Green Bay Packers

78 feliratkozó

több mint 2 éve
Pep71 Green Bay Packers 3 663
Hiányozni fog Preston Smith mint CB 🤣🤣 volt h Adams-et fogta...
több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 329

warr_b
A cap hitje elég magas lenne, még sok van a szerződéséből is, kétlem, hogy elengednénk bárhová
Gergőbácsi
Jaire for Marlon?
KeyG
Nektek biztos megérné, Packersnek kevésbé. Egy prime-ot cserélni egy trotylira, aki kìméli magát...
több mint 2 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 660 — beers & Packers
Közben ahogy olvasom Barry vissza mászott az ablakon és marad a stábban , de nem cordinatorkent .
nando89
Biztosan jó tanácsokat fog osztogatni.
több mint 2 éve
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 4 438
Közben ahogy olvasom Barry vissza mászott az ablakon és marad a stábban , de nem cordinatorkent .
több mint 2 éve
KeyG Baltimore Ravens 14 356

warr_b
A cap hitje elég magas lenne, még sok van a szerződéséből is, kétlem, hogy elengednénk bárhová
Gergőbácsi
Jaire for Marlon?

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 2 éve
gerappa Green Bay Packers 163
Gergőbácsi
Jó, de akkor ez mi a fészkes fenét jelent? “Thank you God. Thank you Lambeau, for 6 years. Thank you to those who showed love throughout my journey.”
nagylaza, főpohárnok
Ugye odament jampiskodni pénzfeldobásnál... aztán ugye Lafleur pihentette 1 meccset, majd ott hozzátette, hogy nem ez az egy húzása volt, szóval a fene se tudja mi fog történni.
több mint 2 éve
gbol Green Bay Packers 474
Gergőbácsi
Jó, de akkor ez mi a fészkes fenét jelent? “Thank you God. Thank you Lambeau, for 6 years. Thank you to those who showed love throughout my journey.”
nagylaza, főpohárnok
"Köszönöm Istenem. Köszönöm Lambeau, a 6 évért. Köszönöm azoknak, akik szeretetet mutattak az utam során." - na jó, tudom nem a tükörfordításra irányult a kérdés 😊
több mint 2 éve
Gergőbácsi
több mint 2 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 416 — Packers Suicide Squad

warr_b

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 29 885 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 416 — Packers Suicide Squad
Melegít Capers és Pettine.

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 4 438
Barry out! <3
alatriste
Kései/korai jezuska 😉 így meg szebb ez a szezon 😀
több mint 2 éve
twitch(4thline) Alabama Crimson Tide 835 — twitch@citromail.hu
VAN ISTEN!!! de legfőképp ész
zacknorb
Amennyiben eltekintünk az érthetetlen idehozatalától. És figyelmen kívül hagyjuk a jó pár éves késést, valóban!
több mint 2 éve
gbol Green Bay Packers 474
Nekem olyan érzésem van Love-al, hogy neki a közeli passzokban kell fejlődni leginkább, check downok és 5 yarnod belüli passzai sokszor nagykn pontatlanok és olyan erővel indítja meg őket mint az 50+ yardos bombákat .
JustoVillar
Ez a jobbik eset 😀
Amúgy van benne valami
James007
Mondjuk pont GB-ben ez nem idegen, Favre is úgy durrantotta az 5 yardosokat mintha nem lenne holnap 😀
Drip
El is tört néha az elkapók ujja, még az edzéseken is. 😊
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 991 — Kinek mit intézett a kormánya
VAN ISTEN!!! de legfőképp ész

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Barry out! <3
alatriste
Hoppá!!!
több mint 2 éve
alatriste Green Bay Packers 11 891 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Barry out! <3

Liverpool Fc
több mint 2 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 614 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Nekem olyan érzésem van Love-al, hogy neki a közeli passzokban kell fejlődni leginkább, check downok és 5 yarnod belüli passzai sokszor nagykn pontatlanok és olyan erővel indítja meg őket mint az 50+ yardos bombákat .
JustoVillar
Ez a jobbik eset 😀
Amúgy van benne valami
James007
Mondjuk pont GB-ben ez nem idegen, Favre is úgy durrantotta az 5 yardosokat mintha nem lenne holnap 😀

több mint 2 éve
SGBP 347
MLF sajtotajekoztato

lombardiave.com/posts/packers-matt-lafleur-joe-barry-aaron-jones-david-bakhtiari-future-01hms2pn861e
SGBP
Nekem ebből az jön le, hogy Carlson, Barry, Bakh inkább megy (ismét avatar csere..), Jones inkább marad, és MLF lesz a következő Belichick, ha tv interjúról van szó.
James007
Barry-nek 2024-re is szerzodes van…ez persze nem azt jelenti, hogy marad.
Carlsonnak hoznak versenytarsat.
több mint 2 éve
James007 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 954
MLF sajtotajekoztato

lombardiave.com/posts/packers-matt-lafleur-joe-barry-aaron-jones-david-bakhtiari-future-01hms2pn861e
SGBP
Nekem ebből az jön le, hogy Carlson, Barry, Bakh inkább megy (ismét avatar csere..), Jones inkább marad, és MLF lesz a következő Belichick, ha tv interjúról van szó.
több mint 2 éve
SGBP 347
MLF sajtotajekoztato

több mint 2 éve
twitch(4thline) Alabama Crimson Tide 835 — twitch@citromail.hu
The #Packers are expected to make Jordan Love one of the highest-paid quarterbacks in the NFL, per @AdamSchefter

Love is eligible for a contract extension in May.
Tdog
Hatalmas túlzás lenne… nagyon szeretem és szerintem jó is lesz a továbbiakban is , de ha már most top pénzt kap agyon is csapjuk azt h komoly csapatot lehessen köre rakni , meg amúgy is egy jó szezon után még ne .
nando89
Simán jó is lehetne! Meg leosztva évekre lenne bőven mozgástér. DE! Szerintem is nagyon kicsi a minta! És azért ne felejtsük el, h láttuk a padlót is.-voltak akik Cliffordot akarták megnézni. 😀 Szóval a hosszútávú, FIX(!) egyik top fizut érzem nagyon rizikósnak egyelőre. Amennyiben sok a bónusz, főleg POval kapcsolatos. 😀 Hadd szóljon! DC és kicker kérdés is remélem téma lesz hamarosan! 😞
több mint 2 éve
James007 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 954
JustoVillar
Ez a jobbik eset 😀
Amúgy van benne valami
több mint 2 éve
JustoVillar Michigan State Spartans 714

Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
több mint 2 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 169
Az egyik szemem sír, a másik nevet. Kár érte, kezdtem elhinni, hogy meglehet. A jövőre nézve biztató lehet ez a szezon, ilyen hullámvölgy után abszolút nem várt teljesítmény. Még a hét közepén volt egy olyan kósza gondolat, csak úgy bevillant, hogy milyen király lenne revansot venni Tampában.
Azon gondolkodtam még, hogy Jones, bármekkora király, lehetséges, hogy megszabadulunk tőle vagy elcseréljük? Egyrészt pénzügyi okokból, másrészt korábban nálunk szinte hagyomány volt, hogy a zeniten lévő játékosokat inkább egy szezonnal hamarabb elengedjük, mint egy szezonnal később (AR nyilván kivétel)
Gergőbácsi

Én Prestontól is megválnék sajna, a többi bázisolt
zacknorb
A top needs legeslegtetején a kicker posztnak kellene lennie.