Lawrence, Irving... életképes az eleje.
viszont Awuzie megint lement a második félidőben hamstring sérüléssel, és nem is jött vissza, kb Claiborne 2
Byron Jones-ra azt mondták milyen atletikus, hát kiderült az atletikusságon kívül nincs más, rendre rossz szögeket választ, egyik missed tackle a másik után, kb Wilcox 2
Heath eddig is fogalmatlanul volt a pályán, őt nem ekézném tovább, mert nála az is szerencse ha azt észreveszi, hogy kinél van a labda.