Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 1 éve
SBL
2 215
Azért ne nagyon éld bele Magad! Emlékezz Draytonnak is csak az elvesztett PO meccs után kötöttek útilaput a talpára! Pedig neki még az is nehezen ment, hogy a megfelelő számú ember legyen fent a pályán.360 yardot benyelni a földön. Barryt haza se kell hozni.Nagyon kiábrándító lenne, ha a következő meccsünkön még ő lenne ott a pálya szélén.
Tactful Cactus
twitch(4thline)
több mint 1 éve
360 yardot benyelni a földön. Barryt haza se kell hozni.Nagyon kiábrándító lenne, ha a következő meccsünkön még ő lenne ott a pálya szélén.
Tactful Cactus
több mint 1 éve
360 yardot benyelni a földön. Barryt haza se kell hozni.A Colts 375-t nyalt be ellenünk a földön 16 éve decemberben. Abban a szezonban Superbowlt nyertek. Na attól itt mondjuk nem kell tartani.
Tactful Cactus
De legalább Watson kezdi megháláni a ráköltött 2. körös picket. 6. elkapott TD 3 meccs alatt és újabb 100+ yardos produktum biztató a jövőre nézve. Csak kenje be a kesztyűjét ragasztóval a droppok ellen..
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 879
360 yardot benyelni a földön. Barryt haza se kell hozni.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
emberek, ki mire számít ma?Győzelemre. Mi másra?
Fontos_Vidra
több mint 1 éve
Fontos_Vidra
1 483
emberek, ki mire számít ma?
több mint 2 éve
Pedig ott lehet kifogni igazi csiszolatlan gyémántokat, mint Jace Sternberger vagy Amari Rodgers.Sean Rhyan, szerintem kb. pályát se látott. Jóféle cuccot tolhatott, sokat segített 😀Egy harmadik körünk "bánta" eddig.
Peszinter Ferenc
gamerkr
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
OL képzésben itt tudnak valamit. Még akkor is, ha Rodgers sokat számít.Sean Rhyan, szerintem kb. pályát se látott. Jóféle cuccot tolhatott, sokat segített 😀Egy harmadik körünk "bánta" eddig.
Peszinter Ferenc
gamerkr
Viszont mindig is volt egy jól felépített struktúra. Drafton érkeznek középen-hátul fiatalok, 1 év tanulás/konditerem/akklimatizálódás, aztán egy jó részük NFL kezdőjátékos. Szeretném azt, ha hosszútávon a Bears is eljutna idáig, hogy ad1: legyen egy jó OL, ad2: legyen minden évben húzva projekt játékos, akit próbálnak fejleszteni.
több mint 2 éve
Sean Rhyan, szerintem kb. pályát se látott. Jóféle cuccot tolhatott, sokat segített 😀Egy harmadik körünk "bánta" eddig.
Peszinter Ferenc
több mint 2 éve
Sean Rhyan, szerintem kb. pályát se látott. Jóféle cuccot tolhatott, sokat segített 😀
több mint 2 éve
Azt hiszem, ez döntő lehet.😊#Packers OL Sean Rhyan suspended six games for violating the performance-enhancing substance policy.
— Mike Garafolo (@MikeGarafolo) November 25, 2022
dande2
több mint 2 éve
#Packers OL Sean Rhyan suspended six games for violating the performance-enhancing substance policy.
— Mike Garafolo (@MikeGarafolo) November 25, 2022
több mint 2 éve
Begipszelt karral szar dolog vezetni, de törött ujjal lehet az NFC-t vezetni TD passzokbanAaron Rodgers confirmed today his right thumb has been broken since Week 5, when the injury happened on the last play in London.
— Matt Schneidman (@mattschneidman) November 23, 2022
Here he is talking about it for a bit. Surgery has never been a thought and it won’t be after the season, either, he said. pic.twitter.com/FbbMOkXYtc
több mint 2 éve
Steelers FO szempontból a Bears vereség (Claypool csere) ?a CHI-ATL meccsen se tudom ebből kifolyólag hogy kinek a veresége lenne a jobb 😀A Lions 17-6-ra vezet a Giants ellen a félidőben. Mi következik ebből ránk nézve?Az h reméljük nyernek még párat idén és eléjük kerülünk a draft sorrendben mást nem látok.
nagylaza, főpohárnok
nando89
gamerkr
több mint 2 éve
NFC Northban mindenki negatív pontkülönbséggel állAz AFC Eastben pedig mindenki pluszban van.
Peszinter Ferenc
több mint 2 éve
NFC Northban mindenki negatív pontkülönbséggel állMondjuk így jobban megnézve még "minden idők legrosszabb 13-3-as csapata" is +45-ös pontkülönbséggel rendelkezett 8-2-nél.
Peszinter Ferenc
több mint 2 éve
Fontos_Vidra
1 483
A Lions 17-6-ra vezet a Giants ellen a félidőben. Mi következik ebből ránk nézve?ugyanezen kategória, hogy a dallas 40-3-rá csapta meg a haza pályán játszi vikingst
nagylaza, főpohárnok
ránk nézve ebből se következik semmi
több mint 2 éve
NFC Northban mindenki negatív pontkülönbséggel áll
több mint 2 éve
A CHI L. Ez nem is kérdés.😊a CHI-ATL meccsen se tudom ebből kifolyólag hogy kinek a veresége lenne a jobb 😀A Lions 17-6-ra vezet a Giants ellen a félidőben. Mi következik ebből ránk nézve?Az h reméljük nyernek még párat idén és eléjük kerülünk a draft sorrendben mást nem látok.
nagylaza, főpohárnok
nando89
gamerkr
több mint 2 éve
a CHI-ATL meccsen se tudom ebből kifolyólag hogy kinek a veresége lenne a jobb 😀A Lions 17-6-ra vezet a Giants ellen a félidőben. Mi következik ebből ránk nézve?Az h reméljük nyernek még párat idén és eléjük kerülünk a draft sorrendben mást nem látok.
nagylaza, főpohárnok
nando89
több mint 2 éve
Fontos_Vidra
1 483
szezonunk:
több mint 2 éve
nando89
3 901
A Lions 17-6-ra vezet a Giants ellen a félidőben. Mi következik ebből ránk nézve?Az h reméljük nyernek még párat idén és eléjük kerülünk a draft sorrendben mást nem látok.
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
A Lions 17-6-ra vezet a Giants ellen a félidőben. Mi következik ebből ránk nézve?
több mint 2 éve
Fontos_Vidra
1 483
www.cbssports.com/nfl/news/aaron-jones-says-struggling-packers-will-play-playoff-football-for-rest-of-season/ott nem szóltunk a 3. körnél tovább jutni szóval nem tartom vissza a lélegzetem 😀
"It's playoff football for us."
Jöhetnek a blokkolt puntok.
Peszinter Ferenc