Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 1 éve
Tomcsik
8 010
Jenkins-nél hamarabb jött a JézuskaReméltem pedig hogy elhozzuk FA-n. Nem tudja még hogy többet kapott volna tőlünk és jobb lett volna a feltörekvő szupersztár Fieldsnek blokkolni semmint a primadonna Rodgersnek… 😊 Viccet félre téve egy jó OL-el kevesebb van a piacon és ez a Bearsnek nem jó…
The Packers and Elgton Jenkins have agreed to terms on a four-year, $68 million contract extension, a source said, and it is expected to be signed today. It will make him the second-highest paid guard in the NFL and also would rank among the top-10 left tackles in the NFL
gamerkr
több mint 1 éve
nando89
3 901
Jenkins-nél hamarabb jött a JézuskaPénzt kicsit sokkalom , de amúgy örülök neki nagyon h marad 😉
The Packers and Elgton Jenkins have agreed to terms on a four-year, $68 million contract extension, a source said, and it is expected to be signed today. It will make him the second-highest paid guard in the NFL and also would rank among the top-10 left tackles in the NFL
gamerkr
több mint 1 éve
Jenkins-nél hamarabb jött a JézuskaThe Packers and Elgton Jenkins have agreed to terms on a four-year, $68 million contract extension, a source said, and it is expected to be signed today. It will make him the second-highest paid guard in the NFL and also would rank among the top-10 left tackles in the NFL
több mint 1 éve
Fontos_Vidra
1 483
Zadarius pro bowl keretben de amúgy is egész szezonban jól jatszik , szeretem Prestont de zada jóval magasabb polc szerintem , a penzuk közt nincs brutalis különbség sem … akkor is ezt gondoltam de ez után a szezon után főleg azt hiszem jobb lett volna őt megtartani . .Egyetértek. Plusz amikor odakerült nagyon összerántotta az öltözőt. Sajnálom, hogy utólag olyan hírek kerültek ki, hogy kiközösítették a sérülése miatt.
nando89
több mint 1 éve
Pont pár hete néztem azt a Giants elleni meccset, 6 labdaszerzésselYoutube-on fent van az egész szezon egyébként
www.youtube.com/playlist?list=PLdai9ZaxhjxuyoHNmcp968Q7jp_I3dRNI
több mint 1 éve
Amire nem emlékeztem, rá kellett keresnem: az SB évében mögöttünk a Giants és a Tampa mérlege is 10-6 volt, ezzel nem sikerült PO-ba jutniuk. (Nekünk is 10-6 volt.) Szinte hihetetlen.
több mint 1 éve
JéBé
7 035
Ottvan mondjuk a Lions, siman lehet hogy ok bejutnak mi nem, megis egy pillanatig nem gondolkodik ott senki hogy meddig mehetnek. Nalunk szerintem boven van annyi talent, Rodgers, akarmi hogy nem ez a helyzet. Akarmilyen szanalmas modon is de ha bejutnank mindenki kicsit tartana tolunk.
több mint 1 éve
Ha jól emlékszem, akkor se volt semmi esélyünk a PO-ban.😊 Részben valóban a futójáték hiánya miatt nem (ami aztán mégis egész jól működött a döntőben), másrészt azért sem, mert hatodikként végig idegenben kellett játszanunk. Nem hiszem, hogy a rájátszás kezdetekor bárki nagy összeget tett volna a Packersre.Az SB évben is kb egy zsák fossal ért fel az alapszakaszunk. Konkrétan az utolsó 4 meccs számunkra már PO volt, mert bármelyiken ha kikaptunk volna, akkor úszik a tényleges PO.Utolsó 4 meccs 2-2 volt 😀
Igaz, akkor a védelem legalább működött, a PO-ban meg összeállt az O is.
Ha most innen bejutunk, azt megérdemeltük, ott meg bármi lehet, lendületből. De először legyen meg a Dolphins valahogy. Addig nincs miről beszélni.
James007
Sokkal kompetensebb csapat benyomását keltettük szerintem, a futójáték teljes hiánya mellett is.
Kampman
több mint 1 éve
James007
1 854
És tényleg...Az SB évben is kb egy zsák fossal ért fel az alapszakaszunk. Konkrétan az utolsó 4 meccs számunkra már PO volt, mert bármelyiken ha kikaptunk volna, akkor úszik a tényleges PO.Utolsó 4 meccs 2-2 volt 😀
Ha most innen bejutunk, azt megérdemeltük, ott meg bármi lehet, lendületből. De először legyen meg a Dolphins valahogy. Addig nincs miről beszélni.
James007
Sokkal kompetensebb csapat benyomását keltettük szerintem, a futójáték teljes hiánya mellett is.
Kampman
Pedig tökre úgy emlékeztem, hogy 4 meccsen volt győzelmi kényszer.
több mint 1 éve
nando89
3 901
Zadarius pro bowl keretben de amúgy is egész szezonban jól jatszik , szeretem Prestont de zada jóval magasabb polc szerintem , a penzuk közt nincs brutalis különbség sem … akkor is ezt gondoltam de ez után a szezon után főleg azt hiszem jobb lett volna őt megtartani . .
több mint 1 éve
Kampman
28 323
Az SB évben is kb egy zsák fossal ért fel az alapszakaszunk. Konkrétan az utolsó 4 meccs számunkra már PO volt, mert bármelyiken ha kikaptunk volna, akkor úszik a tényleges PO.Utolsó 4 meccs 2-2 volt 😀
James007
több mint 1 éve
James007
1 854
Az SB évben is kb egy zsák fossal ért fel az alapszakaszunk. Konkrétan az utolsó 4 meccs számunkra már PO volt, mert bármelyiken ha kikaptunk volna, akkor úszik a tényleges PO.Igaz, akkor a védelem legalább működött, a PO-ban meg összeállt az O is.
több mint 1 éve
Ebben az esetben ugyanahhoz a kisebbséghez tartozunk. Én is rühellem.😊Inkább be se jussunk a rájátszásba? Milyen mentalitás ez?Ilyet nem mondtam.
nagylaza, főpohárnok
Sőt én olyan téren is a kisebbségbe tartozok, hogy én pl. a tankolást és az "inkább kapjunk ki a jobb draftpozícióért" mentalitást is rühellem.
Kampman
több mint 1 éve
Indubitably
464
[/quote] Azzal egyetértek, hogy nincs reális esélye a PO-nak. Ha viszont – valamilyen földöntúli csoda folytán – mégis összejön, akkor miért ne történhetne meg bármi, akár idegenben is? [/quote]12% esélyünk van a PO-ra jelenleg. Az nem földöntúli csoda... 😛(Sorry valamiért nem engedi normálisra szerkeszteni a hozzászólást.)
Szerkesztette: Indubitably
I... don't care... John.
több mint 1 éve
Kampman
28 323
Inkább be se jussunk a rájátszásba? Milyen mentalitás ez?Ilyet nem mondtam.
nagylaza, főpohárnok
Sőt én olyan téren is a kisebbségbe tartozok, hogy én pl. a tankolást és az "inkább kapjunk ki a jobb draftpozícióért" mentalitást is rühellem.
több mint 1 éve
Ha be is kerülnénk a rájátszásba (amit én a magam részéről nem hiszek), nem tudom elképzelni, hogy ez a csapat akár csak meccset nyerjen, pláne idegenben, ami ugye most már adott lenne mindenképpen. Inkább lennénk mi az a tipikus 6-7. helyen bejutó csapat, akit amolyan futottak még módon kiütnek a wild card körben. Tavalyi Eagles és Steelers konkrétan.Egyszerűen nem értelek. Abba a 0,01 százalékba tartoztál, amelyik elképzelhetőnek tartotta (pl. velem ellentétben), hogy a Vikings 0-33-ról megfordítja a meccset a Colts ellen. Bejött. És akkor a saját csapatodat temeted? Azzal egyetértek, hogy nincs reális esélye a PO-nak. Ha viszont – valamilyen földöntúli csoda folytán – mégis összejön, akkor miért ne történhetne meg bármi, akár idegenben is?
Olyan súlyos tehetséghiánnyal küszködünk, hogy egyszerűen ez nem egy PO-szint jelenleg.
Kampman
Mit jelent az, hogy tehetséghiánnyal küszködünk? Ez a csapat tele van tehetséggel (kiegészülve már bizonyított sztárokkal, élükön egy Aaron Rodgers nevű csávóval). Inkább be se jussunk a rájátszásba? Milyen mentalitás ez?
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Az új returner, Keisean Nixon nem csak hogy jó, egyenesen Snoop Dogg unokaöccse.
több mint 1 éve
JéBé
7 035
"Rodgers says he's never once in his 18 years seen the opposing team kick away from a Packers returner. That's fun"😀😀
több mint 1 éve
Kampman
28 323
Ha be is kerülnénk a rájátszásba (amit én a magam részéről nem hiszek), nem tudom elképzelni, hogy ez a csapat akár csak meccset nyerjen, pláne idegenben, ami ugye most már adott lenne mindenképpen. Inkább lennénk mi az a tipikus 6-7. helyen bejutó csapat, akit amolyan futottak még módon kiütnek a wild card körben. Tavalyi Eagles és Steelers konkrétan.Olyan súlyos tehetséghiánnyal küszködünk, hogy egyszerűen ez nem egy PO-szint jelenleg.
több mint 1 éve
esz-ki-mo
305
Lehet, hogy túl alacsonyra tettem a lécet, de számomra jó élmény volt ez a Rams elleni meccs. Tudom, hogy nem világverő csapattal játszottunk, így is szenvedésre készültem. Ehhez képest domináltunk, elég simán jött a W. Az INT ellenére Rodgers is tetszett, váltogatta a célpontjait, ha jól számolom, nyolc játékos felé ment passz.Én általában a végletekig optimista vagyok, de az idei, s a tegnapi játék alapján nem tudom, mi keresnivalónk lenne a PO-ban.
Bár nem hiszek benne, ha mégis bekövetkezik a csoda, és bejutunk a PO-ba, akkor a lendület bármeddig elrepítheti a csapatot. Ebben a mostani NFC-ben különösen. Én nagyon is örülnék, ha nem az alapszakasz jelentené a végállomást.
nagylaza, főpohárnok
Nézzük sorban.
A támadófal hullámzóan játszik, futáshoz elég jó, de a pass protection már ingadozó, bántóan sokszor verte meg őket a Donald nélküli Rams def.
AR még mindig hoz egy átlag feletti szintet, de ez már nem a korábban megszokott elit szint, s időnként érthetetlen hibákat is vét. Egyedül már képtelen a hátára venni a csapatot és továbblendíteni a szekeret.
Az elkapók közt meg persze, van tehetség, meg néha szép megoldások, de tegnap gondolom nemcsak engem zavart, hogy AR többször 6-8 mp alatt - amíg tiszta volt a zseb - sem tudott passzolni... ennyi idő alatt illene azért már valakinek szeparálódni...
A Def. front 7 passzsiettetésben még csak-csak hoz egy átlagos szintet (bár pl. az Eagles ellen ez semmit sem ért), de futás ellen továbbra is borzasztó gyenge.
A secondary pedig tegnap egy rémálom volt, ha a pass rush nem ért oda Mayfieldhez, akkor ő 3. kísérleteknél úgy csinálta meg a tiszta passzokat, ahogy csak akarta... s nem elit WR-eknek, TE-eknek, hanem Atwellnek, Skowroneknek...
Szóval jelenleg alig-alig van csapatrész, amely PO szintű, én minimális esélyt adnék a csapatnak elkerülni a one & done-t... sajnos.
több mint 1 éve
Lehet, hogy túl alacsonyra tettem a lécet, de számomra jó élmény volt ez a Rams elleni meccs. Tudom, hogy nem világverő csapattal játszottunk, így is szenvedésre készültem. Ehhez képest domináltunk, elég simán jött a W. Az INT ellenére Rodgers is tetszett, váltogatta a célpontjait, ha jól számolom, nyolc játékos felé ment passz.Bár nem hiszek benne, ha mégis bekövetkezik a csoda, és bejutunk a PO-ba, akkor a lendület bármeddig elrepítheti a csapatot. Ebben a mostani NFC-ben különösen. Én nagyon is örülnék, ha nem az alapszakasz jelentené a végállomást.
több mint 1 éve
Én szívesebben nézném inkább a Lionst.Benne van, hogy egyik sem lesz ott.
alatriste
több mint 1 éve
esz-ki-mo
305
A győzelem tényén kívül három pozitívumot tudnék kiemelni, a futójátékot, Doubs visszatérését és ezt a Nixon gyereket, aki új életet lehelt a nem létező visszahordó játékunkba.A többit fedje jótékony homály...
(s köszönöm, de nem ragaszkodom a PO-ba jutáshoz, egyrészt szeretném végre nyugodtan, idegeskedés nélkül végignézni, másrészt meg nem vagyunk odavalók... )
több mint 1 éve
Akkor ez most egy felelés lesz Christiannak ma-holnap. 😀Nem értem pontosan miről szól, de nektek érdekes lehet 😊Vicces, hogy épp pár napja írtak erről és a mostani meccsen aktuális is volt, biztos véletlen....
dande2
www.youtube.com/watch?v=BjYPZSDrvV4
Peszinter Ferenc