NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

amaru

Green Bay Packers

amaru
Utoljára láttuk
10 órája
Regisztrált
több mint 4 éve
Fórum hozzászólások
141


Utolsó 10 fórum hozzászólás

1 hónapja
amaru Green Bay Packers 141
Most kicsit hányni tudnék, mert lila lett és Viking. De ez van. Sok sikert neki.
gerappa
Én nagyon szerettem Jones-t és eldöntöttem szurkolni fogok az új csapatának (mint pl a Jetsnek is szurkolok - eddig 4 snap erejéig). Most nem tudom mitévő legyek, ez mélyütés így.
3 hónapja
amaru Green Bay Packers 141
Látszik Love-on hogy kicsit fejbecsapta a nyomás és a tét. Ebből kellene kijönnie, mert szükség lesz még rá.
7 hónapja
amaru Green Bay Packers 141
Nekem a személyes kedvencem a két pontos játék volt. Az az időzítés ahogy Toure leválása után ment a labda, pedig szerintem nem ez volt a terv. Ami biztos, hogy elképesztő milyen higgadt ez a srác.

Az offense fal pedig nagyon szépen dolgozott, kifejezetten nagy segítség egy még tapasztalatlan irányítónak.
7 hónapja
amaru Green Bay Packers 141
Ez szerintem nem volt helyes edzői döntés. Üres a tábla, ez nem fogja az önbizalmat javítani így.
7 hónapja
amaru Green Bay Packers 141
Erre én is pont gondoltam, de nem kulcsjáték volt, ezért ez nem számít
több mint 1 éve
amaru Green Bay Packers 141
De gondolom ez azert mindketto FO-n is mulik. Gondolom mindenki szeretne olyan uzletet, ami nem hatranyos. A Packers ilyen szempontbol nehezebb helyzetben van onmaganak koszonhetoen es valszeg az utolso pillanatig probaljak a feltehetoen siralmas poziciot javitani. Ha egybol elfogadnanak valami nevetseges dealt akkor meg azzal haragitananak magukra mindenkit. Sajnos ez mar korabban lett elcseszve.
több mint 1 éve
amaru Green Bay Packers 141
Ezmivolt? Semmi
több mint 1 éve
amaru Green Bay Packers 141
Ez most tényleg inkább egy NCAA meccset idéz.
Kampman
én nem is vagyok elájulva a színvonaltól.
Sztroga
Támadófal szinten igen magas 😊
több mint 1 éve
amaru Green Bay Packers 141
Megint kimondtak hogy rogbijatek. A magyar kommentart azert valahol a half time show melle odatennem
amaru
Én kb a tavalyi szezon közepe óta nem néztem magyar közvetítést inkább. Inkább nézegetem a sok fos amcsi reklámot mint azt
Tarsi
Game passom nincs, a stream meg sokszor szaggat. De lassan arra gondolok megeri a kellemetlenseget
több mint 1 éve
amaru Green Bay Packers 141
Megint kimondtak hogy rogbijatek. A magyar kommentart azert valahol a half time show melle odatennem

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 2 éve
amaru Green Bay Packers 141
Crosby... Közelebb kellene vinni az extrát.
nagylaza
Biztos az edző bá meccs előtt mondta, hogy csak semmi extrát srácok és crosby komolyan vette
több mint 3 éve
amaru Green Bay Packers 141
Szerintem a legtöbb GB szurkolónak 2 dolog fáj nagyon.
1: A-Rod valószínű 1 gyűrűt tud “csak” felmutatni a GB-vel és az, hogy ez nem lett több , nem rajta múlott , hanem sokkal inkább a vezetőkön.
2: a Love pick miatt valószínű , hogy AR nem a GB-Ben fogja befelyezni a pályafutását és ez az utolsó szerződése itt...mint GB szurkoló ez nagyon nem tetszene, de megérdemelne egy olyan csapatot , ahol néha napján draftolnak neki első körben egy wr-t és megpróbálják kihozni a tehetségéből a maximumot azzal, hogy megfelelő tehetségű játékosokkal veszik körbe.

Ezt a nagy Lafluer bizalmat meg nem értem. Oké 13-3 lett a mérleg , na de az offense , ami a szakterülete , enyhén fogalmazva is akadozott, erre most hozatott magának futót, új iranyitot stb..
Rodgers meg 10+éve a GB alfája és omegája, de egy WR-t nem lehet neki hozni(olyan class-ban ami az egyik legjobb valaha), érdekes.
Pep71
Mlf téma , a többivel 1et értek .

Teljesen egyértelmű h nem voltunk látványosak és volt bőven szerencsénk is.
Azt viszont én megadom neki h van egy koncepciója ami igen nagyon sokszor döcögött és sokszor nem is volt látványos de nem azt láttam amit MM utolsó két évében h "Aaron old meg",vagy a bamba nézést. Sokkal több a kreatív play , sztm nagyon jól készül fel a meccsekre nyitó drivok sokszor ültek , de az tény h nem volt tökéletes. Ebből lett egy 13-3 ami nem volt reális, de nálam annyit ért főleg ugy h egy tök uj rendszerrel jött össze h még egy szezonra bizalmat szavazzak neki , aztán kiderül h működik-e hosszú távon.
nando89
Egyetértek, meg kell adni neki az esélyt, nekem az nem tetszik, hogy AR elé van helyezve..azért AR szintű QB-t nehezebben találsz , mint MLF szintű edzőt.
Pep71
Az a gond, hogy Rodgersnek annyira izlik MLF rendszere mint festőművésznek a geometria. Tetszik nem tetszik, de Rodgers imádja a kiélezett helyzeteket, ahol ő diktálja a tempot, amire meg is volt a lehetősége az elmult 10+ évben. A mélységi elkapó routok helyett hirtelen a TE blokkolási sémák bemondása éles váltás és ugy nez ki a mostani vezetoseg jobban szeretne valakit aki ebbe a rendszerbe simul bele. Csak ez egyenlo kicsit az ertekek eltekozlasaval es a mérnököt beállítjuk a gépsorra gombot nyomogatni. Egyébként rá lehet erre az útra is lépni és ez még mindig jobb mint a McCarthy era masodik fele alatti one man show, de mégis talan 1-2 evig megadhattuk volna az eselyt, hogy Rodgers Rodgers lehessen megfelelő személyzet mellett. Szerintem kár ezért
több mint 2 éve
amaru Green Bay Packers 141
Micsoda optimizmus!

A csapatfórumokat a következő kategóriákba sorolnám:
1. teljes káosz, kilátástalanság, évekig 1/1, teljes bukta 20%
2. re-build remény, talán 3 év múlva jók leszünk, addig bukta 20%
3. relatíve sokéves átlagos jó teljesítmény, de ebből áttörés sose lesz így, konstans bukta 25%
4. évekig szarok voltunk, most végre jók vagyunk, de azért a playoffban már minden meccs ajándék így is, előjönnek a régi beidegződések, végén megint elbukunk mint mindig 15%
5. esélyes csapatok, akik a tökéletességet űzik, de azért mégse klappol minden 100%-ig ezért valószínüleg év végén bukta 20%

A fentieket a közelmúltbeli sikereknek/bukásoknak az eltelt évekkel fordítottan arányos együtthatója tudja felfelé/lefelé befolyásolni.

Aztán a végén mégis nyer valaki mindig 😊
több mint 2 éve
amaru Green Bay Packers 141
Gary hiánya pont eleg volt arra hogy Cousins fel masodperccel tobbet kapott jatekonkent es nagy jatekokat tudott csinalni. Ha az iranyitonak van ideje azert a secondarynk ossze tud omlani, az eddigi sikerek a pass rushnak es a zseb osszetomoritesenek voltak koszonhetoek.
több mint 2 éve
amaru Green Bay Packers 141
Egyebkent azt nem ertem hogy egesz felidoben szepen ment a nyomas es burrow nem is nagyon tudott mit kezdeni vele mint nyelte a sackeket. Erre a vegen harom emberes rush 6 falember ellen es rabizzuk a cornerekre akik tudvalevoen nem epp elesek. Teljesen erthetetlen, menni kellett volna Burrow arcaba most is
több mint 3 éve
amaru Green Bay Packers 141
Én azért kíváncsi vagyok mire megy majd egy Love-al MLF. Mit tud kihozni belőle, hogyan szabja majd át a rendszert, hogy épít csapatot... stb. Mert amit Rodgers idén hozzátett az hatalmas cheat! 😀 😀 😀
twitch(4thline)
Rodgers szenzacios volt, de korabbi evekbol kiindulva, azert nem mindegy hogy van futojatek, 3-4 akar 7 yardra üzembiztos 3rd down jatekok felrajzolva, game plan stb. Rodgers nelkul ez azert teljesen mas lenne de szerintem MLF is kellett Rodgersnek hogy tudjon tundokolni.

Jo kerdes pl hogy Rodgers milyen lenne mondjuk Nagy alatt es Trubisky MLF alatt de nem akarom megtudni valojaban😀
több mint 3 éve
amaru Green Bay Packers 141
Én megkockáztatom hogy jók leszünk minden negatív előjel ellenére. Annyira lefikázta mindenki az összes offseason húzásunkat (én is😕), hogy akár rá is cáfolhatunk. Perverz módon kíváncsi vagyok a második és harmadik körösünkre, illetve arra hogy hogy szól a második éves Lafleur offense. Miért lennénk rosszabbak mint tavaly, tudom a szerencse faktor, tehat akkor idén minden szoros győzelem szoros vereség lesz? Nem hiszek ebben: Aron Rodgers az iranyitonk, van Adamsunk, biztato futojatekunk, meg lehet falunk is hatul meg a d linet leszamitva nem nezunk ki olyan rosszul. Azert mert Jordan Love volt az elsokoros valasztottunk nem jelenti azt hogy akkor innen mar game over, le vagyunk irva a tavalyi szerencsesek, idei hulyen draftolok. En azt mondom fel győzelemre!!!
több mint 2 éve
amaru Green Bay Packers 141
A tamadok tamadjanak a vedelem vedekezzen a specialis egyseg legyen specialis. Es tessek nem kerdes azok!!!
több mint 2 éve
amaru Green Bay Packers 141
Cobb, Tonyan, Big Dog, Amari, EQ (MVS?)
gbol
Cobb Jeff Janis Abbrederis Richard Rodgers
A hasonlosag ijeszto egy hosszabbitasra jo volt akkor 😊
több mint 3 éve
amaru Green Bay Packers 141
Amugy en nem teljesen ertem ezt az all-in mentalitast, AR-nak van meg 3 ev a szerzodesebol akkor is “csak” 40 lesz es a kevesebb aktiv ev miatt az o eseteben nem biztos a veget kell, hogy jelentse. Ha meg csak iden terveznek vele, megint nem ertem az all-int hiszen akkor mas a jovokep. All-int szerintem jol sikerult draftok utan erdemes csinalni, amikor meg az alacsony fizetesu csapatod szeretned meglovagolni mielott szetszeled vagy esetleg az oreg lejaroszerzodesu veteranjaidat. Nalunk egyik se valid es Arod is “csak” 37.

Szoval osszessegeben en nem latom egy all-in miert segitene illetve hogy ugy mondjam miert segitene most jobban mint az elmult 10 evben barmikor?

Ettol fuggetlenul utalom a tavalyi draftot es a King igazolast is, a DC-nk is eleg nagy meh ranezesre, de a miert nem igazoltunk harom szupersztart es strukturaltunk at mindenkit, mert most itt az idot nem ertem.