Dallas Cowboys

34 feliratkozó

több mint 8 éve
sztaking Dallas Cowboys 412
Egyértelmű, hogy sose senkinek sérülést, de megvan, hogy Rodgers kulcscsont töréssel szállt ki az esti meccsből?

Ha season ending, akkor kb egy PO hely felszabadult az NFC-ben.

| Olyanokat meg már tényleg csak halkan csendben mernék megjegyezni, hogy mennyire nem mindegy, hogy mondjuk egy olyan rájátszászon keresztül kell döntőbe jutni, ahol nem jön szembe egy Rodgers. |

Ájj de jó lenne, ha össze tudnák drótozni a csapatot...
Cowboykarcsi90
ez valószínűleg az lesz.
Tonynak is kb hat-nyolc hét volt, de Rodgers rossz oldalt választott, dobókézen (-vállon) sérülni kicsit rosszabb.
slowmotion
Jobbulást neki,dobó kéznél a legrosszabb ami történhet egy Irányítóval,nagyon sajnálom....

Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 8 éve
Cowboykarcsi90 3 471 — …not me…Im in my prime!
Azt hiszem Slow foglalta egyszer úgy össze, hogy "Zeke eltűnik a kupac alján, valahol a LOS környékén, aztán valahogy mégis szinte mindig 4-5 yardal arrébb bukkan fel" 😊

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Kész vicc...akkor most meszeljék el már végre vagy hagyják a fenébe az egészet....
ThundersNFL
Ideje lenne eldönteni ja! Ennek a legnagyobb kárát a csapat szenvedi. Szerdán még nem tudják kinek kell blokkolni a futók közül. Marha fasza lehet
krisz0621
azért a blokkolási sémák ugyanazok, legfeljebb Zeke hozzátesz még két-három yardot
slowmotion
Azért DMC is hozott nálunk 12 meccsen egy 1100 yardos szezont 4.6-os átlaggal. Nem hiszem hogy ez lesz a legnagyobb gondunk ha eltiltják akkor sem.
100yard
Óriási a különbség Zeke és a többiek között. Elliott egy más szint, és ezt rohadt nehéz lesz/lenne csak úgy áthidalni. Nem tudom ki írta már, de valaki megjegyezte a Packers elleni meccs után, hogy az utolsó sikeres 4th down pont amiatt a különbség miatt lett meg, amit Elliott jelent a többiekkel szemben. Nagyon igaz. A Giants ellen volt valami 70 yardja, ami nettó yard after contact után jött össze. Ennek a ligában se sokan vannak a közelében, nem hogy csapaton belül.

Ha eddig is a tavaly mutatott domináns Oline játékot hoztuk volna, még talán én is azt mondanám, hogy a hat meccset lemenedzzseljük 4-2/3-3 körül. De így... és idén eddig nagyon hiányzik a tavalyi solid D is.
Cowboykarcsi90
Én még annyit dobnék a témához, hogy ha a védőfal/LB-k szerelik, akkor 2-3 yard (rontott futás), ha nem, akkor 6-10 y minimum. Nálam így néz ki a Zeke-séma.

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Kész vicc...akkor most meszeljék el már végre vagy hagyják a fenébe az egészet....
ThundersNFL
Ideje lenne eldönteni ja! Ennek a legnagyobb kárát a csapat szenvedi. Szerdán még nem tudják kinek kell blokkolni a futók közül. Marha fasza lehet
krisz0621
azért a blokkolási sémák ugyanazok, legfeljebb Zeke hozzátesz még két-három yardot
slowmotion
Azért DMC is hozott nálunk 12 meccsen egy 1100 yardos szezont 4.6-os átlaggal. Nem hiszem hogy ez lesz a legnagyobb gondunk ha eltiltják akkor sem.
100yard
Óriási a különbség Zeke és a többiek között. Elliott egy más szint, és ezt rohadt nehéz lesz/lenne csak úgy áthidalni. Nem tudom ki írta már, de valaki megjegyezte a Packers elleni meccs után, hogy az utolsó sikeres 4th down pont amiatt a különbség miatt lett meg, amit Elliott jelent a többiekkel szemben. Nagyon igaz. A Giants ellen volt valami 70 yardja, ami nettó yard after contact után jött össze. Ennek a ligában se sokan vannak a közelében, nem hogy csapaton belül.

Ha eddig is a tavaly mutatott domináns Oline játékot hoztuk volna, még talán én is azt mondanám, hogy a hat meccset lemenedzzseljük 4-2/3-3 körül. De így... és idén eddig nagyon hiányzik a tavalyi solid D is.

több mint 8 éve
100yard Dallas Cowboys 1 403
ThundersNFL
krisz0621
slowmotion
több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 956 — Cowboys fan
ThundersNFL
krisz0621
több mint 8 éve
dinkaaa Penn State Nittany Lions 1 071
ThundersNFL
több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 454 — Így remélem megfelelek nektek.....
Dallasban lesz a 2018-s draft.

Szerkesztette: dande2
több mint 8 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 489 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
Szóval, az ujabb breaking news után, jelenleg megint úgy áll a helyzet, hogy Elliott játszik vasárnap.

Tudja ezt még egyáltalán valaki követni?
Cowboykarcsi90
Tegnap este meg az volt a brékingnyúz hogy tuti nem. Tényleg egyre nevetségesebb a huzavona.
Blevi
Ez kabaré, csak már senki sem nevet rajta!!
Zeke azért nincs irigylésre méltó helyzetben... bár valószínű lassan megszokja, de akkor is, ez már rég nem az Ő eltiltásárol szól.
nagir
mondjuk ugye az a szép, hogy amíg érvényben van a határozat, addig nem látogathatja az edzéseket sem, de amint valami halasztás vagy fellebbezés érvényre lép, úgy igen.
milyen jó lehet hogy mondjuk szerdán úgy dönt, hogy ha már nincs edzés, akkor kicsit lazul, aztán kiderül, hogy mégis van.
slowmotion
Mondjuk eleget "lazult" Ő szerintem, az utóbbi egy évben...
Én bírom Elliottot, egy nagy gyerek. Egyértelmű az is, hogy az eljárás meg a büntetés nevetséges a liga részéről, de ez az egész mégis csakaz Ő hibája is. Ugye Witten vagy Lee ellen, valahogy sose indult ilyen boszorkányüldözés....
Ha lehet valamilyen pozitív lecsapódása ennek a hajcihőnek, annak az kell lennie, hogy Elliott is rájön, hogy nem élhet úgy mint valami kibaszott valóságshow celeb. Főleg nem egy ilyen kirakat csapatban.
Húzza csak meg magát, javára vállik.

több mint 8 éve
Szóval, az ujabb breaking news után, jelenleg megint úgy áll a helyzet, hogy Elliott játszik vasárnap.

Cowboykarcsi90
Tegnap este meg az volt a brékingnyúz hogy tuti nem. Tényleg egyre nevetségesebb a huzavona.
Blevi
Zeke azért nincs irigylésre méltó helyzetben... bár valószínű lassan megszokja, de akkor is, ez már rég nem az Ő eltiltásárol szól.
nagir
mondjuk ugye az a szép, hogy amíg érvényben van a határozat, addig nem látogathatja az edzéseket sem, de amint valami halasztás vagy fellebbezés érvényre lép, úgy igen.
milyen jó lehet hogy mondjuk szerdán úgy dönt, hogy ha már nincs edzés, akkor kicsit lazul, aztán kiderül, hogy mégis van.
több mint 8 éve

Cowboykarcsi90
semmi extra, az NFL iroda hátában adott be halasztási kérelmet a szagszervezet, de a bíró éppen pihen, úgyhogy amíg nem tér vissza, de legkésőbb október 30-ig mindenképpen játszhat Zeke.

annak idején Mr. Bündchennel is ez volt a helyzet, aztán következő offseasonben szépen megoldották a dolgot.
több mint 8 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 449 — Bla, bla, bla

Cowboykarcsi90
Blevi

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 8 éve
Blevi 8 917 — Lions & Cowboys fan

Cowboykarcsi90
több mint 8 éve

több mint 8 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Csak hogy ne menjünk el mellette:
 www.bloggingtheboys.com/2017/10/17/16486478/dallas-cowboys-rookie-report-grading-the-rookies-after-five-games-jourdan-lewis-taco-charlton-awuzie

Az újoncok értékelése. Én Taco-t még mindig nem értem, a többi magyarázható.
( Külön sajnálom, hogy idén még nem jöhet össze a Jourdan-Beckham párharc, arra nyár óta nagyon vártam, kár OBJ-ért. Jobbulást neki!)

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Ezek szerint Ő úgy látta, hogy a Raiders nagyobb eséllyel oldja mg a problémáit.
Cowboykarcsi90
Illetve nem kell költöznie.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 8 éve
Más Bowman állítólag jön hozzánk vizitre Okland után. Igaz nem tudom mennyire jó ez nekünk, meg persze az de biztos hogy ideér egyáltalán.
100yard
aztán Oaklandben megállt a roadshow.
slowmotion
Mondjuk mentségére szoljon, nem lehetett egyszerű a két csapat között dönteni. Mindkét csapat nagyon hasonló promlèmával küzd(a tavaly domináns támadósor dadog, a legjobb esetben is erős közepes D idén csak gyengébb lett). Még a két mérleg is nagyobn hasonló.
Ezek szerint Ő úgy látta, hogy a Raiders nagyobb eséllyel oldja mg a problémáit. Sok sikert neki.

több mint 8 éve
Más Bowman állítólag jön hozzánk vizitre Okland után. Igaz nem tudom mennyire jó ez nekünk, meg persze az de biztos hogy ideér egyáltalán.
100yard
aztán Oaklandben megállt a roadshow.
több mint 8 éve
rva 4 526 — Me for President!
100yard
a Pats is érdeklődött, de nyilván ott sem hajlandóak nagy zsozsót adni leszálló ágban lévő játékosoknak, csak a reményt a kis pénz mellé, hogy nálunk lehet egy gyűrűd. ezt a Dallas jelenleg képtelen adni, meg hát Bowman árnyéka idén önmagának, szóval nekem nem hiányozna.
ha Hitch és Lee végig tolja egészségesen a szezont, akkor nem kell Bowman.
több mint 8 éve
Egyértelmű, hogy sose senkinek sérülést, de megvan, hogy Rodgers kulcscsont töréssel szállt ki az esti meccsből?

Ha season ending, akkor kb egy PO hely felszabadult az NFC-ben.

| Olyanokat meg már tényleg csak halkan csendben mernék megjegyezni, hogy mennyire nem mindegy, hogy mondjuk egy olyan rájátszászon keresztül kell döntőbe jutni, ahol nem jön szembe egy Rodgers. |

Ájj de jó lenne, ha össze tudnák drótozni a csapatot...
Cowboykarcsi90
ez valószínűleg az lesz.
Tonynak is kb hat-nyolc hét volt, de Rodgers rossz oldalt választott, dobókézen (-vállon) sérülni kicsit rosszabb.
több mint 8 éve
több mint 8 éve
én már az esélytelenek nyugalmával tekintek minden mérkőzésre
rva
Én azért ennyire nem látom reménytelennek a helyzetet. Az utolsó két meccsen egyértelműen domináltuk az első félidőt. Sokat javult az Offense is. Sajnos ez a lendület nem tartott még ki a meccs végéig, de hátha egyszer összeállunk egy teljes meccsre.
több mint 8 éve
rva 4 526 — Me for President!
én már az esélytelenek nyugalmával tekintek minden mérkőzésre
több mint 8 éve
Kemény négy meccs jön, ebből három idegenben. Minden esetre a hétvégéből is az látszik hogy az idén senki sem verhetetlen.
Mindjárt az első se lesz sétagalopp a SF ellen. Tegnap majdnem elkapták a WAS-t. Egész kicsin múlott.
A WAS csoport meccs az mindig kemény. Viszont ahogy láttam tegnap nekik kezd elfogyni a védelmük. Elég sok sérültjük volt tegnap, igaz nem tudom mennyire voltak ezek súlyosak.
Utána a KC itthon, Az is piszok nehéz lesz, a tegnapi ellenére is, de azért Ők se verhetetlenek azt is láttuk.
És az utolsó a sorban az ATL ellen idegenben. Ők talán kisit haloványabbak az idén. A wild card szempontjából borzasztó fontos meccs lesz ez is, mert talán az idén ha valahol van esélyünk az a WC hely lesz.