Green Bay Packers

78 feliratkozó

több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 775 — Kinek mit intézett a kormánya
Crosby végül a Ramsben kötött ki

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 647 — beers & Packers
Jellemző, most már azt nézegetem, milyen jó lenne a PO-ban elkerülni a Ninerst (jelen állás szerint ez a párosítás), pedig pár hete még eszembe se jutott, hogy rájátszásba kerülhetünk.🙂 Akkor már menjünk inkább újra az Oroszlánokhoz.

Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Félig kómában töltött nap után most jutottam hozzá, hogy megnézzem az összefoglalót, és legalább részben átéljem újra a hajnali élményt. Nem hittem volna, hogy a Lions után egy még magasabban polcon lévő ellenféllel szemben is képes lesz a GB ilyen színvonalon és mentális állapotban játszani. Love és az elkapók szinte hiba nélkül teljesítettek (rossz passz, drop alig volt), a D – bár azt nem állítom, hogy megingások nélkül – szintén átlagon felülit nyújtott. És emlékezzünk meg Carlsonról is!🙂
Azt hiszem, hogy ez a KC elleni W vízválasztó lehet. Joggal hiheti el a csapat, hogy koncentrált játékkal képes bárkit legyőzni. Akár úgy is, hogy a No.1 futónk pályán sincs. MLF-nek ebben valóban hatalmas érdemei vannak. (Ettől még tartom, hogy az első félidő végén az utolsó drive-unk elhibázott volt.🙂)
Annak külön örülök, hogy akármi lesz is, Love már bizonyította: nem voltak teljesen vakon a Packersnél, amikor felcserével elhozták első körösként és három évig kitartottak mellette.
több mint 2 éve
James007 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 948
Irány a Super Bowl?
PatrickSKOL
Majd legkésőbb az utolsó előtti fordulóban eldől.. 😊
Egyelőre 50%-os csapat vagyunk. De az októberi kilátástalanság helyett már megint van miért felkelni hajnalban.

Most néztem csak, hogy a Vikings elleni meccs dec 31., SNF.
Az mekkora szilveszteri buli lesz! Hosszabbítás esetén szépen át is csúszhat a vége 2024-re.
James007
Azért ez magyar idő szerint január 1. 2:20-as kezdést jelent. Pont buliból hazaérve meg lehet nézni.
gbol
Én kinti szempontból irigykedtem.
Hazai idő szerint nem valószínű, hogy érteni fogom a történteket, de majd az ismétlést is megtekintem.. 😊
több mint 2 éve
gbol Green Bay Packers 457
Irány a Super Bowl?
PatrickSKOL
Egyelőre 50%-os csapat vagyunk. De az októberi kilátástalanság helyett már megint van miért felkelni hajnalban.

Az mekkora szilveszteri buli lesz! Hosszabbítás esetén szépen át is csúszhat a vége 2024-re.
James007
Azért ez magyar idő szerint január 1. 2:20-as kezdést jelent. Pont buliból hazaérve meg lehet nézni.
több mint 2 éve
onDier Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 968
Na, betartva ígéretemet, engem megvett Love.
Csak azt tudnám, hogy tudott októberben ilyen kilátástalanul játszani...
(3.-7. forduló közt 5 TD, 8 INT, 58%-os passzpontosság, 9.-13. közt 11 TD, 2 INT, 66% ... de nem is csak a számok, hanem a mutatott játék az, ami gyökeresen változott, pedig közel nem az utóbbi időben voltak a gyengébb ellenfelek...)
Az offense meg ismét zseniálisan kezdte a meccset, s bár kicsit lelassultak, annyit épp sikerült beletenni, ami a győzelemhez elég volt. Hej, ha a def. is végre úgy játszana egész meccsen, ahogy várjuk tőlük...

Nyilván nem akarom elkiabálni, de a hátralevő meccsekben 3-5 W benne van, ami jó eséllyel PO-t jelenthet...igazából a 6. vagy a 7. seed lehet a nagyobb kérdés
esz-ki-mo
Az egész o szét volt akkor, a fal se muzsikált szépen, az elkapok droppoltak meg sérültek voltak... most értek össze szerintem
több mint 2 éve
Nehéz szavakat találni arra, amit az elmúlt két meccsen produkált a csapat... A KC ellen nem egyszerűen csak nyertünk, hanem végig vezetve nyertünk.
Csendben jelzem, hogy PO-helyen állunk. (Remélem, Watson nem dőlt ki.)
nagylaza, főpohárnok
Jajjajaj, most látom, hogy Tactful Cactus már írta. Bocseszka.🙂
több mint 2 éve
esz-ki-mo Green Bay Packers 367
Na, betartva ígéretemet, engem megvett Love.
Csak azt tudnám, hogy tudott októberben ilyen kilátástalanul játszani...
(3.-7. forduló közt 5 TD, 8 INT, 58%-os passzpontosság, 9.-13. közt 11 TD, 2 INT, 66% ... de nem is csak a számok, hanem a mutatott játék az, ami gyökeresen változott, pedig közel nem az utóbbi időben voltak a gyengébb ellenfelek...)
Az offense meg ismét zseniálisan kezdte a meccset, s bár kicsit lelassultak, annyit épp sikerült beletenni, ami a győzelemhez elég volt. Hej, ha a def. is végre úgy játszana egész meccsen, ahogy várjuk tőlük...

Nyilván nem akarom elkiabálni, de a hátralevő meccsekben 3-5 W benne van, ami jó eséllyel PO-t jelenthet...igazából a 6. vagy a 7. seed lehet a nagyobb kérdés
több mint 2 éve
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 4 347
Amúgy nézegetve a dolgokat ebből lehet hatodik hely és Ford Field a wild cardon
zacknorb
Már most aláírtam, gyertek
MacPhisto
Nekünk ez még messze van , jött most két extra underdog győzelem , most jön 1-2 kötelező meccs reméljük azzal is boldogul a csapat .
több mint 2 éve
MacPhisto Detroit Lions Michigan Wolverines 2 958 — Detroit vs. everybody
zacknorb
Már most aláírtam, gyertek

Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
DET UM
több mint 2 éve
(...) utolsó KC drive-ban a büntetés véleményes volt, a kontakt - ahogy láttam - még a pályán kezdődött.
Gergőbácsi
Dobtak ránk több kamu flaget, a legvégén viszont elmaradt ellenünk egy DPI zászló. Szóval, tévedtek ide is, oda is a sporik, azt hiszem, összességében kvittek vagyunk.
Az mekkora szilveszteri buli lesz!
James007
Bennem pedig most tudatosult, hogy jövő héten megint hány órakor játszunk. Elszoktam már ettől...🙂
több mint 2 éve
James007 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 948
Irány a Super Bowl?
PatrickSKOL

több mint 2 éve
Irány a Super Bowl?
PatrickSKOL
Bocs h örülünk kicsit h az nfl legfiatalabb rostere elkapta a regnáló bajnokot 😁
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 775 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
JéBé Green Bay Packers 7 719
LaFleur jo, kezdjuk el elfogadni. Jo edzo, jo mentor. Mindenkinek fejlodnie kell, ez alap de nem olyan bus a jovokep mint mondjuk New Englandben.
több mint 2 éve
PatrickSKOL Minnesota Vikings 470
Irány a Super Bowl?
több mint 2 éve
twitch(4thline) Alabama Crimson Tide 813 — twitch@citromail.hu
A meccs utáni locker room video most is epic , nagyon egyben vagyunk most , nagyon tetszik Mlf mentalitása , voltak vannnak és lesznek is itt hibák , de azért én mostmár hajlok rá h ő Aarod nélkül is liga elejében van mint edző , tényleg extrán keverte a lapokat éjszaka .
nando89
16:0 decemberben! Nagyon durván meg voltak szerkesztve a játékok! A meccs első felében, rendre első olvasásra voltak teljesen üres célpontok.
több mint 2 éve
Szép kezdés után erős visszaesés majd run the table
Tavalyi szezonra hajaz elég erősen

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
A meccs utáni locker room video most is epic , nagyon egyben vagyunk most , nagyon tetszik Mlf mentalitása , voltak vannnak és lesznek is itt hibák , de azért én mostmár hajlok rá h ő Aarod nélkül is liga elejében van mint edző , tényleg extrán keverte a lapokat éjszaka .
több mint 2 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 353 — Packers Suicide Squad
Csak az összefoglalót tudtam megnézni, de azt többször meg fogom még tenni. Le a kalappal az összes csapatrész előtt!
Egy-két dolog az örömbe rondításként: | néhány hosszú labda még mindig aluldobottnak tűnt, másrészt az utolsó KC drive-ban a büntetés véleményes volt, a kontakt - ahogy láttam - még a pályán kezdődött.) |

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
Nehéz szavakat találni arra, amit az elmúlt két meccsen produkált a csapat... A KC ellen nem egyszerűen csak nyertünk, hanem végig vezetve nyertünk.
Csendben jelzem, hogy PO-helyen állunk. (Remélem, Watson nem dőlt ki.)
több mint 2 éve
twitch(4thline) Alabama Crimson Tide 813 — twitch@citromail.hu
Ez megint impressziv volt! Nagyon tetszett az O play hívás! És a kivitelezés is meggyőző volt. Végre megint lehetett izgulni, meg ezek ilyen mini PO hangulatot hozó meccsek voltak számomra. Watson állandó sérülése ami egyrészt szomorú, másrészt elgondolkodtató.
több mint 2 éve
Ez extra volt , az elmúlt két hétben két fix playoff csapatot vertunk meg . Love pedig hétről hétre egyre jobb… már 65% playoff esélyünk .
Ahogy ígértem a délelőtt az espn playoffmachinnal fog kezdődni 😀
több mint 2 éve
Rubens Green Bay Packers 900
7th seed
Tactful Cactus
Run the table
több mint 2 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 029
7th seed

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!