Detroit Lions
34 feliratkozó
több mint 13 éve
JéBé
7 035
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d823a4c8c/article/lions-defender-calls-tebow-a-joke-following-decisive-victory?module=HP11_hot_topicsMajd Aaron ellen... 😀
Értem én hogy 40 akárhány pont, de azért lehetnének a srácok kicsit intelligensebbek is. Nem a Packerst/Patset verték meg hanem a Denvert...petey
több mint 13 éve
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d823a4c8c/article/lions-defender-calls-tebow-a-joke-following-decisive-victory?module=HP11_hot_topicsÉrtem én hogy 40 akárhány pont, de azért lehetnének a srácok kicsit intelligensebbek is. Nem a Packerst/Patset verték meg hanem a Denvert...
több mint 13 éve
Bocs az offért, de percek óta röhögök ezen a "Suhizmuson" 😂 😂
több mint 13 éve
Ahhoz, hogy valaki megértse a Tebowizmust, ahhoz egy kicsit az NFL és a Broncos történelmét is illik ismerni...Denver-ben utoljára akkor jött sztár college irányító, mikor Elway-t megszereztük (nem, Cutler nem volt egyetemi sztár, csak magasan húztuk) és vele is ugyanez ment. Kapott egy jó nagy (valszeg túl nagy) adag média figyelmet és szurkolói istenítést, de ő fel is nőtt hozzá, igaz nem az első szezonjában, de nem is fikázott Denver-ben senki. Hogy miért? Mert tudták, hogy a srác jó és azt is, hogy csapatot nem 1 nap alatt, de nem is 1 év alatt kell építeni. Meg lehet nézni, hogy mi lett a vége...
Persze ehhez most erősen hozzá jön Tebow vallásossága is, de aki emiatt támadja a 21. században, az csak magáról állít ki bizonyítványt.
Aki meg azt mondja, hogy nem csinált még semmit Tebow, annak figyelmébe ajánlanám a tavalyi Texans meccset, az idei Chargers meccset és a Dolphins meccset. Múlt héten nem játszott szépen 55 percen keresztül? Jah, de amíg a győzelmet beszedi, addig én személy szerint leszarom, aki pedig azt mondja, hogy nem ő nyerte meg azt a meccset, annak mindegy, hogy mit magyarázok, mert a zsigeri gyűlölettel és az alaptalan ellenszenvvel szemben nincs mit tenni...
Akinek van kedve egy kicsit böngészni, az megnézheti, hogy 6 meccs után (bár Tebow-nak még csak 5,5 van), hol járt Elway és hol jár Tebow, szerintem meg fog lepődni....
Sorry a Lions fanoknak az OFF-ért, de amíg a bátrak ide járnak fikázni, hozzánk meg nyulak írni, addig sajnos itt kell válaszolnom.......
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ventura! Nem mersz a Broncos topikba jönni? Nagyon osztod itt az észt...hogy áll a Miami?Sorry az OFF-ért.
több mint 13 éve
Titus
Sok Lions drukker volt a stadionban.
Suhizmus nincs?
Még a meccs előtt.
Útban a TD felé.
több mint 13 éve
ez teljesen egyértelmű! akárki játszik szarul nem csak hogy a hibákkal kell szembenézni hanem a fanok ezreinek megjegyzéseivel. elég kellemetlen és morál pusztító szituáció lehet. (de mielőtt letámad valaki, nem tebowot fikázom, hanem magát a "tebowizmust")hahaha 😊 gratulálok az elsöprő győzelemhez! 😊Minden szavaddal egyetértek DE szerintem nincs ember a földön akit ez jobban idegesít mint Tebowt magát. Kibaszott nagy handycap ez neki.JayB
ami egyre jobban irritál az a "tebowizmus". haggyatok már. semmit nem mutatott. ellenünk is 3 negyeden keresztül mintha nem is létezett volna, aztán egy negyedik negyddel visszalopta magát a fanok szívébe. már ez nem tetszett. most meg a meccs elején az ejtőerönyösök vagy kik... no nam baj. pár játékosotok kicsúfolta 😀
tebowizmus... bradyzmusról vagy manningizmusról miért nem beszélünk? holott ők nem hogy tele, de túl is pakolták azt az asztalt. idejön egy egyetemen sztár qb aki az nfl-ben még nem rakaott le semmit - csak a labdát hajintotta a pályán kívülre - erre tebowizmus.
majd ha tud is játszani akkor majd elismerek valamit, és hogy tebowizmus... azt meg majd évek múlva - amennyiben nagyon jól játszikVentura
több mint 13 éve
JéBé
7 035
hahaha 😊 gratulálok az elsöprő győzelemhez! 😊Minden szavaddal egyetértek DE szerintem nincs ember a földön akit ez jobban idegesít mint Tebowt magát. Kibaszott nagy handycap ez neki.
ami egyre jobban irritál az a "tebowizmus". haggyatok már. semmit nem mutatott. ellenünk is 3 negyeden keresztül mintha nem is létezett volna, aztán egy negyedik negyddel visszalopta magát a fanok szívébe. már ez nem tetszett. most meg a meccs elején az ejtőerönyösök vagy kik... no nam baj. pár játékosotok kicsúfolta 😀
tebowizmus... bradyzmusról vagy manningizmusról miért nem beszélünk? holott ők nem hogy tele, de túl is pakolták azt az asztalt. idejön egy egyetemen sztár qb aki az nfl-ben még nem rakaott le semmit - csak a labdát hajintotta a pályán kívülre - erre tebowizmus.
majd ha tud is játszani akkor majd elismerek valamit, és hogy tebowizmus... azt meg majd évek múlva - amennyiben nagyon jól játszikVentura
több mint 13 éve
hahaha 😊 gratulálok az elsöprő győzelemhez! 😊Raktam egy képet Broncos topikba.
Ventura
Sztem érdemes megnézned. 😀 😉
több mint 13 éve
hahaha 😊 gratulálok az elsöprő győzelemhez! 😊ami egyre jobban irritál az a "tebowizmus". haggyatok már. semmit nem mutatott. ellenünk is 3 negyeden keresztül mintha nem is létezett volna, aztán egy negyedik negyddel visszalopta magát a fanok szívébe. már ez nem tetszett. most meg a meccs elején az ejtőerönyösök vagy kik... no nam baj. pár játékosotok kicsúfolta 😀
majd ha tud is játszani akkor majd elismerek valamit, és hogy tebowizmus... azt meg majd évek múlva - amennyiben nagyon jól játszik
több mint 13 éve
Azért Scheffler TD örömét is érdemes megnézni,sztem az is ilyen akart lenni,csak nem csinálta végig.TullochHurkaMacPhistoMelyik volt ez az állat? nem látni a számot. 😀 😀JayB
több mint 13 éve
TullochMacPhistoMelyik volt ez az állat? nem látni a számot. 😀 😀JayB
több mint 13 éve
Az tényleg nem lesz vicces. Mármint amit a Crybaby kapni fog. Úgyis régen látta a denveri gyepet, most majd Von és Doom megmutatja neki párszor... 😛Hát talán nem kellett volna az egekig felszopni a srácot, mielőtt egyáltalán pályára lépett volna. Kár, hogy hat hét múlva mennek a mackók, addigra már nem lesz vicces.füligjimmyAlázás !! 😊 térdre gecik modern amerikai foci ahogy Hamvai PG mondaná 😀kaka178Itt inkább arról volt szó, hogy a Tebowing-ot akarta kifigurázni...
Ezzel csak az a bajom, hogy azt nem Tebow találta ki, tehát ha őt célozta ezzel, akkor mellélőtt, mert csak a szurkolókat sértette meg vele.............StormST
Sorry az OFF-ért... 😊
több mint 13 éve
MacPhistoÓriási. 😀
Már a meccsen jót röhögtem rajta.
Ez megveri a Burlesontól látott Lebron féle ünneplést Clevelandben. 😀
több mint 13 éve
Hát talán nem kellett volna az egekig felszopni a srácot, mielőtt egyáltalán pályára lépett volna. Kár, hogy hat hét múlva mennek a mackók, addigra már nem lesz vicces.Itt inkább arról volt szó, hogy a Tebowing-ot akarta kifigurázni...MacPhistoAlázás !! 😊 térdre gecik modern amerikai foci ahogy Hamvai PG mondaná 😀kaka178
Ezzel csak az a bajom, hogy azt nem Tebow találta ki, tehát ha őt célozta ezzel, akkor mellélőtt, mert csak a szurkolókat sértette meg vele.............StormST
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Itt inkább arról volt szó, hogy a Tebowing-ot akarta kifigurázni...MacPhistoAlázás !! 😊 térdre gecik modern amerikai foci ahogy Hamvai PG mondaná 😀kaka178
Ezzel csak az a bajom, hogy azt nem Tebow találta ki, tehát ha őt célozta ezzel, akkor mellélőtt, mert csak a szurkolókat sértette meg vele.............
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
MacPhistoAlázás !! 😊 térdre gecik modern amerikai foci ahogy Hamvai PG mondaná 😀
több mint 13 éve
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 13 éve
jó, úgy értettem, hogy azért egyik sem egy Megatron 😊És OC sincs, hogy korrektek legyünk. Azért a WR-ek miatt vitáznék, ha nem lenne itt off, mert vannak, csak nem, vagy alig küldik fel őket...apeszosNálunk nem szar, hanem nincs is. De oké, cseréljünk... 😀apeszosNálatok WR sincs, ami azt illeti, jah meg QB 😊Stez
Gaffney sem rossz abszolút, vele nagyon jól jártatok, Moss meg ha nem sérült, szintén jó.. de hát QB nélkül nem egyszerű az egész, és még futójáték sincs, ami némileg levehetné a terhet a QB válláról.. így elég necces.. no de off vége
a szezon után FA-n nem ártana nézni jó OL-t, brutálisan jó lehetne ez a csapat egy picit jobb fallal, valamint ugyebár nem ilyen fasz playcallinggal
több mint 13 éve
És OC sincs, hogy korrektek legyünk. Azért a WR-ek miatt vitáznék, ha nem lenne itt off, mert vannak, csak nem, vagy alig küldik fel őket...Nálatok WR sincs, ami azt illeti, jah meg QB 😊StezAttól,hogy nálatok is szar az OLine még jöhet hozzánk erősítés nem? 😀BazzaniNálunk nem szar, hanem nincs is. De oké, cseréljünk... 😀apeszos
több mint 13 éve
Nálatok WR sincs, ami azt illeti, jah meg QB 😊Nálunk nem szar, hanem nincs is. De oké, cseréljünk... 😀apeszosIde?! Akkor mit szóljak én? 😛apeszosAttól,hogy nálatok is szar az OLine még jöhet hozzánk erősítés nem? 😀Bazzani
több mint 13 éve
Cserél a nyavalya. 😀Nálunk nem szar, hanem nincs is. De oké, cseréljünk... 😀apeszosIde?! Akkor mit szóljak én? 😛apeszosAttól,hogy nálatok is szar az OLine még jöhet hozzánk erősítés nem? 😀Bazzani
Írtam PM-et,tetszeni fog.
több mint 13 éve
Nálunk nem szar, hanem nincs is. De oké, cseréljünk... 😀Attól,hogy nálatok is szar az OLine még jöhet hozzánk erősítés nem? 😀BazzaniAz a vicc, hogy ha nem szórakozna az O playcall ennyit, simán veszélyben lehetne Moss 23 TD-s szezonja, brutális Megatron.. De azért kéne ide az OL upgrade még.StezIde?! Akkor mit szóljak én? 😛apeszos
több mint 13 éve
Grat a Lions-nak, ezen az estén sokkal jobbak voltatok nálunk...Megatron nagyon jó, bár ha nálunk okosabbak az edzők, akkor azért más lett volna a helyzet, mert Champ-en csak egy elkapást tudott csinálni egy-az-egyben, azt is csak akkor, amikor a DL beugrott és Stafford minden mindegy alapon passzolhatott... 😊