NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 496
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Green Bay Packers - Minnesota Vikings
több mint 1 éve
PatrickSKOL
395
Jobbulást!!!Ezt a szót nem akarom hallani. Hét hétig voltam gipszben, most még mindig mankóval sántikálok, és nem látom, hol a vége.Ha Cousins-ról bárki bármit tud majd, kérlek ne tartsátok magatokban. ☹️Nincs újabb, egy közeli kockázott alapján vádli, de még térd is lehet, mivel kirotalva támasztott hátra. De sajnos achilles is...
PatrickSKOL
Wolfy33
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
PatrickSKOL
395
Jó, többet én sem akarok róla beszélni.Ezt a szót nem akarom hallani. Hét hétig voltam gipszben, most még mindig mankóval sántikálok, és nem látom, hol a vége.Ha Cousins-ról bárki bármit tud majd, kérlek ne tartsátok magatokban. ☹️Nincs újabb, egy közeli kockázott alapján vádli, de még térd is lehet, mivel kirotalva támasztott hátra. De sajnos achilles is...
PatrickSKOL
Wolfy33
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Ezt a szót nem akarom hallani. Hét hétig voltam gipszben, most még mindig mankóval sántikálok, és nem látom, hol a vége.Ha Cousins-ról bárki bármit tud majd, kérlek ne tartsátok magatokban. ☹️Nincs újabb, egy közeli kockázott alapján vádli, de még térd is lehet, mivel kirotalva támasztott hátra. De sajnos achilles is...
PatrickSKOL
Wolfy33
több mint 1 éve
PatrickSKOL
395
Annyi nyugtat valamelyest, hogy az iménti visszajátszásban ráállt, még ha bicegve is. Achilles esetében nem állt volna, ez 95%.Ha Cousins-ról bárki bármit tud majd, kérlek ne tartsátok magatokban. ☹️Nincs újabb, egy közeli kockázott alapján vádli, de még térd is lehet, mivel kirotalva támasztott hátra. De sajnos achilles is...
PatrickSKOL
Wolfy33
több mint 1 éve
a végén kiváncsi leszek a stat-ra, hogy hány drive-ból, mennyiben sikerült elmenni RZ-ig, és ebből mik sikerültek.Brutál hogy 10 ponton vagyunk.
több mint 1 éve
Wolfy33
229
Ha Cousins-ról bárki bármit tud majd, kérlek ne tartsátok magatokban. ☹️Nincs újabb, egy közeli kockázott alapján vádli, de még térd is lehet, mivel kirotalva támasztott hátra. De sajnos achilles is...
PatrickSKOL
több mint 1 éve
Amennyiben a FO-ban nem lesz változás, 2-3 év még biztosan van ebben a projektben.Hall ennyi idő alatt is bebizonyítja hogy nem nfl szintű qb...nekünk ez 3 évbe került
vsanyi132
Tactful Cactus
több mint 1 éve
PatrickSKOL
395
Bokáról beszélnek folyamatosan, pedig a boka nem nagyon mozgott oldalra, nem bicsaklott. Ott pattant valami hátul...
több mint 1 éve
PatrickSKOL
395
Hall ennyi idő alatt is bebizonyítja hogy nem nfl szintű qb...Ezt mondjuk én már az edzőpályán látott 5 passzból is megmondtam. 🙂😁
vsanyi132
több mint 1 éve
Fontos_Vidra
1 481
jonathan vilma lesz aki ezt mondta.“the fans are booing. i’m not sure why.”Kenny Albert
ki ez a félcédulás, aki közvetíti a meccset?
Fontos_Vidra
Kampman
több mint 1 éve
Szánalom ez az offense! ennyit az "MLF mint offensive guru" mantráról.Sokan beárazták magukat.
SBL
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 847
Hall ennyi idő alatt is bebizonyítja hogy nem nfl szintű qb...nekünk ez 3 évbe került
vsanyi132
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Hall ennyi idő alatt is bebizonyítja hogy nem nfl szintű qb...
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 847
Szánalom ez az offense! ennyit az "MLF mint offensive guru" mantráról.do our job
SBL
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
SBL
2 213
Szánalom ez az offense! ennyit az "MLF mint offensive guru" mantráról.
több mint 1 éve
PatrickSKOL
395
Ha Cousins-ról bárki bármit tud majd, kérlek ne tartsátok magatokban. ☹️
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 847
eddig védtelek te gyíknyelvű takarodj... vigyél magaddal pár edzőt is
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Rubens
830
jaj de buta ez a Love ..Nagyon... mert ezt 3ikra is csinálhatta volna kb...
nando89
több mint 1 éve
Fontos_Vidra
1 481
haha, jól kibasztunk velük. pontot nem szereztünk. tulajdonképpen ez egy jobb puntnak felel meg. 😀
több mint 1 éve
nando89
3 894
jaj de buta ez a Love ..
több mint 1 éve
Kampman
28 291
“the fans are booing. i’m not sure why.”Kenny Albert
ki ez a félcédulás, aki közvetíti a meccset?
Fontos_Vidra
több mint 1 éve
jossbeaumont
1 180
Szegeny vikingek, most megtapasztalják, milyen nehéz játek ez nekünk, iranyito nelkül.
több mint 1 éve
Fontos_Vidra
1 481
“the fans are booing. i’m not sure why.”ki ez a félcédulás, aki közvetíti a meccset?