Green Bay Packers - Minnesota Vikings
több mint 1 éve
PatrickSKOL
395
Az is egyértelmű season ending ugye? Mit értesz a beszakadt alatt?Vádli beszakadt esetleg, az hullámzik így vissza, ahogy láttam. Rehabilitációs tréner vagyok, ennyit látok felvételből, egy MR jobb lenne...😐Annyi nyugtat valamelyest, hogy az iménti visszajátszásban ráállt, még ha bicegve is. Achilles esetében nem állt volna, ez 95%.Ha Cousins-ról bárki bármit tud majd, kérlek ne tartsátok magatokban. ☹️Nincs újabb, egy közeli kockázott alapján vádli, de még térd is lehet, mivel kirotalva támasztott hátra. De sajnos achilles is...
PatrickSKOL
Wolfy33
PatrickSKOL
Wolfy33
több mint 1 éve
Ezúttal két negyedet hoztunk pont nélkül.
több mint 1 éve
SBL
2 213
Ja, sajnos a mi elkapóink nincsenek azon a szinten.Igazad van, de nézd meg Addison és JJ miket szedett le már csak idén is, sokszor a CB kezéből szedik ki a labdát.Love mentségére legyen mondva ennyi drop-ot is ritkán látni, mint amit a wr-ek műveltek.Nem mindig a WR hibája. Ha 3 védő lóg rajtad nem könnyű behúzni a lasztit.
vsanyi132
SBL
vsanyi132
több mint 1 éve
jossbeaumont
1 180
Gratula a Vikesnek, remelem Kirk rendben lesz!
több mint 1 éve
Igazad van, de nézd meg Addison és JJ miket szedett le már csak idén is, sokszor a CB kezéből szedik ki a labdát.Love mentségére legyen mondva ennyi drop-ot is ritkán látni, mint amit a wr-ek műveltek.Nem mindig a WR hibája. Ha 3 védő lóg rajtad nem könnyű behúzni a lasztit.
vsanyi132
SBL
több mint 1 éve
Wolfy33
229
Köszönjük a meccset!
több mint 1 éve
SBL
2 213
Love mentségére legyen mondva ennyi drop-ot is ritkán látni, mint amit a wr-ek műveltek.Nem mindig a WR hibája. Ha 3 védő lóg rajtad nem könnyű behúzni a lasztit.
vsanyi132
több mint 1 éve
Love mentségére legyen mondva ennyi drop-ot is ritkán látni, mint amit a wr-ek műveltek.
több mint 1 éve
SBL
2 213
Szégyen ennyire szar offense-zel kimenni a pályára. Főleg erre a pályára.
több mint 1 éve
Grat, Vikings! Remélem, nem súlyos a sérülés.
több mint 1 éve
köszi a követést, jobbulást a sérülteknek!
több mint 1 éve
Kétségtelen. A kérdésem okafogyottá vált.A Vikingeknél van Bostick nevű játékos?picit előreszaladtál 😀
nagylaza, főpohárnok
gamerkr
több mint 1 éve
SBL
2 213
Gratula a Vikingeknek!
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 829
jobbulást kirk-nek, nálunk ez reménytelen
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
A Vikingeknél van Bostick nevű játékos?picit előreszaladtál 😀
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Meg a timing.csak szerintem lassúak love labdái? messzire dobja, de hiányzik belőle a “zip”.leginkább a pontosság hiányzik a labdáiból.
Fontos_Vidra
SBL
több mint 1 éve
Azért hihetetlen hogy egy ilyen meccsből is tudtunk izgalmas meccset lehozni. Régen Hall-nak kéne irányítani, de azért mert annyival vezetünk, nem azért mert Kirk megsérül. Na azért se...
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 829
akkor csak óvatosan a bikavérrelEzt a szót nem akarom hallani. Hét hétig voltam gipszben, most még mindig mankóval sántikálok, és nem látom, hol a vége.Ha Cousins-ról bárki bármit tud majd, kérlek ne tartsátok magatokban. ☹️Nincs újabb, egy közeli kockázott alapján vádli, de még térd is lehet, mivel kirotalva támasztott hátra. De sajnos achilles is...
PatrickSKOL
Wolfy33
nagylaza, főpohárnok
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
A Vikingeknél van Bostick nevű játékos?
több mint 1 éve
Wolfy33
229
Jobbulást! 💪🙏Ezt a szót nem akarom hallani. Hét hétig voltam gipszben, most még mindig mankóval sántikálok, és nem látom, hol a vége.Ha Cousins-ról bárki bármit tud majd, kérlek ne tartsátok magatokban. ☹️Nincs újabb, egy közeli kockázott alapján vádli, de még térd is lehet, mivel kirotalva támasztott hátra. De sajnos achilles is...
PatrickSKOL
Wolfy33
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
SBL
2 213
csak szerintem lassúak love labdái? messzire dobja, de hiányzik belőle a “zip”.leginkább a pontosság hiányzik a labdáiból.
Fontos_Vidra
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 829
ezt watsonnal össze kellett volna hozni
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Wolfy33
229
Vádli beszakadt esetleg, az hullámzik így vissza, ahogy láttam. Rehabilitációs tréner vagyok, ennyit látok felvételből, egy MR jobb lenne...😐Annyi nyugtat valamelyest, hogy az iménti visszajátszásban ráállt, még ha bicegve is. Achilles esetében nem állt volna, ez 95%.Ha Cousins-ról bárki bármit tud majd, kérlek ne tartsátok magatokban. ☹️Nincs újabb, egy közeli kockázott alapján vádli, de még térd is lehet, mivel kirotalva támasztott hátra. De sajnos achilles is...
PatrickSKOL
Wolfy33
PatrickSKOL
több mint 1 éve
Fontos_Vidra
1 481
csak szerintem lassúak love labdái? messzire dobja, de hiányzik belőle a “zip”.