Green Bay Packers

78 feliratkozó

több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 775 — Kinek mit intézett a kormánya
2 érv a W mellett:

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 647 — beers & Packers
20 százalék esélyt adunk magunknak a KC ellen, szóval, lélekben készülök a hajnali vereségre. | (Miközben titokban reménykedem a csodában.🙂 Ha megint úgy kijön a lépés, mint az előző fordulóban, akkor bármi megtörténhet.) |
Utána viszont mind az öt meccs reálisan nyerhető, ha nem is mindegyik könnyen. De szép lenne...
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 775 — Kinek mit intézett a kormánya
Savage aktiválva lett IR-ről

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 511 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
visszavonult D-Jax, akinek (is) megköszönhetjük, hogy bejutottunk a PO-ban abban a bizonyos évben 😊 😊

Jó pihit DeSean!

több mint 2 éve
Fontos_Vidra Green Bay Packers 1 592
Ha esetleg van Orvos a csoportban? 😀

Az hogy lehetséges, h A-rod 79 nappal Achilles ín szakadás után dobál??? Számomra hihetetlen.
gerappa
Pontosan ezt kérdeztem a gyógytornászomtól múlt héten. Konkrét választ adott: "fogalmam sincs". Annyit tett hozzá, hogy az élsportolók nyilván gyorsabban regenerálódnak.
(Nekem augusztusban - több mint két héttel Rodgers sérülése előtt - volt részleges Achilles-szakadásom. Nem műtötték, hét hétig gipsz + még mindig mankóval járok. Ahogyan elnézem, pár hónapig ez így is marad.)
nagylaza, főpohárnok
azt olvastam erről, hogy a részleges olyan szempontból rosszabb, hogy nem műtik, emiatt lassabb a regeneráció. de ezt az internet mondta szóval ¯\_(ツ)_/¯
Fontos_Vidra
Nekem az orvos, a röntgenes és a gyógytornász is azt mondta, a körülményekhez képest szerencsém van, hogy nem kell műteni. Franc se tudja.🙂 (Azt, hogy az ellátásom során milyen élményekkel gazdagodtam, inkább nem kezdem el mesélni. Hosszú OFF lenne...🙂)
nagylaza, főpohárnok
jó persze, ez a magyar EÜ és úgy sejtem nem vagy milliárdos. Arod el is mondta a McAfee show-ban, hogy kivételes helyzetben van a pénze, összeköttetései és amiatt, hogy neki az az egyedüli “munkája” jelenleg, hogy visszatérjen
több mint 2 éve

Az hogy lehetséges, h A-rod 79 nappal Achilles ín szakadás után dobál??? Számomra hihetetlen.
gerappa
Pontosan ezt kérdeztem a gyógytornászomtól múlt héten. Konkrét választ adott: "fogalmam sincs". Annyit tett hozzá, hogy az élsportolók nyilván gyorsabban regenerálódnak.
(Nekem augusztusban - több mint két héttel Rodgers sérülése előtt - volt részleges Achilles-szakadásom. Nem műtötték, hét hétig gipsz + még mindig mankóval járok. Ahogyan elnézem, pár hónapig ez így is marad.)
nagylaza, főpohárnok
azt olvastam erről, hogy a részleges olyan szempontból rosszabb, hogy nem műtik, emiatt lassabb a regeneráció. de ezt az internet mondta szóval ¯\_(ツ)_/¯
Fontos_Vidra
Nekem az orvos, a röntgenes és a gyógytornász is azt mondta, a körülményekhez képest szerencsém van, hogy nem kell műteni. Franc se tudja.🙂 (Azt, hogy az ellátásom során milyen élményekkel gazdagodtam, inkább nem kezdem el mesélni. Hosszú OFF lenne...🙂)
több mint 2 éve
Fontos_Vidra Green Bay Packers 1 592

gerappa
nagylaza, főpohárnok

Szerkesztette: Fontos_Vidra
több mint 2 éve

gerappa
több mint 2 éve
Plusz csinálják meg a Metlifeban a talajt

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 4 347

gerappa
Volt achilesz szakadásom , és a magyar eü-t nem hasonlítanám az amcsihoz , de ez még így is brutális , én 2-3 hónap után tudtam manko nélkül szép lassan sétálni , és most 3 évvel utána érzem kb ugy h hasonlo a vádlim a sérülés előttihez, ha ez tényleg muködik mármint ez az uj eljárás akkor ez valami egészen forradalmi dolog .

Viszont én a helyében biztosan nem játszanék már idén , egészen minimális a sansz h ez a Jetts bejut a po-ba , inkább jövőre toljon , egy full egészséges Last dancet , azt nagyon tudnám élni , jah és a Jetts Fo nyáron rakjon elé egy falat .

Szerkesztette: nando89
több mint 2 éve
James007 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 948

gerappa
Elvileg valami nagyon új kísérleti műtétet hajtottak rajta végre, de így is durva számomra
zacknorb
A rehabjához elég sok új kütyüt használ, közte pl antigravitációs futópadot. A speed bridge nevű új eljárással műtötték, ami eleve gyorsítja a rehabot. Mindenesetre egy átlagembernél 6-9 hónap a teljes rehab, de a sportolóknál ezt rövidíteni tudják, bár arra senki nem gondolt, hogy ennyivel.
Mindenesetre ez is azt bizonyítja, hogy Áron nem ember 😊

Lesz benne kockázat, nem is kicsi..
több mint 2 éve

gerappa
Elvileg valami nagyon új kísérleti műtétet hajtottak rajta végre, de így is durva számomra

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
gerappa Green Bay Packers 151

több mint 2 éve
Lássuk be, a mi szempontunkból nem alakult rosszul ez a Vikings-Bears meccs...
több mint 2 éve
twitch(4thline) Alabama Crimson Tide 813 — twitch@citromail.hu
Várjatok már, nincs még vége a szezonnak. Miért kell most a drafton agyalni?🙂
nagylaza, főpohárnok
Már a jövő héten meglehet a pillanatnyi 7. kiemelés, jó tudom, tudom.
Tactful Cactus
Ha nyernénk véletlen vasárnap olyan dolog történne amire egy hónappal ezelőtt semmi esély nem volt , befogom ütni a keresőbe h Espn playoff machine 😀
nando89
Elvileg Lafleurel 15:0 a decemberi mérlegünk. 🤫
több mint 2 éve
gbol Green Bay Packers 457
nagylaza, főpohárnok
Miért ne? Mini bye week van 😊
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 484 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Love jól halad előre a Packers Franchise QB válássá vezető úton.

több mint 2 éve
nagylaza, főpohárnok
Tactful Cactus
Ha nyernénk véletlen vasárnap olyan dolog történne amire egy hónappal ezelőtt semmi esély nem volt , befogom ütni a keresőbe h Espn playoff machine 😀
több mint 2 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 029
nagylaza, főpohárnok

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
több mint 2 éve
Rubens Green Bay Packers 900
Ma reggel ötlött fel bennem a kérdés, hogy melyik csapatrészt kellene erősítenünk, ha Love beválik (ha nem, akkor persze lenne a qb húzás, de ettől most inkább távolodunk). Egy X elkapó mindig jó jönne, de lehet potenciál ebben a fiatal támadósorban. És itt jön, hogy akkor CB vs. S, tehát megint a védelembe az első körben. Bár bedobhatná magát a vezetőség az FA piacon is, hiszen Love még szerződés alatt lesz 24-ben is olcsón (ha nem hosszabbítanak vele), Rodgers utáni dead money kifut, Bakhtiarit valószínűleg elengedjük. 40 millió körüli szabad hely lesz a sapka alatt.
gbol
Ezen agyaltam és én is már fazom a db draftol, oldjuk ezt meg a piacrol.
Wr fronton most úgy vagyok h ide elsokor nem
Hiszem h kell , lesz két masodik korunk ha kell wr jöjjön ott .
Támadó fal , hat ide egy jó center nem
artana de első körben center nem túl szexi Pick .
Vedofal elég jól megvan ahogy passrush is .

A várható első korunk most az ellenfelek függvényében 14-22 közt lehet majd valahol ,és az a meredek ötlet jött most fel nekem h Dillon szerzodese kifut , Aj oregszik és egyre többet sérült , ezt az offenst egy jó fiatalos robbanekony rb akar egy szinttel magasabb polcra tudna helyezni, tudom h meredek , és Gute ugyis védőt hoz majd de én most latnam értelmet egy jó rbnek.
nando89
Szerintem ami nagyon kellene, S, CB és Center. Ezek közül első körben CB vagy S fog jönni. A többi poszton elsősorban mélység kellhet, illetve a RB csak nagyon indokoltan jöhetne első körben (már egy második körös is korainak számít). A WR-t első körben nem fogunk húzni, második körössel meg tele a padlás. Ha Love kap egy hosszabbítást, akkor meg nem nagyon lesz pénzünk egy FA WR-re, pedig én azt hoznék a piacról.
gbol
Az LT neked nem is hiányposzt ? Nálam az elobb van, mint a center.
Oda kellene egy top jatekos a draftrol.
Az hogy rotálva van meccseken Nijman meg Walker az sztem meleg😃
Zach Tom meg parades , RT poszt olcson megoldva .
Persze Myers nal biztosabb jatekos is elferne nyilvan. De LT, S, Cb a need szerintem.

D-Bakh meg mehet isten hírével.
Aztán majd Gute hoz egy LB-t a Georgiarol Quay W. mellé az elso korben😁😁👌🏻
gerappa
Érdekes kérdés szemre nem éreztem rossznak őket 1-2 meccset leszámítva , már Walker és Nijmant , ketten együtt engedtek 6sacket 11 meccsen , pff értékelésük nagyjából azonos , Walker tavalyi 7,körös ő játszott bőven többet , 504 snapet , nem kiemelkedő és nem egy Zach Tom ez tény ..csak h drafton és csapaton belül maradjunk , de azt sem érzem rajta most sok meccset megnézve és főleg őt h rajta mennének el mecsek , és korából adódoan és főleg h nálunk sztm több mint jo a támado fal képzés h őt már most lekéne írni , lehet h nem megoldás és kell oda prémium pick , de idén nem érzem h oda lőném az elsőkört .

cb -s kérdés , kéne de nagyon kis hatékonysággal dolgozunk ezen poszton Jaire bejött ez ok , de Demarius Randall ,Quinten Rollins ,Josh Jones ,Josh Jackson csak pár név az elmult évekből akik totál bustok lettek , és akkor Clinton Dix sem volt éppen fáklyás menet , és Stokesban sem nagy már bizodalmam , oldjuk meg ezt inkább a piacról most azért lesz költeni valónk .
nando89
Hogy egy "jó" Kevin Kingről már ne is beszéljünk😂 Nem mellesleg abszolút egyetértek veled, gyakorlatilag Woodson - Harris óta nem volt egy tisztességes CB páros...

Szerkesztette: Rubens
több mint 2 éve
casaubon Green Bay Packers 3 531
Extrém felvetés:
Penix balkezes, így Tom mint RT megvan és nem baj ha Walker és Nijman az LT mert nem az a vakoldal
zacknorb
Tényleg elég extrém, mert ilyen qb teljesítmény mellett (még a hullámvölggyel együtt is), szinte biztos, hogy nem húzunk qb-t. Amúgy nem biztos, hogy vak oldali tacklként is ugyanúgy teljesítene Tom. Feltételezem, ott nagyobb a nyomás.
gbol
Tavaly jatszott beugrokent tobbszor is LT-t, es megallta a helyet. Sot, igazabol akkor tunt fel, hogy belole tenyleg lehet valaki. Egyetemen is ket evig LT volt, elotte ket evig center.
Egyebkent Nijman szerzodese lejar, nem biztos, hogy marad jovore.
több mint 2 éve
gbol Green Bay Packers 457
Extrém felvetés:
Penix balkezes, így Tom mint RT megvan és nem baj ha Walker és Nijman az LT mert nem az a vakoldal
zacknorb
Tényleg elég extrém, mert ilyen qb teljesítmény mellett (még a hullámvölggyel együtt is), szinte biztos, hogy nem húzunk qb-t. Amúgy nem biztos, hogy vak oldali tacklként is ugyanúgy teljesítene Tom. Feltételezem, ott nagyobb a nyomás.
több mint 2 éve
Extrém felvetés:

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Ma reggel ötlött fel bennem a kérdés, hogy melyik csapatrészt kellene erősítenünk, ha Love beválik (ha nem, akkor persze lenne a qb húzás, de ettől most inkább távolodunk). Egy X elkapó mindig jó jönne, de lehet potenciál ebben a fiatal támadósorban. És itt jön, hogy akkor CB vs. S, tehát megint a védelembe az első körben. Bár bedobhatná magát a vezetőség az FA piacon is, hiszen Love még szerződés alatt lesz 24-ben is olcsón (ha nem hosszabbítanak vele), Rodgers utáni dead money kifut, Bakhtiarit valószínűleg elengedjük. 40 millió körüli szabad hely lesz a sapka alatt.
gbol
Ezen agyaltam és én is már fazom a db draftol, oldjuk ezt meg a piacrol.
Wr fronton most úgy vagyok h ide elsokor nem
Hiszem h kell , lesz két masodik korunk ha kell wr jöjjön ott .
Támadó fal , hat ide egy jó center nem
artana de első körben center nem túl szexi Pick .
Vedofal elég jól megvan ahogy passrush is .

A várható első korunk most az ellenfelek függvényében 14-22 közt lehet majd valahol ,és az a meredek ötlet jött most fel nekem h Dillon szerzodese kifut , Aj oregszik és egyre többet sérült , ezt az offenst egy jó fiatalos robbanekony rb akar egy szinttel magasabb polcra tudna helyezni, tudom h meredek , és Gute ugyis védőt hoz majd de én most latnam értelmet egy jó rbnek.
nando89
Szerintem ami nagyon kellene, S, CB és Center. Ezek közül első körben CB vagy S fog jönni. A többi poszton elsősorban mélység kellhet, illetve a RB csak nagyon indokoltan jöhetne első körben (már egy második körös is korainak számít). A WR-t első körben nem fogunk húzni, második körössel meg tele a padlás. Ha Love kap egy hosszabbítást, akkor meg nem nagyon lesz pénzünk egy FA WR-re, pedig én azt hoznék a piacról.
gbol
Az LT neked nem is hiányposzt ? Nálam az elobb van, mint a center.
Oda kellene egy top jatekos a draftrol.
Az hogy rotálva van meccseken Nijman meg Walker az sztem meleg😃
Zach Tom meg parades , RT poszt olcson megoldva .
Persze Myers nal biztosabb jatekos is elferne nyilvan. De LT, S, Cb a need szerintem.

D-Bakh meg mehet isten hírével.
Aztán majd Gute hoz egy LB-t a Georgiarol Quay W. mellé az elso korben😁😁👌🏻
gerappa
Érdekes kérdés szemre nem éreztem rossznak őket 1-2 meccset leszámítva , már Walker és Nijmant , ketten együtt engedtek 6sacket 11 meccsen , pff értékelésük nagyjából azonos , Walker tavalyi 7,körös ő játszott bőven többet , 504 snapet , nem kiemelkedő és nem egy Zach Tom ez tény ..csak h drafton és csapaton belül maradjunk , de azt sem érzem rajta most sok meccset megnézve és főleg őt h rajta mennének el mecsek , és korából adódoan és főleg h nálunk sztm több mint jo a támado fal képzés h őt már most lekéne írni , lehet h nem megoldás és kell oda prémium pick , de idén nem érzem h oda lőném az elsőkört .

cb -s kérdés , kéne de nagyon kis hatékonysággal dolgozunk ezen poszton Jaire bejött ez ok , de Demarius Randall ,Quinten Rollins ,Josh Jones ,Josh Jackson csak pár név az elmult évekből akik totál bustok lettek , és akkor Clinton Dix sem volt éppen fáklyás menet , és Stokesban sem nagy már bizodalmam , oldjuk meg ezt inkább a piacról most azért lesz költeni valónk .