Green Bay Packers

78 feliratkozó

több mint 1 éve
esz-ki-mo Green Bay Packers 305
A győzelem tényén kívül három pozitívumot tudnék kiemelni, a futójátékot, Doubs visszatérését és ezt a Nixon gyereket, aki új életet lehelt a nem létező visszahordó játékunkba.
A többit fedje jótékony homály...
(s köszönöm, de nem ragaszkodom a PO-ba jutáshoz, egyrészt szeretném végre nyugodtan, idegeskedés nélkül végignézni, másrészt meg nem vagyunk odavalók... )
több mint 1 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Nem értem pontosan miről szól, de nektek érdekes lehet 😊
dande2
Vicces, hogy épp pár napja írtak erről és a mostani meccsen aktuális is volt, biztos véletlen....
 www.youtube.com/watch?v=BjYPZSDrvV4
Peszinter Ferenc
Akkor ez most egy felelés lesz Christiannak ma-holnap. 😀
több mint 1 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035

dande2
Egyetertek az egyik kommentel hogy ez akkor most mert is rossz? Azon kivul hogy nehez es mindenki foleg egy ujonc utalja a szamonkerest de hat istenem.
több mint 1 éve
alatriste Green Bay Packers 11 308 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
A csapat futójátéka playoff szintű. Egyik másik csapategység vagy részegység sem gondolom, hogy egy playoff meccsre való volna sajnos. Hátha marad még 1 évre Rodgers és kap is némi segítséget a skill sorba de mindenekelőtt a lassan tisztán első körösökből kiálló védelem kapjon egy új koordinátort. Új GM-et is kívánnék, de az nyilván nem reális.

Liverpool Fc
több mint 1 éve
alatriste Green Bay Packers 11 308 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Én szívesebben nézném inkább a Lionst.

Liverpool Fc
több mint 1 éve
Peszinter Ferenc 772 — 中国加油
dande2
Vicces, hogy épp pár napja írtak erről és a mostani meccsen aktuális is volt, biztos véletlen....
 www.youtube.com/watch?v=BjYPZSDrvV4

Szerkesztette: Peszinter Ferenc
több mint 1 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 383
Valahogy jussunk mar be megneznem mire mennenk "hot" csapatkent😀
JéBé
Sztm semmi sansz sajnos ha csak 1 plusz meccs megvan akkor
Volna , de így nem hiszem h a Giants bukja a maradek három meccset, márpedig annélkul nincs sansz . jövőre , reméljük Aaron meg marad , Barry meg megy .
nando89
Nem is kell, hogy bukják, a Washingtonnak kéne 2 meccsen kikapni. Arra lehetne némi esély San Franciscoban és ha a Dallas komolyan veszi az utolsó meccset.
Ja és a Seattlenek kéne még 1 meccset veszteni.
És nyilván ezeknek csak akkor van jelentősége, ha a Packers nyer 3-at, ami a legvalószínűtlenebb.
Peszinter Ferenc
Run the kissámli
több mint 1 éve
JéBé
Volna , de így nem hiszem h a Giants bukja a maradek három meccset, márpedig annélkul nincs sansz . jövőre , reméljük Aaron meg marad , Barry meg megy .
nando89
Nem is kell, hogy bukják, a Washingtonnak kéne 2 meccsen kikapni. Arra lehetne némi esély San Franciscoban és ha a Dallas komolyan veszi az utolsó meccset.
Ja és a Seattlenek kéne még 1 meccset veszteni.
És nyilván ezeknek csak akkor van jelentősége, ha a Packers nyer 3-at, ami a legvalószínűtlenebb.
több mint 1 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 14 282 — beers & Packers
JéBé
nando89
Nem feledkeztél el arról, hogy 7 csapat megy a PO-ba?
több mint 1 éve
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 3 901
JéBé
több mint 1 éve
Ez Rodgers 3. szezonja, amikor kétszámjegyű INT-et dob, utoljára 2010-ben volt ilyen. Durva
Peszinter Ferenc
2010-ben? Na, jó, nem bánom, megismételheti magát a történelem.
több mint 1 éve
gbol Green Bay Packers 377
Nyugi, nm fogunk bejutni, viszont remek gyakorlási lehetőség így év végén. O javul, ST nagyot javult, már csak a D edzőit kellene helyre rakni. (Ez a szezon a WSH és a DET elleni meccsen már elment)
több mint 1 éve
JéBé
egy hónapja a fórum a csapatot is feloszlatta volna 😀 nagy változás ahhoz képest
Fontos_Vidra
Abszolut tet nelkul nezem a meccseinket ami nagyon fura erzes igy decemberben. Tovabbra is azt gondolom hogy sokkal jobbak vagyunk annal mint ami ebbol iden kijott. Nem szamolgatok meg semmi de ha valahogy bekusznank az egy akkora boost lenne a fejekben hogy meg akar veszelyesek is lehetnenk. Kicsit meg mindig sok a ha..😀
több mint 1 éve
Fontos_Vidra Green Bay Packers 1 483
JéBé
egy hónapja a fórum a csapatot is feloszlatta volna 😀 nagy változás ahhoz képest
több mint 1 éve

Szerkesztette: JéBé
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 734 — Így remélem megfelelek nektek.....

több mint 1 éve
Ez Rodgers 3. szezonja, amikor kétszámjegyű INT-et dob, utoljára 2010-ben volt ilyen. Durva
több mint 1 éve
Ez is csak a pro bowl értékét jelzi.
több mint 1 éve
több mint 1 éve
GB W 1,23, Rams 3,90.
Nem szeretnék kishitűnek látszani, de nem túlzás ez?😊
több mint 1 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 724 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
CM III sporinak állna

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 827 — Kinek mit intézett a kormánya
Úgy néz ki, Romeo Doubs is visszatérhet a Rams ellen
több mint 1 éve
Szerintem ezekből a legkevésbé reális az utolsó 4 meccs megnyerése.
De az kemény, hogy az NFC South megnyerésére még mind a négy csapatnak van esélye és ott a 7-10 is elég 😊
több mint 1 éve
Az ESPN playoff machinejával kiszámoltam és van esély, hogy bejutunk 7. helyen a playoffba. Ugyan nem lesz benne sok köszönet, mert valószínűleg (forma alapján) a 9ershez kéne menni az első körben, ami lássuk be, még az elmúlt években se arról szólt, hogy magabiztosan győzni járunk oda.
Fontos_Vidra
Avass be, kérlek. Hogyan juthatunk be?
nagylaza, főpohárnok
nem jegyzeteltem, onnan indul, hogy mindent megnyerünk
Fontos_Vidra
Semmi reális esély nincs rá de , mi nyerjük mind a 4 et , giants -commanders 4bol 3x veszít ,Seahawks 4/2 veszít .
nando89
Csendben jelzem, hogy még a Lions is előttünk van.😊 Ha jól nézem, az egálból a DET jön ki jobban, így nem elég, ha az utolsó fordulóban legyőzzük őket, azon túl is kell tőlük még egy vereség. Na, de ez már tényleg vicc.
több mint 1 éve
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 3 901
Az ESPN playoff machinejával kiszámoltam és van esély, hogy bejutunk 7. helyen a playoffba. Ugyan nem lesz benne sok köszönet, mert valószínűleg (forma alapján) a 9ershez kéne menni az első körben, ami lássuk be, még az elmúlt években se arról szólt, hogy magabiztosan győzni járunk oda.
Fontos_Vidra
Avass be, kérlek. Hogyan juthatunk be?
nagylaza, főpohárnok
nem jegyzeteltem, onnan indul, hogy mindent megnyerünk
Fontos_Vidra
Semmi reális esély nincs rá de , mi nyerjük mind a 4 et , giants -commanders 4bol 3x veszít ,Seahawks 4/2 veszít .