Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 2 éve
csatolmánySzúpatak már smafu?Egyszer Hollókő után eltört a bal első rugóm. A kocsi tele, a 21-es feltúrva. Bár ezer éve elköltöztem B.terenyéről, de annyira még nem vágytam haza.Basszus, te Bátonyterenyei vagy? Nagybátony, Kisterenye vagy Maconka?
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
zacknorb
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
Szúpatak már smafu?Egyszer Hollókő után eltört a bal első rugóm. A kocsi tele, a 21-es feltúrva. Bár ezer éve elköltöztem B.terenyéről, de annyira még nem vágytam haza.Basszus, te Bátonyterenyei vagy? Nagybátony, Kisterenye vagy Maconka?
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Ezért lepődtem meg. Abban a hitben voltam, hogy borsodi vagy.A nagy B is helyes amúgy. Azóta már nagyot dobbantottam: Borsod.Vazz, annyira meglepődtem, hogy elfelejtettem helyesen írni. Szóval: bátonyterenyei...🙂 Kemény vidék.🙂Maconka, a világ közepe természetesen.Egyszer Hollókő után eltört a bal első rugóm. A kocsi tele, a 21-es feltúrva. Bár ezer éve elköltöztem B.terenyéről, de annyira még nem vágytam haza.Basszus, te Bátonyterenyei vagy? Nagybátony, Kisterenye vagy Maconka?
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
Tactful Cactus
több mint 2 éve
A nagy B is helyes amúgy. Azóta már nagyot dobbantottam: Borsod.Vazz, annyira meglepődtem, hogy elfelejtettem helyesen írni. Szóval: bátonyterenyei...🙂 Kemény vidék.🙂Maconka, a világ közepe természetesen.Egyszer Hollókő után eltört a bal első rugóm. A kocsi tele, a 21-es feltúrva. Bár ezer éve elköltöztem B.terenyéről, de annyira még nem vágytam haza.Basszus, te Bátonyterenyei vagy? Nagybátony, Kisterenye vagy Maconka?
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
Vazz, annyira meglepődtem, hogy elfelejtettem helyesen írni. Szóval: bátonyterenyei...🙂 Kemény vidék.🙂Maconka, a világ közepe természetesen.Egyszer Hollókő után eltört a bal első rugóm. A kocsi tele, a 21-es feltúrva. Bár ezer éve elköltöztem B.terenyéről, de annyira még nem vágytam haza.Basszus, te Bátonyterenyei vagy? Nagybátony, Kisterenye vagy Maconka?
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
Tactful Cactus
több mint 2 éve
Maconka, a világ közepe természetesen.Egyszer Hollókő után eltört a bal első rugóm. A kocsi tele, a 21-es feltúrva. Bár ezer éve elköltöztem B.terenyéről, de annyira még nem vágytam haza.Basszus, te Bátonyterenyei vagy? Nagybátony, Kisterenye vagy Maconka?
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
Egyszer Hollókő után eltört a bal első rugóm. A kocsi tele, a 21-es feltúrva. Bár ezer éve elköltöztem B.terenyéről, de annyira még nem vágytam haza.Basszus, te Bátonyterenyei vagy? Nagybátony, Kisterenye vagy Maconka?
Tactful Cactus
több mint 2 éve
Egyszer Hollókő után eltört a bal első rugóm. A kocsi tele, a 21-es feltúrva. Bár ezer éve elköltöztem B.terenyéről, de annyira még nem vágytam haza.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
Igen, arra gondoltam.A másik irányban, Alsótoldnál. De annyira nem vészes, mint Tapolca környékén.Csak az a baj, hogy Hollókő után (vagy előtte, attól függően, melyik irányból mész) elég sokáig országúton kell menni. Ha jól emlékszem.Az egyik kedvenc környékem (Becskéig). Terényben volt egy orsósmagnó magángyűjtemény, a tulajdonosa 1,5-2 órás fantasztikus időutazást tartott nekünk, amikor ott voltunk. Sajnos 2 éve meghalt, azóta a múzeum nem üzemel.Melyik szakasz?
James007Vacak 26 km miatt képes vagy kihagyni a meccset?🙂Hollókőről indultunk, ma Cserhátsurányban éjszakázunk és holnap megyünk Kétbodonyba.
Amúgy merre jársz éppen? (Ha nem indiszkrét a kérdés.)
nagylaza, főpohárnok
Fontos_Vidra
Úgyhogy ezért bosszúból csapjuk meg a Friscót! 😀
James007
nagylaza, főpohárnok
James007
több mint 2 éve
A másik irányban, Alsótoldnál. De annyira nem vészes, mint Tapolca környékén.Csak az a baj, hogy Hollókő után (vagy előtte, attól függően, melyik irányból mész) elég sokáig országúton kell menni. Ha jól emlékszem.Az egyik kedvenc környékem (Becskéig). Terényben volt egy orsósmagnó magángyűjtemény, a tulajdonosa 1,5-2 órás fantasztikus időutazást tartott nekünk, amikor ott voltunk. Sajnos 2 éve meghalt, azóta a múzeum nem üzemel.Melyik szakasz?
James007Vacak 26 km miatt képes vagy kihagyni a meccset?🙂Hollókőről indultunk, ma Cserhátsurányban éjszakázunk és holnap megyünk Kétbodonyba.
nagylaza, főpohárnok
Fontos_Vidra
James007
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Csak az a baj, hogy Hollókő után (vagy előtte, attól függően, melyik irányból mész) elég sokáig országúton kell menni. Ha jól emlékszem.Az egyik kedvenc környékem (Becskéig). Terényben volt egy orsósmagnó magángyűjtemény, a tulajdonosa 1,5-2 órás fantasztikus időutazást tartott nekünk, amikor ott voltunk. Sajnos 2 éve meghalt, azóta a múzeum nem üzemel.Melyik szakasz?
nagylaza, főpohárnok
Fontos_Vidra
James007
több mint 2 éve
Az egyik kedvenc környékem (Becskéig). Terényben volt egy orsósmagnó magángyűjtemény, a tulajdonosa 1,5-2 órás fantasztikus időutazást tartott nekünk, amikor ott voltunk. Sajnos 2 éve meghalt, azóta a múzeum nem üzemel.Melyik szakasz?
nagylaza, főpohárnok
Fontos_Vidra
több mint 2 éve
mert a spread is ezek szerint ugyanennyin zárt (ja, a délelőtti Fk!-s cikkben is 9,5 volt a spread mindkét meccsen)Most nézem, hogy a BAL-HOU-nak is hajszálra pontosan ennyi az oddsa.Azért ez durva. A mixen: SF 1,19 - GB 4,40. Nem túlzás ez?Szerintem nem.
nagylaza, főpohárnok
Kampman
nagylaza, főpohárnok
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Most nézem, hogy a BAL-HOU-nak is hajszálra pontosan ennyi az oddsa.Azért ez durva. A mixen: SF 1,19 - GB 4,40. Nem túlzás ez?Szerintem nem.
nagylaza, főpohárnok
Kampman
több mint 2 éve
SGBP
347
P O’Donell-t visszahoztuk a practice squad-be.
több mint 2 éve
Azért ez durva. A mixen: SF 1,19 - GB 4,40. Nem túlzás ez?Szerintem nem.
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Azért ez durva. A mixen: SF 1,19 - GB 4,40. Nem túlzás ez?
több mint 2 éve
Melyik szakasz?
James007
Vacak 26 km miatt képes vagy kihagyni a meccset?🙂Hollókőről indultunk, ma Cserhátsurányban éjszakázunk és holnap megyünk Kétbodonyba.
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
ez a nap is eljött.Melyik szakasz?
bizakodva várom mi lesz, hiszen ez nem már Rodgers mumusa. itt már majdnem mindenki új, LaFleur idén sokkal jobb gameplan el dolgozik és ha úgy harap a védelem mint múltkor akkor egy icipicit rozsdás 49erst le tudnak lassítani a srácok.
azt tippelem, hogy szoros győzelmet fogunk aratni.
viszont nélkülem kell kiszurkoljátok, mert valahol a kéktúrán vagyok elveszve és nem hiszem, hogy felkelek hajnalban a holnapi 26 km előtt. 😀
Go Pack Go!
Fontos_Vidra
több mint 2 éve
ez a nap is eljött.Vacak 26 km miatt képes vagy kihagyni a meccset?🙂
bizakodva várom mi lesz, hiszen ez nem már Rodgers mumusa. itt már majdnem mindenki új, LaFleur idén sokkal jobb gameplan el dolgozik és ha úgy harap a védelem mint múltkor akkor egy icipicit rozsdás 49erst le tudnak lassítani a srácok.
viszont nélkülem kell kiszurkoljátok, mert valahol a kéktúrán vagyok elveszve és nem hiszem, hogy felkelek hajnalban a holnapi 26 km előtt. 😀
Go Pack Go!
Fontos_Vidra
több mint 2 éve
ez a nap is eljött.bizakodva várom mi lesz, hiszen ez nem már Rodgers mumusa. itt már majdnem mindenki új, LaFleur idén sokkal jobb gameplan el dolgozik és ha úgy harap a védelem mint múltkor akkor egy icipicit rozsdás 49erst le tudnak lassítani a srácok.
Go Pack Go!
több mint 2 éve
Nincs túl jó előérzetem, de talán megismétlődik a csodaRemélem jól játszunk majd és ha ki is kapunk, az 10-en belül lesz
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
Várjál, ebben a topikban nem szabad dicsérni Gute-ot.🙂 (Jó, akad egy-két kivétel.)
tenorx