NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
13
4
2:15, Arena4
Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 2 éve
Kurva messzire vagytok ti még a szegény embertől.Gary aclSzegény embert még...
kevesek egyike volt aki az amúgy fos csapatból felfelé lógott ki
alatriste
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Bocsi, hogy nem állok le a renteléssel de bedobok egy szerintem érdekes kérdést. November 7.-e van. Gary aki nálam eddig a szezon legjobbja volt (házon belül) kiesik. Ki a szezon játékosa akkor? Nekem meglepően kellemetlen volt a gondolkodás... Amúgy így | Aaron Jones | lenne, de ha véletlen Ő is kiesne tényleg nem nagyon maradt kiemelkedő.Szerintem Clark és Alexander azok, akik kiemelkednek. Mondjuk olyan nehéz dolguk nincs
alatriste
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
Bocsi, hogy nem állok le a renteléssel de bedobok egy szerintem érdekes kérdést. November 7.-e van. Gary aki nálam eddig a szezon legjobbja volt (házon belül) kiesik. Ki a szezon játékosa akkor? Nekem meglepően kellemetlen volt a gondolkodás... Amúgy így | Aaron Jones | lenne, de ha véletlen Ő is kiesne tényleg nem nagyon maradt kiemelkedő.
Liverpool Fc
több mint 2 éve
Gary aclSzegény embert még...
alatriste
több mint 2 éve
nando89
3 901
Gary aclAz igen ...hát őt tényleg nagyon sajnálom ..bőven 10 feletti sackel zárt volna ..
alatriste
több mint 2 éve
Gary aclkevesek egyike volt aki az amúgy fos csapatból felfelé lógott ki
Liverpool Fc
több mint 2 éve
James007
1 854
Kb akkor járunk a legjobban, ha marad és nyom egy szuper évet. Feltéve, ha lesz hozzá személyzete is...Amúgy azt meg tudja mondani valaki, hogy mennyi halott pénz maradna a következő években, ha a szezon után Rodgers visszavonul vagy ha elcseréljük?overthecap.com/looking-ahead-to-the-packers-options-with-aaron-rodgers
zolten
hage
több mint 2 éve
Amúgy azt meg tudja mondani valaki, hogy mennyi halott pénz maradna a következő években, ha a szezon után Rodgers visszavonul vagy ha elcseréljük?overthecap.com/looking-ahead-to-the-packers-options-with-aaron-rodgers
zolten
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 879
Hagyománytisztelet.Mi ez a kincstári optimizmus? 😀Fogalmam sincs, mikor fordult elő utoljára, hogy öt meccset vesztettünk zsinórban (ráadásul nem ligaelit csapatoktól kaptunk ki, kivéve Bills), de a tény az, hogy 3-6-al állunk. Nyilvánvaló, hogy már csak a wild card jöhet szóba. Elvileg. A PO-hoz ugyanis - többek között - a 4-4-es (egy meccsel kevesebbet játszott) 49erst kellene megelőznünk. Azt hiszem, ezzel nagyjából mindent elmondtam az esélyeinkről.A legendás 80-as években volt rá példa többször is. 1984-ben 7 vesztes meccs zsinórban, 1986-ban 6, 1988-ban az idény első felében 5 vereség, utána 7 zsinórban. Ez a csúcs. Amire mi is emlékezhetünk 2008: 5 nyeretlen meccs egymás után. A Dallast amúgy ütjük az tuti.
nagylaza, főpohárnok
Tactful Cactus
Eddig az volt hogy sebaj, majd a Lions jó felhozó meccs lesz. Ez se sült el jól, jelenleg pedig a Dallas kicsit más szintet képvisel, mint a Lions meg mi.
Fontos_Vidra
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
Fontos_Vidra
1 483
Mi ez a kincstári optimizmus? 😀Fogalmam sincs, mikor fordult elő utoljára, hogy öt meccset vesztettünk zsinórban (ráadásul nem ligaelit csapatoktól kaptunk ki, kivéve Bills), de a tény az, hogy 3-6-al állunk. Nyilvánvaló, hogy már csak a wild card jöhet szóba. Elvileg. A PO-hoz ugyanis - többek között - a 4-4-es (egy meccsel kevesebbet játszott) 49erst kellene megelőznünk. Azt hiszem, ezzel nagyjából mindent elmondtam az esélyeinkről.A legendás 80-as években volt rá példa többször is. 1984-ben 7 vesztes meccs zsinórban, 1986-ban 6, 1988-ban az idény első felében 5 vereség, utána 7 zsinórban. Ez a csúcs. Amire mi is emlékezhetünk 2008: 5 nyeretlen meccs egymás után. A Dallast amúgy ütjük az tuti.
nagylaza, főpohárnok
Tactful Cactus
Eddig az volt hogy sebaj, majd a Lions jó felhozó meccs lesz. Ez se sült el jól, jelenleg pedig a Dallas kicsit más szintet képvisel, mint a Lions meg mi.
több mint 2 éve
Tényleg, 2008... Úgy látszik, törölte az agyam.😊Fogalmam sincs, mikor fordult elő utoljára, hogy öt meccset vesztettünk zsinórban (ráadásul nem ligaelit csapatoktól kaptunk ki, kivéve Bills), de a tény az, hogy 3-6-al állunk. Nyilvánvaló, hogy már csak a wild card jöhet szóba. Elvileg. A PO-hoz ugyanis - többek között - a 4-4-es (egy meccsel kevesebbet játszott) 49erst kellene megelőznünk. Azt hiszem, ezzel nagyjából mindent elmondtam az esélyeinkről.A legendás 80-as években volt rá példa többször is. 1984-ben 7 vesztes meccs zsinórban, 1986-ban 6, 1988-ban az idény első felében 5 vereség, utána 7 zsinórban. Ez a csúcs. Amire mi is emlékezhetünk 2008: 5 nyeretlen meccs egymás után. A Dallast amúgy ütjük az tuti.
nagylaza, főpohárnok
Tactful Cactus
"Dallast amúgy ütjük az tuti." Kérlek, ne pénecold el. Bármilyen szépen fest is a közelmúlt mérlege, bizonyítottuk, hogy egyik csapat ellen se mehetünk tutira. (Legfeljebb abban bízhatunk, hogy a Dallas D elég vacak futás ellen.)
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 879
Fogalmam sincs, mikor fordult elő utoljára, hogy öt meccset vesztettünk zsinórban (ráadásul nem ligaelit csapatoktól kaptunk ki, kivéve Bills), de a tény az, hogy 3-6-al állunk. Nyilvánvaló, hogy már csak a wild card jöhet szóba. Elvileg. A PO-hoz ugyanis - többek között - a 4-4-es (egy meccsel kevesebbet játszott) 49erst kellene megelőznünk. Azt hiszem, ezzel nagyjából mindent elmondtam az esélyeinkről.A legendás 80-as években volt rá példa többször is. 1984-ben 7 vesztes meccs zsinórban, 1986-ban 6, 1988-ban az idény első felében 5 vereség, utána 7 zsinórban. Ez a csúcs. Amire mi is emlékezhetünk 2008: 5 nyeretlen meccs egymás után. A Dallast amúgy ütjük az tuti.
nagylaza, főpohárnok
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
Fogalmam sincs, mikor fordult elő utoljára, hogy öt meccset vesztettünk zsinórban (ráadásul nem ligaelit csapatoktól kaptunk ki, kivéve Bills), de a tény az, hogy 3-6-al állunk. Nyilvánvaló, hogy már csak a wild card jöhet szóba. Elvileg. A PO-hoz ugyanis - többek között - a 4-4-es (egy meccsel kevesebbet játszott) 49erst kellene megelőznünk. Azt hiszem, ezzel nagyjából mindent elmondtam az esélyeinkről.
több mint 2 éve
Nem kell feltétlenül QB, de full Gute lenne ha QB-t húzna. Nálam WTF lenne Paris Johnson is, ha benn van Skorowski.Mert amúgy a 2023as drafton melyik QB az akire jó szájízzel mondod azt, hogy na ő kell nekem?Jelenleg a 8. pick a csapaté. Ki lehetne húzni rajta Jaxon Smith-Njigba-t Lovenak miután AR visszavonul a szezon végén. Had forogjon a kés!Követőben azon elmélkedtem, hogy Gute biztos húz valami ordas nagy reachet, vagy nagy bust potenciált (Will Lewis)
#Gutout
alatriste
zacknorb
Bazzani
Amúgy nálam Stroud és Young lazán vihetők, Hooker meg első kör, de 1/8-on reach lenne. Viszont akkor inkább már Grayson McCall második körben (vagy hozzuk ide Riddert ha nem kell a Falconsnak, de az wet dream)
Szerkesztette: zacknorb
több mint 2 éve
zolten
230
Amúgy azt meg tudja mondani valaki, hogy mennyi halott pénz maradna a következő években, ha a szezon után Rodgers visszavonul vagy ha elcseréljük?
több mint 2 éve
Ha Love a másik alternatíva? Bármelyik.Mert amúgy a 2023as drafton melyik QB az akire jó szájízzel mondod azt, hogy na ő kell nekem?Jelenleg a 8. pick a csapaté. Ki lehetne húzni rajta Jaxon Smith-Njigba-t Lovenak miután AR visszavonul a szezon végén. Had forogjon a kés!Követőben azon elmélkedtem, hogy Gute biztos húz valami ordas nagy reachet, vagy nagy bust potenciált (Will Lewis)
#Gutout
alatriste
zacknorb
Bazzani
Liverpool Fc
több mint 2 éve
Mert amúgy a 2023as drafton melyik QB az akire jó szájízzel mondod azt, hogy na ő kell nekem?Jelenleg a 8. pick a csapaté. Ki lehetne húzni rajta Jaxon Smith-Njigba-t Lovenak miután AR visszavonul a szezon végén. Had forogjon a kés!Követőben azon elmélkedtem, hogy Gute biztos húz valami ordas nagy reachet, vagy nagy bust potenciált (Will Lewis)
#Gutout
alatriste
zacknorb
több mint 2 éve
Jelenleg a 8. pick a csapaté. Ki lehetne húzni rajta Jaxon Smith-Njigba-t Lovenak miután AR visszavonul a szezon végén. Had forogjon a kés!Követőben azon elmélkedtem, hogy Gute biztos húz valami ordas nagy reachet, vagy nagy bust potenciált (Will Lewis)
#Gutout
alatriste
több mint 2 éve
James007
1 854
Én vagyok a hülye, hogy nem a Vidi-Fradit néztem..Ha már Tactful Cactus kolléga avatarja tegnap berobbantotta nálam a nosztalgiát, akkor ez passzolna is a hangulatomhoz:
www.youtube.com/watch?v=Ij99dud8-0A&ab_channel=IronMaiden
több mint 2 éve
Ez a Rodgers pad ötlet honnan jött? 😀 Olvasta valaki vagy csak fantazmagória? Egyetlen észérvem sincs arra, miért kéne padra rakni de nem is hallottam még hasonlót se.Rodgers tegnap sem volt rosszabb az átlagnál O oldalon. Persze a 3 int ritka nála. Főleg úgy, hogy mindháromról Ő tehetett. De azért a körülmények megint makacs dolgok. 0 elkapója van, aki néha-néha még mutatott is volna halvány életjelet az az 1. driveban kidőlt (Doubs). Ezek után a LaFleur running game mastermind annyira működött, hogy a maholnap 39 éves AR volt a csapat legtöbb futott yarddal rendelkező játékosa.
Tegnap anti clutch volt persze, de ebben az Oban 7-9 tehetségtelenebb és gyengébb játékos van nála. Félelmetes a talent hiány. Szuperatléta Watson is úgy kellett nekünk mint napelemnek az iszappakolás. Arra a szerencsétlenre kiadtak 2 db második kört, miután kihúztak két szintén fantasztikus védőt. De rendes elkapót bezzeg nem akartak hozni. Aztán trade deadline előtt 2 nappal forog Gut a székében, hogy miért is nem megy ez és kapkodva próbálja menteni a seggét.
A legnagyobb baj, hogy hiába szurkolnék annak, hogy legyen ez az év ezek után igazán ronda, 5% esélyt adok rá, hogy Gutot kibasszák innen legyen bármi is év végére.
Nem gondoltam volna, de Big Mike után csak sikerült még egy dilletánst a vezetőségbe illeszteni, aki sikeresen akadályozta meg, hogy Rodgersnek legyen még 1 gyűrűje. Nagy melója van benne, jár a csoki!
Liverpool Fc
több mint 2 éve
Fontos_Vidra
1 483
Azert bosszanto ez mert tegnap erzetre ugy nezett ki hogy kicsit elkaptuk, offense ugy ahogy haladt, D oldalon is voltak stopok. Nyilvan a Detroit ellen ez elvarhato, de aztan jott az a par vegzetes hiba. Lazard drop, 2 hulye INT, persze 4 kezdonk is leserult. Bar Rodgers azt mondta o nem fogja feladni, szerintem ez most vegervenyesen ennyi volt. Ettol fuggetlenul ha Rodgerst leultetjuk nem nezek tobb Packers meccset amig ez a brigad van itt.Én is fenyegetőznék ilyesmivel, de számukra kicsi visszatartó ereje lenne, mert még a meccset is streamelem. 😀 Kicsi a lobbi erőm 😀
JéBé
több mint 2 éve
JéBé
7 035
Azert bosszanto ez mert tegnap erzetre ugy nezett ki hogy kicsit elkaptuk, offense ugy ahogy haladt, D oldalon is voltak stopok. Nyilvan a Detroit ellen ez elvarhato, de aztan jott az a par vegzetes hiba. Lazard drop, 2 hulye INT, persze 4 kezdonk is leserult. Bar Rodgers azt mondta o nem fogja feladni, szerintem ez most vegervenyesen ennyi volt. Ettol fuggetlenul ha Rodgerst leultetjuk nem nezek tobb Packers meccset amig ez a brigad van itt.
több mint 2 éve
Fontos_Vidra
1 483
Helyes, annál gyorsabban lesznek kirúgva 😀 De amíg egy Rodgers a csapatban van, nem szabad padoztatni.Abban nincs vita h már kiderült sztm is de addig amíg ez 7-8 meccses mintán nem látja az FO felek neki adjak a következő idényt !Nyilván nem lesz ilyen de a logikus az lenne h Rodgerst kiültetni Loverol gyorsan derüljön ki végképp h nem ő a jövő , aztán aprilisban a top pickel lehet Qbt húzni .Nemár, 4 éve van ott a gyerek, már rég kiderült hogy alkalmatlan csak gute nem fogja sose elismerni. (Valaki csapjon már az asztalra es rúgja ki az első ajtón!) Bármelyik vasárnap nézek egy szar Rodgerst mert az ő játékában azért benne vannak a zseni megoldások. Plusz az egész franchise megcsúfolása lenne, ha padra tennék Rodgerst. Tessenek megenni amit főztek. Én meg Rodgers után annak fogok szurkolni, hogy a fogyatékos gm-et mielőbb kirúgják.
nando89
Fontos_Vidra
nando89
több mint 2 éve
nando89
3 901
Abban nincs vita h már kiderült sztm is de addig amíg ez 7-8 meccses mintán nem látja az FO felek neki adjak a következő idényt !Nyilván nem lesz ilyen de a logikus az lenne h Rodgerst kiültetni Loverol gyorsan derüljön ki végképp h nem ő a jövő , aztán aprilisban a top pickel lehet Qbt húzni .Nemár, 4 éve van ott a gyerek, már rég kiderült hogy alkalmatlan csak gute nem fogja sose elismerni. (Valaki csapjon már az asztalra es rúgja ki az első ajtón!) Bármelyik vasárnap nézek egy szar Rodgerst mert az ő játékában azért benne vannak a zseni megoldások. Plusz az egész franchise megcsúfolása lenne, ha padra tennék Rodgerst. Tessenek megenni amit főztek. Én meg Rodgers után annak fogok szurkolni, hogy a fogyatékos gm-et mielőbb kirúgják.
nando89
Fontos_Vidra
több mint 2 éve
Fontos_Vidra
1 483
Nyilván nem lesz ilyen de a logikus az lenne h Rodgerst kiültetni Loverol gyorsan derüljön ki végképp h nem ő a jövő , aztán aprilisban a top pickel lehet Qbt húzni .Nemár, 4 éve van ott a gyerek, már rég kiderült hogy alkalmatlan csak gute nem fogja sose elismerni. (Valaki csapjon már az asztalra es rúgja ki az első ajtón!) Bármelyik vasárnap nézek egy szar Rodgerst mert az ő játékában azért benne vannak a zseni megoldások. Plusz az egész franchise megcsúfolása lenne, ha padra tennék Rodgerst. Tessenek megenni amit főztek. Én meg Rodgers után annak fogok szurkolni, hogy a fogyatékos gm-et mielőbb kirúgják.
nando89
Szerkesztette: Fontos_Vidra