jossbeaumont

Green Bay Packers

jossbeaumont
Utoljára láttuk
1 napja
Regisztrált
több mint 6 éve
Fórum hozzászólások
1 122


Utolsó 10 fórum hozzászólás

2 hónapja
jossbeaumont Green Bay Packers 1 122
Hát ez erdekes lesz. Fahley gyakorlatilag mindenkivel dolgozott már, aki az NFL-ben vedelemmel foglalkozott: Chip Kelly, Saleh, Pettine, Schiano, Mike McDaniel stb.
Mindent is tud jatszatni, amit MLF akar, legyn 3-4, 4-3, nyomas v anelkul. Azert az eredmenyei nem annyira lenyugozoek, a Boston edzoi szekebol repult volna alighanem, ha nem valt...
Erdekes kiserlet. Hajra!
4 hónapja
jossbeaumont Green Bay Packers 1 122
Mindegy mit dont most mar a vezetoseg, a D mar moralisan is megsemmisult. Eddig csak elkepzeles nem volt, a szemelyes tartas/felelosseg meg szamitott. Ma ez sem latszott mar. Erdektelen megvarni az utolso jateknapot Barry kivagasaval. Ha a szertaros helyettesiti a maradek par meccsre, az is jobb lesz...
4 hónapja
jossbeaumont Green Bay Packers 1 122
Mayfield 2021-ben GB-ben 4 int-t dobott, es 55-os passer ratinget produkalt. Tavaly 111 yardot passzolt, 1TD/1INT, es 68-as PR.
Boldog vagyok, hogy hozzasegitettuk a lelki bekeje visszaszerzesehez.
4 hónapja
jossbeaumont Green Bay Packers 1 122
1szeruen nem tudom megemeszteni ezt. OK, hogy koncentraljunk a futasra, akkor valamit kell lazitani passzokon. De, hogy rendszerben Campbell vedekezik Godwinon, az azert egy magamfajta fogalmatlannak is kiveri a szemét.(ja, lehet, hogy Preston nem ert ra).
4 hónapja
jossbeaumont Green Bay Packers 1 122
De jo is lenne, ha ez a jeles rekord es elso alkalom 115 ev utan eleg lenne Barry kivagasahoz
Baker Mayfield: 22 of 28, 381 yards, 4 TDs, 158.3 rating (that's the maximum).
4 hónapja
jossbeaumont Green Bay Packers 1 122
Irany a 40 Barryert. Hatha...
4 hónapja
jossbeaumont Green Bay Packers 1 122
Tudom, hogy GB-ben ilyen nincs, de szegyen, ha ma nem rugjak ki ezt a bohocot. Meg benne van, h 40et kapunk a Lambeaun egy eddig botladozo csapattol
4 hónapja
jossbeaumont Green Bay Packers 1 122
Barry Hill show
4 hónapja
jossbeaumont Green Bay Packers 1 122
Sima felhozó csapat vagyunk. Barki johet kis onbizalom novelesert.
4 hónapja
jossbeaumont Green Bay Packers 1 122
Barry T A K A R O D J

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 3 éve
jossbeaumont Green Bay Packers 1 122
Akkor most van itt a pillanat, hogy hitelesen legyunk qrwa boldogok attol, amit MLF muvelt ezzel a csapattal McC utan. Nem csak a 26-6-os ket alapszakaszrol van szo (ami egy ilyen fiatal, sosevolt HC edzotol hihetetlen!), hanem arrol is, ami a sajtotajekoztatokbol, a metakommunikaciobol atjon még a "tengereninnenre" is.
Annal szebben a sportban nem lehet, ahogy MLF Rodgersrol meseli elcsuklo hangon, hogyan szuletett a CHI ellen MVS TD-je, hogy felfoghatatlan még a szakembereknek is sokszor, hogy 2 lepessel jar Arod mindenki elott fejben(ő épp idot akart kerni, mert nem ertette a felallast, de a tobbiek tudtak, h menni kell, mert Aaron latott vmi hibat a vedelemben). Vagy ahogy Rodgers meseli vigyorogva, hogyan tanul az oltozoben MLF tanclepeseket Jamaaltol. Vagy, hogy mindketten meselik, h osszehozta Matt es Arod a TD-t Dafney-nek, mert annyira megerdemli, mert olyan rendes srac es kokemenyen dolgozik.
Gondoljunk bele, kikbol csinaltak jo jatekosokat, csapatot: UDFA Barnes, Tonyan, Lazard, Sully es a tobbi sokadik senki.
Es nem arrol szol a story, hogy ki tudja megsemmisiteni a masikat a palyan, hanem otszazadszor hallom MLF-tol, h azert jo jatekos (most epp Barnes), mert OKOS, es erti a jatekot.
Szoval en halas vagyok a sorsnak MLF-ert is...
több mint 4 éve
jossbeaumont Green Bay Packers 1 122
McCarthy egyaltalan nem az a luzer balfek, akinek szeretik beallitani.
Az en szememben mindig az volt a legnagyobb erdeme, hogy egyfajta "gyozelmi kulturat" alakitott ki, es tartott fenn GB-ben a csapat korul.
Soha nem kente masra, mindig elvitte a balhet, ha gond volt. Kemeny pittsburgi arc.
Egy igazi regi vagasu edzo, aki rendet kovetelt, nem bratyizott a jatekosokkal, de maximalisan tisztelte oket.
Hitt a pass heavy tamadojatekban, de a GB hanyatlasa egyaltalan nem csak az o bune volt, hanem pl. nyolcvaneves, betegeskedo, kizarolag a draft & develop szellemeben letezo(ezert FA-t soha nem igazolo), es utobbi 3-4 evben pocsekul draftolo GM-e, Ted bacsié. A GM valtas utan, azonnal lehetett tudni, h McC-nak is mennie kell.
A GB media tobbszor irt rola, h micsoda szakmai szinvonalu, hatalmas adatbazist/archivumot/ konyvtarat hagyott hatra a csapatnal, sot miota kitettek is fejlesztette tovabb, es szo szerint bent tanulmanyozta es tanulta az uj modszereket, iranyzatokat, es jarta az orszagot, az egyetemeket.
Szerintem remek edzo, es oszinten szurkolok, h bizonyitani tudjon nalatok (is).
több mint 3 éve
jossbeaumont Green Bay Packers 1 122
Hogyan lesz a draftolatlan, a PS-bol is frissen kivagott, remenytelen ujonc WR-bol a franchise rekordot beallito TE
 sports.yahoo.com/green-bay-wrote-140108622.html?guccounter=1

Szerkesztette: jossbeaumont
több mint 3 éve
jossbeaumont Green Bay Packers 1 122
Sportszerubb lett volna toletek, ha teljes csapattal, oldoklo ki-ki csataban gyoztok le minket!
Most igy miket kell majd kitalalnia a GB vezetosegnek magyarazatkent, ha szokas szerint piszkosul kikapunk nalatok?!
Onzoek vagytok a vegtelensegig!
😉
De viccen kivul, nem igazan ertem a ligat, ilyen helyzetben miert kenyszeriti a meccset.
Nagyon sajnalom a tragikus helyzetet nalatok, jobbulast mindenkinek, legyetek tul a szezonon, aztan jovore felepulve, realis korulmenyek kozott lejatsszuk a rajatszasban!
több mint 3 éve
jossbeaumont Green Bay Packers 1 122
Sok dologban jo, de egy dologban tagadhatatlanul a valahavolt legjobb Rodgers!
A hosszabb QB futasok utan, amikor tudja, hogy kozelrol adja a kamera, mindig mosolyog, ES SOHA, DE SOHA NEM LIHEG! Evek ota figyelem ezt a szuperkepesseget. Csiszolgatta, finomitotta, de ma mar tokeletes!
Mas, kezdo iranyitok ilyenkor szanalmasan lihegnek, fujtatnak, terdre tamadzkodva gornyednek.
A SF ellen, a first dawn-t ero futasat kovetoem neztem Arodot. Tokeletes volt a produkcio, aztan mikor mar nem premier planban adtak, a huddle-ban a futast koveto 5. snap elott is meg kapkodva vette a levegot...
Igazi profi, idosodo gentleman!
😀
több mint 3 éve
jossbeaumont Green Bay Packers 1 122
Joe Barry (Chargers defensive passing game coordinator) ő volt D kordinátor a Ramsnél mikor Lafluer ott volt.

Nyilván, ott mindenki hülye. A szakértelem a kommenthuszár kiváltsága.
James007
En neked szurkolok, es boldogan vizelem oldalba a sajat lovas kommenthuszar emlekmuvemet, ha kiderul, hogy a szornyu statisztikak es az evtizedes negativ rekordok mind csak kisiklasok voltak.
Csak eddig abban remenykedtem, hogy 8 evnyi D# tévút után egy ilyen franchise megerdemelne egy bizonyitott es egyontetuen elismert szakembert.
Nem ugy kepzeltem a beígért all in-t, hogy a tragikus ST-teambol egy eddig is ott segédkező asszisztenst tolunk elore, aztan ez...
Bocsanat, ha pillanatnyilag inkabb csalodott vagyok, mint lelkes(hívő).
több mint 3 éve
jossbeaumont Green Bay Packers 1 122
Hát, ebbol az AR nyilatkozatbol mar tenyleg brutalis fantazia kell, hogy kiolvassa valaki a hisztis divat, a cirkuszoló, kontrolljat vesztett árulót...
Nem lehetett konnyu neki egy belefasult, fantaziatlan edzovel kinlodni 5 even at, es amikor vegre valtas van, az uj HC kezdettol fogva a valtasrol beszel (taktikai, kivitelezesbeli).
Ez kb olyan lehet, mint amikor valaki egy orszaguti kerekpar csapat kapitanya, evek ota van esely a nagy gyozelemre, meno a sik videken, erre jon az uj edzo, es ahelyett, hogy hozna a legerosebb bringas melle egy jo segítőt, azzal kezdi: ramegyunk sracok a hegyekre!
Nyilván kell invesztalni a jovobe, de en az idei drafton ugy ereztem, egy tavoli jovobeli csapatot kezdett a vezetoseg epiteni, es ezzel azt a 2 evet, amit még tutira velunk lesz AR, bealdozzuk. Es ez nekem nem tunik racionalis otletnek. Ez az en szememben a legnagyobb erossegunk elherdalasa. Legalabb 1 evre megprobalhatták volna.
AR, ahogy en latom, nem egy buta sportember, mint ahogy remek es meggondolt befekteto-uzletember(tobbet keres a jatekon kivul, mint abban).
Pillanatnyilag GBnek nagyobb szuksege van ra, mint neki pont erre a szervezetre. En ugy gondolom, lojalis es korrekt volt eddig is. Ha kihatralnak mogule, ha már nem rá építenek, miert kene neki vegigasszisztalnia a leépítését? A jelenlegi csapatok 90%-a barmit (ertsd barmennyit) megadna, hogy naluk vezessen le...
Megj1: konyorgom, mindezt ezert a Love-gyerekert?! Majd kenjetek az arcomba, ha tevedtem, de akarmennyit nezem, en nagyon kozepszerunek lattam. Ha szar, nagy nyűg lesz eveken at a rosteren szoptatni, elvbol, mert feltredelt elsőkörös.
Megj2: konyorgom, mindezt azert, hogy meg ugyesebben tudjuk masolni a McVay / Shanahan divat-vonalat, ami így szerintem bazi zsákutca (ld. utobbi evek SB-jai, vagy a mi 49meccseink).
Na, kiduhongtem magam... 😕
Koszi a turelmet.
több mint 4 éve
jossbeaumont Green Bay Packers 1 122
Nagy hálát erzek ezutan a szezon utan, amitol elozetesen semmi jot nem vartam!
A csoporton belul volt rég nem megélt sikerelmeny, es ha az Eaglest nem rontjuk el, johetett volna a 49 hozzank. Azert az masik meccs lett volna (na nem sokkal azert).
MLF nekem emberileg es sportvezetokent bizonyitott, szakmailag a jovo ev, es a hozza igazitott csapat kell még.
Az atalakitas folyamatban van, ugy erzem Gute durvan berugja a pedalt az utoszezonban. En a piacrol varok WR-t, es ILB posztra is, es kemeny kezzel fogja a minosegi csereket meghuzni (nem hittem korabban sem, h Danielst, plane CM3-t, Nelsont, Cobbot stb. kihajitja).
Ez az 1 szezonnyi tanulas kellett a rendszerben, jovore jobban fog menni , ami nem jelenti, h a W merlegen lehetne majd javitani.
Arodrol szolo vita sztem nemletezo dolog. Azt csinalta a szezonban, ami kellett a csapatnak. Ha van fala, van elkapoja, zsenialis dolgokra kepes. Ha van tehetseg a futo poszton azt is profi modjara menedzseli. Ebben a rendszerben, még evekig jatszhat magas szinten, es szerintem idén alázattal tette is.
A tegnapi meccset rossz volt nezni, de ne ez maradjon meg szeptemberig. Izgalmas idoszak all elottunk.
Rebuild in progress!
Ui: nem nagyon az izlesem egy 3 evig tankolo run/run/run csapatt, amit egy cintanyer csapkodo majom is eliranyitgat (bocsanat!), nezzuk meg a tavalyi verhetetlen Rams ma hol tart. Az egyeni zsenit nezni sokkal felemelobb, hajra KC a dontoben!
több mint 5 éve
jossbeaumont Green Bay Packers 1 122
Amikor már azt hiszed, hogy nincs még egy cikk, elemzés a Rodgers - McCarthy viszony katasztrofálissá fordulásáról és az egészet végre magunk mögött hagyhatjuk, jön ez. A legkeményebb, és határozottan a leghosszabb kritika, amit valaha a csapatról olvastam. Nagyon kíváncsi vagyok, hogyan értékelitek:

 bleacherreport.com/articles/2828649-what-happened-in-green-bay
salsa99
Nagyon erdekes iras, es vegre nem 5 mondatban osszefoglalt kitalalmany, hanem komoly, nagy nevek es hattermunkasok emlekei.
Azert igy is kicsit sok a szubjektivitas es pszichologizalas, de ez ertheto.
A kep egyaltalan nem fekete/feher, es aki jatszott mar csapatban, az tudja, h nevetseges lenne barkinek a nyakaba onteni a vodrot...kulonosen egy tobbszaz fos (szemelyzettel) szervezet eseten.
Ami nekem is nagy rádobbenes volt, az a vezeregyenisegek fontossaga es, hogy Arod nem tudott v szemelyisegebol adodoan nem akart egyedul vezer lenni.
A TB/BB tandemmel osszehasonlitas nem tul ertelmes vallalas. Elsosorban McC nem az a kaliber, es az, h nem megfeleloen nevelte a QB-jat, szinten errol arulkodik.
Az, hogy egy karmester kialakitja, h kivel tud/akar jol egyutt mukodni, azt teljesen OK, szinten csak azt tudom mondani, h aki jatszott mar csapatban, annak ezt nem kell magyarazni. Az osszes fiatal csoda-QB meg tudja dobni a labdat, ugy, ahogy az utasitas szol, ahova az utasitas szol - es az esetek donto tobbsegeben nem er oda ra senki. Ez nem ilyen 1szeru.
Arod nyerni akart es meggyozodesem, h nyerni is akar (nem viccbol jatszott jol lathatoan serulten sok meccsen at). es evekig nezte, ahogy a kioregedo fonok es beszurkulo edzo leepiti a csapatot (ugye nem kell felsorolnom, kiket tettunk ki, akkor is ha felpenzert is maradtak volna).

Mit szoltunk volna, ha nem hosszabbit GB-ben, hanem elmegy a vilagpenzeert mashova?
Ezek utan siman megtehette volna. Kibekkel 1 evet es kerhetett volna olyan penzt mashol, h 5 evig nem donti meg senki.

En még nem lattam olyan zsenit, aki konnyu ember lett volna.
Es egy kozossegben ha GM nyalcsorgato ven hulye, az edzod 5. eve nem nyul a playbookhoz es leszarja, akkor termeszetes, h valaki megprobal helyettuk tenni valamit.
Ez az en sarkos velemenyem, de tudom, h mas csapatok szurkoloi majd keszsegesen jonnek ide nagyerokkel hisztisdivazni, meg Aronkazni.
...
több mint 5 éve
jossbeaumont Green Bay Packers 1 122
Kedves Szurkolotarsaim! Iden az eloszezonban olyan dolgok tortentek, amihez az utobbi jopar eve nem voltunk szokva. Szep volt a draf and develop, de az ido kicsit elment folotte. Vagytunk egy kis verfrissitesre, hat iden megkaptuk. Gutekunst be akarja magat arannyal irni az almanachba, nem szőrrel gurit. Sot... Megszerezte J. Grahamet es Marcedes Lewist es lett TE jatekunk. Elcserelte az egyetlen CBjet a csapatnak, Guntert QB Kizerert, most eladta Hundleyt egy 6.koros pickert. Tavaly nem volt CBnk, most visszavasaroltuk Tramon Williamset, aki top 10 volt tavaly, es van mellette egy 1. es 2 masodik koros CBnk. A D lineba megszerezte prove szerzodessel Mo Wilkersont. Tradeelt tegnap egy cut CB-ert a Dallastol egy olyan ILB-t, aki a 109 tacklet csinalt, Martinezzel tavaly ketten 230 (ha jol szamolom) tacklet mutattak be. A punter JK-t es Kumerowt nevezzuk szerencsenek. Megoldotta az Arod kerdest 6 evre. Emellett szerzett draftcetlit jovore, koztuk egy 1.kort. Es most nyilatkozta, h megyunk Mackert. Hoppaa... Tesco Ted allitolag visszakoltozott Texasba.