Detroit Lions
34 feliratkozó
több mint 13 éve
Chris Harris érkezett waiverről.vassadifrancba, hogy egyszer van a waiveren elsők közt a Colts, és akkor bezzeg nem kell senki.
nagy fogás
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Chris Harris érkezett waiverről.
több mint 13 éve
okéj.Kill with HillpeteyLions | Matthew Stafford fully practices
Thu, 27 Oct 2011 11:15:14 -0700
Detroit Lions head coach Jim Schwartz said QB Matthew Stafford (ankle) fully participated in practice Thursday, Oct. 27, and is on a good track to start in Week 8.Bazzani
Most Tíbó a média favorit, kiestetek a pixisből 😛
több mint 13 éve
Mi a legfrissebb Staffrol?!Fullon edzett
Vasàrnap tuti nyerünk.topmodell
több mint 13 éve
Mi a legfrissebb Staffrol?!Vasàrnap tuti nyerünk.
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 13 éve
Ha Suh ráfekszik, nem tud 😀
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 13 éve
Ezt a meccset nyernünk KELL.MacPhistoHa akarunk valamit is ebben az évben akkor tényleg meg KELL nyerni.
Meg fogjuk? Vagy győz a Tebow faktor?
több mint 13 éve
Ezt a meccset nyernünk KELL.
több mint 13 éve
Kill with HillpeteyLions | Matthew Stafford fully practices
Thu, 27 Oct 2011 11:15:14 -0700
Detroit Lions head coach Jim Schwartz said QB Matthew Stafford (ankle) fully participated in practice Thursday, Oct. 27, and is on a good track to start in Week 8.
több mint 13 éve
Mindenki reszkessen!?Őt ne bántsd, remek játékos volt az USF-ben. Teljesen érthetetlen miért csak ennyire vitte, de a potenciál benne van.
#Lions hosted former #Rams and #Panthers DE George Selvie.Bazzani
több mint 13 éve
Hétvégén sajnos csak eredmény követtem. Meg nézem ma a meccset felvételről. Hátha látok valami biztatót. Amúgy szerencsénk van, h valaki akkor a Denver verheto backup qb vel is.
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 13 éve
Mindenki reszkessen!?#Lions hosted former #Rams and #Panthers DE George Selvie.
több mint 13 éve
Kíváncsi leszek,. Megatront mennyire tudják majd megfogni a Denveriek.. Ha őt kiveszik, akkor Tebow csodát tehet könnyen. 😊Picsát, kivesszük mi Megatront a játékból.
Főleg, mivel futni is szeret és fog is, ami az utóbbi hetekben nem nagyon tetszik a Lions D#-nek.Stez
Jöhetnek a "fontos játékoknál passzolj Titusnak" figurák megint.
A védelmünk ellen meg egy járókeretes nagymama is könnyedén futkosna.
több mint 13 éve
Kíváncsi leszek,. Megatront mennyire tudják majd megfogni a Denveriek.. Ha őt kiveszik, akkor Tebow csodát tehet könnyen. 😊Főleg, mivel futni is szeret és fog is, ami az utóbbi hetekben nem nagyon tetszik a Lions D#-nek.
több mint 13 éve
Stafford egyelőre limitált edzéseket végez, Hill edz az első csapattal. Stafford ígéri,hogy játszik a hétvégén,az orvosok nem ennyire bizakodóak.Best kihagyja a hétvégét, Fairley sem edz újra (meg sem vagyok lepve).
Titus Young marad a 3.számú WR, remélem Denver ellen egyszer eltalálja,hogy merre is kellene futnia.
több mint 13 éve
Nézted már a sorsolásunkat?Én most megnéztem,ebből simán lehet 10-6 és az idén PO-t fog érni. A sorsolásra visszatérve, nézd meg a miénket. 😊 Én simán elcserélném veletek a hátralévő meccseinket (a Miamit leszámítva): MIA, NE, SF, PHI, NO, GB, DAL, WAS, NYJ és DAL.
Na ugye.Bazzani
És örülök, hogy nem Amut vittétek, így legalább lecsúszott hozzánk 😛. Csak látnánk már végre mit is tud....
több mint 13 éve
hétszilvafás adam8
2 647
3 év alatt volt 8 győzelmetek.. idén már már 5. én sem értem, hogy miért kell itt SB-t várni. nyilván szarok vagytok most is, de nem akármilyen mélységből indult ez a frencsájz. régebben blackout-ok voltak. most pl amilyen hangulatot csináltak a szúrkolók az Atlanta ellen az nagyon kemény volt. ők hisznek és örülnek annak, ami van. nem ítélkezni akarok, de szerintem becsüljétek meg azt, hogy itt álltok ennyi szar év után.😂
drukkolok!Zsoca
több mint 13 éve
végiggondoltam és igazad van. egy szurkolónak kötelessége elvárni a legjobbat.Én beleolvastam a Pats topikba a múltkorában.Nem rinyáltam,legalábbis nem érzem annak.Én azt látom, hogy 5-2vel álltok. Szóval annyira nem vagytok szarok mint amilyennek lefested a helyzetet.FViktor93
Viszont ezért a beírásért remélem tényleg leverünk Titeket mint vak a poharat.Bazzani
Győztetek.
Olyan hangulat volt mint a temetőben.Bazzani
több mint 13 éve
Denvernek amúgy is minden csapatát a földbe kell gázolni, megalázni, férfiakat kardélre hányni, a szüzeket megerőszakolni és elhurcolni, stb.Hagyjad, csak szereti sajnáltatni magát meg a csapatát. 😛. 1 hétig megy a rinya, aztán szarrá vernek minket...Black_AdderNem rinyáltam,legalábbis nem érzem annak.
Viszont ezért a beírásért remélem tényleg leverünk Titeket mint vak a poharat.Bazzani
Aztán Filipet kiterítjük egy nejlonra, mint Kadhafit 😀😀😀
több mint 13 éve
@BazzaniBocs, nem gondoltam, h ennyire a szívedre veszed.
viszont akárhogy is, nálatok, így laikusként, úgy hogy nem láttam az összes meccseteket, de úgy tűnik van fejlődés, és egyelőre ez a lényeg. Ellenben vannak olyan csapatok, akiknél ennek a legkisebb jele sincs...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Hát.. a pesszimizmus a Miamira is állhat épp így.És sokkal jobb csapatotok van most.
Azt nem is mondom, hogy a másik kedvencem a Raiders, na az se egy sikersztori.
Persze a Lionsnál kevés eredménytelenebb csapat van, de az utóbbi évek Miamija is egy tragédia sok felvonásban.
Patriots? C'mon man.... Az a topic önmaga karikatúrája, leszámítva egy pár tényleg értelmes embert.
több mint 13 éve
Már csak egy kérdés.Nem rinyagép csak pesszimista. A Pats topikban is idegesitő, hogy olyan dolgokért sírnak sokan amiért nem kéne.FViktor93Jó hát a Pats fanok külön kasztot képviselnek.FViktor93Tehát ugyanazért a dologért a Pats fanok külön kaszt én meg rinyagép.Bazzani
Az utóbbi évek teljesítménye alapján melyik csapat szurkolójának van legnagyobb "joga" pesszimistának lenni?
Én 8-8at esetleg 9-7et jósoltam. Ez minden csak nem pesszimista. Csak ebben nem volt benne a "ne passzoljunk Megatronnak,hanem Titus Youngnak" című fejezet.
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Nem rinyagép csak pesszimista. A Pats topikban is idegesitő, hogy olyan dolgokért sírnak sokan amiért nem kéne.Jó hát a Pats fanok külön kasztot képviselnek.FViktor93Tehát ugyanazért a dologért a Pats fanok külön kaszt én meg rinyagép.Bazzani
több mint 13 éve
Jó hát a Pats fanok külön kasztot képviselnek.FViktor93Tehát ugyanazért a dologért a Pats fanok külön kaszt én meg rinyagép.