Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 8 éve
Irving 5 sack-nél tart ugy hogy el is volt meszelve. Taco kene hogy robbantson es nem lenne rossz.Ugyanakkor egyre fejvakarósabb, hogy hogy fogja a csapat megtartani a Lawrence-Irving-Hitchens FA hármast. Főleg, ha a két lineman így folytatja továbbra is.
Blevi
Ki kéne bogozni valahogy, hogy maradjon mindegyik. De a két bigman szerintem kb. must have.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
Irving 5 sack-nél tart ugy hogy el is volt meszelve. Taco kene hogy robbantson es nem lenne rossz.
több mint 8 éve
Mindenesetre, Rogel Goodellnek a jó büdös kurva anyját! Nagyon remélem, hogy ezt valamikor, valamilyen módon még vissza fogja kapni az életben.
Úgy éreztem ez megkíván, egy külön hozzászólást!
több mint 8 éve
Akkor ennyi volt idénre. Nem hiszem hogy harcban tudunk lenni a PO-ért nélküle. Tartom hogy az Offense kesz lenne nagy dolgokra jovore a vedelemnek szintet kell lepni.Evan’
Marad a remenykedes hatha kihuzzuk nelkule.
Blevi
Az első három meccs lesz a víz vàlasztó, ott eldől. A másik három (jelenleg) negatív mérlegű csapatok ellen lesz.
Nem sok jóra lehet számítani.
több mint 8 éve
Akkor ennyi volt idénre. Nem hiszem hogy harcban tudunk lenni a PO-ért nélküle. Tartom hogy az Offense kesz lenne nagy dolgokra jovore a vedelemnek szintet kell lepni.Marad a remenykedes hatha kihuzzuk nelkule.
több mint 8 éve
Zeke megkezdi az eltiltását:

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
mert a bíró nem azt fújja, amt látott, hanem amit gondol, hogy látottigen, azért írtam az 50/50-et, hogy mindketten használták a kezüketa kézhasználat az oda-vissza ment, szerintem nem is azért dobták rá a zászlót, hanem mert a Skinses csávó elvesztette az egyensúlyát/csinált egy szép flopot (megfelelő válasz aláhúzandó). pont akkor nem ment már a karate, amikor a receiver gondtalanul elkaphatta volna a labdát.Meg ami még nem nagyon értékelhető az a bírók ténykedése. Ráadásul kulcs szituációkban helyezték maguk előtérbe ( Zeke TD, 4-10 pass interference, holdingok nálunk, ott meg semmi).a visszafújt Zeke TD előtti Tyron holding az durva volt, mert Tyron keze belül volt és úgy tudtam eddig az nem holding. ráadásul ez minden meccsen megtörténik többször, így azt az egy esetet kivenni és büntetést benyelni érte kifejezetten vérlázító szerintem
Nem mondom hogy nem volt egyik se véleményes,de azért eléggé ellenünk fújtak szerintem.
100yard
az Anthony Brown-ra bedobott PI az inkább volt véleményes, de én mondjuk a visszanézés után azt sem adtam volna meg (50/50 volt a kézhasználat)
rva
slowmotion
így csodálkozom, hogy miért lett zászló, hogy az elkapó elesik a saját lábában, a bíró orra előtt ráadásul...
mindegy, már nem számít, de következő meccseken ilyet azért ne kapjunk többet
rva
több mint 8 éve
igen, azért írtam az 50/50-et, hogy mindketten használták a kezüketa kézhasználat az oda-vissza ment, szerintem nem is azért dobták rá a zászlót, hanem mert a Skinses csávó elvesztette az egyensúlyát/csinált egy szép flopot (megfelelő válasz aláhúzandó). pont akkor nem ment már a karate, amikor a receiver gondtalanul elkaphatta volna a labdát.Meg ami még nem nagyon értékelhető az a bírók ténykedése. Ráadásul kulcs szituációkban helyezték maguk előtérbe ( Zeke TD, 4-10 pass interference, holdingok nálunk, ott meg semmi).a visszafújt Zeke TD előtti Tyron holding az durva volt, mert Tyron keze belül volt és úgy tudtam eddig az nem holding. ráadásul ez minden meccsen megtörténik többször, így azt az egy esetet kivenni és büntetést benyelni érte kifejezetten vérlázító szerintem
Nem mondom hogy nem volt egyik se véleményes,de azért eléggé ellenünk fújtak szerintem.
100yard
az Anthony Brown-ra bedobott PI az inkább volt véleményes, de én mondjuk a visszanézés után azt sem adtam volna meg (50/50 volt a kézhasználat)
rva
slowmotion
így csodálkozom, hogy miért lett zászló, hogy az elkapó elesik a saját lábában, a bíró orra előtt ráadásul...
mindegy, már nem számít, de következő meccseken ilyet azért ne kapjunk többet
több mint 8 éve
Zeke ügy kapcsán mikor lesz végleges döntés?Valamikor ma jön a döntés(elvileg) a bírónőtől, hogy Elliott játszhatja e amig az ügye “átmegy” a bíróságon(ez jelentené azt ugye, hogy valószínűleg az idei szezont végig játszhatja aztán az offseasonba eldől mi lesz ‘18ban), vagy elkezdi vasárnaptól a 6 meccses eltíltást.
vajthod
több mint 8 éve
Zeke ügy kapcsán mikor lesz végleges döntés?
több mint 8 éve
a kézhasználat az oda-vissza ment, szerintem nem is azért dobták rá a zászlót, hanem mert a Skinses csávó elvesztette az egyensúlyát/csinált egy szép flopot (megfelelő válasz aláhúzandó). pont akkor nem ment már a karate, amikor a receiver gondtalanul elkaphatta volna a labdát.Meg ami még nem nagyon értékelhető az a bírók ténykedése. Ráadásul kulcs szituációkban helyezték maguk előtérbe ( Zeke TD, 4-10 pass interference, holdingok nálunk, ott meg semmi).a visszafújt Zeke TD előtti Tyron holding az durva volt, mert Tyron keze belül volt és úgy tudtam eddig az nem holding. ráadásul ez minden meccsen megtörténik többször, így azt az egy esetet kivenni és büntetést benyelni érte kifejezetten vérlázító szerintem
100yard
rva
több mint 8 éve
Meg ami még nem nagyon értékelhető az a bírók ténykedése. Ráadásul kulcs szituációkban helyezték maguk előtérbe ( Zeke TD, 4-10 pass interference, holdingok nálunk, ott meg semmi).a visszafújt Zeke TD előtti Tyron holding az durva volt, mert Tyron keze belül volt és úgy tudtam eddig az nem holding. ráadásul ez minden meccsen megtörténik többször, így azt az egy esetet kivenni és büntetést benyelni érte kifejezetten vérlázító szerintem
100yard
több mint 8 éve
Küzdelmes kis meccs volt. A körülmények finoman szólva se voltak ideálisak. Minden ilyen meccsen a szerencse szerepe jelentősen felértékelődik. Azért fontos hogy a W megvan, A többi meg talán annyira nem is fontos, illetve nem is nagyon értékelhető.Meg ami még nem nagyon értékelhető az a bírók ténykedése. Ráadásul kulcs szituációkban helyezték maguk előtérbe ( Zeke TD, 4-10 pass interference, holdingok nálunk, ott meg semmi).
A lényeg ahogy írtam a győzelem, mert a csoport győzelem eléggé messze van most, és a WC is keménynek tűnik.
több mint 8 éve
Magyar idő szerint kedd este 9 a deadline.Van valaki, aki kb. normális áron megszerezhető? De amugy sztem multhét volt a trade deadline. Vagy ehét? Nem tudom.Na hát a lényeg ugye a győzelem, de nem tetszett most a csapat. A támadósortol rengeteg volt a büntetés, a védelem meg.... oké a 19 pont nem néz ki rosszul, de egy olyan támadófal ellen játszottak már a végén, ahol kb. a szertáros volt a kezdő center. Majdnem sikerült vissza engedni a Skinst a meccsbe. Az a missed tackle Thompsonon Woodstól 4th down-on... A két elejtett pick...Plusz egy trade CB-ért?
Na mindegy, élvezzük ki hogy ujra pozitív mérlegű a csapat, mert ki tudja meddig fog tartani.
Holnap nagy nap.
Cowboykarcsi90
Charlie Firpo
Cowboykarcsi90
CB-k közül mostanában Vontae Davis szerepelt tradepletykákban.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
blokkok nélkül, monszun közepén mégis mit kellett volna csinálnia? ha meg továbbmegy, és az egyik frontális ütközésben elejti a labdát, akkor meg azért veszik elő.Van valaki, aki kb. normális áron megszerezhető? De amugy sztem multhét volt a trade deadline. Vagy ehét? Nem tudom.Na hát a lényeg ugye a győzelem, de nem tetszett most a csapat. A támadósortol rengeteg volt a büntetés, a védelem meg.... oké a 19 pont nem néz ki rosszul, de egy olyan támadófal ellen játszottak már a végén, ahol kb. a szertáros volt a kezdő center. Majdnem sikerült vissza engedni a Skinst a meccsbe. Az a missed tackle Thompsonon Woodstól 4th down-on... A két elejtett pick...Plusz egy trade CB-ért?
Na mindegy, élvezzük ki hogy ujra pozitív mérlegű a csapat, mert ki tudja meddig fog tartani.
Holnap nagy nap.
Cowboykarcsi90
Charlie Firpo
twitter.com/_joeyhayden/status/924780544231198720Amilyen baró kis picknek tűnt áprilisban, szegény eddig pozitív dologgal nem tudta felhívni magára a figyelmet.
gyeek
Azért az tetszett amikor Aikman is mondta, hogy “Switzer mit csinál a kickoffnál, letérdel a huszason??” 😀
Cowboykarcsi90
több mint 8 éve
Van valaki, aki kb. normális áron megszerezhető? De amugy sztem multhét volt a trade deadline. Vagy ehét? Nem tudom.Na hát a lényeg ugye a győzelem, de nem tetszett most a csapat. A támadósortol rengeteg volt a büntetés, a védelem meg.... oké a 19 pont nem néz ki rosszul, de egy olyan támadófal ellen játszottak már a végén, ahol kb. a szertáros volt a kezdő center. Majdnem sikerült vissza engedni a Skinst a meccsbe. Az a missed tackle Thompsonon Woodstól 4th down-on... A két elejtett pick...Plusz egy trade CB-ért?
Holnap nagy nap.
Cowboykarcsi90
Charlie Firpo
twitter.com/_joeyhayden/status/924780544231198720Amilyen baró kis picknek tűnt áprilisban, szegény eddig pozitív dologgal nem tudta felhívni magára a figyelmet.
gyeek
Azért az tetszett amikor Aikman is mondta, hogy “Switzer mit csinál a kickoffnál, letérdel a huszason??” 😀
több mint 8 éve
twitter.com/_joeyhayden/status/924780544231198720
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
Na hát a lényeg ugye a győzelem, de nem tetszett most a csapat. A támadósortol rengeteg volt a büntetés, a védelem meg.... oké a 19 pont nem néz ki rosszul, de egy olyan támadófal ellen játszottak már a végén, ahol kb. a szertáros volt a kezdő center. Majdnem sikerült vissza engedni a Skinst a meccsbe. Az a missed tackle Thompsonon Woodstól 4th down-on... A két elejtett pick...Plusz egy trade CB-ért?
Holnap nagy nap.
Cowboykarcsi90
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Na hát a lényeg ugye a győzelem, de nem tetszett most a csapat. A támadósortol rengeteg volt a büntetés, a védelem meg.... oké a 19 pont nem néz ki rosszul, de egy olyan támadófal ellen játszottak már a végén, ahol kb. a szertáros volt a kezdő center. Majdnem sikerült vissza engedni a Skinst a meccsbe. Az a missed tackle Thompsonon Woodstól 4th down-on... A két elejtett pick... Na mindegy, élvezzük ki hogy ujra pozitív mérlegű a csapat, mert ki tudja meddig fog tartani.
Holnap nagy nap.
több mint 8 éve
A secondary nem volt túl meggyőző, de a győzelem az győzelem.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Po-ba kerülni Zeke nélkül nincs esélyünk,ezt valahol mindannyian tudjuk...ahogy a Bírók hozzáálltak a mai meccshez is..sok jóra nem számítok 😕A bírónő kezében van Zeke sorsa.Na, ma elválik, hogy van-e még értelme erőlködni.| talán még ennél is fontosabb dolog válik el holnap. Ha Elliottnak ülnie kell a 6 meccset, úgy isten igazából mindegy, mit játszik a csapat ma [spoiler/] |
Charlie Firpo
Cowboykarcsi90
Én azért reménykedem benne, hogy megoldjuk úgy is. Múljon rajtunk, nyerjünk ma, a holnapot meg lássuk meg.
Charlie Firpo
Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 8 éve
A bírónő kezében van Zeke sorsa.Na, ma elválik, hogy van-e még értelme erőlködni.| talán még ennél is fontosabb dolog válik el holnap. Ha Elliottnak ülnie kell a 6 meccset, úgy isten igazából mindegy, mit játszik a csapat ma [spoiler/] |
Charlie Firpo
Cowboykarcsi90
Én azért reménykedem benne, hogy megoldjuk úgy is. Múljon rajtunk, nyerjünk ma, a holnapot meg lássuk meg.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Na, ma elválik, hogy van-e még értelme erőlködni.| talán még ennél is fontosabb dolog válik el holnap. Ha Elliottnak ülnie kell a 6 meccset, úgy isten igazából mindegy, mit játszik a csapat ma [spoiler/] |
Charlie Firpo
több mint 8 éve
Na, ma elválik, hogy van-e még értelme erőlködni.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.