NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 2 éve
Én már akkor fogok meglepődni (pozitívan), ha hozunk ma bárkitNem kicsit megalázó, hogy Claypool inkább megy a Macikhoz, mint hozzánk, vérmes reményeink nem lehetnek. De azért valaminek történnie kell.
Főleg ha WR-t
zacknorb
több mint 2 éve
Én már akkor fogok meglepődni (pozitívan), ha hozunk ma bárkitFőleg ha WR-t
több mint 2 éve
Most már azért szívesen látnék valami hírt a Packerstől is. Nem hiszem el, hogy nem lesz semmi. Fogalmilag kizárt.
több mint 2 éve
nando89
3 901
Ezt értem de azért lehetett volna nemi tőkét áldozni a támadó oldalra , volt két első korunk .. jött a két Georgia-s srác … ez már akkor is nagy pazarlasnak tűnt főleg h jött Reed is Clark melle ,Walker meg ahh … Szoval van bőven sara itt Gutenak sztm .Pont ezert nem valoszinu, hogy a visszavonulasara jatszik. Lehetett volna persze inkabb az offense-t turbozni, de akkor meg mindenki azert panaszkodna, hogy miert nem igazoltuk vissza mondjuk Campbellt a tavalyi szezonja utan - mert akkor meg tobbek kozott ra nem lett volna penz.Ez az amit főleg nem értek ,világ pénzét oda adjuk neki , de segítséget a pályán nem , Nah mind1 ez a szezon már kifut így aztán úgy is reset .Hát ennyit nekünk is megért volna Claypool ,egyre jobban az az érzésem h Gute konkrétan arra megy h Aaron mindenképpen visszavonuljon tavasszal .Akkor miert kapott uj szerzodest?
nando89
casaubon
nando89
casaubon
több mint 2 éve
casaubon
2 412
Pont ezert nem valoszinu, hogy a visszavonulasara jatszik. Lehetett volna persze inkabb az offense-t turbozni, de akkor meg mindenki azert panaszkodna, hogy miert nem igazoltuk vissza mondjuk Campbellt a tavalyi szezonja utan - mert akkor meg tobbek kozott ra nem lett volna penz.Ez az amit főleg nem értek ,világ pénzét oda adjuk neki , de segítséget a pályán nem , Nah mind1 ez a szezon már kifut így aztán úgy is reset .Hát ennyit nekünk is megért volna Claypool ,egyre jobban az az érzésem h Gute konkrétan arra megy h Aaron mindenképpen visszavonuljon tavasszal .Akkor miert kapott uj szerzodest?
nando89
casaubon
nando89
több mint 2 éve
casaubon
2 412
Jo kerdes, ezt csak az tudja, aki hallgatta a targyalast🤨Ez vajon konkrétan mit jelent?
twitter.com/josinaanderson/status/1587502660172894209?s=61&t=eJIF0BvTuzAOxpxJBgvaHw
casaubon
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Igaz, de közben befigyelt egy új HC és két NFC-döntő, ARodnak pedig nincs újabb négy-öt éve.Emlekezz a 2017-18-as szezonokra (jo, az elsoben felig Hundley volt). Azokhoz kepest nem is annyira kilatastalan az egesz…Majd ha ez megy majd évek óta és nem látszik a vége + már a sokadik qbt használjátok el rossz döntések sorozatát hozva - na majd akkor rájöttök hogy mit érez kb 15-20 csapat szurkolótábora.Értelek (és jogos is), a bökkenő csak az, hogy a vergődést a Rodgers utáni időszakra vártuk. Én legalábbis biztosan.
Szar érzés amikor egy champ window bezárul, de tegyük hozzá hogy a tiétek irreálisan sokáig tartott
davemayer
nagylaza, főpohárnok
casaubon
több mint 2 éve
🤨Ez vajon konkrétan mit jelent?
twitter.com/josinaanderson/status/1587502660172894209?s=61&t=eJIF0BvTuzAOxpxJBgvaHw
casaubon
több mint 2 éve
nando89
3 901
Ez az amit főleg nem értek ,világ pénzét oda adjuk neki , de segítséget a pályán nem , Nah mind1 ez a szezon már kifut így aztán úgy is reset .Hát ennyit nekünk is megért volna Claypool ,egyre jobban az az érzésem h Gute konkrétan arra megy h Aaron mindenképpen visszavonuljon tavasszal .Akkor miert kapott uj szerzodest?
nando89
casaubon
több mint 2 éve
casaubon
2 412
🤨twitter.com/josinaanderson/status/1587502660172894209?s=61&t=eJIF0BvTuzAOxpxJBgvaHw
több mint 2 éve
casaubon
2 412
Hát ennyit nekünk is megért volna Claypool ,egyre jobban az az érzésem h Gute konkrétan arra megy h Aaron mindenképpen visszavonuljon tavasszal .Akkor miert kapott uj szerzodest?
nando89
több mint 2 éve
nando89
3 901
Hát ennyit nekünk is megért volna Claypool ,egyre jobban az az érzésem h Gute konkrétan arra megy h Aaron mindenképpen visszavonuljon tavasszal .
több mint 2 éve
The @PackersHOF will induct former #Packers @JordyRNelson & @jsitton71 at the 52nd Hall of Fame Induction Banquet 📰#GoPackGo https://t.co/GKUC2MPCB6
— Green Bay Packers (@packers) November 1, 2022
több mint 2 éve
Megnéztem a highlights-t, élőben sajnos (vagy szerencsére) nem tudtam követni.Az offense-nél csak a védelmet volt fájdalmasabb nézni. Oké, a Bills kurva jó, Allen hihetetlen de akkor is ahogy írtátok ennyi missed tacklet nagyon rég láttam.
Campbell is kiesett, Walkert meg kitették a sporik, éljen a vékony LB poszt.
Rodgers továbbra se nagyon nézi a mélyeket, oké Doubs elkápasa óriási volt, Toure is villan, de kérdés hogy ez mire lesz elég a brutális menetrendben.
Tonyan-nak meg szerintem már most annyi célbavétele/elkapása van, mint abban az évben amikor berobbant a sok Td-vel. Kárhogy a mostaniak check down-ok.
Frusztráció a védőknél: rohadtul várható volt, hozzátéve hogy sokszor tartottak meccsben - főleg a szezon elején - aztán a gyors three-and-out mehettek is vissza.
Garynek és Clarknak szar lehet hogy elite játékosok a posztjukon, de a playoffon megint otthonról nézik, tévén.
több mint 2 éve
casaubon
2 412
Emlekezz a 2017-18-as szezonokra (jo, az elsoben felig Hundley volt). Azokhoz kepest nem is annyira kilatastalan az egesz…Majd ha ez megy majd évek óta és nem látszik a vége + már a sokadik qbt használjátok el rossz döntések sorozatát hozva - na majd akkor rájöttök hogy mit érez kb 15-20 csapat szurkolótábora.Értelek (és jogos is), a bökkenő csak az, hogy a vergődést a Rodgers utáni időszakra vártuk. Én legalábbis biztosan.
Szar érzés amikor egy champ window bezárul, de tegyük hozzá hogy a tiétek irreálisan sokáig tartott
davemayer
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Majd ha ez megy majd évek óta és nem látszik a vége + már a sokadik qbt használjátok el rossz döntések sorozatát hozva - na majd akkor rájöttök hogy mit érez kb 15-20 csapat szurkolótábora.Értelek (és jogos is), a bökkenő csak az, hogy a vergődést a Rodgers utáni időszakra vártuk. Én legalábbis biztosan.
davemayer
több mint 2 éve
esz-ki-mo
305
Kiváncsi voltam, mikor kezdődik el a védelem elégedetlensége a séma miatt…Ha továbbra is hisszük, amit a szezon előtt, azaz hogy tehetséget tekintve TOP 5-ös a védelmünk (s ráadásul komoly sérülütnk sincs egyelőre), akkor tényleg pocsék érzés lehet belülről, hogy ennyire nem áll össze a játék (mondjuk Jaire már az első meccs után hangot adott az elégedetlenségének az ember/zona kérdés miatt)
bleacherreport.com/articles/10054248-packers-rumors-players-growing-frustrated-with-defensive-scheme-and-play-calling
SGBP
Én szeretnék az edzői hibákban hinni, mert ezt könnyebb (lenne) orvosolni, mint lecserélni egy gyenge játékosállományt...
több mint 2 éve
JéBé
7 035
Ezt azert nem lehet szerintem ilyen kategorikusan kijelenteni hogy mi hianyzott vagy mi nem. Lehet hogy pont 1 jo jatekosta voltunk, de lehet hogy 4-re meg 1 edzore. NBA-ben konnyebb ezt igy megallapitani de itt az egy meccses PO-ban tenyleg nuanszokon mulik.
több mint 2 éve
casaubon
2 412
Semmikepp ☺️ Ezt csak arra irtam, hogy nincs pletyka. De tobb hianyzik egy WR1-nel az SB-hez, mint ahogy az elozo evekben se ennyin mult.Úgy érzed, hogy egy Cooksra vagytok a SB-tól?nagyon remek hogy pletyka szintjén se vagyunk említve trade-t illetően #firegute #barryoutEzt honnan veszed? Mert pletykak legalabb negy kulonbozo WR-rol vannak, es tobb kulonbozo forras is irt arrol, hogy Cooksrol targyalunk is, tobb mas csapattal egyutt - meglatjuk, a Texans kinek adja majd.
Fontos_Vidra
casaubon
Bazzani
több mint 2 éve
Úgy érzed, hogy egy Cooksra vagytok a SB-tól?nagyon remek hogy pletyka szintjén se vagyunk említve trade-t illetően #firegute #barryoutEzt honnan veszed? Mert pletykak legalabb negy kulonbozo WR-rol vannak, es tobb kulonbozo forras is irt arrol, hogy Cooksrol targyalunk is, tobb mas csapattal egyutt - meglatjuk, a Texans kinek adja majd.
Fontos_Vidra
casaubon
több mint 2 éve
casaubon
2 412
nagyon remek hogy pletyka szintjén se vagyunk említve trade-t illetően #firegute #barryoutEzt honnan veszed? Mert pletykak legalabb negy kulonbozo WR-rol vannak, es tobb kulonbozo forras is irt arrol, hogy Cooksrol targyalunk is, tobb mas csapattal egyutt - meglatjuk, a Texans kinek adja majd.
Fontos_Vidra
több mint 2 éve
Fontos_Vidra
1 483
nagyon remek hogy pletyka szintjén se vagyunk említve trade-t illetően #firegute #barryout
több mint 2 éve
favre
125
Kiváncsi voltam, mikor kezdődik el a védelem elégedetlensége a séma miatt…alapból sem kellett volna idehozni ezt a Barryt, sehol nem volt még jó vele a defense amikor ő DC volt.
bleacherreport.com/articles/10054248-packers-rumors-players-growing-frustrated-with-defensive-scheme-and-play-calling
SGBP
a tavalyi év volt a kivétel ami erősítitette a szabályt.
remélem évvégén távozik, bár Capers meg Pettine is jócskán tovább maradt mint kellett volna.
több mint 2 éve
SGBP
277
Kiváncsi voltam, mikor kezdődik el a védelem elégedetlensége a séma miatt…bleacherreport.com/articles/10054248-packers-rumors-players-growing-frustrated-with-defensive-scheme-and-play-calling
több mint 2 éve
ThySoul
1 622
A Bucs SB évében szerintem pont volt esély, az NFC döntő a végére egy ki ki meccs lett, ott ha bárki más jött volna Love helyett az első körben (Higgins pl) akkor simán döntő egy támadófal nélküli chiefs ellenEgyetlen másodpercig sem éreztem, hogy legalább halvány esélyünk lenne a W-re. A tisztes vereségnél valahogy többet várnék (vártam volna) a csapattól, még úgy is, hogy tudjuk, mi a helyzet a WR-ekkel. A szezon felénél ott tartunk, hogy a csoportgyőzelemről már nem is álmodhatunk, sőt: nagy valószínűséggel a PO-t is temethetjük. Azért ez elég siralmas.Szar érzés amikor egy champ window bezárul, de tegyük hozzá hogy a tiétek irreálisan sokáig tartott + az utóbbi 2-3 évben már reális esèly a SBra nem volt, 1-2 jobb csapat mindig volt az nfc-ben, az esetleges sb győzelmi esèlyekről nem is beszélnék inkább (NE, aztàn KC és Buf).
nagylaza, főpohárnok
davemayer