NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 2 éve
hát tévedhetett volna hamarabb is Mr. Barry a bowl.hu-raJoe Barry: "I think Darnell Savage would be an unbelievable nickel."😀🤟🏻
Barry says if Savage played nickel, he'd need another safety. Says they haven't thought about putting Rasul Douglas at safety. Douglas practiced at safety a tad during camp.
Ha már ilyen “unbelievable nickel” Savage barátunk, akkor miért nem rakja be Rudy Ford-ot safety-be és Savage-et nickel-be…az okos fasz
SGBP
SGBP
több mint 2 éve
SGBP
277
Joe Barry: "I think Darnell Savage would be an unbelievable nickel."😀🤟🏻
Barry says if Savage played nickel, he'd need another safety. Says they haven't thought about putting Rasul Douglas at safety. Douglas practiced at safety a tad during camp.
Ha már ilyen “unbelievable nickel” Savage barátunk, akkor miért nem rakja be Rudy Ford-ot safety-be és Savage-et nickel-be…az okos fasz
SGBP
több mint 2 éve
jossbeaumont
1 180
Ma meg KELL fordulnia a szerencsenknek! Vikingek kikapnak, Oroszlanok lenyomjak a macikat, de mi itthon nem veszithetunk McCarthy ellen!Ujjak csótanycsuriban...
Szerkesztette: jossbeaumont
több mint 2 éve
Úgy néz ki Stokes se játszik már idén, eheti nyugodtan Mrs. Lipton kiváló meggyes lepényét.
több mint 2 éve
Ejnye már...Egy kis nosztalgia… Éppen a Packers szereplésén keseregtem, mire a feleségem felidézte, hogy 2011-ben a bp-i Molnár utcában, egy felszámolás alatt lévő boltban vette meg nekem karácsonyi ajándékként a SB GB W hivatalos pólóját. Az eladó történetesen Bears-drukker (!) volt, és adott ezer forint kedvezményt. Van itt valakinek ilyen pólója?😊Felmosórongynak használta, persze, h adott rá kedvezményt😛
nagylaza, főpohárnok
Willie Parker
több mint 2 éve
Willie Parker
15 384
Egy kis nosztalgia… Éppen a Packers szereplésén keseregtem, mire a feleségem felidézte, hogy 2011-ben a bp-i Molnár utcában, egy felszámolás alatt lévő boltban vette meg nekem karácsonyi ajándékként a SB GB W hivatalos pólóját. Az eladó történetesen Bears-drukker (!) volt, és adott ezer forint kedvezményt. Van itt valakinek ilyen pólója?😊Felmosórongynak használta, persze, h adott rá kedvezményt😛
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Egy kis nosztalgia… Éppen a Packers szereplésén keseregtem, mire a feleségem felidézte, hogy 2011-ben a bp-i Molnár utcában, egy felszámolás alatt lévő boltban vette meg nekem karácsonyi ajándékként a SB GB W hivatalos pólóját. Az eladó történetesen Bears-drukker (!) volt, és adott ezer forint kedvezményt. Van itt valakinek ilyen pólója?😊
több mint 2 éve
Őszinten jelenleg abban reménykedem h nem ez Aaron utolsó szezonja , mintha valahol olvastam is volna h nem tervez visszavonulni , remélem..Nem értem miért vonulna vissza, a korábban linkelt cikk alapján úgy gondolnám, hogy közel 60 millió oka van rá, hogy ne vonuljon vissza.
nando89
több mint 2 éve
Fontos_Vidra
1 483
imgflip.com/i/70eo3uAbram a 8. egykoron első körös védő a keretben. A durva, hogy az eddig 7-ből mindet mi draftoltuk.a falcons pár éve nyomott egy olyat, hogy a kezdő offenseből mindenki első körös volt. nem részeletezem a végeredményt...
Clark, Jaire, Gary be is váltak
Savage, Stokes kezdők vannak jó napjaik amikor kifejezetten jók is
Wyatt, Walker újoncok előbbi alig játszik utóbbi meg kár hogy ilyen sokat
Abram nyilván spec teambe jött
De jó hír, hogy DL Jerry Tillery kibaszásával van esély emelni ezt az első körös védőszámot. Mindenképp rámennék Gut helyében, hiszen az nyeri a bajnokságot akinek a legtöbb első körös védője van!
alatriste
peach
Szerkesztette: Fontos_Vidra
több mint 2 éve
Abram a 8. egykoron első körös védő a keretben. A durva, hogy az eddig 7-ből mindet mi draftoltuk.a falcons pár éve nyomott egy olyat, hogy a kezdő offenseből mindenki első körös volt. nem részeletezem a végeredményt...
Clark, Jaire, Gary be is váltak
De jó hír, hogy DL Jerry Tillery kibaszásával van esély emelni ezt az első körös védőszámot. Mindenképp rámennék Gut helyében, hiszen az nyeri a bajnokságot akinek a legtöbb első körös védője van!
alatriste
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
Miben rejlik? Öt percig bírtam nézni.Elképeszto, Kurt Warner elemzése. Tényleg esélytelen ez a csapat. Watkins es Amari semmit nem ért ebből a játékból, és ránézesre nem is fog. A fiatalok nagyon zoldek, a többiek lassúak, topák. A játékok egyszerűek és jók, Arod rajta van, de gyakorlatilag társak nelkül (kiveve AJ).Erdekes, mi is altalaban csak azt hozzuk fel hogy nem tudnak elszakadni vagy droppolnak, de az eszencia masban rejlik.
Én nyilván nem látom/lattam ezt a pályán, de sem Arod, sem MLF nyakaba nem varrnam a szopót.
Warnert meg jatekoskent is imadtam, elemzonek sem rosszabb.
youtu.be/0z24xipRE_I
jossbeaumont
JéBé
több mint 2 éve
nando89
3 901
Őszinten jelenleg abban reménykedem h nem ez Aaron utolsó szezonja , mintha valahol olvastam is volna h nem tervez visszavonulni , remélem..
több mint 2 éve
JéBé
7 035
Elképeszto, Kurt Warner elemzése. Tényleg esélytelen ez a csapat. Watkins es Amari semmit nem ért ebből a játékból, és ránézesre nem is fog. A fiatalok nagyon zoldek, a többiek lassúak, topák. A játékok egyszerűek és jók, Arod rajta van, de gyakorlatilag társak nelkül (kiveve AJ).Erdekes, mi is altalaban csak azt hozzuk fel hogy nem tudnak elszakadni vagy droppolnak, de az eszencia masban rejlik.
Én nyilván nem látom/lattam ezt a pályán, de sem Arod, sem MLF nyakaba nem varrnam a szopót.
youtu.be/0z24xipRE_I
jossbeaumont
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 879
a fórum jobban harap mint a csapatcsak megèrősíteni akartam, nem a frankót mondani bocsánatát esedezem😏Gutèt kell nyakon csapni kemènyen akár hogyan is.....thank you captain obvious, your job here is done. (páran erről ugatunk évek óta.)
dande2
Fontos_Vidra
dande2
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
Abram a 8. egykoron első körös védő a keretben. A durva, hogy az eddig 7-ből mindet mi draftoltuk.Clark, Jaire, Gary be is váltak
Liverpool Fc
több mint 2 éve
Fontos_Vidra
1 483
nem tudom néztétek, hogy Z. Smith egyedül szerzett 8,5 sacket, míg Gary(6,5)-Smith(3) duó összesen 9,5-etpersze erre nem lehetett számítani, csak ez se sült el annyira jól
Szerkesztette: Fontos_Vidra
több mint 2 éve
Blake Martinez bejelentette, hogy visszavonul
több mint 2 éve
Fontos_Vidra
1 483
ne haragudj, nyilván nem veled van a baj, hanem a ténnyel hogy mi kanapé huszárok is látjuk a probléma gyökerét még amikor megy is a szekér, mégse történik semmi a profiknál.csak megèrősíteni akartam, nem a frankót mondani bocsánatát esedezem😏Gutèt kell nyakon csapni kemènyen akár hogyan is.....thank you captain obvious, your job here is done. (páran erről ugatunk évek óta.)
dande2
Fontos_Vidra
dande2
több mint 2 éve
csak megèrősíteni akartam, nem a frankót mondani bocsánatát esedezem😏Gutèt kell nyakon csapni kemènyen akár hogyan is.....thank you captain obvious, your job here is done. (páran erről ugatunk évek óta.)
dande2
Fontos_Vidra
több mint 2 éve
Fontos_Vidra
1 483
Gutèt kell nyakon csapni kemènyen akár hogyan is.....thank you captain obvious, your job here is done. (páran erről ugatunk évek óta.)
dande2
több mint 2 éve
Gutèt kell nyakon csapni kemènyen akár hogyan is.....
több mint 2 éve
jossbeaumont
1 180
Elképeszto, Kurt Warner elemzése. Tényleg esélytelen ez a csapat. Watkins es Amari semmit nem ért ebből a játékból, és ránézesre nem is fog. A fiatalok nagyon zoldek, a többiek lassúak, topák. A játékok egyszerűek és jók, Arod rajta van, de gyakorlatilag társak nelkül (kiveve AJ).Én nyilván nem látom/lattam ezt a pályán, de sem Arod, sem MLF nyakaba nem varrnam a szopót.
youtu.be/0z24xipRE_I
több mint 2 éve
De jött egy Jeff Cotton nevű WR is, Jacksonvilleben is megfordult úgyhogy igazi csiszolatlan gyémánt lehetHát, mit mondjak, a statjaitól nem vágtam hanyatt magam, de ki tudja. Kaptunk már jót is a Jaxtől.
Peszinter Ferenc