Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 2 éve
Legyen egy jó kis run the table megintOké, legyen!😊
Kampman
Tavaly az NFC-ben 9-8 is elég volt a PO-hoz, de abban biztos vagyok, hogy idén ez kevés lesz. Tehát csak egy vereség fér bele, rosszabb pillanataimban azt gondolom, hogy még annyi se. Titans, Eagles, Bears, Rams, Dolphins, Vikings, Lions… Mondanom se kell, ha a mait nem hozzuk, akkor nincs miről álmodozni.
több mint 2 éve
Kampman
28 326
Legyen egy jó kis run the table megint
több mint 2 éve
ez a futójátéknak is egy nagy boost.#Packers WR Randall Cobb is set to return after about 4 and 1/2 weeks following a high-ankle sprain. He'll be activated and should play tonight, per @TomPelissero https://t.co/SQNjAu9kCJ
— Ian Rapoport (@RapSheet) November 17, 2022
Peszinter Ferenc
Minimálisan vagyunk esélyesek Vegas szerint, izgalmas lesz 😊
több mint 2 éve
#Packers WR Randall Cobb is set to return after about 4 and 1/2 weeks following a high-ankle sprain. He'll be activated and should play tonight, per @TomPelissero https://t.co/SQNjAu9kCJ
— Ian Rapoport (@RapSheet) November 17, 2022
több mint 2 éve
Ennyit az esélyekről: GB 1,53 - Titans 2,41.
több mint 2 éve
Rodaron
2 076
SmashMouth Foci lesz 400 futott yard-al.Várható időjárásról, Rodgers ujjáról valami híretek van?Tegnap havazott , mára elvileg nem mondja , jo kis csipős idő lesz , kezéről nem olvastam most .
gyeek
nando89
több mint 2 éve
nando89
3 901
Várható időjárásról, Rodgers ujjáról valami híretek van?Tegnap havazott , mára elvileg nem mondja , jo kis csipős idő lesz , kezéről nem olvastam most .
gyeek
több mint 2 éve
JéBé
7 035
En most eleg bizakodo lettem Cowboys meccs utan. Titans eddig eron felul, mi meg alul teljesitettunk. Keves pontos ergo szoros ugyanakkor vegig kontrollalt meccset varok.
több mint 2 éve
Várható időjárásról, Rodgers ujjáról valami híretek van?
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 2 éve
nando89
3 901
Na, este TNF a Titans ellen, ki mit vár?Én azt érzem behuzzuk ezt ma , jo volna ha vezetni tudnánk az elején akkor nem futhatnak kedvükre
Akár még lehetne is egy nyerhető meccs, a run D-n múlik az egész, de nagyon nehéz meccs lesz.
zacknorb
több mint 2 éve
Na, este TNF a Titans ellen, ki mit vár?Pontgazdag gunslinger meccset, ahogy mindenki várja 😀
Akár még lehetne is egy nyerhető meccs, a run D-n múlik az egész, de nagyon nehéz meccs lesz.
zacknorb
Szoros meccsen vereségre számítok
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
Na, este TNF a Titans ellen, ki mit vár?Akár még lehetne is egy nyerhető meccs, a run D-n múlik az egész, de nagyon nehéz meccs lesz.
több mint 2 éve
Az más...5 WR van az aktív keretben, 1 a maródiak között, 4 a PS-ben. Darabra megvagyunk.😊 Hill elküldését viszont nem értem.A hozzáállásával voltak gondok
nagylaza, főpohárnok
SGBP
több mint 2 éve
SGBP
276
5 WR van az aktív keretben, 1 a maródiak között, 4 a PS-ben. Darabra megvagyunk.😊 Hill elküldését viszont nem értem.A hozzáállásával voltak gondok
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
5 WR van az aktív keretben, 1 a maródiak között, 4 a PS-ben. Darabra megvagyunk.😊 Hill elküldését viszont nem értem.
több mint 2 éve
SGBP
276
The Packers signed WR Dede Westbrook to the practice squad.Még a karrierje elején úgy tünt lesz valami Westbrook-ból, + az Oklahoma-ban elég jól muzsikáltak Mayfield-el…
They also signed RB Patrick Taylor to the active roster to replace Kylin Hill as RB3 and signed LB Tim Ward to the practice squad.
SGBP
több mint 2 éve
SGBP
276
The Packers signed WR Dede Westbrook to the practice squad.They also signed RB Patrick Taylor to the active roster to replace Kylin Hill as RB3 and signed LB Tim Ward to the practice squad.
több mint 2 éve
nando89
3 901
Főleg h Richard felejthetetlen a Detroiti hail mary-vel 😊Rodgers cut, kiégett. Kérdés hogy több fumble-el fejezte be, mint elkapással?Richardnál kevesebb nyomott hagyott, maradjunk annyiban.
pecsi92
Kampman
több mint 2 éve
Kampman
28 326
Rodgers cut, kiégett. Kérdés hogy több fumble-el fejezte be, mint elkapással?Richardnál kevesebb nyomott hagyott, maradjunk annyiban.
pecsi92
több mint 2 éve
pecsi92
505
Rodgers cut, kiégett. Kérdés hogy több fumble-el fejezte be, mint elkapással?
több mint 2 éve
igen kell valaki, de Hill kétve hiszem, hogy PS-be visszajöjjön.Packers release WR Amari Rodgers & RB Kylin HillHarmadik szamu futonak azert kene valaki… lehet, abban biznak, hogy a PS-be meg visszajohet.
Amarinál már ideje volt, Kylint kicsit sajnálom, de az RB szoba marha erős
zacknorb
casaubon
több mint 2 éve
casaubon
2 401
Packers release WR Amari Rodgers & RB Kylin HillHarmadik szamu futonak azert kene valaki… lehet, abban biznak, hogy a PS-be meg visszajohet.
Amarinál már ideje volt, Kylint kicsit sajnálom, de az RB szoba marha erős
zacknorb
több mint 2 éve
Packers release WR Amari Rodgers & RB Kylin HillAmarinál már ideje volt, Kylint kicsit sajnálom, de az RB szoba marha erős
több mint 2 éve
JéBé
7 035
www.si.com/nfl/packers/news/watson-joins-elite-group-in-three-touchdown-100-yard-clubJo ez szep stat de ugy azert konnyebb hogy kb #1 opcio 😀
Gergőbácsi