Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 1 éve
Kampman
28 323
Több esély van rá sajnos.Jaj, basszus, ez a másik változat először nem is jutott eszembe..A hírek szerint Carrnak lefőtt a kávé Vegasban.Elmúlt évek alapján már "alig várom", hogy a szar média hónapokig toljon valami "Rodgers to Vegas" narratívát... 😀
Adams miatta ment oda. Gondolom lájkolja a történetet.
Vissza kéne hozni valahogy..
James007
Peszinter Ferenc
James007
több mint 1 éve
SGBP
275
Két 1. és két 2. körért mehet…A hírek szerint Carrnak lefőtt a kávé Vegasban.Elmúlt évek alapján már "alig várom", hogy a szar média hónapokig toljon valami "Rodgers to Vegas" narratívát... 😀
James007
Peszinter Ferenc
Egyszer minden véget ér.
több mint 1 éve
James007
1 854
Jaj, basszus, ez a másik változat először nem is jutott eszembe..A hírek szerint Carrnak lefőtt a kávé Vegasban.Elmúlt évek alapján már "alig várom", hogy a szar média hónapokig toljon valami "Rodgers to Vegas" narratívát... 😀
James007
Peszinter Ferenc
több mint 1 éve
A hírek szerint Carrnak lefőtt a kávé Vegasban.Elmúlt évek alapján már "alig várom", hogy a szar média hónapokig toljon valami "Rodgers to Vegas" narratívát... 😀
James007
több mint 1 éve
James007
1 854
A hírek szerint Carrnak lefőtt a kávé Vegasban.Adams miatta ment oda. Gondolom lájkolja a történetet.
több mint 1 éve
Jó az nekünk, hogy Wentz kezd a Washingtonnál?Szerintem mindkét hátra lévő meccs inkább az ellenfélen múlik (Browns, Cowboys)
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Jó az nekünk, hogy Wentz kezd a Washingtonnál?
több mint 1 éve
pecsi92
505
DL Jarran Reed finished Week 16 with six tackles (four solo), a tackle for a loss, a sack, two QB hits, a forced fumble & a fumble recovery.The last Green Bay defensive lineman with a sack, a forced fumble & a fumble recovery in the same game was DE Aaron Kampman (vs. New Orleans on Sept. 17, 2006).
Fórumtárs rekordját beállították. 😃
több mint 1 éve
LMAORodgers quoting Bakhtiari: "Back when you were fat we were winning championships."@PatMcAfeeShow, without missing a beat: "You think about diving back into the ice cream for these last two weeks?" I am absolutely deceased.
— Aaron Nagler (@AaronNagler) December 28, 2022
több mint 1 éve
pecsi92
505
Lowry IR, Wyatt jobb úgyis
több mint 1 éve
Fontos_Vidra
1 483
Hmm még össze is futhatunk a Po-ban 😃😎😏hagyj már, csak veletek ne kerüljünk össze 😀 (ugyanezt írtam 2 hete)
petey
több mint 1 éve
JéBé
7 035
Volt mikor Dillon allt fel slot elkapokent es ebben semmi trukk nem volt sajnos. Valojaban csoda hogy ha nyogvenyelosen is de haladgatunk. Ez talan MLF-et dicseri.
több mint 1 éve
nem kezdek el reménykedni, nem kezdek el reménykedni, nem kezdek el reménykedni, nem kezdek el reménykedni.......Az a baj, hogy én is elkezdtem reménykedni. Pedig emlékszem: már a Lions elleni meccs utolsó perceiben azt írtam az eredménykövetőben, hogy most dől el, marad-e esélyünk a PO-ra. Kikaptunk. Utána aztán jött egy vereség a Titans és az Eagles ellen is, mégse kizárt, hogy bejutunk. Igaz, ha a SEA nem betlizett volna sorozatban, akkor most nem lenne mit számolgatni.
zacknorb
Ami tetszett: Ment labda a szertárosnak is. 10 különböző játékosnak volt elkapása.Általában az van, hogy az előre kitalált taktika vagy működik, vagy nem, ritkán látom, hogy MLF-nek sikerül jól belenyúlnia a meccsbe. Márpedig a Miami ellen ez történt.
alatriste
több mint 1 éve
nem kezdek el reménykedni, nem kezdek el reménykedni, nem kezdek el reménykedni, nem kezdek el reménykedni.......Én sem merek reménykedni, de akkor már legyen egy Packers - Steelers Superbowl! 😊
PLAYOFFS BABY!!!!!!!!!!!!!!!!!
Najó, nem, de sztem az utolsó heti Lions meccs lesz a csapda, és meglehet még a Vikes is jövő héten.
zacknorb
több mint 1 éve
Jaires postgame interview.Kicsit "Damn nature! You scary!" érzésem volt
Azt hiszem, ez klasszikus lesz..
twitter.com/i/status/1607124515812954117
James007
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
James007
1 854
Jaires postgame interview.Azt hiszem, ez klasszikus lesz..
twitter.com/i/status/1607124515812954117
több mint 1 éve
James007
1 854
Egy igazi karácsonyi ajándék a főnöktől. Kohou kétszer örült neki wisportsheroics.com/aaron-rodgers-gives-awesome-gift-to-dolphins-player-who-intercepted-his-pass/?fbclid=IwAR14ZMXu_I5JGqd1xMv43lF_m1LpNL1j4G5u2MzhApJRt-joPgzYFLZjwb0
több mint 1 éve
nem kezdek el reménykedni, nem kezdek el reménykedni, nem kezdek el reménykedni, nem kezdek el reménykedni.......PLAYOFFS BABY!!!!!!!!!!!!!!!!!
Najó, nem, de sztem az utolsó heti Lions meccs lesz a csapda, és meglehet még a Vikes is jövő héten.
több mint 1 éve
Jó hát ha ez a módja, akkor panaszkodok én itt minden héten. Jefferson over menni fog bármi is lesz a line. 😀 Amúgy nyilván hazai pálya, javuló forma (bár azért az eredmény és a mutatott játék két külön dolog), de mindent egybe véve hogy a náthába lehet a csapat mégis favorit 3.5 ponttal? (Tudom a Vikings mérlege inkább lufi de akkor is) 😀
Ami tetszett: Ment labda a szertárosnak is. 10 különböző játékosnak volt elkapása. Watson kiesése után sem ragadt rá 1 emberre AR, ez a post Adams időszak egyik "nyereménye". A fal 2 csere OT-vel is ha jó nem is volt tragikus sem. Tom egy 4. körös választott, aki meglepően jól játszik LT-ben. Ki is volt közel 10 éve hasonló? B-vel kezdődik a neve és akhtiarira végződik. 😊
A W szép, de köszönjük inkább Tua mikulásnak, aki mindhárom alkalommal teljesen érhetetlenül dobta a védők kezébe. Barryt pedig elővenném a siker és a 3 pick ellenére is. 3 hete szenved a Dolpins az aggresszív emberfogás ellen és a presselő CB-k ellen. Erre a válasz: Zóna, zóna mindenek felett! Bizakodni inkább még nem akarok, megvárom a jövőhetet.
Liverpool Fc
több mint 1 éve
gedam
5 906
Jaire Alexander explaining his pick is hilarious
— Warren Sharp (@SharpFootball) December 25, 2022
😂 😂😂 pic.twitter.com/hiDIbAPNXI
több mint 1 éve
James007
1 854
Azért a special team egészségére most felhajtottam egy mézes ágyast. Megérdemlik!
több mint 1 éve
nando89
3 901
Jó, akkor feladom...😊www.espn.com/nfl/playoffs/machine
nagylaza, főpohárnok
Jo nyomkodást.