HIVATALOS: Ebben a fordulóban nem lesz Titans-Steelers mérkőzés!

gbol

Green Bay Packers

gbol
Utoljára láttuk
3 órája
Regisztrált
több mint 1 éve
Fórum hozzászólások
98


Utolsó 10 fórum hozzászólás

1 napja
gbol Green Bay Packers 98
Bocsánat, hogy belekotyogok, de kívülről úgy tűnik, nem Cousins-nel van a probléma. Szerintem ő egy korrekt franchise qb, nem top5, de ha rá igazítanak egy playbookot, akkor simán SB közeli lehet majd a csapat. (Macik mit meg nem adnának egy ilyen QB-ért) Az, meg hogy mennyit keres, azt nem rajta, hanem a menedzsmenten kell számon kérni. (Már ARod-nál sem értettem, miért rá haragudnak a fizetése miatt, ami ráadásul mai szemmel nézve egyáltalán nem nagy.) Be fog érni ez a csapat, de erre rá fog menni ez az év, de azzal kell valamit kezdenie a veztetőségnek, hogy ne engedjék el Kirk kezét, mert ő sokkal jobb teljesítményre képes annál, mint amit most látszik belőle.
8 napja
gbol Green Bay Packers 98
Green Bay leads the league in points, yards, touchdowns, yards per drive, time of possession, scoring% and turnover%.
hegedusggergo
Greatest show on frozen tundra!!!! Újra 2011-ben érzem magam!!! És idén tuti nem fog jönni a Giants!!!

Lesznek sikertelenebb meccsek is az biztos. Kezdésként rögtön a következőn nem lepne meg egy akár csúnyább vereség. De nem szabad gyászhangulatba esni akkor sem.

Nekem nagyon tetszik ez a kiegyensúlyozott támadójáték, annyira látványosan szembemegyünk a jelenlegi pass heavy korszellemmel, ahol a futások nagy részét is az atletikus QB-k produkálják. Lehet, hogy még a drafton nagyon nem értett RB-TE pickeknek is lesz utólag értelme.
Kampman
Nem hiszem el, hogy két atomgyenge csapat ellen győzünk, és ezzel már a draft is értelmet nyer. Mindez úgy, hogy az első két körben draftolt játékosok gyakorlatilag nem is játszottak... 😊))))

Szerkesztette: gbol
11 napja
gbol Green Bay Packers 98
ez a 4. tökös volt
11 napja
gbol Green Bay Packers 98
potyognak a kezekből a lasztik
11 napja
gbol Green Bay Packers 98
nehogy passzoljunk, hiszen sérült Detroitban a fél DB
18 napja
gbol Green Bay Packers 98
Én megkockáztatom hogy jók leszünk minden negatív előjel ellenére. Annyira lefikázta mindenki az összes offseason húzásunkat (én is😕), hogy akár rá is cáfolhatunk. Perverz módon kíváncsi vagyok a második és harmadik körösünkre, illetve arra hogy hogy szól a második éves Lafleur offense. Miért lennénk rosszabbak mint tavaly, tudom a szerencse faktor, tehat akkor idén minden szoros győzelem szoros vereség lesz? Nem hiszek ebben: Aron Rodgers az iranyitonk, van Adamsunk, biztato futojatekunk, meg lehet falunk is hatul meg a d linet leszamitva nem nezunk ki olyan rosszul. Azert mert Jordan Love volt az elsokoros valasztottunk nem jelenti azt hogy akkor innen mar game over, le vagyunk irva a tavalyi szerencsesek, idei hulyen draftolok. En azt mondom fel győzelemre!!!
amaru
A d-linenal éppenséggel nincs nagy gond, inkább a LB (és részben a CB) vonalon vagyunk karcsúak, ami a védelmet illeti.
23 napja
gbol Green Bay Packers 98
Azért az, hogy Billy Turner le tudta nyomnu RT poszton Rick Wagnert, nem sok jót jelez...
28 napja
gbol Green Bay Packers 98
 twitter.com/JohnDoranTV/status/1301233814988115972?s=20
Love és Boyle múltkor nem talált be.
1 hónapja
gbol Green Bay Packers 98
Travis Fulgham WR jött waiverről.
A Lions tette ki.
alatriste
Malik Turner is jott, o a Seahawksnak nem kellett.
casaubon
Ilyen amikor nincs mélysége az elkapósornak és a második számúnak szánt WR opt outol 😕 Kapkodunk fűhöz-fához, de ez már idén nem lesz jobb.
gbol
Fölösleges a WR-sorral bíbelődni meg esélyeket latolgatni, az FK-n világosan megírták, hogy a Packers – amennyiben nem lesz negatív a mérlege – „várhatóan 8-8-as mérleget tud majd összehozni”. Ez már a statisztikák (Warren Sharp adatai) alapján ki lett mutatva. A számok nem hazudnak!
nagylaza
Azért az a cikk játék a számokkal. Úgy is van írva, hogy az előző évek statjai szerint 8-8 néz ki (az alapján, hogy a bizonyos számokban hasonló csapatok milyen visszaesést produkálnak), illetve a Football Outsider szerint 10 győzelmes csapathoz hasonlított a Packers tavaly (ebben van némi igazság). Amúgy Vegas, ha jól emlékszem 9,5-re teszi az under/over határt. 10 győzelem már smán WC helyet érhet.
1 hónapja
gbol Green Bay Packers 98
Travis Fulgham WR jött waiverről.
A Lions tette ki.
alatriste
Malik Turner is jott, o a Seahawksnak nem kellett.
casaubon
Ilyen amikor nincs mélysége az elkapósornak és a második számúnak szánt WR opt outol 😕 Kapkodunk fűhöz-fához, de ez már idén nem lesz jobb.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

5 hónapja
gbol Green Bay Packers 98
Szerintem a tavalyi futó játékkal már rég levettük a terhet ARod-ról, de ha fegyvert nem adunk a kezébe, akkor ez mind hiábavaló. Most szereztünk egy futót és blokkoló TE-et (mindkettőt túl korán), amivel semmivel nem léptünk előre tavalyhoz képest. Ezek a pickek már nem ARod tehermentesítéséről szólnak, hanem az építkezésről, a Rodgers utáni időkre. De könyörgöm, ha ARoddal képzeljük el ajelent, akkor miért nem áldozunk arra még egy lehetőséget, hogy fegyvert adjunk neki. Aztán jövőre erősítjük a védelemet (ami a jelennek és a jövőnek is szól), utáni pedig már senkinek nem lenne egy rossz szava sem, ha Rodgers szerződédének utolsó két évében szerkezetátalakításba kezdünk. És akár ezt idén is el lehetett volna kezdeni, de nem a 2. és 3. körben (bár az első kör határozott meg minden lépést - ha ott Queen-t húzzuk, akkor egy második és negyedik kör lehet, hogy elég lett volna valamelyik kiszemelt WR-ért, utána még mindig bent lett volna a futó és TE prospectünk - ha meg nem, akkor lesz még hasonló az elkövetkező években).
6 hónapja
gbol Green Bay Packers 98
Kerskey, Wagner és Funchess 2020-ban 11m$-t foglal a sapka alatt.
5 hónapja
gbol Green Bay Packers 98
Szétb*szták a jelent egy bizonytalan jövőért, amit az elkövetkező 2-3 évben is bőven meg lehetett volna lépni.
8 hónapja
gbol Green Bay Packers 98
Gratulálunk!
Ezek után viszont tessék a SB-ig menni, Rodgersnek 246x jobban kijár a második gyűrű, mint egy műolasz game managernek az első.
Go Packers!
akdestroyer
A műolasznak már most is van kettő...
8 hónapja
gbol Green Bay Packers 98
Z'Kovács a pff all pro teamjében
 www.pff.com/news/nfl-2019-pff-nfl-all-pro-team

Szerkesztette: gbol
23 napja
gbol Green Bay Packers 98
Azért az, hogy Billy Turner le tudta nyomnu RT poszton Rick Wagnert, nem sok jót jelez...
10 hónapja
gbol Green Bay Packers 98
A GB-nel van a legproduktivabb OLB paros (Smith bros), es a legtobb passzt levedekezo Jaire/King CB tandem a ligaban. A legtobb tacklet bemutato ILB. Es azert a Savage -Amos S duo sem rossz. A falban Clark az egyik legjobb (tud lenni).
Pettine szerintem alkalmas.
Akkor megis miert nem mukodik ugy a D a meccseken???
jossbeaumont
Miért, nem működik? Point/game mutatóban (12.) 20,5 pontot átlagolunk, tournoverek mutatóban 2. a csapat (szerzett labdákban 5.). 2 vereségünk volt (egyik meccs sem a védelmen ment el). Mindezt úgy, hogy mi vertük meg a leader csapatok közül toranymagasan a legtöbb pozitív mérleggel álló csapatot. Vannak jobb védelmek a ligában, de a GB DEF amit eddig hozott, azt szinte bármikor tudja hozni és inkább felfelé lehetnek kilengései. Magas a plafonja. Vannak jobb védelemek az igaz, de én nem látom olyan borúsan a helyzetet.
Kivel cserélnétek védelmet? Kíváncsi lennék.

Szerkesztette: gbol
10 hónapja
gbol Green Bay Packers 98
Valahogy nem akar jo lenni ez a vedelem, pedig a talent most megvan. Valami foldontuli extra kell a PO-ban ha akarunk is ott valamit.
JéBé
Az engedett yardok tekintetében tényleg szarul állunk (huszon valahanyadik), de az engedett pontoknál 12.-ek, jobbak mint pl. a Ravens, de a Steelers is csak 0,4 ponttal van előttünk. A Vikings is csak 2-vel (ők 5.-ek). Turnoverekben pedig még mindig 3-ak vagyunk. Elég agresszívan játszunk, ami néha nagy játékot enged, de ha leszűkül a pálya, ott már jól működik. Volt pár hullámvölgy, de most pl. nem volt olyan rossz.
10 hónapja
gbol Green Bay Packers 98
Sose lesz teljesen tiszta ez az NFC-AFC dolog, mert egy alapszakasz meccs sosem olyan, mint a PO, ahol nem lehet javítani. Ha egy alapszakaszban van 4-6-8 ingyen meccsed, akkor nem kell kiteregetni a kártyáidat idejekorán, rá lehet pihenni fontosabb meccsekre, illetve el is lehet engedni meccseket könnyű szívvel, hiszen a 16-ból úgyis egvan könnyedén 10-12 W. Ugyanakkor, ha igaz, hogy két kiemelkedő csapat van az AFC-ban, az azt jelenti, hogy biztos a pihenő a PO első hetén, és a második héten is csak felhozó meccs van. Tehát 2 komoly meccs van januárban a bajnoki címért. Ez a vita igazán akkor tudna eldőlni, ha a PO-ban összeeresztenék az AFC és az NFC továbbjutóit, nem csak a döntőben, egyetlen meccsre. A jelenlegi rendszer nem a főcsoport erősségét mutatja, hanem csak a főcsoport 2-2 legerősebb csapatát veti össze. Lehet a Pats a legerősebb csapat a ligában, de attól nem lesz erősebb az AFC az NFC-nél, maximum a Pats mindenki másnál.
11 hónapja
gbol Green Bay Packers 98
Meglepett a Dallasi W(bár a túlfizetett QB eléggé szeret itt játszani 😀), ennek ellenére egy Diggs/A. J. Green trade-nek nagyon tudnék örülni, szerintem ARod is!
Lions ellen is így tovább, Go Pack Go!
Pep71
Eleg eselytelen barmelyik. Sokat is keresnek, magas picket is kellene ertuk adni.

Egy kis erdekesseg igy estere:
Savage has allowed a 10.7 passer rating on throws into his primary coverage this season.
casaubon
Ha el akarnak menni a mostani csapatuktól, akkor annyira magas pick nem kell.
Minden csapatot nem tudsz csak futással megverni, Adams-nél pedig sajnos nem tudni mikor térhet vissza. Inkább egy elit WR-re menjen el a pénz, mint pl. Graham-re évi 10M...aki már a Hawks-ban sem vált be, de GB-ből és el lehetett volna már zavarni.
Savage viszont egy állat, végre van pár ballhawk a csapatban! 😀
Pep71
Graham után annyi halott pénz lett volna, hogy nem érte meg kirúgni, mert a felszabadított összeg semmire nem lett volna elég. Túl van fizetve, de azért egyre jobb produkciót mutat. Cowboys ellen 3/3 elkapása volt 41 yardért (második legjobb elkapónk volt a AJ után 😊 ), és végre pár szép blokkot is ki tudott osztani.