Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 8 éve
Kicsit hangolódva a hétvégére.Azért most elválik majd hol is tart a csapat. Már persze az sem mindegy hogy a forduló után 4-3-al vagy 3-4-gyel fogunk állni, de a mutatott játék se lesz mindegy.
Elég nehéz most a csapatunkat megítélni, mert az eddigi három győzelmünk egy 1-6-os NYG, egy 07-es SF és az akkor éppen már/még futó nélküli ARZ ellen jött össze.
Ezzel ellentétben a WAS ezt a 3-3-as mérleget kőkemény menetrend mellett hozta össze ( PHI 6-1, LA 5-2, KC 5-2, OAK 3-4, SF 0-7).
Ráadásul a matchup se kimondottan nekünk kedvez. A futást jól fogják, ellenben az Ő futó játékuk meg egy átlagosnak mondható, sőt ha Chris Thomsont a screenekkel oda számoljuk akkor meg egészen pofás.
Ami viszont pozitívum hogy érzésem szerint mi meg felszálló ágban vagyunk, legalábbis az offenset tekintve. Már harmadik meccsen hozott a támadó alakulat 30 pont felett.
Szóval azt hiszem hogy az a forduló elég sokat meg fog határozni a szezonunkból.
több mint 8 éve
Jason Peters elszállt idénre. ez azért talán elvesz valamit az Eagles éléből.
több mint 8 éve
Damontre Moore elküldve, Nugent a beugró rúgó.Nagyon rossz hír, hogy Bailey nem tud játszani a legfontosabb meccseken. :/
Moore sajnos várható volt.
Charlie Firpo
Nem kellett remegni FG-nál, de most szoros meccseink lehetnek minden pötty kell. Gyere vissza Dan asap...
Szerkesztette: Blevi
több mint 8 éve
preseason heroIgen, de Ő legalább tavaly mutatott valamit. Ráadásul akkor is szarul kezdte az évet, még padoztatva is lett szezon közben, aztán Ő lett mégis a házi sack király év végére.Mondjuk Mayowa sem tette oda eddig magát.Hát nem tudom, valamiért nagyon a stáb kegyeiben van, helyesebben gondolom Linehanében...Nyugi, annak is eljön az ideje.Damontre Moore elküldve, Nugent a beugró rúgó.A másikat kellett volna.
Charlie Firpo
100yard
Charlie Firpo
Oké, Demontre se csinált semmi olyat, ami miatt sajnálnák most, ez is valami.
Cowboykarcsi90
Charlie Firpo
Moore viszont tényleg egy dupla nulla volt. Az előző csapatánál is.
Cowboykarcsi90
több mint 8 éve
Igen, de Ő legalább tavaly mutatott valamit. Ráadásul akkor is szarul kezdte az évet, még padoztatva is lett szezon közben, aztán Ő lett mégis a házi sack király év végére.Mondjuk Mayowa sem tette oda eddig magát.Hát nem tudom, valamiért nagyon a stáb kegyeiben van, helyesebben gondolom Linehanében...Nyugi, annak is eljön az ideje.Damontre Moore elküldve, Nugent a beugró rúgó.A másikat kellett volna.
Charlie Firpo
100yard
Charlie Firpo
Cowboykarcsi90
Charlie Firpo
Moore viszont tényleg egy dupla nulla volt. Az előző csapatánál is.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
Mondjuk Mayowa sem tette oda eddig magát.Hát nem tudom, valamiért nagyon a stáb kegyeiben van, helyesebben gondolom Linehanében...Nyugi, annak is eljön az ideje.Damontre Moore elküldve, Nugent a beugró rúgó.A másikat kellett volna.
Charlie Firpo
100yard
Charlie Firpo
Cowboykarcsi90
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Hát nem tudom, valamiért nagyon a stáb kegyeiben van, helyesebben gondolom Linehanében...Nyugi, annak is eljön az ideje.Damontre Moore elküldve, Nugent a beugró rúgó.A másikat kellett volna.
Charlie Firpo
100yard
Charlie Firpo
több mint 8 éve
Nyugi, annak is eljön az ideje.Damontre Moore elküldve, Nugent a beugró rúgó.A másikat kellett volna.
Charlie Firpo
100yard
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Damontre Moore elküldve, Nugent a beugró rúgó.A másikat kellett volna.
Charlie Firpo
több mint 8 éve
Damontre Moore elküldve, Nugent a beugró rúgó.Moore sajnos várható volt.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Nekünk egyelőre magunkkal kell törödni. Először tanuljon meg szerelni a védelem. Jussunk PO-ba, majd akkor ráérünk az Eagles-el törődni (tudom, hogy kétszer még játszunk velük).Nekünk most kezdődik a szezon. Sok hiba már nem fér bele. A két WAS az ATL és a SEA meccs a legfontosabb. A hétvégi meccs borzasztó fontos lesz mindkét csapatnak, ezért a végsőkig kiélezett meccset várok.
Nekünk a tegnapi meccsel az lett nyilvánvaló, hogy a Skins ellen megyünk a 2. helyért. Hétvégén fontos meccs jön.
Blevi
több mint 8 éve
Nekünk egyelőre magunkkal kell törödni. Először tanuljon meg szerelni a védelem*. Jussunk PO-ba, majd akkor ráérünk az Eagles-el törődni (tudom, hogy kétszer még játszunk velük).* először is maradjon egészséges Lee, aztán tanuljon meg szerelni a védelem.
Nekünk a tegnapi meccsel az lett nyilvánvaló, hogy a Skins ellen megyünk a 2. helyért. Hétvégén fontos meccs jön.
Blevi
egyébként meg két meccsel vagyunk lemaradva az Eagles mögött, az behozható az egymás elleniken. csak maradjunk lőtávolban 😊
több mint 8 éve
Nekünk egyelőre magunkkal kell törödni. Először tanuljon meg szerelni a védelem. Jussunk PO-ba, majd akkor ráérünk az Eagles-el törődni (tudom, hogy kétszer még játszunk velük). Nekünk a tegnapi meccsel az lett nyilvánvaló, hogy a Skins ellen megyünk a 2. helyért. Hétvégén fontos meccs jön.
több mint 8 éve
Továbbra is azt mondom, mi jó matchup vagyunk nektek, főleg, ha Zeke is játszik. Vannak lukak bőven a védelmünkön. Főleg az LB-sor gyengült meg, amit a front nem mindig tud ellensúlyozni, s a Sec is követ el hibákat. Úgyhogy ha a Witten Dak Zeke Beasley Dez ötös rendelkezésetekre áll, még mindig ti álltok nyerésre. De ez a találkozás még arrébb van.
több mint 8 éve
Megnéztem a tegnapi Redskins-Eagles meccset és csak annyit mondok, mint Sir Robin, a bátor, a Gyaloggaloppban: "Upsz, megint beszartam". 😊Félelmetesnek tűnik ez az Eagles, és a Redskins sem gyenge. Wentz egy szabadulóművész 😊
több mint 8 éve
Először is meg kell szerezni a csoportban a második helyet legalább, mert két WC-s csapat nem hiszem hogy lesz egy csoportból, aztán majd a Seahawsk-kot mindenképp verni kell az egymás elleni meccsen, és akkor egy 9-7-es mérleg talán elég lehet.Pedig a Vikingek sötét ló, sztem. 5-2es mérleg, legutóbb Baltimore-t verték 3.sz. irányítóval. Nehéz megmondani mi van ebben a csapatban idén.Egyértelmű, hogy sose senkinek sérülést, de megvan, hogy Rodgers kulcscsont töréssel szállt ki az esti meccsből?ja, meg ehhez méz annyit, hogy nem biztos, hogy felszabadult egy hely, csak más jut be az NFCN-ből.
Ha season ending, akkor kb egy PO hely felszabadult az NFC-ben.Cowboykarcsi90
Macikat, VIkingeket nem tartom annyira erősnek, hogy a wild cardért versenyben legyenek, Detroitnak eddig nagyon döcög a szekér. NFCW-ből látok egyelőre esélyt wild card helyre, meg E vagy S-ból, attól függően, hogy ki tud egyenesbe jönni.
slowmotion
A Detroit meg szinte a klónunk most. Annyi esélyük van PO-ba jutni mint nekünk.
NFC Westből kit? Csoportgyőztesként a Rams-et mondanám most. Onnan én úgy gondolom WC résztvevő nem lesz. Seattle idén lemarad, túl nagyon a csapaton belüli hiányosságok.
Ahogy említed, marad South és East.
Southból szerintem alap, hogy lesz WC helyezett. Ami szemszögünkből nézve a fő ellenfél csoport a North, és onnan is a Detroit.
Szóval én egy picit máshogy látom. De ettől szép (az élet).
Wong
több mint 8 éve
Pedig a Vikingek sötét ló, sztem. 5-2es mérleg, legutóbb Baltimore-t verték 3.sz. irányítóval. Nehéz megmondani mi van ebben a csapatban idén.Egyértelmű, hogy sose senkinek sérülést, de megvan, hogy Rodgers kulcscsont töréssel szállt ki az esti meccsből?ja, meg ehhez méz annyit, hogy nem biztos, hogy felszabadult egy hely, csak más jut be az NFCN-ből.
Macikat, VIkingeket nem tartom annyira erősnek, hogy a wild cardért versenyben legyenek, Detroitnak eddig nagyon döcög a szekér. NFCW-ből látok egyelőre esélyt wild card helyre, meg E vagy S-ból, attól függően, hogy ki tud egyenesbe jönni.
slowmotion
A Detroit meg szinte a klónunk most. Annyi esélyük van PO-ba jutni mint nekünk.
NFC Westből kit? Csoportgyőztesként a Rams-et mondanám most. Onnan én úgy gondolom WC résztvevő nem lesz. Seattle idén lemarad, túl nagyon a csapaton belüli hiányosságok.
Ahogy említed, marad South és East.
Southból szerintem alap, hogy lesz WC helyezett. Ami szemszögünkből nézve a fő ellenfél csoport a North, és onnan is a Detroit.
Szóval én egy picit máshogy látom. De ettől szép (az élet).
több mint 8 éve
Gyógyuljon meg gyorsan! Az egyik legjobb kicker a ligában, jeges víz folyik az ereibenén amiatt feszengek, hogy nálunk nem egyszer előfordult, hogy valaki megsérült, és annyira visszaesett a teljesítménye, hogy megváltunk tőle.
Cowboykarcsi90
így járt Cundiff és Folk is, nem akarom, hogy Bailey is így járjon.
több mint 8 éve
Gyógyuljon meg gyorsan! Az egyik legjobb kicker a ligában, jeges víz folyik az ereiben
több mint 8 éve
Ez nem a rúgók idénye. Nem is emlékszem mikor volt ennyi sérülés ezen a poszton. Vagy csak nem tűnt fel.
több mint 8 éve
Baileyről valami hír?Rossz:
Cowboykarcsi90
There are reports from media members the club fears Bailey could be out for a month or more. - cowboyswire
Source: with Dan Bailey banged up, the Cowboys are expected to work out Mike Nugent, Jason Myers, Sam Irwin Hill and Younghoe Koo. - más.
És: Lee injury was quad related, not hamstring. Should be good for Sunday. - Stephen J.
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
ne esssünk át a paripa másik oldalára, megvertük a liga leggyengébb csapatátjól jelzi, mennyire kötelező volt a győzelem, hogy Rush volt aktiv Moore-al szemben, nyilván számítottak egy kis garbage time játékidőre.
viszont Lawrence - Irving tandem (1-1 sack és 1-1 forced fumble) biztató
remélem Lee nem sérült meg komolyan (volt olyan pillanat, amikor húzta a lábát)
több mint 8 éve
Baileyről valami hír?
több mint 8 éve
Meggyőző győzelem volt. Azért ez a SF az elmúlt 5 meccsen összesen csak 13 ponttal kapott ki, sok csapat megszenvedett ellenük.
több mint 8 éve
Egyértelmű, hogy sose senkinek sérülést, de megvan, hogy Rodgers kulcscsont töréssel szállt ki az esti meccsből?ja, meg ehhez méz annyit, hogy nem biztos, hogy felszabadult egy hely, csak más jut be az NFCN-ből.