Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 8 éve
Elírta az anyakönyv vezető a nevét asszem. Stroke helyesen. Roger Stroke GoodellSzóval a draft jövőre Dallasban lesz. JFK-t Dallasban lőtték agyon. Goodell jelenti be a pickeket. Hmmm...És ő is háromnevű: Roger Stokoe Goodell
gyeek
Charlie Firpo
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
Lawrence szerdán csak limitáltan edzett, calf(vádli?) sérülés miatt. Kezdődik...
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
vasárnap Tony lesz a szakkommentátor a meccsen. azt hiszem, mindenképpen GamePass-szal nézem 😊
több mint 8 éve
Szóval a draft jövőre Dallasban lesz. JFK-t Dallasban lőtték agyon. Goodell jelenti be a pickeket. Hmmm...előtte el kell vinni három sarokkal odébb a six flagsbe, felültetni a hullámvasútra, és a pálya legmagasabb pontján lefékezni a szerelvényt.
gyeek
több mint 8 éve
Akkor nézzük azt a 6 meccset. KC - Eliottal is necces lenne
ATL - Julio es Ryan megrépáz minket a D kevés egy ilyen csapat ellen
PHI - fél kézzel már minden szurkolo az SB-t fogja jo lenne kicsit beleszarni a puncsostalba, de legyel L es a PO-ban adunk nekik
SD - historikusan szarok vagyunk ellenük
Két csiportmeccs WAS es szethullo Giants ellen.
Eliottal marad 3 meccs Raiders Seahawks es Eagles ellen.
Hat bazikemény meccs jön. Dak megmutathatja mennyire lehet terhelni meg a díszes edzői kabinet is. 4-2 ki kellene hozni ahhoz hogy legyen esélyünk a PO-hoz... necces finoman szólva
több mint 8 éve
Szóval a draft jövőre Dallasban lesz. JFK-t Dallasban lőtték agyon. Goodell jelenti be a pickeket. Hmmm...
gyeek
Szóval a draft jövőre Dallasban lesz. JFK-t Dallasban lőtték agyon. Goodell jelenti be a pickeket. Hmmm...És ő is háromnevű: Roger Stokoe Goodell
gyeek
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Szóval a draft jövőre Dallasban lesz. JFK-t Dallasban lőtték agyon. Goodell jelenti be a pickeket. Hmmm...
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
www.nfl.com/news/story/0ap3000000870468/article/nflpa-elliott-seeking-emergency-stay-of-rulingsemmi különös. 24 órát adott a bíró a fellebbezésre, ha nem csinál egyet az ügyvédi gárda, akkor indul a büntetés.
Akkor most MAF van?
ThundersNFL
csináltak, de szerintem innen már csak pofon a szarnak.
több mint 8 éve
Mindenesetre, Rogel Goodellnek a jó büdös kurva anyját!Lehet benne van,hogy JJ (teljesen jogosan) kiállt a Himnusz gyalázók ellen...
Nagyon remélem, hogy ezt valamikor, valamilyen módon még vissza fogja kapni az életben.
Úgy éreztem ez megkíván, egy külön hozzászólást!
Cowboykarcsi90
Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 8 éve
Akkor most MAF van?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
szerintem nem a CB,hanem az LB, S,Dt poszt a leggyengebb jelenleg ha mar trade.
több mint 8 éve
Csak a szokásos next season 😀na Ajayi-val az iggles a SuperBowl-ra hajtesküszöm annyira azt érzem, hogy Eagles most szétver mindenkit aztán baromi hamar kipottyannak. Így legyen 😉
valaki szóljon nekik, hogy ha az alapszakaszt megnyerik az nem elég, lásd Chiefs
rva
vajthod
De nem értem az elsö feltevést, nem mindenki a SBra hajt? Nem Ajayi miatt leszünk ott, ha silerül, csak az esélyt javítottunk.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 8 éve
Egyről beszélünk.Ha megnézed, és jól tudom, nem kell elküldeni senkit, mert 10 M marad idénről is, amit átgörgethetünk jövőre (bár nem pontosan tudom, ez hogy működik, de ha jól tudom a Browns is 100 M körüli cappel vágott neki az évnek a rollover capnak hála, és jövőre is ekörül lesznek, akárcsak a Frisco). Martin hosszabításával is lehet 25 M költőpénzünk a szokásos átstrukturálások nélkül is, ez elég lehet erre a 3 emberre. Egyébként jövőre még pont nyögjük Tony szerződését, ha jól emlé18-ban ő játszhat még 5. éves opcióval vagy ha nem is azzal játszik, annak az árával számolt a becslés, ami 9.3 millió, annál kb. 3 misivel lehet magasabb a cap száma max ha kap hosszútávút hamarabb.Martin-t is meg kell fizetni.17,7 millió helyet jósol nektek jövőre az OTC, abból 2 simán tartható.Irving 5 sack-nél tart ugy hogy el is volt meszelve. Taco kene hogy robbantson es nem lenne rossz.Ugyanakkor egyre fejvakarósabb, hogy hogy fogja a csapat megtartani a Lawrence-Irving-Hitchens FA hármast. Főleg, ha a két lineman így folytatja továbbra is.
Blevi
Ki kéne bogozni valahogy, hogy maradjon mindegyik. De a két bigman szerintem kb. must have.
Cowboykarcsi90
Teszem azt Witten visszavonul az 6,5 millió hely, egy Mayowa+Hanna cuttal még jönne 5.5 millió, szóval szvsz nem lehetetlen itt tartani mindhármat, ennyit számít h már nincs a cap alatt Romo szerződése.
empty taxi
100yard
empty taxi
kszem 9 M dead money formájában...
SBalázs
Annyiban fogalmaztam pongyolán h Romo szerződését még nyögi a cap, de akkor is ez kb. 10 milla spórolás ahhoz képest mint ha még aktív lenne.
Egyébként igen a 25 milla space rollover után sztem is reális.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Ha megnézed, és jól tudom, nem kell elküldeni senkit, mert 10 M marad idénről is, amit átgörgethetünk jövőre (bár nem pontosan tudom, ez hogy működik, de ha jól tudom a Browns is 100 M körüli cappel vágott neki az évnek a rollover capnak hála, és jövőre is ekörül lesznek, akárcsak a Frisco). Martin hosszabításával is lehet 25 M költőpénzünk a szokásos átstrukturálások nélkül is, ez elég lehet erre a 3 emberre. Egyébként jövőre még pont nyögjük Tony szerződését, ha jól emlé18-ban ő játszhat még 5. éves opcióval vagy ha nem is azzal játszik, annak az árával számolt a becslés, ami 9.3 millió, annál kb. 3 misivel lehet magasabb a cap száma max ha kap hosszútávút hamarabb.Martin-t is meg kell fizetni.17,7 millió helyet jósol nektek jövőre az OTC, abból 2 simán tartható.Irving 5 sack-nél tart ugy hogy el is volt meszelve. Taco kene hogy robbantson es nem lenne rossz.Ugyanakkor egyre fejvakarósabb, hogy hogy fogja a csapat megtartani a Lawrence-Irving-Hitchens FA hármast. Főleg, ha a két lineman így folytatja továbbra is.
Blevi
Ki kéne bogozni valahogy, hogy maradjon mindegyik. De a két bigman szerintem kb. must have.
Cowboykarcsi90
Teszem azt Witten visszavonul az 6,5 millió hely, egy Mayowa+Hanna cuttal még jönne 5.5 millió, szóval szvsz nem lehetetlen itt tartani mindhármat, ennyit számít h már nincs a cap alatt Romo szerződése.
empty taxi
100yard
empty taxi
kszem 9 M dead money formájában...
több mint 8 éve
V. Davis nekünk nem fér bele? Nem tudom hogy satyo,most hogy áll. + esetleg kit rakunk ki

több mint 8 éve
Volt már ott egy jó futó akivel nem tudtak mit kezdeni, bizonyos Murray. Attól hogy papíron jól hangzik még nem biztos hogy jó is lesz. Egyébként eddig idén nincs nagy szezonja Ajayi-nak.na Ajayi-val az iggles a SuperBowl-ra hajthuh szép fogás, eddig sem voltak gyengék...
valaki szóljon nekik, hogy ha az alapszakaszt megnyerik az nem elég, lásd Chiefs
rva
Miamit nem értem.. delfint kínozhatott vagy nem tudom..
Am elsőre az ugrott be, hogy az élet kiegyenlít
Nálunk mínusz minőségi RB eagles plussz minőségi RB = így megmaradt a csoporton belüli balance. 😊
beltazor
több mint 8 éve
na Ajayi-val az iggles a SuperBowl-ra hajthuh szép fogás, eddig sem voltak gyengék...
rva
Miamit nem értem.. delfint kínozhatott vagy nem tudom..
Am elsőre az ugrott be, hogy az élet kiegyenlít
Nálunk mínusz minőségi RB eagles plussz minőségi RB = így megmaradt a csoporton belüli balance. 😊

több mint 8 éve
na Ajayi-val az iggles a SuperBowl-ra hajtesküszöm annyira azt érzem, hogy Eagles most szétver mindenkit aztán baromi hamar kipottyannak. Így legyen 😉
rva
több mint 8 éve
na Ajayi-val az iggles a SuperBowl-ra hajtvalaki szóljon nekik, hogy ha az alapszakaszt megnyerik az nem elég, lásd Chiefs
több mint 8 éve
Irving 5 sack-nél tart ugy hogy el is volt meszelve. Taco kene hogy robbantson es nem lenne rossz.összesen két DE posztod van, ráadásul ilyen rotáció mellett az is csoda, hogy ennyi sack van egyáltalán per kopf.
Blevi
Taco ha addigra belenő a cipőjébe mire Lawrence második szerződése lejár, akkor jók vagyunk.
McFadden nyilván azért volt eddig bubis fóliában a polc tetején, hogy legyen hova nyúlni ha baj van. Most, hogy van baj, majd leveszik és kicsomagolják.
több mint 8 éve
18-ban ő játszhat még 5. éves opcióval vagy ha nem is azzal játszik, annak az árával számolt a becslés, ami 9.3 millió, annál kb. 3 misivel lehet magasabb a cap száma max ha kap hosszútávút hamarabb.Martin-t is meg kell fizetni.17,7 millió helyet jósol nektek jövőre az OTC, abból 2 simán tartható.Irving 5 sack-nél tart ugy hogy el is volt meszelve. Taco kene hogy robbantson es nem lenne rossz.Ugyanakkor egyre fejvakarósabb, hogy hogy fogja a csapat megtartani a Lawrence-Irving-Hitchens FA hármast. Főleg, ha a két lineman így folytatja továbbra is.
Blevi
Cowboykarcsi90
empty taxi
100yard

Madden hates me.
több mint 8 éve
McFadden-ről tud valaki valamit? Miért volt inaktív? Remélem jön vissza, mert Smith kevés lehet. Én Alf-ban nem sokat látok.A falemberek meg végre mutattak valamit egy csere OL ellen. ennek inkàbb örüljünk, szerződés? Hol van az még.
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Martin-t is meg kell fizetni.17,7 millió helyet jósol nektek jövőre az OTC, abból 2 simán tartható.Irving 5 sack-nél tart ugy hogy el is volt meszelve. Taco kene hogy robbantson es nem lenne rossz.Ugyanakkor egyre fejvakarósabb, hogy hogy fogja a csapat megtartani a Lawrence-Irving-Hitchens FA hármast. Főleg, ha a két lineman így folytatja továbbra is.
Blevi
Cowboykarcsi90
empty taxi
több mint 8 éve
17,7 millió helyet jósol nektek jövőre az OTC, abból 2 simán tartható.Irving 5 sack-nél tart ugy hogy el is volt meszelve. Taco kene hogy robbantson es nem lenne rossz.Ugyanakkor egyre fejvakarósabb, hogy hogy fogja a csapat megtartani a Lawrence-Irving-Hitchens FA hármast. Főleg, ha a két lineman így folytatja továbbra is.
Blevi
Cowboykarcsi90

Madden hates me.
több mint 8 éve
Pedig őket meg kellene tartani, mert az látszik hogy jó passz siettető nem terem minden bokorban, és a draft után is kell pár év mire beletanulnak az nfl-be. A legjobb korban vannak elég nehéz lesz őket megfizetni.Irving 5 sack-nél tart ugy hogy el is volt meszelve. Taco kene hogy robbantson es nem lenne rossz.Ugyanakkor egyre fejvakarósabb, hogy hogy fogja a csapat megtartani a Lawrence-Irving-Hitchens FA hármast. Főleg, ha a két lineman így folytatja továbbra is.
Blevi
Cowboykarcsi90
De azért még ne mondjunk le a szezonról és ne kezdjünk az offseasonról beszélni. 😊 Még bőven van esélyünk a PO-ra.