Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 878
ó simán, még nem is kell, hogy 18 másik meccs nekünk kedvezzen, elég ha 15.Az ESPN playoff machinejával kiszámoltam és van esély, hogy bejutunk 7. helyen a playoffba. Ugyan nem lesz benne sok köszönet, mert valószínűleg (forma alapján) a 9ershez kéne menni az első körben, ami lássuk be, még az elmúlt években se arról szólt, hogy magabiztosan győzni járunk oda.Avass be, kérlek. Hogyan juthatunk be?
Fontos_Vidra
nagylaza, főpohárnok
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Fontos_Vidra
1 483
nem jegyzeteltem, onnan indul, hogy mindent megnyerünkAz ESPN playoff machinejával kiszámoltam és van esély, hogy bejutunk 7. helyen a playoffba. Ugyan nem lesz benne sok köszönet, mert valószínűleg (forma alapján) a 9ershez kéne menni az első körben, ami lássuk be, még az elmúlt években se arról szólt, hogy magabiztosan győzni járunk oda.Avass be, kérlek. Hogyan juthatunk be?
Fontos_Vidra
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Az ESPN playoff machinejával kiszámoltam és van esély, hogy bejutunk 7. helyen a playoffba. Ugyan nem lesz benne sok köszönet, mert valószínűleg (forma alapján) a 9ershez kéne menni az első körben, ami lássuk be, még az elmúlt években se arról szólt, hogy magabiztosan győzni járunk oda.Avass be, kérlek. Hogyan juthatunk be?
Fontos_Vidra
több mint 1 éve
Fontos_Vidra
1 483
Az ESPN playoff machinejával kiszámoltam és van esély, hogy bejutunk 7. helyen a playoffba. Ugyan nem lesz benne sok köszönet, mert valószínűleg (forma alapján) a 9ershez kéne menni az első körben, ami lássuk be, még az elmúlt években se arról szólt, hogy magabiztosan győzni járunk oda.
több mint 1 éve
Fontos_Vidra
1 483
akkor azt mondom, hogy még nem 😀ezen a héten nem kaptunk ki!!!*múlt héten
Fontos_Vidra
és ezen a héten se fogunk, mert csak MNF-en játszunk 😀
zacknorb
több mint 1 éve
Lehet virrasztani a zakóért.ezen a héten nem kaptunk ki!!!*múlt héten
Fontos_Vidra
zacknorb
több mint 1 éve
ezen a héten nem kaptunk ki!!!*múlt héten
Fontos_Vidra
több mint 1 éve
Fontos_Vidra
1 483
ezen a héten nem kaptunk ki!!!
több mint 1 éve
gbol
377
Mondjuk így elnézve, hogy most a Dallas ellen több elkapott yardja van, mint a Packersben idén összesen, hát...Elégszer ki volt próbálva. Váljék a Texans egészségére-
Esetleg meg lehetett volna próbálni elkapóként többször.
Peszinter Ferenc
több mint 1 éve
Mondjuk így elnézve, hogy most a Dallas ellen több elkapott yardja van, mint a Packersben idén összesen, hát...Esetleg meg lehetett volna próbálni elkapóként többször.
több mint 1 éve
Ezt bezzeg nem ejtette el 😀Hihetetlen, bammeg. (Még a HOU rosteren is Packers-mezben van.)
That was niceeee 🔥 @arodgers_3
— Houston Texans (@HoustonTexans) December 11, 2022
📺 » FOX pic.twitter.com/XWeTRPXO4o
Peszinter Ferenc
több mint 1 éve
Ezt bezzeg nem ejtette el 😀That was niceeee 🔥 @arodgers_3
— Houston Texans (@HoustonTexans) December 11, 2022
📺 » FOX pic.twitter.com/XWeTRPXO4o
több mint 1 éve
4 napja semmi, ez hallatlanTessék, itt a tulaj úr épp szörfözik 😀😀😀
(Ez egy vicces kép, tisztelem a szomszédvárat, és remélem, lesz egy kis örömük Fieldsben)
több mint 1 éve
Bakh vakbélműtét miatt nem volt és lehet nem is lesz még 1-2 hétig a bye után sem - kérdéses. Ami pozitív, hogy Zach Tom baromira jól néz ki. A "legjobb" 5-ösben még nincs posztja de már ez előtt is kétszer játszott LT poszton. Közel 3 meccs után 0 sack, 0 qb hit, 1 hurry a neve mellett, 0 büntetés. Ismét egy hátsó körös gyöngyszem? 😊 Már csak azért is jó ezt látni, mert Yosh Nijman meg RT-ben néz ki egészen jól. Jenkins visszatérve guardba újra olyan mint első 2 évében.
Nem tudom David mennyit próbálkozik még - nyilván ez a vakbélműtét alapvetően tök független a térdétől, de ha mégse lesz rendben hosszú távon egész jó opcióink vannak újra. 😊
Ha sok dolgot nem is, a folytonos hátsó körös ol depth építést remekül csinálja Gut. Kevés erényeinek egyike.
Liverpool Fc
több mint 1 éve
nando89
3 901
Azert Rodgers meccs utani gesztusaiba, a sajtotajekoztaton mondottakba, nehez nem belelatni, hogy elbucsuzott a szomszedvartol?!Ugyan ezt éreztem , már a meccs végén stadionban elköszönt a bears fanoktól , sajnos nehéz volt azt másnak látni ...
jossbeaumont
több mint 1 éve
jossbeaumont
1 180
Azert Rodgers meccs utani gesztusaiba, a sajtotajekoztaton mondottakba, nehez nem belelatni, hogy elbucsuzott a szomszedvartol?!
több mint 1 éve
jossbeaumont
1 180
Az lett a rogeszmém, hogy ha Arodnak van spec motivacioja a meccsen, mint pl. lenyomni Mike McCarthyt, vagy a neki mindig fontos Chi meccs, akkor mindegy a torott ujj, repedt borda, nagyot megy. A tobbi, meg ...
több mint 1 éve
Fontos_Vidra
1 483
Na, legalább megvan a 2W a Bears ellen, és a winningest team in the NFL statusamennyiben egyel többet nyer idén a bears akkor megint egál lesz, pedig azt hittem hogy vagy 10el elhúzunk idén 🤡🤡🤡
zacknorb
több mint 1 éve
Na, legalább megvan a 2W a Bears ellen, és a winningest team in the NFL status
több mint 1 éve
JéBé
7 035
Rodgers meg mindig tulaj, apro oromok ebben a szezonban 🫢
több mint 1 éve
Azért jó lenne nyerni, több szempontból is 😊#Packers T David Bakhtiari had an appendectomy today & will be out for Sunday's game in Chicago. #GBvsCHI
— Green Bay Packers (@packers) December 2, 2022
több mint 1 éve
Sajnos én nem vagyok részvényes, ha az lennék már rég elnézést kértem volna a szurkolóktól, hálásan megköszöntem volna kitartó támogatásukat és biztosítottam volna őket róla, hogy a következő draft első körös pickjével Joe Barry majd tovább tudja erősíteni a védelmet.
több mint 1 éve
Kampman
28 323
részvényes?Sokan Jim Leonhardot látnák szívesen DC-nek (úgyhogy kb. kizárt hogy összejöjjön)Akár Te is levált(at)hatod.
Talán lassan Mark Murphyt is le lehetne váltani.
Peszinter Ferenc
hage
több mint 1 éve
casaubon
2 400
MLF azt mondta nem tervezi Barry kirúgását...Sokszor akirol ilyet mondanak, kezdhet is csomagolni.
dande2