NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 496
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Green Bay Packers - Minnesota Vikings
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 847
JRR-nek mekkora futott TD-je volt beszarszés a Seneca Wallace sérülése után beugró Scott Tolzien-ről se 😀 2 meccsen is kezdő voltIgen, azért Hándliról se feledkezzünk el. 2005 pedig katasztrófa volt, pedig akkor nem QB nélkül játszottunk.ennyire szar Packerst minden oldalon, vezetést is beleértve nem nagyon láttunk még, talán a 80-as évek2017-es Hundley-s meccsek voltak kb. ilyenek
Tactful Cactus
2005 is egy eléggé szenvedős szezon volt, bár azt én még alig követtem.
Kampman
nagylaza, főpohárnok
gamerkr
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
és a Seneca Wallace sérülése után beugró Scott Tolzien-ről se 😀 2 meccsen is kezdő voltIgen, azért Hándliról se feledkezzünk el. 2005 pedig katasztrófa volt, pedig akkor nem QB nélkül játszottunk.ennyire szar Packerst minden oldalon, vezetést is beleértve nem nagyon láttunk még, talán a 80-as évek2017-es Hundley-s meccsek voltak kb. ilyenek
Tactful Cactus
Kampman
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 847
jó valóban hundilra is mondták, hogy 3 év munka de én nem hittem mm-nek,Igen, azért Hándliról se feledkezzünk el. 2005 pedig katasztrófa volt, pedig akkor nem QB nélkül játszottunk.ennyire szar Packerst minden oldalon, vezetést is beleértve nem nagyon láttunk még, talán a 80-as évek2017-es Hundley-s meccsek voltak kb. ilyenek
Tactful Cactus
Kampman
nagylaza, főpohárnok
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 847
Amikor elkezdtem nézni az amerikai focit, egy 2013 október-novemberi vasárnap lehetett. Éppen gólya voltam az egyetemen , tanultam keményen a második ált. kémia zh-ra. Akkor kurván megtetszett az a 12-es csávó , meg hogy olyan kurva jó... Meg igazából jobban megfogott, mint a kémia..hát nálunk nem igazán működik a kémia
El voltam kényeztetve eme csávó által.
2023: megérkezett a csapat a purgatóriumba.
gerappa
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Igen, azért Hándliról se feledkezzünk el. 2005 pedig katasztrófa volt, pedig akkor nem QB nélkül játszottunk.ennyire szar Packerst minden oldalon, vezetést is beleértve nem nagyon láttunk még, talán a 80-as évek2017-es Hundley-s meccsek voltak kb. ilyenek
Tactful Cactus
Kampman
több mint 1 éve
Amikor elkezdtem nézni az amerikai focit, egy 2013 október-novemberi vasárnap lehetett. Éppen gólya voltam az egyetemen , tanultam keményen a második ált. kémia zh-ra. Akkor kurván megtetszett az a 12-es csávó , meg hogy olyan kurva jó... Meg igazából jobban megfogott, mint a kémia..a jó kis Sport tv-s közvetítések, Ricsi-Gyula-Sanyi triumvirátussal 😊
El voltam kényeztetve eme csávó által.
gerappa
több mint 1 éve
gerappa
107
Jöhetne az Anderson vezércsel.Ahogy az elso felidoben irtam: CLIF-FORD, CLIF-FORD, CLIF-FORD!Andy Anderson a Louie élete című meséből
De ki MLF csereje?
jossbeaumont
gamerkr
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 847
jó de azokban nem volt ennyi munkaennyire szar Packerst minden oldalon, vezetést is beleértve nem nagyon láttunk még, talán a 80-as évek2017-es Hundley-s meccsek voltak kb. ilyenek
Tactful Cactus
Kampman
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
gerappa
107
Amikor elkezdtem nézni az amerikai focit, egy 2013 október-novemberi vasárnap lehetett. Éppen gólya voltam az egyetemen , tanultam keményen a második ált. kémia zh-ra. Akkor kurván megtetszett az a 12-es csávó , meg hogy olyan kurva jó... Meg igazából jobban megfogott, mint a kémia..El voltam kényeztetve eme csávó által.
több mint 1 éve
Nem értem a letargiát. Hol vagyunk még a 3-28-tól?
több mint 1 éve
Ahogy az elso felidoben irtam: CLIF-FORD, CLIF-FORD, CLIF-FORD!Pont a garbage timeban? Az az erősségünk.
De ki MLF csereje?
jossbeaumont
több mint 1 éve
Kampman
28 292
ennyire szar Packerst minden oldalon, vezetést is beleértve nem nagyon láttunk még, talán a 80-as évek2017-es Hundley-s meccsek voltak kb. ilyenek
Tactful Cactus
több mint 1 éve
Ahogy az elso felidoben irtam: CLIF-FORD, CLIF-FORD, CLIF-FORD!Andy Anderson a Louie élete című meséből
De ki MLF csereje?
jossbeaumont
több mint 1 éve
jossbeaumont
1 180
Ahogy az elso felidoben irtam: CLIF-FORD, CLIF-FORD, CLIF-FORD!De ki MLF csereje?
több mint 1 éve
jossbeaumont
1 180
Alexander iden vagy nem jatszott, mert serult volt, vagy nem jatszott, de a palyan volt.
több mint 1 éve
SBL
2 213
Azt hiszem egy cél lehet még idénre macikat otthon is verni ezen kívül semmi ....és egy top 5 pick a drafton. Ez könnyebb lesz mint a W a Bears ellen.
nando89
több mint 1 éve
Ez INT-nek minősül?
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 847
gratula a Vikingeknek, itt lefőtt a kávébasszus évek óta nem cseréltem le az aláírásom, már értem mi a gond
gamerkr
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 847
ennyire szar Packerst minden oldalon, vezetést is beleértve nem nagyon láttunk még, talán a 80-as évek
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
gratula a Vikingeknek, itt lefőtt a kávé
több mint 1 éve
SBL
2 213
ebben az esetben, elnézést!Agyrázkódással vizsgálták.Ridder közben leültetveBizonyára potens védelem ellen kellett játszania.
Tactful Cactus
SBL
twitch(4thline)
több mint 1 éve
jossbeaumont
1 180
Preston gyorsasagara, Jair IQ-jára, Love zsenialitasára építünk...