Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 8 éve
Brady hogy jön ide? Remélem nem arra utalsz, hogy ha őt elmeszelték akkor Zeket is el kellene... De maradjunk témánál inkább mert nincs annyi közös a két ügyben, hogy egy kalap alá lehessen venni őket.Ülje le ha bűnös. De az ártatlanság vélelme itt erősen sérül. Igenis basszanak az asztalra és addig menjenek ameddig lehet. Ne rajta akarják elverni a korábbi szar döntéseket.Mert aztán Brady bűnös volt ám rohadtul.....
Blevi
kb mint az Ultiban bemondásra kapott 4 meccset.....
ThundersNFL
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
Ülje le ha bűnös. De az ártatlanság vélelme itt erősen sérül. Igenis basszanak az asztalra és addig menjenek ameddig lehet. Ne rajta akarják elverni a korábbi szar döntéseket.Mert aztán Brady bűnös volt ám rohadtul.....
Blevi
kb mint az Ultiban bemondásra kapott 4 meccset.....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
Ülje le ha bűnös. De az ártatlanság vélelme itt erősen sérül. Igenis basszanak az asztalra és addig menjenek ameddig lehet. Ne rajta akarják elverni a korábbi szar döntéseket.
több mint 8 éve
Az egész egy nagy bullshit....
Draft

több mint 8 éve
Régi, de emlékeztetőnek beteszem, hogy az NFL igazságszolgáltatása milyen igényeket elégít ki:www.youtube.com/watch?time_continue=16&v=cm-Oj7YarZU
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 8 éve
Azoknak akik az "ülje mán' le!" véleményén vannak: remélem Ti ugyanezen következetességgel abszolválnátok a károtokra történt sérelmet és úgy sem tennétek ellene, ha épp tudnátok! Az NFL és a nevetséges kirakatbizottsága keverte meg a szart (vagyis ők vannak előtérben), röhej hogy ilyen sokan vannak a demagógok akik csak azért jönnek, hogy azt mondják, "ülje mán' le!" Vagyis nem röhej ha belegondolok hogy a Cowboyst divat nem szeretni. Pfuj. Nyugodtan elkönyvelhetitek, hogy ez fog menni hétről hétre ki tudja meddig és nem Elliott a felelős amiért nem egy birka.
Szerkesztette: gyeek
több mint 8 éve
Szeret - nem szeret, szeret - nem szeret...Szervusz Viziló!
Lassan olyan, mint egy brazil szappanopera.
Gyűjtsünk most is, mint anno Isaura felszabadítására!
VIZILÓ
Tényleg eltűntél, mintha a képernyőn sem lennél annyit, ott is hiányollak!
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
"Get Up, Stand Up, stand up for your right" - Bob MarleyOké, de azért gondolom ha Zeke most azt mondta volna, hogy ne húzzuk tovább, nem akarok fellebezni, akkor ezt az NFLPA nem tehette volna meg az akarata ellenére.És mindig érdemes elmondani, hogy a játékosszakszervezet viszi az ügyet.Szeret - nem szeret, szeret - nem szeret...Meg Esmeralda szemműtétjére 😀
VIZILÓ
Régen láttunk erre 😉
Én nem tudm Elliottot hibáztatni azért, mert igenis kiáll az igazáért, az utolsó szalmaszálig. Akit valaha is vádoltak és “ítéltek” már el olyan dolog miatt ami nem igaz, akár csak kis hétköznapi szinten, tudja milyen borzasztó. Hát még amikor azzal mocskolják be a neved, hogy kezet emeltél egy nőre...
Nyilván kurva szarul jönne ki, ha a végén tényleg belecsuszna a felfüggesztése a PO-ba. De azt se felejtsük el, hogy oda azért még el kell jutni. Ehhez Elliott kell, ez nem kérdés. Így is lehet nézni.
Cowboykarcsi90
Charlie Firpo
Cowboykarcsi90
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Oké, de azért gondolom ha Zeke most azt mondta volna, hogy ne húzzuk tovább, nem akarok fellebezni, akkor ezt az NFLPA nem tehette volna meg az akarata ellenére.És mindig érdemes elmondani, hogy a játékosszakszervezet viszi az ügyet.Szeret - nem szeret, szeret - nem szeret...Meg Esmeralda szemműtétjére 😀
VIZILÓ
Régen láttunk erre 😉
Én nem tudm Elliottot hibáztatni azért, mert igenis kiáll az igazáért, az utolsó szalmaszálig. Akit valaha is vádoltak és “ítéltek” már el olyan dolog miatt ami nem igaz, akár csak kis hétköznapi szinten, tudja milyen borzasztó. Hát még amikor azzal mocskolják be a neved, hogy kezet emeltél egy nőre...
Nyilván kurva szarul jönne ki, ha a végén tényleg belecsuszna a felfüggesztése a PO-ba. De azt se felejtsük el, hogy oda azért még el kell jutni. Ehhez Elliott kell, ez nem kérdés. Így is lehet nézni.
Cowboykarcsi90
Charlie Firpo
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
És mindig érdemes elmondani, hogy a játékosszakszervezet viszi az ügyet.Szeret - nem szeret, szeret - nem szeret...Meg Esmeralda szemműtétjére 😀
VIZILÓ
Régen láttunk erre 😉
Cowboykarcsi90
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Szeret - nem szeret, szeret - nem szeret...Meg Esmeralda szemműtétjére 😀
VIZILÓ
Régen láttunk erre 😉
több mint 8 éve
Pont erről a jogi kiskapuról írtak a héten, hogy az utolós esély.Viszont nem edzett, most érkezett meg a Star-ba, az se nagy előny, meg ez az állíndó bizonytalanság.
Mondjuk inkább így, mint nem! 😊
(A BTB-s kollégék a meccstippelésnél már tudták, hogy játszani fog, hehe)
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Tudjátok, mint mikor tépdesed a virágszirmokat a klasszikus mondókával 😀
több mint 8 éve
Szeret - nem szeret, szeret - nem szeret...Lassan olyan, mint egy brazil szappanopera.
több mint 8 éve
dallas szurkolóként is azt kell mondjam ez kezd nevetségessé válniha az egészet az offseason-ben művelték volna, akkor azt mondom rendben, menjen csak a jogi csatározás.
de így a szezonon belül ez tuti zavaró lehet mindenki számáraa dallasi oldalon, és a liga meg kezdi nevetségessé tenni az egész ügyet és vele együtt saját magát.
több mint 8 éve
Vicc. mostanra már leülhette volna a büntetést, ehelyett hétről hétre eljátsszák ezt a paródiát.
több mint 8 éve
Ne már ez teljesen komolytalan..Már jó pár hete az 😀
Blevi
több mint 8 éve
Ne már ez teljesen komolytalan..
több mint 8 éve
És akko’ most e meddig?
több mint 8 éve
Elliott fog futni😊 Mondjuk nem biztos, hogy jó, hogy húzzák halasztják. Jobb lett volna mielőbb letudni.
több mint 8 éve
Meg is kapta, játszani fog... Joke ami megy.
több mint 8 éve
ellenünk teljesen mindegy ki fut, garantáljuk a nagy napjátMcFadden vagy Smith lesz a második számú futótok Morris mögött?Az elején még biztos RunDMC. Aztán ha nagyon nem megy neki, vagy Smith fog hasítani annyira, lehet változás.
davemayer
De igazából még Morris “kezdősége” sincs kőbe vésve, most megkapja mert Ő kapta eddig is a vipelések javát Elliott mögött. Szerintem kelleni fog 1-2 meccs, hogy a stáb ráérezten a megfelelő osztásra. Meglepődnék, ha mindegy egyből faszán müködne így ahogy most el van képzlve, nem kellene semmit sem változtatni.
Cowboykarcsi90
több mint 8 éve
www.cbssports.com/nfl/news/ezekiel-elliott-asks-court-for-administrative-stay-that-would-allow-him-to-play-sunday/?linkId=44253467Komolyan kezd már nagyon gáz lenni....
Draft

több mint 8 éve
a futások nagy részét Morris fogja kapni, McFadden inkébb blokkolni jön majd beigen ezért is kérdezem, hogy melyiket válasszamMcFadden vagy Smith lesz a második számú futótok Morris mögött?Én Smith , McFadden sorrendet olvastam a yahoo fantasy ligákban 😊
davemayer
ThundersNFL
davemayer
szerintem is Morris, Smith, McFadden lesz a sorrend ha a futást nézem
snapek számában nyilván más lesz majd, de az a Fantasy-ben nem számít
több mint 8 éve
igen ezért is kérdezem, hogy melyiket válasszamMcFadden vagy Smith lesz a második számú futótok Morris mögött?Én Smith , McFadden sorrendet olvastam a yahoo fantasy ligákban 😊
davemayer
ThundersNFL
BEARS BABY!
Sir Alex immortal