Detroit Lions
34 feliratkozó
több mint 13 éve
Sztem nem bántónak szánta.Jah, szombatra egy tornádó várható a Superdome egész területére!Alapvetően egy virtuális pofont akkor is osztanék most neked, mert ez kurvára nem vicces.Gyurma Pappa
Hegepapa
több mint 13 éve
Az meg már az abszurd területe, hogy egy magyar fórumon Te ezért virtuális pofonokat osztogatsz és leköpést helyezel kilátásba.tomi-tomi😂 😂 ezen besírtam!
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
Az meg már az abszurd területe, hogy egy magyar fórumon Te ezért virtuális pofonokat osztogatsz és leköpést helyezel kilátásba.tomi-tomiÉn már csak ilyen vagyok. Én meg azt tartom abszurdnak, hogy olyan dolgot kérsz rajtam számon, amiről nem sok fogalmad van. Honnan tudod, hogy nem vagyok személyesen érintett?
Mondjuk tényleg látszik, hogy tudatlan vagy a témában, tavaly Roddy White-nak kellett bocsánatot kérnie a második meccs előtti "csipkelődéséért", hasonlóan csak "utalt" a Katrinára. Nem igazán szokás ezzel, még áthallással sem viccelődni.
Egyébként szövegértés: nem helyeztem kilátásba semmit, azt mondtam, hogy szívem szerint ezt tenném, ahogy hasonlóan gondolok mindenkire, aki mások valamilyen tragédiájával, még csak áthallás szintjén is "poénkodni" próbál, legyen az akár vak, vagy akár féllábú. Egyébként csak, hogy visszatérjünk az eredeti gondomra: a kedves első hozzászóló nyilván keveri a hurrikánt és a tornádót, mivel tornádókat nem szokták elnevezni...

több mint 13 éve
Igen, túl érzékeny vagy, illetve túlreagálod.Nem mondtam, hogy nem lehet, de kurvára nem találom viccesnek, sőt, szívem szerint le is köpném azt, aki bármi szeles dologgal viccelődik a Saints kapcsán (New Orleans) kapcsán. Igazából a véleményed meg minimum baromság, a "látni" ige, és bármilyen időjárási jelenség söprögetése New Orleansban nem is igazán hasonlít.Alapvetően egy virtuális pofont akkor is osztanék most neked, mert ez kurvára nem vicces.Gyurma PappaMint amikor vak ember társaságában nem merjük használni a látni igét. Majd azért döntsétek el, hogy szerintetek mikor lehet egy mondatban említeni NO-t és a hurrikánt! Vagy bármilyen időjárási jelenséget, ugyanis a tornádó teljesen más, mint a hurrikán.
Semmi (kegyelet)sértő nincs abban, hogy a Lions tornádóként fog végigsöpörni a Superdome-ban. Max. a Saints-re nézve.tomi-tomi
Köszi, én tudom a különbséget a tornádó és a hurrikán között, de továbbra sem találom viccesnek. Biztos én vagyok túl érzékeny.Gyurma Pappa
Régen rossz, ha egy hasonlatot magyarázni kell. Mi úgy gondoljuk, hogy a vakok nehezen viselik, ha a mondandódban a látással, nézéssel kapcsolatos dolgokat konkrétan megemlíted. Nincs így, nem zavarja őket. Te úgy gondolod, hogy New Orleans lakosait zavarja, ha városukkal kapcsolatosan szeles időjárási jelenségeket emlegetnek. Szvsz nincs így.
Az meg már az abszurd területe, hogy egy magyar fórumon Te ezért virtuális pofonokat osztogatsz és leköpést helyezel kilátásba.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Nem mondtam, hogy nem lehet, de kurvára nem találom viccesnek, sőt, szívem szerint le is köpném azt, aki bármi szeles dologgal viccelődik a Saints kapcsán (New Orleans) kapcsán. Igazából a véleményed meg minimum baromság, a "látni" ige, és bármilyen időjárási jelenség söprögetése New Orleansban nem is igazán hasonlít.Mint amikor vak ember társaságában nem merjük használni a látni igét. Majd azért döntsétek el, hogy szerintetek mikor lehet egy mondatban említeni NO-t és a hurrikánt! Vagy bármilyen időjárási jelenséget, ugyanis a tornádó teljesen más, mint a hurrikán.Jah, szombatra egy tornádó várható a Superdome egész területére!Alapvetően egy virtuális pofont akkor is osztanék most neked, mert ez kurvára nem vicces.Gyurma Pappa
Hegepapa
Semmi (kegyelet)sértő nincs abban, hogy a Lions tornádóként fog végigsöpörni a Superdome-ban. Max. a Saints-re nézve.tomi-tomi
Köszi, én tudom a különbséget a tornádó és a hurrikán között, de továbbra sem találom viccesnek. Biztos én vagyok túl érzékeny.

több mint 13 éve
Mint amikor vak ember társaságában nem merjük használni a látni igét. Majd azért döntsétek el, hogy szerintetek mikor lehet egy mondatban említeni NO-t és a hurrikánt! Vagy bármilyen időjárási jelenséget, ugyanis a tornádó teljesen más, mint a hurrikán.Jah, szombatra egy tornádó várható a Superdome egész területére!Alapvetően egy virtuális pofont akkor is osztanék most neked, mert ez kurvára nem vicces.Gyurma Pappa
Hegepapa
Semmi (kegyelet)sértő nincs abban, hogy a Lions tornádóként fog végigsöpörni a Superdome-ban. Max. a Saints-re nézve.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Jah, szombatra egy tornádó várható a Superdome egész területére!Alapvetően egy virtuális pofont akkor is osztanék most neked, mert ez kurvára nem vicces.
Hegepapa

több mint 13 éve
Annak lusta voltam utánanézni, ezek megvoltak most 😊Mondjuk Warner megérdemelte volna, így csak tiétek a dicsőség 😊 Na de majd jövőre Ridley 😀

több mint 13 éve
Tehát a Dolphinsnak, a Saintsnek és a Patriotsnak nem volt 2000 yardos futója 😊Ja. Vagy a másik oldalról, a Billsnek, Ramsnek, Titansnek, Broncosnak, Ravensnek nem volt 5000 yardos irányítója 😛
De tényleg óriási adat 😊Wyatt
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 13 éve
Tehát a Dolphinsnak, a Saintsnek és a Patriotsnak nem volt 2000 yardos futója 😊De tényleg óriási adat 😊

több mint 13 éve
Lions = Only franchise in NFL history to have a QB who threw for 5000 yds in a season AND a RB who ran 2000 yds in a season.
több mint 13 éve
Pénzbüntetés biztosan lesz, de ezt az eredménykövetőben is elismertük, hogy nagyon köcsög dolog voltCsak mondom,hogy még sárga zászló sem volt érte.BazzaniGondolom ezért nem jár eltiltás.Bazzaniez tényleg nagyon csúnya volt. jó, hogy nem sérült meg PettigrewSzobi22
több mint 13 éve
Nagyon örülök, hogy végre kijött a lépés, és összejött egy remek alapszakasz nektek. Már tavaly is valami hasonlóval lehetett volna számolni, ha nincs az a fránya sérülés Staffordnak. Most meg 5000+ yard!
több mint 13 éve
tudom. és látom, hova vezet ez is 😛Csak mondom,hogy még sárga zászló sem volt érte.BazzaniGondolom ezért nem jár eltiltás.Bazzaniez tényleg nagyon csúnya volt. jó, hogy nem sérült meg PettigrewSzobi22
több mint 13 éve
Schwartz said. "We covered poorly, we tackled poorly, we played man-to-man poorly, we blitzed poorly, we played zone poorly."De nem lesz elég ha csak jók vagyunk.
Remélem,hogy elég nagy pofon volt ez a védelemnek.
Ilyen szarok nem lehetünk mégegyszer.Bazzani
több mint 13 éve
Schwartz said. "We covered poorly, we tackled poorly, we played man-to-man poorly, we blitzed poorly, we played zone poorly."Remélem,hogy elég nagy pofon volt ez a védelemnek.
Ilyen szarok nem lehetünk mégegyszer.
több mint 13 éve
Csak mondom,hogy még sárga zászló sem volt érte.Gondolom ezért nem jár eltiltás.Bazzaniez tényleg nagyon csúnya volt. jó, hogy nem sérült meg PettigrewSzobi22
több mint 13 éve
Gondolom ezért nem jár eltiltás.Bazzaniez tényleg nagyon csúnya volt. jó, hogy nem sérült meg Pettigrew
több mint 13 éve
Bocsi 😀Én jóval többre emlékszek,de majd hétvégén visszakeresem.Bazzani0-16kor nem ilyen hangulat volt. Akkor gúnyolódni járt ide mindenki.BazzaniMax ketten jöttek gúnyolódni és az is belefért, mert divízióból jöttek.MacPhisto
több mint 13 éve
Én jóval többre emlékszek,de majd hétvégén visszakeresem.0-16kor nem ilyen hangulat volt. Akkor gúnyolódni járt ide mindenki.BazzaniMax ketten jöttek gúnyolódni és az is belefért, mert divízióból jöttek.MacPhisto
több mint 13 éve
0-16kor nem ilyen hangulat volt. Akkor gúnyolódni járt ide mindenki.BazzaniMax ketten jöttek gúnyolódni és az is belefért, mert divízióból jöttek.
több mint 13 éve
Lehet újat mondok, de a playoff lényege, hogy a legjobb csapatok találkoznak, szóval nem tudom miért baj, hogy jön a Saints meg majd a Packers.1. Lenyugodva, igazad van. Itt már tényleg nem jöhet könnyű ellenfél,de kezünkben volt a könnyítés lehetősége.
Egyébként tényleg hihetetlen mit műveltek itt. Ha nem tudnám a mérlegeteket azt hinném, hogy megint 0-16, mert kb. olyan hangulat uralkodik.tenorx
2. Én soha nem mennék be más csapat topikjába,hogy vereség után számonkérjem a rossz hangulatot.
3. 0-16kor nem ilyen hangulat volt. Akkor gúnyolódni járt ide mindenki.
több mint 13 éve
Ez biztos nem a Jets topic? Mert kb. nekik kéne ilyen hangulatban lenniük, nem egy olyan csapatnak, akik emberemlékezet óta nem jártak a rájátszásban (és mivel fiatal csapatotok van, sanszos, hogy ez a jövőben gyakori lesz).Pont ezen gondolkoztam tegnap.
Ha én Lions drukker lennék évek óta, most izgatottabb lennék, mint egy kenguru a magasugró verseny előtt. 😊 Nem beszélve arról, hogy a rájátszásban bármi megtörténhet.iktriad
A jövő év lesz a mi évünk.
több mint 13 éve
Wild Card menetrend: Saturday, Jan. 7
AFC: No. 6 Cincinnati Bengals (9-7) at No. 3 Houston Texans (10-6), 4:30 p.m. ET (NBC)
NFC: No. 6 Detroit Lions (10-6) at No. 3 New Orleans Saints (13-3), 8 p.m. ET (NBC)
Sunday, Jan. 8
NFC: No. 5 Atlanta Falcons (10-6) at Cowboys-Giants winner, 1 p.m. ET (FOX)
AFC: No. 5 Pittsburgh Steelers (12-4) at No. 4 Denver Broncos (8-8), 4:30 p.m. ET (CBS)
Tehát vasárnap reggel 2óra.