Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 1 éve
Rodaron
2 076
Igen közben rájöttem, hogy Vikings nem lehet jobb a 3. seednél mt kikaptak a Phillytől, ti meg a Conf miaitt lennétek elsők.Ha mindenki 13-4 akkorHa minden PO csapat behúzza és mi is, akkor a Friscohoz megyünk? Azt szeretném leginkább elkerülni. 😃Mivel max 7. seed lehettek, így a 2. seedel játszotok, ami lehet még bármi, Philly, SF, Vikings.
pecsi92
Bár SF ütni fogja a Cardsot, Vikings a Bearst, a kérdés az mi mit csinálunk Phillyben, mert az fogja beállítani a végső rangsort.
Rodaron
a Frisco az első kiemelt mert a conf. 10-2,
Tapsi Hapsi
több mint 1 éve
Tapsi Hapsi
735
Ha mindenki 13-4 akkorHa minden PO csapat behúzza és mi is, akkor a Friscohoz megyünk? Azt szeretném leginkább elkerülni. 😃Mivel max 7. seed lehettek, így a 2. seedel játszotok, ami lehet még bármi, Philly, SF, Vikings.
pecsi92
Bár SF ütni fogja a Cardsot, Vikings a Bearst, a kérdés az mi mit csinálunk Phillyben, mert az fogja beállítani a végső rangsort.
Rodaron
a Frisco az első kiemelt mert a conf. 10-2,
több mint 1 éve
pecsi92
505
Szerintem ami a Dallasnak a Green bay, az nekünk a Frisco. Legrosszabb matchup és mellé még az emlékek is nagyon jók. De először legyen meg a Lions, ajándék lenne a PO.Ha minden PO csapat behúzza és mi is, akkor a Friscohoz megyünk? Azt szeretném leginkább elkerülni. 😃Bocs, de egész este ezen röhögtem.... nyertek és ezzel kikapartátok nekünk a 2.. kiemelést Ti meg akkor jöhettek, ha bejutottatok. gondolod, hogy a Dallas jobban szeret bennünket!?
pecsi92
Tapsi Hapsi
több mint 1 éve
Tapsi Hapsi
735
Ha minden PO csapat behúzza és mi is, akkor a Friscohoz megyünk? Azt szeretném leginkább elkerülni. 😃Bocs, de egész este ezen röhögtem.... nyertek és ezzel kikapartátok nekünk a 2.. kiemelést Ti meg akkor jöhettek, ha bejutottatok. gondolod, hogy a Dallas jobban szeret bennünket!?
pecsi92
több mint 1 éve
pecsi92
505
Ha minden PO csapat behúzza és mi is, akkor a Friscohoz megyünk? Azt szeretném leginkább elkerülni. 😃
több mint 1 éve
James007
1 854
Hihetetlen, hogy egy ilyen ősz után, mégis a saját kezünkbe vettük/kaptuk a sorsunkat.I love this game 😊
több mint 1 éve
nando89
3 901
Ha már kaptunk esélyt éljünk vele , aztán jövő7en lehetne a Lionsal játszani egy ki-ki meccset a playoffért
több mint 1 éve
Most már csak rajtunk múlik...
több mint 1 éve
Na jöhet a nehéz részRemélem senki nem felejtette el az aktuális havi pénzt átutalni a bíróknak, már január van.
több mint 1 éve
A CLE kikaparhatja nekünk a gesztenyét. Imádkozzatok!😃
több mint 1 éve
Mennyi esélye van Watson-nak a játékra, azért a Hip sérülések elég lingeringek szoktak lenni?aktív, elvileg beöltözik.
Rodaron
Kérdés mennyit lát a pályából majd
több mint 1 éve
Tapsi Hapsi
735
Igen a tiétek... Mondjuk abszolút nem értettem, hogy alapból miért nem az volt!Sziasztok!Én úgy tudom, hogy a mienk a nyerő.
Végül miénk lesz az Aréna4-es meccs vagy a los angelesi csörte??
Ami a mi meccsünk mellett szerintem inkább enyhe bunyónak hívnám csak. 😀
PatrickSKOL
pecsi92
több mint 1 éve
pecsi92
505
Sziasztok!Én úgy tudom, hogy a mienk a nyerő.
Végül miénk lesz az Aréna4-es meccs vagy a los angelesi csörte??
PatrickSKOL
több mint 1 éve
PatrickSKOL
397
Sziasztok!Végül miénk lesz az Aréna4-es meccs vagy a los angelesi csörte??
több mint 1 éve
Na, úgy látszik Wentz intézi a Commanders L-t
több mint 1 éve
Rodaron
2 076
Mennyi esélye van Watson-nak a játékra, azért a Hip sérülések elég lingeringek szoktak lenni?
több mint 1 éve
Fontos_Vidra
1 483
Boldog új évet! Irány a playoff és a konferencia döntő vereség! Azért a szokásainkat tartsuk meg! 😀
több mint 1 éve
Minden centet megért. Bemennék és ugyanígy leszámolnám a 10-est a helyében. Gyönyörű momentum volt.drága volt a rászámolás Lazard-tól.Kenjék a hajukra.
@ProFootballTalk
Per source, Packers WR Allen Lazard was fined $10,609 for taunting, based on pointing at and counting the trio of Miami defenders he took out on Sunday with one block.
gamerkr
Akkor is meccs legnagyobb pillanata volt.
uatu
több mint 1 éve
drága volt a rászámolás Lazard-tól.Kenjék a hajukra.
@ProFootballTalk
Per source, Packers WR Allen Lazard was fined $10,609 for taunting, based on pointing at and counting the trio of Miami defenders he took out on Sunday with one block.
gamerkr
Akkor is meccs legnagyobb pillanata volt.
több mint 1 éve
drága volt a rászámolás Lazard-tól.@ProFootballTalk
Viszont Bakh visszatér végre!!!
több mint 1 éve
James007
1 854
Nesze, itt van kezdésnek:A hírek szerint Carrnak lefőtt a kávé Vegasban.Elmúlt évek alapján már "alig várom", hogy a szar média hónapokig toljon valami "Rodgers to Vegas" narratívát... 😀
Adams miatta ment oda. Gondolom lájkolja a történetet.
Vissza kéne hozni valahogy..
James007
Peszinter Ferenc
www.totalprosports.com/nfl/las-vegas-raiders/davante-adams-done-vegas-qb-aaron-rodgers-rumors/?fbclid=IwAR0jZt5-TMddLzlVwFf1b2XxRIpsYUlek4-KXdILpcND6FiOMis3LX1v080
több mint 1 éve
Former safety Ha Ha Clinton-Dix retires as a member of the #Packers
több mint 1 éve
nando89
3 901
A hírek szerint Carrnak lefőtt a kávé Vegasban.Hat az instaja alapjan nem igen boldog Adams.
Adams miatta ment oda. Gondolom lájkolja a történetet.
Vissza kéne hozni valahogy..
James007
Már egyszer írtam de ez a csere mindenkinek rossz volt .
A vegas nem egy elkapora volt barmitol is .
Mi egyértelműen buktunk rajta mert ilyen szintű jatekost nem
Lehet pótolni .
Adams is bukott sport szakmailag mert a pénzt itt is megkapta volna .
több mint 1 éve
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLWhen you didn't realize you were shooting Packers practice in slow-mo and have no need for the video anywhere else so really have no choice but to sync it with the Baywatch theme song. pic.twitter.com/UlSuCn2BWb
— Kassidy Hill (@KassidyGHill) December 28, 2022