NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 496
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Green Bay Packers - Minnesota Vikings
több mint 1 éve
És akkor örülhetünk, hogy nem 0-17...
több mint 1 éve
nando89
3 894
Írtam múlt héten, hogy Love-nak adnék még egy évet akár, ezt máris átgondolnám.Sztm kapott 3 évet tanulni egy hof qb mögött , meg egy teljes szezont , h ebben annyi van és top10ben huzunk irányitót kell húzni , nálam nem kérdés .
Kampman
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 847
elkapó 2 méteres körzetében senki, nem először
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
jossbeaumont
1 180
Írtam múlt héten, hogy Love-nak adnék még egy évet akár, ezt máris átgondolnám.Mindannyiunk neveben koszonom!
Kampman
több mint 1 éve
Rubens
830
leütött passz, yeee, gondolom simán meglesz a 3rd and longJaire is megkezdte az off seasont... bár mondjuk azt se tudom hogy a szezont elkezdte e....
Tactful Cactus
több mint 1 éve
Kampman
28 291
Írtam múlt héten, hogy Love-nak adnék még egy évet akár, ezt máris átgondolnám.
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 847
ennyi pénzért én is tudnám ezt, O és D oldalon is
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
A -5 passzolt yard kifejezetten jól mutat.
több mint 1 éve
jossbeaumont
1 180
Tényleg moralisan is szétestunk. Se vedelem, se tamadas. Nulla tartás.
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 847
leütött passz, yeee, gondolom simán meglesz a 3rd and long
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
nando89
3 894
Nehéz kérdés ,annyi a kokler edző a ligában , neki adnék még egy fiatal irányitót akinek nincsenek ilyen limitációi h abból mit hoz ki .És számomra még MLF is erősen kérdőjeles...Engem nem az zavar h Love kapufa lesz erre azért jo esély volt , csa akkor szezon után tudjuk ezt kimondani és tovább lépni .lesz még idén első negyed h szerzünk pontot? egészen gyalázatos ez az egész , tudom h az nflben nincs tankolás , de azt kéne .1st down is jó lenne, nemhogy pont...
nando89
Rubens
nando89
Rubens
több mint 1 éve
ugyanmar
29
És a sikeres challange-t is milyen jól kihasználtuk!
több mint 1 éve
Az ilyen elbaltálzott dolgokat mindig időben belátjuk...Engem nem az zavar h Love kapufa lesz erre azért jo esély volt , csa akkor szezon után tudjuk ezt kimondani és tovább lépni .lesz még idén első negyed h szerzünk pontot? egészen gyalázatos ez az egész , tudom h az nflben nincs tankolás , de azt kéne .1st down is jó lenne, nemhogy pont...
nando89
Rubens
nando89
több mint 1 éve
Rubens
830
És számomra még MLF is erősen kérdőjeles...Engem nem az zavar h Love kapufa lesz erre azért jo esély volt , csa akkor szezon után tudjuk ezt kimondani és tovább lépni .lesz még idén első negyed h szerzünk pontot? egészen gyalázatos ez az egész , tudom h az nflben nincs tankolás , de azt kéne .1st down is jó lenne, nemhogy pont...
nando89
Rubens
nando89
több mint 1 éve
Megint egy negyed pontszerzés nélkül. (Persze, ha a Vasas fordított a Kécske ellen, akkor bármi előfordulhat.)
több mint 1 éve
PatrickSKOL
395
Nyugodjatok meg. Vikings meccsről van szó, kizárt, hogy szanax nélkül teljen el az utolsó negyed.
több mint 1 éve
nando89
3 894
Engem nem az zavar h Love kapufa lesz erre azért jo esély volt , csa akkor szezon után tudjuk ezt kimondani és tovább lépni .lesz még idén első negyed h szerzünk pontot? egészen gyalázatos ez az egész , tudom h az nflben nincs tankolás , de azt kéne .1st down is jó lenne, nemhogy pont...
nando89
Rubens
több mint 1 éve
Rubens
830
Clifford simán jöhetne... rosszabb nem igen lehetne...
több mint 1 éve
Rubens
830
Love abszolút vállalgatatlan...
több mint 1 éve
Rubens
830
lesz még idén első negyed h szerzünk pontot? egészen gyalázatos ez az egész , tudom h az nflben nincs tankolás , de azt kéne .1st down is jó lenne, nemhogy pont...
nando89
több mint 1 éve
Ez már paródia.