Detroit Lions
34 feliratkozó
több mint 13 éve
először rajtunk kellett volna túljutnotok, de az sem sikerült, mit fog akkor a Packers csinálni veletek? a Viks szerintem jobb nálatok jelenleg (az idény elején még nem így volt), szerintem most csúsztok le a harmadik helyre.GabezMuahahahaha.
Azért mert volt egy szar meccsünk?
Láttad te azt a fantasztikus Vikingsot most a MNF-on?
több mint 13 éve
A vikes? Loál.először rajtunk kellett volna túljutnotok, de az sem sikerült, mit fog akkor a Packers csinálni veletek? a Viks szerintem jobb nálatok jelenleg (az idény elején még nem így volt), szerintem most csúsztok le a harmadik helyre.GabezKi is verte meg utoljára tétmeccsen a Packerst? ennyi.MacPhistoki merem jelenteni, hogy az a tavalyi szezon legrosszabb meccse volt 😀Hurka
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 13 éve
Jogos, NFCn belül viszont miA Pats.GergőbácsiMikor nyertünk utoljára halaadason?!Ki is verte meg utoljára tétmeccsen a Packerst? ennyi.MacPhisto
Ráadásul idén nem egy erős patsel, hanem egy veretlen Packersel játszunk :-/
Az NFL networkon is dumaltak arról hogy pont mi foghatjuk meg a GB-t halaadason.
Én örülnek neki a legjobban de nincs rá sok esély.
Ráadásul akkor simán lehetnénk 10-6. Az pedig érhet PO-t.topmodell
több mint 13 éve
Gabez
84
Nem vagyok vak, nem neked írtam a választ, hanem az igen tisztelt Lions szakértőnek. Azért szúrtam be a te véleményedhez, mert egyetértek veled, Nektek hajrá, megérdemlitek a csoport első helyét. Csak arra lennék kiváncsi, hogy mi mikor ünnepelhetünk egyszer úgy mint ti most. Jó lenne.
több mint 13 éve
ha nem tűnt volna fel, én Packers drukker vagyok 😊először rajtunk kellett volna túljutnotok, de az sem sikerült, mit fog akkor a Packers csinálni veletek? a Viks szerintem jobb nálatok jelenleg (az idény elején még nem így volt), szerintem most csúsztok le a harmadik helyre.GabezKi is verte meg utoljára tétmeccsen a Packerst? ennyi.MacPhistoki merem jelenteni, hogy az a tavalyi szezon legrosszabb meccse volt 😀Hurka
több mint 13 éve
Gabez
84
először rajtunk kellett volna túljutnotok, de az sem sikerült, mit fog akkor a Packers csinálni veletek? a Viks szerintem jobb nálatok jelenleg (az idény elején még nem így volt), szerintem most csúsztok le a harmadik helyre.ki merem jelenteni, hogy az a tavalyi szezon legrosszabb meccse volt 😀HurkaMikor nyertünk utoljára halaadason?!Ki is verte meg utoljára tétmeccsen a Packerst? ennyi.MacPhisto
Az NFL networkon is dumaltak arról hogy pont mi foghatjuk meg a GB-t halaadason.
több mint 13 éve
A Pats.Mikor nyertünk utoljára halaadason?!Ki is verte meg utoljára tétmeccsen a Packerst? ennyi.MacPhisto
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 13 éve
ki merem jelenteni, hogy az a tavalyi szezon legrosszabb meccse volt 😀Mikor nyertünk utoljára halaadason?!Ki is verte meg utoljára tétmeccsen a Packerst? ennyi.MacPhisto
több mint 13 éve
Mikor nyertünk utoljára halaadason?!Ki is verte meg utoljára tétmeccsen a Packerst? ennyi.
több mint 13 éve
Mikor nyertünk utoljára halaadason?!Ráadásul idén nem egy erős patsel, hanem egy veretlen Packersel játszunk :-/
Ráadásul akkor simán lehetnénk 10-6. Az pedig érhet PO-t.
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 13 éve
Szerintem hálaadáskor is nyerünk otthon.
több mint 13 éve
Oak nem lesz olyan egyszerű ha dmc újra formában lesz(és játszik is)viszont az sd is nyerhető
több mint 13 éve
Van három nyerhető meccs (Car, Min, Oak).Van egy kétesélyes (SD).
Meg három olyan amin alighanem kikapunk.
Még lehet 10-6 is.
több mint 13 éve
Stafford szerintem faszásan eldobta Mooret Ipponra 😀 😀 😀 (Végül is ki is zárták így megnyerte a meccset 10:0 😂 😂 😂 De utána földön fekvő emberre rárontani pfffff az tahóság!
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 13 éve
Egy előnye volt ennek a meccsnek.Ne bazd... Pedig azt alig várom, hogy megigazítsátok kicsit Cam "önbizalmát" 😀 😀
A büdös életbe nem rakják át többször a meccsünket főműsoridőbe.
Stafford 4INT.
Második után le kellett volna hozni.
Carolina meccs is nehéz lesz ilyen lelkiállapotban a csapatnak.Bazzani
több mint 13 éve
Hát én még mindig alig térek magamhoz. Ennyi faszság egy szezonban is sok nem egy meccsen. Ritka szar volt mindenki tegnap. Megatronnak is megvan a szökőévenkénti szar meccs, de rá nem lehet haragudni mert már annyiszor húzott ki minket a szarból.
Engem nem érdekel ha nem leszünk közönség kedvencek nem az a cél.
Rángatták egymás sisakját de ha a földön fekvő QB-m felé így rontanának én is megraknám anyja hátán...
És tudom Suh is csinál csúnya dolgokat.
Kár hogy erre kell emlékezni...
több mint 13 éve
http://sportgeza.hu/mindenidok/2011/11/14/nem_kicsi_a_rakast_jatszottak_bunyoztak/Moore esett el, Stafford rárohant, majd a komplett csapatok osztották egymásnak a pofonokat
és ott a videó
egyértelmű - dirtyk vagyunk, Stafford sípszó után lerohanta Moore-t 😂
pont ahogy Schwartz agresszorkodott a nem provokáló Harbaugh-val
a legendák földje. dirtyk vagyunk.
olvastam ma a Chicago Sun-Times szerzőjétől is, persze nem említette meg véletlenül sem azt a két high hitet amit CJ kapott, az egyikből fumble lett, a másikból meg sérülés
dirty lions
több mint 13 éve
Sajnos ezt a meccset mi szurtuk el és nem a Beats volt fantasztikus. Nem hiszem hogy stafford annyira rossz lenne. Ok dobott 4 Interceptiont de mar mindegy volt.
A kèt fumblinàl elvesztette a csapat a fonalat elég rendesen.
Szvsz vasárnap nyerünk, de 8-8 lesz a vége. Messze messze a POtol.
Rengeteg csúnya zakó var még ránk idén 😕
Abszolút nem vagyok a mocskos játék híve (bár a Pistonsos Bad Boyst imádtam),
De voltam annyira elkeseredett, hogy CUtler sisak tépésénél örültem volna ha a feje is leszakad 😊 LOL
Peppers egy állat azt el kell ismerni.
DE és DT poszton is kiváló volt.
Az atomot meg én se bánnám 😊))
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 13 éve
Dirty max a pelus volt Staffordnakk tegnap...embriópóz jól állt neki...Bazzaniból kiindulva azt hittem itt értelmes emberek vannak nem gyerekek.na offf.anferneeJajj hüppögök, mert arnfernee bácsi bejött trollkodni, majd amikor el lett küldve, besértődött és megfeddett :rolleyes:
több mint 13 éve
Detroit úgy néz ki mintha már megkapta volna😀😀érdekes, mi nem írjuk egy városra se hogy leszophat. Gondoljuk, de nem írjuk 😀davemayerÉn írom, mert dirty vagyok 😀 Chicago és Denver a két város amire atomot nyomnék 😛MacPhisto
Dirty max a pelus volt Staffordnakk tegnap...embriópóz jól állt neki...Bazzaniból kiindulva azt hittem itt értelmes emberek vannak nem gyerekek.na offf.
"Do or Do not. There is no try."
több mint 13 éve
érdekes, mi nem írjuk egy városra se hogy leszophat. Gondoljuk, de nem írjuk 😀davemayerÉn írom, mert dirty vagyok 😀 Chicago és Denver a két város amire atomot nyomnék 😛
több mint 13 éve
Szoktam ide is írni,ez nem attól függ nyerünk vagy vesztünk...látom felvetted a csapatod stílusát,szeretnék gratulálni hozzá,ha itt valaki trollkodik az te vagy haver,sore looooser😊anferneeFel, persze, felvettem. Dirtyk vagyunk, LOL. Rinyagépek.
több mint 13 éve
Szoktam ide is írni,ez nem attól függ nyerünk vagy vesztünk...látom felvetted a csapatod stílusát,szeretnék gratulálni hozzá,ha itt valaki trollkodik az te vagy haver,sore looooser😊Ühüm, érdekes hogy MNF után nem írtál ide.MacPhisto6-3Ezen a héten Detroit a szopós város,maradj otthon.anfernee
Egész Chicago leszophat. Faszkivan.MacPhisto
"Do or Do not. There is no try."
több mint 13 éve
érdekes, mi nem írjuk egy városra se hogy leszophat. Gondoljuk, de nem írjuk 😀Ühüm, érdekes hogy MNF után nem írtál ide.6-3Ezen a héten Detroit a szopós város,maradj otthon.anfernee
MacPhisto
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Ühüm, érdekes hogy MNF után nem írtál ide.6-3Ezen a héten Detroit a szopós város,maradj otthon.anfernee