Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 8 éve
Pont erről a jogi kiskapuról írtak a héten, hogy az utolós esély.Viszont nem edzett, most érkezett meg a Star-ba, az se nagy előny, meg ez az állíndó bizonytalanság.
Mondjuk inkább így, mint nem! 😊
(A BTB-s kollégék a meccstippelésnél már tudták, hogy játszani fog, hehe)
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Tudjátok, mint mikor tépdesed a virágszirmokat a klasszikus mondókával 😀
több mint 8 éve
Szeret - nem szeret, szeret - nem szeret...Lassan olyan, mint egy brazil szappanopera.
Gyűjtsünk most is, mint anno Isaura felszabadítására!
több mint 8 éve
dallas szurkolóként is azt kell mondjam ez kezd nevetségessé válniha az egészet az offseason-ben művelték volna, akkor azt mondom rendben, menjen csak a jogi csatározás.
de így a szezonon belül ez tuti zavaró lehet mindenki számáraa dallasi oldalon, és a liga meg kezdi nevetségessé tenni az egész ügyet és vele együtt saját magát.
több mint 8 éve
Vicc. mostanra már leülhette volna a büntetést, ehelyett hétről hétre eljátsszák ezt a paródiát.
több mint 8 éve
Ne már ez teljesen komolytalan..Már jó pár hete az 😀
Blevi
több mint 8 éve
Ne már ez teljesen komolytalan..
több mint 8 éve
És akko’ most e meddig?
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
Elliott fog futni😊 Mondjuk nem biztos, hogy jó, hogy húzzák halasztják. Jobb lett volna mielőbb letudni.
több mint 8 éve
Meg is kapta, játszani fog... Joke ami megy.
több mint 8 éve
ellenünk teljesen mindegy ki fut, garantáljuk a nagy napjátMcFadden vagy Smith lesz a második számú futótok Morris mögött?Az elején még biztos RunDMC. Aztán ha nagyon nem megy neki, vagy Smith fog hasítani annyira, lehet változás.
davemayer
De igazából még Morris “kezdősége” sincs kőbe vésve, most megkapja mert Ő kapta eddig is a vipelések javát Elliott mögött. Szerintem kelleni fog 1-2 meccs, hogy a stáb ráérezten a megfelelő osztásra. Meglepődnék, ha mindegy egyből faszán müködne így ahogy most el van képzlve, nem kellene semmit sem változtatni.
Cowboykarcsi90
több mint 8 éve
www.cbssports.com/nfl/news/ezekiel-elliott-asks-court-for-administrative-stay-that-would-allow-him-to-play-sunday/?linkId=44253467Komolyan kezd már nagyon gáz lenni....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
a futások nagy részét Morris fogja kapni, McFadden inkébb blokkolni jön majd beigen ezért is kérdezem, hogy melyiket válasszamMcFadden vagy Smith lesz a második számú futótok Morris mögött?Én Smith , McFadden sorrendet olvastam a yahoo fantasy ligákban 😊
davemayer
ThundersNFL
davemayer
szerintem is Morris, Smith, McFadden lesz a sorrend ha a futást nézem
snapek számában nyilván más lesz majd, de az a Fantasy-ben nem számít
több mint 8 éve
igen ezért is kérdezem, hogy melyiket válasszamMcFadden vagy Smith lesz a második számú futótok Morris mögött?Én Smith , McFadden sorrendet olvastam a yahoo fantasy ligákban 😊
davemayer
ThundersNFL
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 8 éve
McFadden vagy Smith lesz a második számú futótok Morris mögött?Az elején még biztos RunDMC. Aztán ha nagyon nem megy neki, vagy Smith fog hasítani annyira, lehet változás.
davemayer
De igazából még Morris “kezdősége” sincs kőbe vésve, most megkapja mert Ő kapta eddig is a vipelések javát Elliott mögött. Szerintem kelleni fog 1-2 meccs, hogy a stáb ráérezten a megfelelő osztásra. Meglepődnék, ha mindegy egyből faszán müködne így ahogy most el van képzlve, nem kellene semmit sem változtatni.
több mint 8 éve
McFadden vagy Smith lesz a második számú futótok Morris mögött?Én Smith , McFadden sorrendet olvastam a yahoo fantasy ligákban 😊
davemayer
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
McFadden vagy Smith lesz a második számú futótok Morris mögött?
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 8 éve
Érdekes pick-ek. Mit lát a 10-ből 8, amit én nem? www.bloggingtheboys.com/2017/11/2/16597262/week-9-nfl-staff-picks-can-the-cowboys-beat-the-6-2-chiefs-without-ezekiel-elliott1, a Denver elleni meccset leszámítva minden meccsen minimum partiban voltunk, és csak két olyat vesztettünk el, ahol Lee nem játszott. most elvileg fog.
Wong
2, a close call-ok előbb-utóbb kiegyenlítik egymást, úgyhogy ideje lenne egyszer felénk billennie a mérlegnek
3, amikor Romo közvetítette a Chiefs meccsét, akkor mindig kikaptak, nyugodtan kitarthat még a trend 😊
több mint 8 éve
Érdekes pick-ek. Mit lát a 10-ből 8, amit én nem? www.bloggingtheboys.com/2017/11/2/16597262/week-9-nfl-staff-picks-can-the-cowboys-beat-the-6-2-chiefs-without-ezekiel-elliottSzokásos BTB-os hurrá optimizmus. Én az ilyen meccs meg szezon előtti várakozásikat sose olvasom.
Wong
több mint 8 éve
Érdekes pick-ek. Mit lát a 10-ből 8, amit én nem? www.bloggingtheboys.com/2017/11/2/16597262/week-9-nfl-staff-picks-can-the-cowboys-beat-the-6-2-chiefs-without-ezekiel-elliottSzerintem azt ( persze aztán nem biztos ), hogy két nagyon hasonló fizikális csapat. Erős futójátékra épített offense, és nem túl erős deffense. Bármily furcsa a Kansas deffense majdnem ligautolsó. Szerintem az hogy otthon játszunk pont elég a "kicsit esélyesebb" minősítése két ilyen hasonló csapat esetében.
Wong
több mint 8 éve
Érdekes pick-ek. Mit lát a 10-ből 8, amit én nem? www.bloggingtheboys.com/2017/11/2/16597262/week-9-nfl-staff-picks-can-the-cowboys-beat-the-6-2-chiefs-without-ezekiel-elliott
több mint 8 éve
a Fedexen évek óta szar a talaj. nem is pálya az, hanem libalegelő - illetve még annak is csak nagy hunyorítással megy csak el.Lawrence szerdán csak limitáltan edzett, calf(vádli?) sérülés miatt. Kezdődik...Elég mély lehetett a talaj a meccsen ott Washington-ban, nem véletlenül dőltek ki a rézbőrűektől is.
Cowboykarcsi90
Bízzunk benne, hogy mindenki harcra képes lesz.
Charlie Firpo
lassan már nem is az lesz az első helyen a játékosok személyes érdemeinek felsorolásánál, hogy hányszoros bajnokok, hanem hogy hányszor játszottak D.C.-ben anélkül, hogy megsérültek volna.
több mint 8 éve
Lawrence szerdán csak limitáltan edzett, calf(vádli?) sérülés miatt. Kezdődik...Elég mély lehetett a talaj a meccsen ott Washington-ban, nem véletlenül dőltek ki a rézbőrűektől is.
Cowboykarcsi90
Bízzunk benne, hogy mindenki harcra képes lesz.
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Meglátjuk, ha a mai injury reporton is szerepelni fog, az már jelent valamit. Gondolom játszani fog tudni nem ez a kérdés, csak ugye nem mindegy milyen hatékonyan.Lawrence szerdán csak limitáltan edzett, calf(vádli?) sérülés miatt. Kezdődik...elég sokan vannak a sérült listán, Dez is térddel pölö
Cowboykarcsi90
rva
több mint 8 éve
Lawrence szerdán csak limitáltan edzett, calf(vádli?) sérülés miatt. Kezdődik...elég sokan vannak a sérült listán, Dez is térddel pölö
Cowboykarcsi90