Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 1 éve
esz-ki-mo
305
A győzelem tényén kívül három pozitívumot tudnék kiemelni, a futójátékot, Doubs visszatérését és ezt a Nixon gyereket, aki új életet lehelt a nem létező visszahordó játékunkba.A többit fedje jótékony homály...
(s köszönöm, de nem ragaszkodom a PO-ba jutáshoz, egyrészt szeretném végre nyugodtan, idegeskedés nélkül végignézni, másrészt meg nem vagyunk odavalók... )
több mint 1 éve
Akkor ez most egy felelés lesz Christiannak ma-holnap. 😀Nem értem pontosan miről szól, de nektek érdekes lehet 😊Vicces, hogy épp pár napja írtak erről és a mostani meccsen aktuális is volt, biztos véletlen....
dande2
www.youtube.com/watch?v=BjYPZSDrvV4
Peszinter Ferenc
több mint 1 éve
JéBé
7 035
Nem értem pontosan miről szól, de nektek érdekes lehet 😊Egyetertek az egyik kommentel hogy ez akkor most mert is rossz? Azon kivul hogy nehez es mindenki foleg egy ujonc utalja a szamonkerest de hat istenem.
— Bo Wulf (@Bo_Wulf) December 20, 2022
dande2
több mint 1 éve
A csapat futójátéka playoff szintű. Egyik másik csapategység vagy részegység sem gondolom, hogy egy playoff meccsre való volna sajnos. Hátha marad még 1 évre Rodgers és kap is némi segítséget a skill sorba de mindenekelőtt a lassan tisztán első körösökből kiálló védelem kapjon egy új koordinátort. Új GM-et is kívánnék, de az nyilván nem reális.
Liverpool Fc
több mint 1 éve
Én szívesebben nézném inkább a Lionst.
Liverpool Fc
több mint 1 éve
Nem értem pontosan miről szól, de nektek érdekes lehet 😊Vicces, hogy épp pár napja írtak erről és a mostani meccsen aktuális is volt, biztos véletlen....
dande2
www.youtube.com/watch?v=BjYPZSDrvV4
Szerkesztette: Peszinter Ferenc
több mint 1 éve
Willie Parker
15 383
Run the kissámliNem is kell, hogy bukják, a Washingtonnak kéne 2 meccsen kikapni. Arra lehetne némi esély San Franciscoban és ha a Dallas komolyan veszi az utolsó meccset.Valahogy jussunk mar be megneznem mire mennenk "hot" csapatkent😀Sztm semmi sansz sajnos ha csak 1 plusz meccs megvan akkor
JéBé
Volna , de így nem hiszem h a Giants bukja a maradek három meccset, márpedig annélkul nincs sansz . jövőre , reméljük Aaron meg marad , Barry meg megy .
nando89
Ja és a Seattlenek kéne még 1 meccset veszteni.
És nyilván ezeknek csak akkor van jelentősége, ha a Packers nyer 3-at, ami a legvalószínűtlenebb.
Peszinter Ferenc
több mint 1 éve
Nem is kell, hogy bukják, a Washingtonnak kéne 2 meccsen kikapni. Arra lehetne némi esély San Franciscoban és ha a Dallas komolyan veszi az utolsó meccset.Valahogy jussunk mar be megneznem mire mennenk "hot" csapatkent😀Sztm semmi sansz sajnos ha csak 1 plusz meccs megvan akkor
JéBé
Volna , de így nem hiszem h a Giants bukja a maradek három meccset, márpedig annélkul nincs sansz . jövőre , reméljük Aaron meg marad , Barry meg megy .
nando89
Ja és a Seattlenek kéne még 1 meccset veszteni.
És nyilván ezeknek csak akkor van jelentősége, ha a Packers nyer 3-at, ami a legvalószínűtlenebb.
több mint 1 éve
Nem feledkeztél el arról, hogy 7 csapat megy a PO-ba?Valahogy jussunk mar be megneznem mire mennenk "hot" csapatkent😀Sztm semmi sansz sajnos ha csak 1 plusz meccs megvan akkor
JéBé
nando89
több mint 1 éve
nando89
3 901
Valahogy jussunk mar be megneznem mire mennenk "hot" csapatkent😀Sztm semmi sansz sajnos ha csak 1 plusz meccs megvan akkor
JéBé
több mint 1 éve
Ez Rodgers 3. szezonja, amikor kétszámjegyű INT-et dob, utoljára 2010-ben volt ilyen. Durva2010-ben? Na, jó, nem bánom, megismételheti magát a történelem.
Peszinter Ferenc
több mint 1 éve
gbol
377
Nyugi, nm fogunk bejutni, viszont remek gyakorlási lehetőség így év végén. O javul, ST nagyot javult, már csak a D edzőit kellene helyre rakni. (Ez a szezon a WSH és a DET elleni meccsen már elment)
több mint 1 éve
JéBé
7 035
Abszolut tet nelkul nezem a meccseinket ami nagyon fura erzes igy decemberben. Tovabbra is azt gondolom hogy sokkal jobbak vagyunk annal mint ami ebbol iden kijott. Nem szamolgatok meg semmi de ha valahogy bekusznank az egy akkora boost lenne a fejekben hogy meg akar veszelyesek is lehetnenk. Kicsit meg mindig sok a ha..😀Valahogy jussunk mar be megneznem mire mennenk "hot" csapatkent😀egy hónapja a fórum a csapatot is feloszlatta volna 😀 nagy változás ahhoz képest
JéBé
Fontos_Vidra
több mint 1 éve
Fontos_Vidra
1 483
Valahogy jussunk mar be megneznem mire mennenk "hot" csapatkent😀egy hónapja a fórum a csapatot is feloszlatta volna 😀 nagy változás ahhoz képest
JéBé
több mint 1 éve
Nem értem pontosan miről szól, de nektek érdekes lehet 😊— Bo Wulf (@Bo_Wulf) December 20, 2022
több mint 1 éve
Ez Rodgers 3. szezonja, amikor kétszámjegyű INT-et dob, utoljára 2010-ben volt ilyen. Durva
több mint 1 éve
Ez is csak a pro bowl értékét jelzi.Congrats, Ja $ 👏#Packers CB @JaireAlexander has been selected to the 2023 #ProBowlGames!#ProBowl | #GoPackGo pic.twitter.com/VgX7SFMzE4
— Green Bay Packers (@packers) December 20, 2022
több mint 1 éve
The #Packers are releasing WR Sammy Watkins, per sources.
— Tom Pelissero (@TomPelissero) December 19, 2022
Watkins will go on waivers.
több mint 1 éve
GB W 1,23, Rams 3,90. Nem szeretnék kishitűnek látszani, de nem túlzás ez?😊
több mint 1 éve
CM III sporinak állnatöbb mint 1 éve
Úgy néz ki, Romeo Doubs is visszatérhet a Rams ellen
több mint 1 éve
Szerintem ezekből a legkevésbé reális az utolsó 4 meccs megnyerése.De az kemény, hogy az NFC South megnyerésére még mind a négy csapatnak van esélye és ott a 7-10 is elég 😊
több mint 1 éve
Csendben jelzem, hogy még a Lions is előttünk van.😊 Ha jól nézem, az egálból a DET jön ki jobban, így nem elég, ha az utolsó fordulóban legyőzzük őket, azon túl is kell tőlük még egy vereség. Na, de ez már tényleg vicc.Semmi reális esély nincs rá de , mi nyerjük mind a 4 et , giants -commanders 4bol 3x veszít ,Seahawks 4/2 veszít .nem jegyzeteltem, onnan indul, hogy mindent megnyerünkAz ESPN playoff machinejával kiszámoltam és van esély, hogy bejutunk 7. helyen a playoffba. Ugyan nem lesz benne sok köszönet, mert valószínűleg (forma alapján) a 9ershez kéne menni az első körben, ami lássuk be, még az elmúlt években se arról szólt, hogy magabiztosan győzni járunk oda.Avass be, kérlek. Hogyan juthatunk be?
Fontos_Vidra
nagylaza, főpohárnok
Fontos_Vidra
nando89
több mint 1 éve
nando89
3 901
Semmi reális esély nincs rá de , mi nyerjük mind a 4 et , giants -commanders 4bol 3x veszít ,Seahawks 4/2 veszít .nem jegyzeteltem, onnan indul, hogy mindent megnyerünkAz ESPN playoff machinejával kiszámoltam és van esély, hogy bejutunk 7. helyen a playoffba. Ugyan nem lesz benne sok köszönet, mert valószínűleg (forma alapján) a 9ershez kéne menni az első körben, ami lássuk be, még az elmúlt években se arról szólt, hogy magabiztosan győzni járunk oda.Avass be, kérlek. Hogyan juthatunk be?
Fontos_Vidra
nagylaza, főpohárnok
Fontos_Vidra