Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 8 éve
érdekes, hogy Jarwin minek kell az igglesnek?Lehet pont Moore kellett nekik. Ezzel a trükkel akarták megszerezni.
rva
több mint 8 éve
Ha Rico visszajön IR-ről akkor lassan már csak TE-kből is ki tudunk állítani egy csapatot.a Moore megtette a kötelességét, a Moore mehet?KaptadDamontre Moore elküldve, Nugent a beugró rúgó.A másikat kellett volna.
Moore sajnos várható volt.
Charlie Firpo
100yard
Charlie Firpo
de ha három irányító van átlagban egy rosteren, akkor harmadik számú irányító nekünk nem Kellen-e?
bocs, vége a szóvicceknek 😊
viszont ha az Iggles nem akarja megszerezni Blake Jarwint a PS-ből, akkor még most is nálunk lenne
slowmotion
több mint 8 éve
érdekes, hogy Jarwin minek kell az igglesnek?
több mint 8 éve
a Moore megtette a kötelességét, a Moore mehet?KaptadDamontre Moore elküldve, Nugent a beugró rúgó.A másikat kellett volna.
Charlie Firpo
100yard
Charlie Firpo
de ha három irányító van átlagban egy rosteren, akkor harmadik számú irányító nekünk nem Kellen-e?
bocs, vége a szóvicceknek 😊
viszont ha az Iggles nem akarja megszerezni Blake Jarwint a PS-ből, akkor még most is nálunk lenne
több mint 8 éve
KaptadDamontre Moore elküldve, Nugent a beugró rúgó.A másikat kellett volna.
Charlie Firpo
100yard
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
247sports.com/nfl/dallas-cowboys/Bolt/Dallas-Cowboys-QB-Dak-Prescott-is-an-MVP-candidate-in-2017-just--109441775Kis összehasonlítás Wentz és DAK között.
több mint 8 éve
Én nem értek hozzá. Biztos pontatlanul fogalmaztam: Jones most vélhetően SS-t fog játszani. De Majd Ertz ellen is a két sasos meccsen, a főnökök ellen is szerintem Kelce-t fogja árnyékként kísérni.Kijavíthat aki nálam jobban ért hozzá, de szerintem nem kizárólag az SS dolga a TE basztatása coverban.Én konkrétan úgy emlékszem, tavaly mindkét meccsen Reed-et fogta Jones.Awuzie lehet hogy FS inkább, de Byron Jones is azt játszik jelenleg.Az SF meccsen Jonest sokat láttam SS szerepben. Egyébként én úgy olvastam Awuzie-t szeretnék egy amolyan hibrid LB/SS szerepbe akit rá lehet tenni TE-kre is.
Nem is akarom elképzelni ha Heath lenne, a remekül megválasztott szögeivel, meg a biztos szereléseivel...
Cowboykarcsi90
100yard
Charlie Firpo
Nálunk meg szerintem kimondottan azért teszi ezt Byron Jones, mert egyszerűen Ő a legjobb cover safety a csapatban. Nem pedig azért mert Ő a strong safety és ezért neki “kell” fogni az aktuális TE-ket.
Népszerű most Heathet ekézni és rá is szolgált, de a szomorú realitás, hogy bármelyik lieblingünk kerülne a helyére hirtelen (újonc), sanszos hogy rosszabbul játszana mint Heath. Nagyon nagy leolvadás kellene a részéről, hogy valaki mást állítsanak a kezdőbe. A következő edzőtáborra már alakult egy Heath v. Woods párharc mondjuk.Én alapvetően egyébként bírom Heathet, egy fasza kis role player, mindenben egy kicsit jó. Az látszik idén, hogy a kezdő szerep sok neki. Én se azt mondom, hogy pl. egy az egyben Woods át tudná venni a helyét, de miért nem osztják meg jobban a snapp számokat?
gyeek
Szerintem az igenis tarthatlan, hogy pont a fentebb említett Jones mögött, Heathnek van mérföldekkel a legtöbb snappje a védelemben. Majd minden playnél pályán van.
Cowboykarcsi90
Csak erree gondoltam.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Ez is jogos, csak fájó nézni, ahogy hibázik Heath. És most megint erős meccsek jönnek jó QB-vel és elkapókkal, nem fog beleférni a sok rontott szerelés/szögválasztás/játékhívási v. helyezkedési hiba.Szerintem kíváncsiak, hogy képes-e kijavítani a hibákat. Ezt a szezont neki adták, nála is marad, nem ennél a csapatnál szokták úgy variálni a kezdőket mint Clevelandben a Qb-kat -- még ha jól is jönne valami gyors frissítés. A legutóbbi ilyen Freevel és Parnellel történt, az meg már mondhatni régen volt.Népszerű most Heathet ekézni és rá is szolgált, de a szomorú realitás, hogy bármelyik lieblingünk kerülne a helyére hirtelen (újonc), sanszos hogy rosszabbul játszana mint Heath. Nagyon nagy leolvadás kellene a részéről, hogy valaki mást állítsanak a kezdőbe. A következő edzőtáborra már alakult egy Heath v. Woods párharc mondjuk.Én alapvetően egyébként bírom Heathet, egy fasza kis role player, mindenben egy kicsit jó. Az látszik idén, hogy a kezdő szerep sok neki. Én se azt mondom, hogy pl. egy az egyben Woods át tudná venni a helyét, de miért nem osztják meg jobban a snapp számokat?
gyeek
Szerintem az igenis tarthatlan, hogy pont a fentebb említett Jones mögött, Heathnek van mérföldekkel a legtöbb snappje a védelemben. Majd minden playnél pályán van.
Cowboykarcsi90
gyeek
A szitu persze nem azt jelenti, hogy Woods jobb lenne, én inkább abban reményekedem, hogy egy teljesen egészséges Chido jobb lenne. De erre semmiféle biztosíték nincs.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Szerintem kíváncsiak, hogy képes-e kijavítani a hibákat. Ezt a szezont neki adták, nála is marad, nem ennél a csapatnál szokták úgy variálni a kezdőket mint Clevelandben a Qb-kat -- még ha jól is jönne valami gyors frissítés. A legutóbbi ilyen Freevel és Parnellel történt, az meg már mondhatni régen volt.Népszerű most Heathet ekézni és rá is szolgált, de a szomorú realitás, hogy bármelyik lieblingünk kerülne a helyére hirtelen (újonc), sanszos hogy rosszabbul játszana mint Heath. Nagyon nagy leolvadás kellene a részéről, hogy valaki mást állítsanak a kezdőbe. A következő edzőtáborra már alakult egy Heath v. Woods párharc mondjuk.Én alapvetően egyébként bírom Heathet, egy fasza kis role player, mindenben egy kicsit jó. Az látszik idén, hogy a kezdő szerep sok neki. Én se azt mondom, hogy pl. egy az egyben Woods át tudná venni a helyét, de miért nem osztják meg jobban a snapp számokat?
gyeek
Cowboykarcsi90
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
Kijavíthat aki nálam jobban ért hozzá, de szerintem nem kizárólag az SS dolga a TE basztatása coverban.Én konkrétan úgy emlékszem, tavaly mindkét meccsen Reed-et fogta Jones.Awuzie lehet hogy FS inkább, de Byron Jones is azt játszik jelenleg.Az SF meccsen Jonest sokat láttam SS szerepben. Egyébként én úgy olvastam Awuzie-t szeretnék egy amolyan hibrid LB/SS szerepbe akit rá lehet tenni TE-kre is.
Nem is akarom elképzelni ha Heath lenne, a remekül megválasztott szögeivel, meg a biztos szereléseivel...
Cowboykarcsi90
100yard
Charlie Firpo
Nálunk meg szerintem kimondottan azért teszi ezt Byron Jones, mert egyszerűen Ő a legjobb cover safety a csapatban. Nem pedig azért mert Ő a strong safety és ezért neki “kell” fogni az aktuális TE-ket.
Népszerű most Heathet ekézni és rá is szolgált, de a szomorú realitás, hogy bármelyik lieblingünk kerülne a helyére hirtelen (újonc), sanszos hogy rosszabbul játszana mint Heath. Nagyon nagy leolvadás kellene a részéről, hogy valaki mást állítsanak a kezdőbe. A következő edzőtáborra már alakult egy Heath v. Woods párharc mondjuk.Én alapvetően egyébként bírom Heathet, egy fasza kis role player, mindenben egy kicsit jó. Az látszik idén, hogy a kezdő szerep sok neki. Én se azt mondom, hogy pl. egy az egyben Woods át tudná venni a helyét, de miért nem osztják meg jobban a snapp számokat?
gyeek
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
Népszerű most Heathet ekézni és rá is szolgált, de a szomorú realitás, hogy bármelyik lieblingünk kerülne a helyére hirtelen (újonc), sanszos hogy rosszabbul játszana mint Heath. Nagyon nagy leolvadás kellene a részéről, hogy valaki mást állítsanak a kezdőbe. A következő edzőtáborra már alakult egy Heath v. Woods párharc mondjuk.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
Én konkrétan úgy emlékszem, tavaly mindkét meccsen Reed-et fogta Jones.Awuzie lehet hogy FS inkább, de Byron Jones is azt játszik jelenleg.Az SF meccsen Jonest sokat láttam SS szerepben. Egyébként én úgy olvastam Awuzie-t szeretnék egy amolyan hibrid LB/SS szerepbe akit rá lehet tenni TE-kre is.
Cowboykarcsi90
100yard
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Awuzie lehet hogy FS inkább, de Byron Jones is azt játszik jelenleg.Az SF meccsen Jonest sokat láttam SS szerepben. Egyébként én úgy olvastam Awuzie-t szeretnék egy amolyan hibrid LB/SS szerepbe akit rá lehet tenni TE-kre is.
Cowboykarcsi90
több mint 8 éve
Awuzie lehet hogy FS inkább, de Byron Jones is azt játszik jelenleg. Nem is akarom elképzelni ha Heath lenne, a remekül megválasztott szögeivel, meg a biztos szereléseivel...
több mint 8 éve
Inkább FS matéria Chido is szerintem.
több mint 8 éve
Nem SS? Tankönyvileg mármint, mert ő fogja a TE-ket. Én is FS-nek gondolnám Chido-t.Jones az FS, őt ne is nagyon borogassuk onnan, Heath helyén viszont én is szivesen kipróbálnám.Amig a Lee-Hitchens és a Lawrence-Irving duók rendelkezésre állnak, addig én bizakodó vagyok a védelemmel kapcsolatban. A multhéten voltak először így együtt a pályán idén, meg is látszott. Nyilván nem fogják a ‘Skinst 10 ponton tartani, de képesek lehetnek kontrollálni Cousinsékat.Úgy-gy, plusz még a háromból legalább két CB-nek (Brown, Jourdan és Scandrick) kellene jó formában lenniük. Meggyógyulhatna már Chido, jöhetne FS-be.
Cowboykarcsi90
Charlie Firpo
Cowboykarcsi90
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Jones az FS, őt ne is nagyon borogassuk onnan, Heath helyén viszont én is szivesen kipróbálnám.Amig a Lee-Hitchens és a Lawrence-Irving duók rendelkezésre állnak, addig én bizakodó vagyok a védelemmel kapcsolatban. A multhéten voltak először így együtt a pályán idén, meg is látszott. Nyilván nem fogják a ‘Skinst 10 ponton tartani, de képesek lehetnek kontrollálni Cousinsékat.Úgy-gy, plusz még a háromból legalább két CB-nek (Brown, Jourdan és Scandrick) kellene jó formában lenniük. Meggyógyulhatna már Chido, jöhetne FS-be.
Cowboykarcsi90
Charlie Firpo
több mint 8 éve
Amig a Lee-Hitchens és a Lawrence-Irving duók rendelkezésre állnak, addig én bizakodó vagyok a védelemmel kapcsolatban. A multhéten voltak először így együtt a pályán idén, meg is látszott. Nyilván nem fogják a ‘Skinst 10 ponton tartani, de képesek lehetnek kontrollálni Cousinsékat.Úgy-gy, plusz még a háromból legalább két CB-nek (Brown, Jourdan és Scandrick) kellene jó formában lenniük. Meggyógyulhatna már Chido, jöhetne FS-be.
Cowboykarcsi90
Bónusz: Ez milyen adat már - Per Pro Football Focus, Dak Prescott's 154.4 QB rating when targeting Brice Butler is the highest for any receiver with at least 10 targets.
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Amig a Lee-Hitchens és a Lawrence-Irving duók rendelkezésre állnak, addig én bizakodó vagyok a védelemmel kapcsolatban. A multhéten voltak először így együtt a pályán idén, meg is látszott. Nyilván nem fogják a ‘Skinst 10 ponton tartani, de képesek lehetnek kontrollálni Cousinsékat.
több mint 8 éve
ha nem tudjuk tartani a futást, akkor Cousins szétdobál screenekkel ... főleg ha Jaylon ragad coverage-benMár, ha tudjuk tartani a futást, nem?
rva
Remélem Hitch már 100%-os, Jaylon pedig csak néha jön fel, Lee meg bemondja a jó sémát.
Jourdan viszont újra villoghat. Safety viszont engem megint érdekelne: Byron mellett (aki Reed-re tapad majd), ki játszik? Meg merik-.e lépni, hogy Heath csak csere?
Irving egyébként jól nyomja be a falat középen, így a qb-nak mindig oldalra kell lépnie, ott meg jön a Tank.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
ha nem tudjuk tartani a futást, akkor Cousins szétdobál screenekkel ... főleg ha Jaylon ragad coverage-ben
több mint 8 éve
Ash és Price voltak az elsőszámú cserék azt is olvastam. Nem voltak rosszak.Sőt ahogy olvastam Collins most többet volt NT mint eddig.Collins mellett ki volt most a Dt? Irving v Crawford? v rotálás volt mind2?Alapvetően Irving, de azért Marinelli rotálta is őket. Pl. DLAW a sacket jobbról szerezte.
Kroos
100yard
100yard
több mint 8 éve
Sőt ahogy olvastam Collins most többet volt NT mint eddig.Collins mellett ki volt most a Dt? Irving v Crawford? v rotálás volt mind2?Alapvetően Irving, de azért Marinelli rotálta is őket. Pl. DLAW a sacket jobbról szerezte.
Kroos
100yard
több mint 8 éve
Collins mellett ki volt most a Dt? Irving v Crawford? v rotálás volt mind2?Alapvetően Irving, de azért Marinelli rotálta is őket. Pl. DLAW a sacket jobbról szerezte.
Kroos
több mint 8 éve
Collins mellett ki volt most a Dt? Irving v Crawford? v rotálás volt mind2?