Dallas Cowboys

34 feliratkozó

több mint 8 éve
100yard Dallas Cowboys 1 403
Kicsit hangolódva a hétvégére.
Azért most elválik majd hol is tart a csapat. Már persze az sem mindegy hogy a forduló után 4-3-al vagy 3-4-gyel fogunk állni, de a mutatott játék se lesz mindegy.
Elég nehéz most a csapatunkat megítélni, mert az eddigi három győzelmünk egy 1-6-os NYG, egy 07-es SF és az akkor éppen már/még futó nélküli ARZ ellen jött össze.
Ezzel ellentétben a WAS ezt a 3-3-as mérleget kőkemény menetrend mellett hozta össze ( PHI 6-1, LA 5-2, KC 5-2, OAK 3-4, SF 0-7).
Ráadásul a matchup se kimondottan nekünk kedvez. A futást jól fogják, ellenben az Ő futó játékuk meg egy átlagosnak mondható, sőt ha Chris Thomsont a screenekkel oda számoljuk akkor meg egészen pofás.
Ami viszont pozitívum hogy érzésem szerint mi meg felszálló ágban vagyunk, legalábbis az offenset tekintve. Már harmadik meccsen hozott a támadó alakulat 30 pont felett.
Szóval azt hiszem hogy az a forduló elég sokat meg fog határozni a szezonunkból.
több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 956 — Cowboys fan
Jason Peters elszállt idénre. ez azért talán elvesz valamit az Eagles éléből.
több mint 8 éve
Blevi 8 917 — Lions & Cowboys fan
Damontre Moore elküldve, Nugent a beugró rúgó.
Moore sajnos várható volt.
Charlie Firpo
Nagyon rossz hír, hogy Bailey nem tud játszani a legfontosabb meccseken. :/
Nem kellett remegni FG-nál, de most szoros meccseink lehetnek minden pötty kell. Gyere vissza Dan asap...

Szerkesztette: Blevi
több mint 8 éve
Charlie Firpo
A másikat kellett volna.
100yard
Nyugi, annak is eljön az ideje.
Charlie Firpo
Hát nem tudom, valamiért nagyon a stáb kegyeiben van, helyesebben gondolom Linehanében...
Oké, Demontre se csinált semmi olyat, ami miatt sajnálnák most, ez is valami.
Cowboykarcsi90
Mondjuk Mayowa sem tette oda eddig magát.
Charlie Firpo
Igen, de Ő legalább tavaly mutatott valamit. Ráadásul akkor is szarul kezdte az évet, még padoztatva is lett szezon közben, aztán Ő lett mégis a házi sack király év végére.
Moore viszont tényleg egy dupla nulla volt. Az előző csapatánál is.
Cowboykarcsi90
preseason hero
több mint 8 éve
Cowboykarcsi90 3 471 — …not me…Im in my prime!
Charlie Firpo
A másikat kellett volna.
100yard
Charlie Firpo
Hát nem tudom, valamiért nagyon a stáb kegyeiben van, helyesebben gondolom Linehanében...
Cowboykarcsi90
Charlie Firpo
Igen, de Ő legalább tavaly mutatott valamit. Ráadásul akkor is szarul kezdte az évet, még padoztatva is lett szezon közben, aztán Ő lett mégis a házi sack király év végére.
Moore viszont tényleg egy dupla nulla volt. Az előző csapatánál is.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Charlie Firpo
A másikat kellett volna.
100yard
Charlie Firpo
Cowboykarcsi90

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Charlie Firpo
A másikat kellett volna.
100yard
Charlie Firpo

több mint 8 éve
Charlie Firpo
A másikat kellett volna.
100yard

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Charlie Firpo
A másikat kellett volna.
több mint 8 éve

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Nekünk egyelőre magunkkal kell törödni. Először tanuljon meg szerelni a védelem. Jussunk PO-ba, majd akkor ráérünk az Eagles-el törődni (tudom, hogy kétszer még játszunk velük).
Nekünk a tegnapi meccsel az lett nyilvánvaló, hogy a Skins ellen megyünk a 2. helyért. Hétvégén fontos meccs jön.
Blevi
Nekünk most kezdődik a szezon. Sok hiba már nem fér bele. A két WAS az ATL és a SEA meccs a legfontosabb. A hétvégi meccs borzasztó fontos lesz mindkét csapatnak, ezért a végsőkig kiélezett meccset várok.
több mint 8 éve
Nekünk egyelőre magunkkal kell törödni. Először tanuljon meg szerelni a védelem*. Jussunk PO-ba, majd akkor ráérünk az Eagles-el törődni (tudom, hogy kétszer még játszunk velük).
Nekünk a tegnapi meccsel az lett nyilvánvaló, hogy a Skins ellen megyünk a 2. helyért. Hétvégén fontos meccs jön.
Blevi
* először is maradjon egészséges Lee, aztán tanuljon meg szerelni a védelem.

egyébként meg két meccsel vagyunk lemaradva az Eagles mögött, az behozható az egymás elleniken. csak maradjunk lőtávolban 😊
több mint 8 éve
Blevi 8 917 — Lions & Cowboys fan
Nekünk egyelőre magunkkal kell törödni. Először tanuljon meg szerelni a védelem. Jussunk PO-ba, majd akkor ráérünk az Eagles-el törődni (tudom, hogy kétszer még játszunk velük).
több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 454 — Így remélem megfelelek nektek.....
Továbbra is azt mondom, mi jó matchup vagyunk nektek, főleg, ha Zeke is játszik. Vannak lukak bőven a védelmünkön. Főleg az LB-sor gyengült meg, amit a front nem mindig tud ellensúlyozni, s a Sec is követ el hibákat. Úgyhogy ha a Witten Dak Zeke Beasley Dez ötös rendelkezésetekre áll, még mindig ti álltok nyerésre. De ez a találkozás még arrébb van.
több mint 8 éve
tamas424 Dallas Cowboys 1 888
Megnéztem a tegnapi Redskins-Eagles meccset és csak annyit mondok, mint Sir Robin, a bátor, a Gyaloggaloppban: "Upsz, megint beszartam". 😊
Félelmetesnek tűnik ez az Eagles, és a Redskins sem gyenge. Wentz egy szabadulóművész 😊
több mint 8 éve
Egyértelmű, hogy sose senkinek sérülést, de megvan, hogy Rodgers kulcscsont töréssel szállt ki az esti meccsből?

Ha season ending, akkor kb egy PO hely felszabadult az NFC-ben.Cowboykarcsi90
ja, meg ehhez méz annyit, hogy nem biztos, hogy felszabadult egy hely, csak más jut be az NFCN-ből.
Macikat, VIkingeket nem tartom annyira erősnek, hogy a wild cardért versenyben legyenek, Detroitnak eddig nagyon döcög a szekér. NFCW-ből látok egyelőre esélyt wild card helyre, meg E vagy S-ból, attól függően, hogy ki tud egyenesbe jönni.
slowmotion
Pedig a Vikingek sötét ló, sztem. 5-2es mérleg, legutóbb Baltimore-t verték 3.sz. irányítóval. Nehéz megmondani mi van ebben a csapatban idén.

A Detroit meg szinte a klónunk most. Annyi esélyük van PO-ba jutni mint nekünk.

NFC Westből kit? Csoportgyőztesként a Rams-et mondanám most. Onnan én úgy gondolom WC résztvevő nem lesz. Seattle idén lemarad, túl nagyon a csapaton belüli hiányosságok.

Ahogy említed, marad South és East.
Southból szerintem alap, hogy lesz WC helyezett. Ami szemszögünkből nézve a fő ellenfél csoport a North, és onnan is a Detroit.

Szóval én egy picit máshogy látom. De ettől szép (az élet).
Wong
Először is meg kell szerezni a csoportban a második helyet legalább, mert két WC-s csapat nem hiszem hogy lesz egy csoportból, aztán majd a Seahawsk-kot mindenképp verni kell az egymás elleni meccsen, és akkor egy 9-7-es mérleg talán elég lehet.
több mint 8 éve
Wong Dallas Cowboys 669 — Defense Fan
Egyértelmű, hogy sose senkinek sérülést, de megvan, hogy Rodgers kulcscsont töréssel szállt ki az esti meccsből?

ja, meg ehhez méz annyit, hogy nem biztos, hogy felszabadult egy hely, csak más jut be az NFCN-ből.
Macikat, VIkingeket nem tartom annyira erősnek, hogy a wild cardért versenyben legyenek, Detroitnak eddig nagyon döcög a szekér. NFCW-ből látok egyelőre esélyt wild card helyre, meg E vagy S-ból, attól függően, hogy ki tud egyenesbe jönni.
slowmotion
Pedig a Vikingek sötét ló, sztem. 5-2es mérleg, legutóbb Baltimore-t verték 3.sz. irányítóval. Nehéz megmondani mi van ebben a csapatban idén.

A Detroit meg szinte a klónunk most. Annyi esélyük van PO-ba jutni mint nekünk.

NFC Westből kit? Csoportgyőztesként a Rams-et mondanám most. Onnan én úgy gondolom WC résztvevő nem lesz. Seattle idén lemarad, túl nagyon a csapaton belüli hiányosságok.

Ahogy említed, marad South és East.
Southból szerintem alap, hogy lesz WC helyezett. Ami szemszögünkből nézve a fő ellenfél csoport a North, és onnan is a Detroit.

Szóval én egy picit máshogy látom. De ettől szép (az élet).
több mint 8 éve
Gyógyuljon meg gyorsan! Az egyik legjobb kicker a ligában, jeges víz folyik az ereiben
Cowboykarcsi90
én amiatt feszengek, hogy nálunk nem egyszer előfordult, hogy valaki megsérült, és annyira visszaesett a teljesítménye, hogy megváltunk tőle.
így járt Cundiff és Folk is, nem akarom, hogy Bailey is így járjon.
több mint 8 éve
Gyógyuljon meg gyorsan! Az egyik legjobb kicker a ligában, jeges víz folyik az ereiben

több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 454 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ez nem a rúgók idénye. Nem is emlékszem mikor volt ennyi sérülés ezen a poszton. Vagy csak nem tűnt fel.
több mint 8 éve
Baileyről valami hír?
Cowboykarcsi90
Rossz:
There are reports from media members the club fears Bailey could be out for a month or more. - cowboyswire
Source: with Dan Bailey banged up, the Cowboys are expected to work out Mike Nugent, Jason Myers, Sam Irwin Hill and Younghoe Koo. - más.

És: Lee injury was quad related, not hamstring. Should be good for Sunday. - Stephen J.

Szerkesztette: Charlie Firpo

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
rva 4 526 — Me for President!
ne esssünk át a paripa másik oldalára, megvertük a liga leggyengébb csapatát
jól jelzi, mennyire kötelező volt a győzelem, hogy Rush volt aktiv Moore-al szemben, nyilván számítottak egy kis garbage time játékidőre.

viszont Lawrence - Irving tandem (1-1 sack és 1-1 forced fumble) biztató

remélem Lee nem sérült meg komolyan (volt olyan pillanat, amikor húzta a lábát)
több mint 8 éve
Baileyről valami hír?

több mint 8 éve
Meggyőző győzelem volt. Azért ez a SF az elmúlt 5 meccsen összesen csak 13 ponttal kapott ki, sok csapat megszenvedett ellenük.
több mint 8 éve